|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
18.4.2009 16:28:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moram povedat, da sem bila včeraj spet razočarana nad A. žlahto. Prišla je namreč prababica na obisk k tašči in ji je Jaka rekel, če pride k nam. PA je šla kar naprej. Potem pa je med obiskom prišla tašča in ji je Jaka rekel, če bo prababica prišla potem k njemu, pa je rekla, da bo pila kavo. Ko je prababica odhajala pa je spet šla mimo, ampak je Jaka ni videl in je Hb pozabil na vse skupaj, tako da mu ni bilo hudo. Otrok je 2x izrazil željo, pa ga kar ignorirajo. 2 min bi si pa lahko vzela časa zanj. user posted image    user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.4.2009 16:29:24   
mafi
evo pa spet sam hudič na desniuser posted image , grem vsaj prah pobrisat user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.4.2009 20:19:11   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

hvala vsem na čestitkah za mojga Filipauser posted image .

sedaj spi 2.rundouser posted image user posted image user posted image , dopoldne smo naredili en krog z vozičkomuser posted image sam je kmalu začel pihatuser posted image , tako da smo kar domov zavil, da ne bi spet fasal unetje učk.

drugač sem pa jezna k user posted image user posted image , na tega izvajalca, ki nam menja streho. Glede na to da so mi na balkonu uničili  ves les in sem mu naredila reklamacijo, me je zdele
cel mesec nategoval, da bodo popravil. no pred dvemi tedni pa sem ga še ekstra opozorila, da ima čas še 14, ker bomo pol odsotni, no njega pa spet nikjer.
a bo videl user posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek ko pokličem upravnika in mu zablokiram dokončno izplačilo, ki ga je opravil pri nas

Nategujejo folk, kje ga le lahko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.4.2009 20:21:00   
nia5
Kako ste zgovorne user posted image
Grem zdaj Nio porihtat za spat, pol pa še pridem na hitrco pokukat, če se boste že kaj razgovorile user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.4.2009 20:32:07   
barbaw

drugač sem pa jezna k user posted image user posted image , na tega izvajalca, ki nam menja streho. Glede na to da so mi na balkonu uničili  ves les in sem mu naredila reklamacijo, me je zdele
cel mesec nategoval, da bodo popravil. no pred dvemi tedni pa sem ga še ekstra opozorila, da ima čas še 14, ker bomo pol odsotni, no njega pa spet nikjer.
a bo videl user posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek ko pokličem upravnika in mu zablokiram dokončno izplačilo, ki ga je opravil pri nas

Kako so eni izvajalci šlampasti. user posted image user posted image user posted image  Ti jim kar pokaži user posted image .

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.4.2009 20:33:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kako ste zgovorne user posted image
Grem zdaj Nio porihtat za spat, pol pa še pridem na hitrco pokukat, če se boste že kaj razgovorile user posted image

dvomim glede na to, da je danes največ mojih postov user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.4.2009 20:33:23   
barbaw

Moram povedat, da sem bila včeraj spet razočarana nad A. žlahto. Prišla je namreč prababica na obisk k tašči in ji je Jaka rekel, če pride k nam. PA je šla kar naprej. Potem pa je med obiskom prišla tašča in ji je Jaka rekel, če bo prababica prišla potem k njemu, pa je rekla, da bo pila kavo. Ko je prababica odhajala pa je spet šla mimo, ampak je Jaka ni videl in je Hb pozabil na vse skupaj, tako da mu ni bilo hudo. Otrok je 2x izrazil željo, pa ga kar ignorirajo. 2 min bi si pa lahko vzela časa zanj. user posted image    user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bom niti pisala kaj je bilo danes user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.4.2009 20:46:53   
špelin@

Raje ne bom komentirala, ker ne bi zvenelo lepo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.4.2009 20:47:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

moram evo pohvalit! danes je bla že 2. noč brez vmesnega zbujanja! snoči je spala od 9ih pa do 7ih! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.4.2009 20:48:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

spali smo bolj tako,saj je Tilna napenjalo,a takoj zjutraj,ko sem namočila slivo,se je 2x ukakaluser posted image .Sedaj spi prvo kitico.user posted image Po kosilu gremo pa malo plavat v Snovik.

