|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
17.4.2009 10:52:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,jaz ne morem odpret linka...

Kleo, KLIKNI za posodo user posted image user posted image

Super posoda,tut draga...ni zame,ko skos menjam,mal zacgem....user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.4.2009 13:35:07   
Samsa
ku ku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.4.2009 13:56:16   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ku ku user posted image user posted image user posted image

ku kuuser posted image

Mi še vedno ne moremo nikamoruser posted image .
Pravzaprav je vmes prišel mož domov, popazil na otroke, jaz pa hitro po nakupih in po Patricio v šolo.

Kleo, saj jaz tudi stalno menjam lonce. Ponve in podobne zadeve imam iz teflona. Velikokrat kaj popraskam in tako stalno menjam. Se mi zdi, da je bolje dati naenkrat malo več in imaš potem mir.

Včeraj sem dala Lovru požirek stisnjene pomaranče. Je bil navdušen.user posted image Pred agrumi imam še vedno zadržke, ampak saj bo imel kmalu leto. Nato bo dobival v vrtcu vse živo. No, kuhano, pečeno, predelanaouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.4.2009 15:50:02   
anaj22
ojla

šefi so user posted image , ševedno nevem na čem semuser posted image , v pon imam razgovor z direktorjem in bomo vidl če bova sklenila kompromis, vse kaže da bo treba drugo službo iskat
super napoved za torekuser posted image

Sofija in kuža sta pa luštkana

zdej grempa mal počivat mi je ful slabo, pa še živčki me dajejo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.4.2009 16:07:22   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla

šefi so user posted image , ševedno nevem na čem semuser posted image , v pon imam razgovor z direktorjem in bomo vidl če bova sklenila kompromis, vse kaže da bo treba drugo službo iskat

zdej grempa mal počivat mi je ful slabo, pa še živčki me dajejo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boš v pon čimbolje zmenila

Pa res se spočij user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.4.2009 16:54:29   
*Mojca*
Ej babe v torek je napovedan sonček po novem user posted image

Kaj pol srečanje velja?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.4.2009 17:23:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Ej babe v torek je napovedan sonček po novem user posted image

Kaj pol srečanje velja?

Mislim, da user posted image

mtinca kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiiii šeficauser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.4.2009 20:39:10   
Anonimen
Oj

Kje ste bejbe?
Moj tamal je ob pol sedmih zaspal,se vmes 2x zbudil,jedel...upam,da bo to drzalo do jutra.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.4.2009 20:55:27   
Samsa
čer Kleo user posted image

sem mislila, da sem na napačnem forumu - nikjer nobene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.4.2009 20:59:07   
Samsa
tudi tebe ni user posted image

pol pa nočko vsem - lahko, mirno in dolgo noč user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.4.2009 21:04:39   
Anonimen
Oj Samsa.Seveda sem...samo ves cas pa res ne visim gor in cakam,kdaj bo kaksna blagoslovila se oglasituser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.4.2009 21:05:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princauser posted image user posted image

prav super, odlično je bilo vse - hvala hvala hvala

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.4.2009 21:13:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princauser posted image user posted image

prav super, odlično je bilo vse - hvala hvala hvala

sem vedla.da bos ti gostja,pa Mojca po mojeuser posted image .No,samo da je bilo odlicnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.4.2009 22:07:34   
RMRM
Čer!

Meri, Sofija in Ema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polma user posted image user posted image user posted image  za podaljšano porodniško, fajn jo izkoristita. Jaz bom pa najprej koristila dopust 08, potem pa tud vložila vlogo za podaljšanje.

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

dons mam sestanek z šefom sem mal živčna, se je v službi ful spremenilo na slabšuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image . Tud pri nas je vedno slabš, se tud jaz že močno sprašujem, kako me bodo veseli ko bom prišla enkrat konec leta z idejo o 4 urnem delavnikuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

A vi imate kaj pse? Kako je z dojenčki?

Naša Kala user posted image

mel smo pa tud mačkona, ki je lani čez noč izginiluser posted image user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Danes nismo šli v vrtec, ker ima Jernej čisto previsok sladkor in moram najprej to zrihtat, zato tudi še vedno visim na RR.

user posted image user posted image user posted image

Trenutno se odločam kje kupiti posodo za kuhanje :
posoda iz Silargana - Silit

Te posode ne poznam, sama uporabljam iz rostfreia. Izgleda pa zanimivo in dobro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.4.2009 22:20:41   
Anonimen
a ni lustkanuser posted image ...............user posted image noce mi ene slikice prilimatuser posted image

RMRM,ojlauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.4.2009 22:22:29 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.4.2009 22:46:13   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a ni lustkanuser posted image ...............user posted image noce mi ene slikice prilimatuser posted image

kdo?

