|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
18.4.2009 10:53:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

grem izkoristit Tilnovo spanje pa kocine stran spravit za na plavanjeuser posted image  in spakirat kopalke in brisače.
Nejc in ati sta tako zunaj avto pucata

user posted image user posted image  za plavanje

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.4.2009 12:25:39   
Soncnica Sandra ***
hej ho

kako kej?

mi smo bili zunaj na sončku, pa je našamal pred pol 12 zaspala v vozičku in še zdej spi. jedlča je pa mal čez 7 zjutrej user posted image

zdej pa mal preberem, pol pa grem na ultra dobro južno user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.4.2009 12:26:01   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hvala vsem za čestitke!!!!! user posted image

Moram vam nekaj povedat, ker sem tako vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image
Po letu in pol si lahko spet oblečem svoje stare hlače (36). Jeeeejjjjjj!!!!!! Ene 2kg, da bom malo bolj komot notri pa končam s hujšanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.4.2009 12:26:24   
Soncnica Sandra ***

grem izkoristit Tilnovo spanje pa kocine stran spravit za na plavanjeuser posted image  in spakirat kopalke in brisače.

user posted image user posted image  za plavanje

podpišem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.4.2009 12:27:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Aja pa še to sm pozabla povedat. Včeraj preden sm zaključvala v šihtu me kliče mojuser posted image in mi da Vidka na telefon in mu reče da naj me pokliče in slišim na drugi strani: MAMA. Jst sm dobila kr solzne oči. Pol je še ene parkrat me poklical. Pa tud dns me je spet, sam še zmeri je bl ATA.

bravo VId user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je mamica bla ponosna a?  user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.4.2009 12:27:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem pa malo zapolnila desno stran pa  malo postov dodala...zakaj nam več ne gre tako od prstov čvekanje? user posted image user posted image

Evo , sem se spomnila, ker tak mrzlično pregledujem maile... Držite mi pesti, čakam novice od kolegice, ki bi me rada vzela preko enega razpisa na borzi v službo...joj, da bi ustrezala pogojem...prosim prosim držite pesti! user posted image user posted image user posted image

držim pesti in VELIKO SREČE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.4.2009 12:27:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Filipu za dopolnjenih 11 mesecev user posted image

user posted image

TUDI OD NAJU Z MANCO!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.4.2009 12:28:57   
Soncnica Sandra ***
.

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 18.4.2009 12:29:28 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.4.2009 12:30:17   
Soncnica Sandra ***
BARBAW:

ČESTITKE ZA 13K
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.4.2009 12:30:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

No zdej moram pa mojo miško pohvalt-SHODILA JEuser posted image user posted image user posted image Se kar spusti in naredi par korakov,pol pa obstane k se spomne da se nikjer ne drži pa prehodi še par korakcov do kakega stola al se pa pokne na rito.Cukr mali moj ne morem verjet da je že tko velika
Pol sva jo dala pa na kahlo sedet da sva pripravla banjo za vodo je pa še lulala prvič v njo,sva kr pogledala in se nasmejala,k jo je zgleda tekoča voda zdražla da jo je mudilo in je lulala.user posted image user posted image user posted image

No tolk od mene ne vem več kaj naj komentiram sem že pozabla kolk ste napisale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.4.2009 12:31:38   
nia5

Moram povedat, da sem bila včeraj spet razočarana nad A. žlahto. Prišla je namreč prababica na obisk k tašči in ji je Jaka rekel, če pride k nam. PA je šla kar naprej. Potem pa je med obiskom prišla tašča in ji je Jaka rekel, če bo prababica prišla potem k njemu, pa je rekla, da bo pila kavo. Ko je prababica odhajala pa je spet šla mimo, ampak je Jaka ni videl in je Hb pozabil na vse skupaj, tako da mu ni bilo hudo. Otrok je 2x izrazil željo, pa ga kar ignorirajo. 2 min bi si pa lahko vzela časa zanj. user posted image    user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.4.2009 12:32:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev.

Aja, pa avto je s servisa user posted image Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dopust in upam, da boste letos imeli čudoviti dopust na morju!!!!

za vrata pa močno upam, da so ti dobro zrihtali, meni odkar sva lani imela nesrečo non stop neki nagaja. ne dela mi vedno un zvok za luči, če jih postiš prižgane, ne sveti mi lučka v avtu, ...... in to zaradi enega debila, ki se je zaletel v naju user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.4.2009 12:33:36   
nia5

Dobro jutro!

spali smo bolj tako,saj je Tilna napenjalo,a takoj zjutraj,ko sem namočila slivo,se je 2x ukakaluser posted image .Sedaj spi prvo kitico.user posted image Po kosilu gremo pa malo plavat v Snovik.

Filip...vse naj naj ob 11.mesecu

Barbaw...user posted image user posted image  za - kg.Res grdo od tašče in prababice,da ne moreta jake malo razveseliti z obiskomuser posted image .če se prav spomnim,sta se  s taščo včasih dobro razumeli.kaj se je sedaj obrnilo?