Filip...vse naj naj ob 11.mesecu

Barbaw...user posted image user posted image  za - kg.Res grdo od tašče in prababice,da ne moreta jake malo razveseliti z obiskomuser posted image .če se prav spomnim,sta se  s taščo včasih dobro razumeli.kaj se je sedaj obrnilo?

Včeraj sva se z user posted image  pogovarjala,kako bo z varstvom.Za Nejca ni panike,ker je v vrtcu,za Tilna pa ne vemo do septembra.Smo mislili,da bo tašča popazila,pa je vse revca,kot bi ji obe nogi manjkali.Za na kavo,po obiskih,pa lahko hodi.Po cel dan je na terenu,za lastne vnuke pa ne bo mogla poskrbetiuser posted image .najbolj me žalosti,ker je zmeraj razlagala,kako drugi skrbijo za vnučke,da jih dobijo po par ur na dan,kakor češ ona pa ne,a ko ima šanso,pa ne bi.user posted image
saj če bo jaz delala popoldne do septembra,ne bo panike.Bom šla po prvem maju še enkrat prosit šefinjo.saj je rekla,da mi bo šla na roko,če se bo le dalo.
Škoda ker je moja mami ravno v drugi smeri službeuser posted image
Tako sva že razmišljala,da bi ga dala sestri od tašče,ki dela samo popoldne,če bi bila midva oba zjutraj.Bomo videli po praznikih.Ampak res žalostno od tašč,da ne morejo poskrbeti za lastne vnučke in to za par uric.Moja mami in ati vem,da bi naredila vse za njih.Če ne bo šlo drugače,se bo pa moja mami med tednom k nam preselila.user posted image

Eh, ene tašče so res "super" in oh in sploh... user posted image Ne, tudi tega raje ne grem komentirat... user posted image

Upam, da ste fino čofotali user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.4.2009 20:49:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev.

Aja, pa avto je s servisa user posted image Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dopust in upam, da boste letos imeli čudoviti dopust na morju!!!!

za vrata pa močno upam, da so ti dobro zrihtali, meni odkar sva lani imela nesrečo non stop neki nagaja. ne dela mi vedno un zvok za luči, če jih postiš prižgane, ne sveti mi lučka v avtu, ...... in to zaradi enega debila, ki se je zaletel v naju user posted image

Tako čudno so to zrihtali? user posted image Pa sta kaj reklamirala?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.4.2009 20:49:58   
špelin@

danuser posted image

hvala vsem na čestitkah za mojga Filipauser posted image .

sedaj spi 2.rundouser posted image user posted image user posted image , dopoldne smo naredili en krog z vozičkomuser posted image sam je kmalu začel pihatuser posted image , tako da smo kar domov zavil, da ne bi spet fasal unetje učk.

Baraba user posted image user posted image user posted image Pokaži mu hudiča!!!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.4.2009 20:55:52   
barbaw
Špelin@ kako si?

Jaz lahko povem zase, da sem danes zalegnila ko sta oba otroka spala. Sicer je Jaka zaspal 10 min za menoj ampak smo se vsi trije naspali. Uffffff kako je pasalo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.4.2009 20:57:33   
Soncnica Sandra ***
user posted image sem mela ful dela, da sem vse prebrala user posted image

uglavnem čevapčiči pri tastu so bili super in komaj čakam nove user posted image

naša Mančita spi že od 8ih, ker naša misica spi samo eno rundo na dan, in to točno dve uri. danes je zjutraj vstala ob 6ih, spala od 11.15-13.15 in potem bila pokonc do 8ih zvečer. jo je že ful matralo in bi jo komot popokala spat že ob 7ih, samo potem bo pa spet ob 4ih auf-nop, ne gre to tako user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.4.2009 21:02:09   
barbaw

uglavnem čevapčiči pri tastu so bili super in komaj čakam nove user posted image

naša Mančita spi že od 8ih, ker naša misica spi samo eno rundo na dan, in to točno dve uri. danes je zjutraj vstala ob 6ih, spala od 11.15-13.15 in potem bila pokonc do 8ih zvečer. jo je že ful matralo in bi jo komot popokala spat že ob 7ih, samo potem bo pa spet ob 4ih auf-nop, ne gre to tako user posted image

user posted image user posted image user posted image  za čvape

A ti Manca še vedno tako hitro vstaja?