RMRM,ojlauser posted image

kleo, ojlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.4.2009 22:58:19   
Tina 28
ojla mamice

mal na hitrco sem vas preletela. Sem mela ta teden veliko dela...vrtiček, klopi in miza (vse pofleksala, prebarvalauser posted image )...peka...pol pa mal ven padešuser posted image .

Drugače smo OK...Anja je nekaj trmasta zadnje dni...ji gre 4-ti zobek ven (prejšnji teden je dobila enko zgoraj). In je mal bogica tele dni.

Za dober večer vam pripopam filmček (brez glasu je, da ne boste klikale ko nore)..kako Nejc Anjo uvaja v svoje viteške igreuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.4.2009 23:24:01   
Tina 28
user posted image sem vas zamudila

...zadnjič, kosem vas tkole zvečer prebirala z namenom, da se vključim v debato...sem zaspala od utrujenosti...so me oči pekle od prahuuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.4.2009 23:54:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Polma user posted image user posted image user posted image  za podaljšano porodniško, fajn jo izkoristita. Jaz bom pa najprej koristila dopust 08, potem pa tud vložila vlogo za podaljšanje.

Hej! V čem je pa fora? zakaj boš nardila takole, mislim-zakaj boš obrnila, če ni skrivnost ? Jaz imam še celo stari dopust za pokurit.

Sicer pa vsem en lep nočni pozdrav! Me je okoli pol desetih zmanjkalo na kavču, zdaj me je pa sine zbudil, se podojil in panča dalje user posted image .

Sem pa spet tako zaskrbljena... ima nad komolci flekce, take luskaste rožnate. in sem malo pobrskala po RRju pa bi lahko bil dermatitisuser posted image . Upam, da delam iz muhe slona, res. ker ena RRjevka celo piše, da so mamice "krive", da otročki dobijo dermatitis-zaradi stresa med nosečnostjo in dojenjem. Ne bom šla k dežurnemu, razen če bo se ful razpaslo. Začelo se je pa že prred kakim tednom, ko je bil stalno na vseh štirih zunaj,pa sem mislila, da se je odrsal na tleh. Danes pa le pogledam, kaj ima tako suho kožo, pa vidim flekce user posted image . sem smotana? Vem, da se vedno pretirano zasekiram, pa vseeno...bi vas tut skrbelo?

Lepe sanje....user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.4.2009 23:56:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

user posted image

Kako sta dobra user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.4.2009 0:23:39   
Tina 28
ojla Polma

Najprej bravo za vašega malega, ki tolk napreduje...in za mamico, ki se trudiuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče dermatitisa...od znanke mali ga ima in je baje prišel skozi alergijo na jajca. Verjetno je najbolje, če grersta do pediatra in vama bo dal napotnico za testiranje...vsekakor ne bo škodilo. Ker pa o tem premalo vem...ti ne bom preveč pametovala. Upam, da se vam pocajta

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.4.2009 0:51:52   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla Polma

Najprej bravo za vašega malega, ki tolk napreduje...in za mamico, ki se trudiuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče dermatitisa...od znanke mali ga ima in je baje prišel skozi alergijo na jajca. Verjetno je najbolje, če grersta do pediatra in vama bo dal napotnico za testiranje...vsekakor ne bo škodilo. Ker pa o tem premalo vem...ti ne bom preveč pametovala. Upam, da se vam pocajta

Saj sploh ne morem spat. Kar brskam po alergikih...bom rajši nehala. Zdaj si me pa zasikirala s to alergijo na jajca. Za veliko noč je moja mama spekla tako dobro potico, da sem mu jo dala za probat in je znorel od veselja. Mislim, če sem ga jaz zaribala, bom user posted image user posted image user posted image user posted image . Valda so v potici tut beljaki. pa še mandlji. In tudi rozinov venček in pinca, ki sva jih midve z malo spekle za žegen so z jajci, pa je jedel.  Pišuka, sem jezna nase!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.4.2009 7:10:01   
Anonimen
Jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.4.2009 7:13:57   
Samsa
Dobro jutro user posted image

včeraj ste pa zmogle nekaj postov napisat user posted image

Samo za vas: user posted image , zraven paše: user posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.4.2009 7:14:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

oooo zgubljena duša user posted image user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil Samsa -- 18.4.2009 7:15:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.