rea27
|
ma ne vem...tkole ko bereš je vse skupaj res zastrašujoče..je potemtakem bolje nič brati? Saj vem, da tiste mamice, ki niste imele nobenih težav ko ste cepile svoje otročke ne morete biti proti tej zadevi - če pa učinkuje, a ne? Po drugi strani pa, če bi bila med nami kakšna mama, ki ji je otrok zbolel zaradi cepiv - bi pa menda bojevali kar eno malo pravo vojno... Gre se bolj za to, kaj se bo pokazalo z leti...Saj vsi tisti primeri, ki so našteti v enem izmed linkov, so bili otroci, ki so jim bolezni izbruhnile 3, 4, 5 in več let kasneje... Nočem se delat pametne, a kljub temu mislim, da ima tukaj veliko dozo močan farmacevtski lobij..Pravijo tudi, da že poznajo cepivo proti aidsu in raku...a ga ne izdajo...le zakaj? Hočem povedat le eno, da včasih tako slepo verjameš v nek sistem, ki se ti poruši na točno isti dan, ko izveš, da je tvoj otroček tako ali drugače neozdravljivo bolan... Kaj pa bom naredila glede cepljenja pa še ne vem. Roko na srce, preveč premalo podatkov in informacij je na netu..Tako, da Hvala Bogu, da imamo v familiji doktorje, ki bodo bolj ali manj dovzetni in pristranski v tej stvari. Če pa kak vrtec slučajno ne bo vzel mojega otroka v varstvo, bomo pa drugače organizirali zadevo. Je vse večja brezposelnost, po moje se bodo začele ženske spet ukvarjat z varstvom otrok privat.. Če pa ne, imam pa drugo teto ki dela v vrtcu. Lucky me!!! Tako, malo konstruktivne debate mi je prav pasalo, človek že kar pogreša kako intelektualno debato :) Lepo se imejte, čuvajte se, lepo pančkejte in se tipkamo :)