nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! spali smo bolj tako,saj je Tilna napenjalo,a takoj zjutraj,ko sem namočila slivo,se je 2x ukakal .Sedaj spi prvo kitico. Po kosilu gremo pa malo plavat v Snovik. Filip...vse naj naj ob 11.mesecu Barbaw... za - kg.Res grdo od tašče in prababice,da ne moreta jake malo razveseliti z obiskom .če se prav spomnim,sta se s taščo včasih dobro razumeli.kaj se je sedaj obrnilo? Včeraj sva se z pogovarjala,kako bo z varstvom.Za Nejca ni panike,ker je v vrtcu,za Tilna pa ne vemo do septembra.Smo mislili,da bo tašča popazila,pa je vse revca,kot bi ji obe nogi manjkali.Za na kavo,po obiskih,pa lahko hodi.Po cel dan je na terenu,za lastne vnuke pa ne bo mogla poskrbeti .najbolj me žalosti,ker je zmeraj razlagala,kako drugi skrbijo za vnučke,da jih dobijo po par ur na dan,kakor češ ona pa ne,a ko ima šanso,pa ne bi. saj če bo jaz delala popoldne do septembra,ne bo panike.Bom šla po prvem maju še enkrat prosit šefinjo.saj je rekla,da mi bo šla na roko,če se bo le dalo. Škoda ker je moja mami ravno v drugi smeri službe Tako sva že razmišljala,da bi ga dala sestri od tašče,ki dela samo popoldne,če bi bila midva oba zjutraj.Bomo videli po praznikih.Ampak res žalostno od tašč,da ne morejo poskrbeti za lastne vnučke in to za par uric.Moja mami in ati vem,da bi naredila vse za njih.Če ne bo šlo drugače,se bo pa moja mami med tednom k nam preselila. Se popolnoma strinjam, SRAM JIH JE LAHKO!!!