Neposredna povezava do sporočila: 3765
18.4.2009 21:03:56   
špelin@

Špelin@ kako si?

Jaz lahko povem zase, da sem danes zalegnila ko sta oba otroka spala. Sicer je Jaka zaspal 10 min za menoj ampak smo se vsi trije naspali. Uffffff kako je pasalo.

user posted image user posted image
Mi smo se celo popoldne potepali in sem kar malo zbita, čeprav je bilo luštno user posted image
Ponoči smo imeli spet žurko in si tudi od prihodnje noči ne obetam nič dobrega user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
18.4.2009 21:03:57   
nia5

Saj je prav tako, tudi jaz jo večinoma pokonci držim dlje, ker mi pol ful lepše zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 3767
18.4.2009 21:04:55   
nia5

Špelin@ kako si?

user posted image user posted image
Mi smo se celo popoldne potepali in sem kar malo zbita, čeprav je bilo luštno user posted image
Ponoči smo imeli spet žurko in si tudi od prihodnje noči ne obetam nič dobrega user posted image

Kot pravi Anitka, upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
18.4.2009 21:05:37   
nia5

Špelin@ kako si?

To pa verjamem, tudi jaz bi, pa ne morem spat čez dan, nikakor user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
18.4.2009 21:06:11   
špelin@

user posted image user posted image za čevapčiče, mmmmmmmm user posted image
Joj, če bi se Gregi zbudil šele ob 4h, bi od veselja skakala do stropa. Itak zaspi šele po deveti, potem pa pred enajsto obvezno že prvič rogovili user posted image Do pol dveh, dveh je potem vsake nekaj minut dretje, potem pa celo kaj spanja, če je sreča mila...

Neposredna povezava do sporočila: 3770
18.4.2009 21:06:12   
Soncnica Sandra ***

Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev.

Aja, pa avto je s servisa user posted image Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dopust in upam, da boste letos imeli čudoviti dopust na morju!!!!

za vrata pa močno upam, da so ti dobro zrihtali, meni odkar sva lani imela nesrečo non stop neki nagaja. ne dela mi vedno un zvok za luči, če jih postiš prižgane, ne sveti mi lučka v avtu, ...... in to zaradi enega debila, ki se je zaletel v naju user posted image

Veš problem je v tem, ker se to ni takoj pokazalo user posted image . Najprej ni posvetila lučka v avtu samo občasno, ko si odprl voznikova vrata ali pa vrata za voznikom (oboja so bila menjana), pol je set na čase delala, pa ne, .....
Pol se je začelo še to sranje, da se ni sprožil "alarm" če si pustil prižgane luči, ..... in seveda so na servisu rekli, da to ni nič povezano s tem. Sem jim rekla: ja vadla, samo glih slučajno se je začelo vse to pojavljat po tem, ko so bila vrata manjana. Kakšno naključje, a? Sej sem res blondinka, ampak sem kar nekaj časa kot študentka delala na prodaji rabljenih vozil (osebnih in tovornih) in vem kako stvari potekajo in mi niso čisto tuje, tako da kar koga drugega nategujte,mene pri vaši hiši ne boste več videli, niti ko bo treba redni servis delat. Pa so me mal čudno gledali, ampak me prav boli k****.
Me je pol ena gospa čez kak teden klicala iz tega servisa (vedno kličejo po servisu  in delajo anketo, kako so stranke zadovoljne z njihovimi storitvami) in seveda je zgledalo nekako takole: gospa, iz naše evidence je razvidno, da ste v preteklem mesecu imela na našem servisu večje popravilo, pa me zanima ali ste bili z delom in odnosom zadovoljni? Pa sem ji rekla: ne nisem bila in me v vaši hiši tudi ne boste več videli, zakaj in kako pa vprašajte g. XXX s katerim sem se tudi pogovarjala.

