![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 10:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,jaz ne morem odpret linka... Kleo, KLIKNI za posodo Super posoda,tut draga...ni zame,ko skos menjam,mal zacgem....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 13:35:07
|
|
|
|
Samsa
|
ku ku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 13:56:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ku ku ku ku Mi še vedno ne moremo nikamor . Pravzaprav je vmes prišel mož domov, popazil na otroke, jaz pa hitro po nakupih in po Patricio v šolo. Kleo, saj jaz tudi stalno menjam lonce. Ponve in podobne zadeve imam iz teflona. Velikokrat kaj popraskam in tako stalno menjam. Se mi zdi, da je bolje dati naenkrat malo več in imaš potem mir. Včeraj sem dala Lovru požirek stisnjene pomaranče. Je bil navdušen. Pred agrumi imam še vedno zadržke, ampak saj bo imel kmalu leto. Nato bo dobival v vrtcu vse živo. No, kuhano, pečeno, predelanao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 15:50:02
|
|
|
|
anaj22
|
ojla šefi so , ševedno nevem na čem sem , v pon imam razgovor z direktorjem in bomo vidl če bova sklenila kompromis, vse kaže da bo treba drugo službo iskat super napoved za torek Sofija in kuža sta pa luštkana zdej grempa mal počivat mi je ful slabo, pa še živčki me dajejo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 16:07:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla šefi so , ševedno nevem na čem sem , v pon imam razgovor z direktorjem in bomo vidl če bova sklenila kompromis, vse kaže da bo treba drugo službo iskat zdej grempa mal počivat mi je ful slabo, pa še živčki me dajejo , da se boš v pon čimbolje zmenila Pa res se spočij
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 16:54:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ej babe v torek je napovedan sonček po novem Kaj pol srečanje velja?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 17:23:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ej babe v torek je napovedan sonček po novem Kaj pol srečanje velja? Mislim, da mtinca kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiiii šefica ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 20:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Kje ste bejbe? Moj tamal je ob pol sedmih zaspal,se vmes 2x zbudil,jedel...upam,da bo to drzalo do jutra.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 20:55:27
|
|
|
|
Samsa
|
čer Kleo sem mislila, da sem na napačnem forumu - nikjer nobene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 20:59:07
|
|
|
|
Samsa
|
tudi tebe ni pol pa nočko vsem - lahko, mirno in dolgo noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 21:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Samsa.Seveda sem...samo ves cas pa res ne visim gor in cakam,kdaj bo kaksna blagoslovila se oglasit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 21:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princa prav super, odlično je bilo vse - hvala hvala hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 21:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princa prav super, odlično je bilo vse - hvala hvala hvala sem vedla.da bos ti gostja,pa Mojca po moje .No,samo da je bilo odlicno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 22:07:34
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Meri, Sofija in Ema Polma za podaljšano porodniško, fajn jo izkoristita. Jaz bom pa najprej koristila dopust 08, potem pa tud vložila vlogo za podaljšanje. IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dons mam sestanek z šefom sem mal živčna, se je v službi ful spremenilo na slabš . Tud pri nas je vedno slabš, se tud jaz že močno sprašujem, kako me bodo veseli ko bom prišla enkrat konec leta z idejo o 4 urnem delavniku IZVIRNO SPOROČILO: slovenka A vi imate kaj pse? Kako je z dojenčki? Naša Kala mel smo pa tud mačkona, ki je lani čez noč izginil IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Danes nismo šli v vrtec, ker ima Jernej čisto previsok sladkor in moram najprej to zrihtat, zato tudi še vedno visim na RR. Trenutno se odločam kje kupiti posodo za kuhanje : posoda iz Silargana - Silit Te posode ne poznam, sama uporabljam iz rostfreia. Izgleda pa zanimivo in dobro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 22:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni lustkan ............... noce mi ene slikice prilimat RMRM,ojla