Včeraj sva se z user posted image  pogovarjala,kako bo z varstvom.Za Nejca ni panike,ker je v vrtcu,za Tilna pa ne vemo do septembra.Smo mislili,da bo tašča popazila,pa je vse revca,kot bi ji obe nogi manjkali.Za na kavo,po obiskih,pa lahko hodi.Po cel dan je na terenu,za lastne vnuke pa ne bo mogla poskrbetiuser posted image .najbolj me žalosti,ker je zmeraj razlagala,kako drugi skrbijo za vnučke,da jih dobijo po par ur na dan,kakor češ ona pa ne,a ko ima šanso,pa ne bi.user posted image
saj če bo jaz delala popoldne do septembra,ne bo panike.Bom šla po prvem maju še enkrat prosit šefinjo.saj je rekla,da mi bo šla na roko,če se bo le dalo.
Škoda ker je moja mami ravno v drugi smeri službeuser posted image
Tako sva že razmišljala,da bi ga dala sestri od tašče,ki dela samo popoldne,če bi bila midva oba zjutraj.Bomo videli po praznikih.Ampak res žalostno od tašč,da ne morejo poskrbeti za lastne vnučke in to za par uric.Moja mami in ati vem,da bi naredila vse za njih.Če ne bo šlo drugače,se bo pa moja mami med tednom k nam preselila.user posted image

Se popolnoma strinjam, SRAM JIH JE LAHKO!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.4.2009 12:34:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Moram povedat, da sem bila včeraj spet razočarana nad A. žlahto. Prišla je namreč prababica na obisk k tašči in ji je Jaka rekel, če pride k nam. PA je šla kar naprej. Potem pa je med obiskom prišla tašča in ji je Jaka rekel, če bo prababica prišla potem k njemu, pa je rekla, da bo pila kavo. Ko je prababica odhajala pa je spet šla mimo, ampak je Jaka ni videl in je Hb pozabil na vse skupaj, tako da mu ni bilo hudo. Otrok je 2x izrazil željo, pa ga kar ignorirajo. 2 min bi si pa lahko vzela časa zanj. user posted image    user posted image

tale žlahta je pa res od user posted image

verjamem pa da je bil Jaka žalosten in HB je ni videl ko je odhajala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.4.2009 12:35:17   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , naša bi samo meso jedla user posted image

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne user posted image , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat user posted image

Aja s tem da še nima 9 kg, kam da user posted image , pa vse sproti pokuri očitno, ker je manekenske postave user posted image

user posted image naša jih je na zadnjem pregledu pred 3 meseci imela čez 10, tako da sedaj jih ima po mojem okrog 12 user posted image .
bomo videli v sredo ko imamo P in cepljenje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.4.2009 12:36:56   
Soncnica Sandra ***
Tko, zdej pa grem na prve letošnje čevapčiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmmm, njami........................... user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.4.2009 12:39:47   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , naša bi samo meso jedla user posted image

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne user posted image , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat user posted image

Aja s tem da še nima 9 kg, kam da user posted image , pa vse sproti pokuri očitno, ker je manekenske postave user posted image

user posted image naša jih je na zadnjem pregledu pred 3 meseci imela čez 10, tako da sedaj jih ima po mojem okrog 12 user posted image .
bomo videli v sredo ko imamo P in cepljenje

Tudi jaz sem user posted image user posted image user posted image , pa da ne bi jedla, bi rekla, ampak je non stop nekaj, naenkrat sicer ne veliko, zato pa večkrat, zgleda da ji tako bolj paše.
Vaša pa je pol orng punca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.4.2009 14:06:12   
barbaw

Tko, zdej pa grem na prve letošnje čevapčiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmmm, njami........................... user posted image

Uživajte! Mi smo si jih že 3x privoščili.

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.4.2009 15:54:01   
barbaw
Da ne pademo na drugo stran. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.4.2009 16:23:12   
mafi
danuser posted image

hvala vsem na čestitkah za mojga Filipauser posted image .

sedaj spi 2.rundouser posted image user posted image user posted image , dopoldne smo naredili en krog z vozičkomuser posted image sam je kmalu začel pihatuser posted image , tako da smo kar domov zavil, da ne bi spet fasal unetje učk.

drugač sem pa jezna k user posted image user posted image , na tega izvajalca, ki nam menja streho. Glede na to da so mi na balkonu uničili  ves les in sem mu naredila reklamacijo, me je zdele
cel mesec nategoval, da bodo popravil. no pred dvemi tedni pa sem ga še ekstra opozorila, da ima čas še 14, ker bomo pol odsotni, no njega pa spet nikjer.
a bo videl user posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek ko pokličem upravnika in mu zablokiram dokončno izplačilo, ki ga je opravil pri nas

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.4.2009 16:24:57   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Aja pa še to sm pozabla povedat. Včeraj preden sm zaključvala v šihtu me kliče mojuser posted image in mi da Vidka na telefon in mu reče da naj me pokliče in slišim na drugi strani: MAMA. Jst sm dobila kr solzne oči. Pol je še ene parkrat me poklical. Pa tud dns me je spet, sam še zmeri je bl ATA.

iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.4.2009 16:25:31   
mafi

Hvala vsem za čestitke!!!!! user posted image

Moram vam nekaj povedat, ker sem tako vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image
Po letu in pol si lahko spet oblečem svoje stare hlače (36). Jeeeejjjjjj!!!!!! Ene 2kg, da bom malo bolj komot notri pa končam s hujšanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.4.2009 16:26:16   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa dobro jutro vsem user posted image

edinaos, user posted image za prvi rod. sestanek user posted image

Da odgovorim glede morja: gremo v Bučanje (Nerezine, Lošinj), najeli smo hišico za 8 oseb (a gre kdo zraven? user posted image ), za 15 dni nas pride vse skupaj 580 EUR (tu je vključeno tudi končno čiščenje, tako da nam tokrat ne bo treba pred odhodom glancat user posted image ).

full poceniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.4.2009 16:27:02   
mafi

Jutro čvekice user posted image
Mi smo slabo spali, ne vem sicer zakaj, kr naprej se je zbujala, mogoče pa je kak zobek na pohodu, druga mi ne pade na pamet user posted image , no vsaj vreme je lepo, brez vetra.
Grem pokukat kaj ste napisale.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.4.2009 16:27:42   
mafi

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!