Pol pa ni vedla kva bi rekla, jz sem ji pa samo rekla: lep dan še naprej vam želim gospa

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
18.4.2009 21:07:59   
nia5
Tako, zdaj pa grem spet spet najprej jest user posted image , kropmir ki je ostal od žara se že peče v pečici, fliknem še kak kos mesa zraven in večerja je tu. Se vam cedijo sline ne, kak sem hudobna user posted image
Lepo in mirno noč vam želim, se tipkamo jutri  user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.4.2009 21:09:35   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image za čevapčiče, mmmmmmmm user posted image
Joj, če bi se Gregi zbudil šele ob 4h, bi od veselja skakala do stropa. Itak zaspi šele po deveti, potem pa pred enajsto obvezno že prvič rogovili user posted image Do pol dveh, dveh je potem vsake nekaj minut dretje, potem pa celo kaj spanja, če je sreča mila...

Špelin@, sej pri nas to tudi ni spanje v kosu.
imamo tudi uro ali 2 veselice ponoči.
obvezno pa se vsako noč zbudi med 1 in 1.30 in spije celo flašo čaja.
no donc je presegla vse svoje rekorde in je naprej spila 240ml čaja, ki sem ga imela v sobi, pol pa zahtevala še. in ga je šel moj pripravit in ga je spila še 190ml user posted image .
zdej nej mi pa nekdo razloži kam je dala vse to user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.4.2009 21:10:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tako, zdaj pa grem spet spet najprej jest user posted image , kropmir ki je ostal od žara se že peče v pečici, fliknem še kak kos mesa zraven in večerja je tu. Se vam cedijo sline ne, kak sem hudobna user posted image
Lepo in mirno noč vam želim, se tipkamo jutri  user posted image

dober tek in lahko noč

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.4.2009 21:10:55   
špelin@

Veš problem je v tem, ker se to ni takoj pokazalo user posted image . Najprej ni posvetila lučka v avtu samo občasno, ko si odprl voznikova vrata ali pa vrata za voznikom (oboja so bila menjana), pol je set na čase delala, pa ne, .....
Pol se je začelo še to sranje, da se ni sprožil "alarm" če si pustil prižgane luči, ..... in seveda so na servisu rekli, da to ni nič povezano s tem. Sem jim rekla: ja vadla, samo glih slučajno se je začelo vse to pojavljat po tem, ko so bila vrata manjana. Kakšno naključje, a? Sej sem res blondinka, ampak sem kar nekaj časa kot študentka delala na prodaji rabljenih vozil (osebnih in tovornih) in vem kako stvari potekajo in mi niso čisto tuje, tako da kar koga drugega nategujte,mene pri vaši hiši ne boste več videli, niti ko bo treba redni servis delat. Pa so me mal čudno gledali, ampak me prav boli k****.
Me je pol ena gospa čez kak teden klicala iz tega servisa (vedno kličejo po servisu  in delajo anketo, kako so stranke zadovoljne z njihovimi storitvami) in seveda je zgledalo nekako takole: gospa, iz naše evidence je razvidno, da ste v preteklem mesecu imela na našem servisu večje popravilo, pa me zanima ali ste bili z delom in odnosom zadovoljni? Pa sem ji rekla: ne nisem bila in me v vaši hiši tudi ne boste več videli, zakaj in kako pa vprašajte g. XXX s katerim sem se tudi pogovarjala.

Pol pa ni vedla kva bi rekla, jz sem ji pa samo rekla: lep dan še naprej vam želim gospa

Aha, potem je bilo res nekaj na tem. Če so menjali vrata in so se zatem začele težave user posted image
Hja, servisi so "takvi i onakvi". Mi imamo zaenkrat s Škerjancem v Domžalah izredno dobre izkušnje - ko so polomili zadnjo zavorno luč, je mehanik sam priznal, da je on polomil zobce, ko so dajali dol zadnja vrata, in bodo dali novo. Upam, da bomo še naprej tako zadovoljni.

Ma nikomur ne privoščim sra.nja, sploh pa ne tebi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!