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.4.2009 22:22:29 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 22:46:13
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 a ni lustkan ............... noce mi ene slikice prilimat kdo? RMRM,ojla kleo, ojla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 22:58:19
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla mamice mal na hitrco sem vas preletela. Sem mela ta teden veliko dela...vrtiček, klopi in miza (vse pofleksala, prebarvala )...peka...pol pa mal ven padeš . Drugače smo OK...Anja je nekaj trmasta zadnje dni...ji gre 4-ti zobek ven (prejšnji teden je dobila enko zgoraj). In je mal bogica tele dni. Za dober večer vam pripopam filmček (brez glasu je, da ne boste klikale ko nore)..kako Nejc Anjo uvaja v svoje viteške igre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 23:24:01
|
|
|
|
Tina 28
|
sem vas zamudila ...zadnjič, kosem vas tkole zvečer prebirala z namenom, da se vključim v debato...sem zaspala od utrujenosti...so me oči pekle od prahu .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 23:54:25
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Polma za podaljšano porodniško, fajn jo izkoristita. Jaz bom pa najprej koristila dopust 08, potem pa tud vložila vlogo za podaljšanje. Hej! V čem je pa fora? zakaj boš nardila takole, mislim-zakaj boš obrnila, če ni skrivnost ? Jaz imam še celo stari dopust za pokurit. Sicer pa vsem en lep nočni pozdrav! Me je okoli pol desetih zmanjkalo na kavču, zdaj me je pa sine zbudil, se podojil in panča dalje . Sem pa spet tako zaskrbljena... ima nad komolci flekce, take luskaste rožnate. in sem malo pobrskala po RRju pa bi lahko bil dermatitis . Upam, da delam iz muhe slona, res. ker ena RRjevka celo piše, da so mamice "krive", da otročki dobijo dermatitis-zaradi stresa med nosečnostjo in dojenjem. Ne bom šla k dežurnemu, razen če bo se ful razpaslo. Začelo se je pa že prred kakim tednom, ko je bil stalno na vseh štirih zunaj,pa sem mislila, da se je odrsal na tleh. Danes pa le pogledam, kaj ima tako suho kožo, pa vidim flekce . sem smotana? Vem, da se vedno pretirano zasekiram, pa vseeno...bi vas tut skrbelo? Lepe sanje....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 17.4.2009 23:56:49
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kako sta dobra !!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 0:23:39
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Polma Najprej bravo za vašega malega, ki tolk napreduje...in za mamico, ki se trudi Kar se tiče dermatitisa...od znanke mali ga ima in je baje prišel skozi alergijo na jajca. Verjetno je najbolje, če grersta do pediatra in vama bo dal napotnico za testiranje...vsekakor ne bo škodilo. Ker pa o tem premalo vem...ti ne bom preveč pametovala. Upam, da se vam pocajta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 0:51:52
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ojla Polma Najprej bravo za vašega malega, ki tolk napreduje...in za mamico, ki se trudi Kar se tiče dermatitisa...od znanke mali ga ima in je baje prišel skozi alergijo na jajca. Verjetno je najbolje, če grersta do pediatra in vama bo dal napotnico za testiranje...vsekakor ne bo škodilo. Ker pa o tem premalo vem...ti ne bom preveč pametovala. Upam, da se vam pocajta Saj sploh ne morem spat. Kar brskam po alergikih...bom rajši nehala. Zdaj si me pa zasikirala s to alergijo na jajca. Za veliko noč je moja mama spekla tako dobro potico, da sem mu jo dala za probat in je znorel od veselja. Mislim, če sem ga jaz zaribala, bom . Valda so v potici tut beljaki. pa še mandlji. In tudi rozinov venček in pinca, ki sva jih midve z malo spekle za žegen so z jajci, pa je jedel. Pišuka, sem jezna nase!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:13:57
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro včeraj ste pa zmogle nekaj postov napisat Samo za vas: , zraven paše: Čestitke obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:14:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jutro. oooo zgubljena duša
< Sporočilo je popravil Samsa -- 18.4.2009 7:15:04 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.