Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:12:51
|
|
|
|
lara light
|
Mismis, res lepo napisano ....še 1x danes iskrene čestitke od nas in obilo veselja v nosečnosti! Ma glej,glej, celo našo tastaro si ven zbezljala super nick , saj ni mogel bit kdo drugi kot ti upam,da si ok, topel pozdravček!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:15:22
|
|
|
|
zarja1
|
Pod Škratkom se skriva Netka...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja lubica tebe sem pa res pogrešala!!!!!!!!!!! Lubčka lepota.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:18:34
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
He he, ste me že najdle!! Tudi js sm tebe zarjica doooolgo pogrešala in mislila nate!! Ma pol sm pa vidla, d kar če nej bo, js brez vas ne morem...pa sm vs mal potihem špegala, pol sm pa dns tkole udarla!! In sm prow vesela!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:22:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT In sm prow vesela!! jaz tebe tudi srce, zelo zelo vesela...... Sem tud jaz rabla en cajt, pa me je spet malo zveklo med moje RRpupe. Kaj čem. Ste mi zlezle pod kožo, točno v srce.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:26:57
|
|
|
|
blanč
|
O se stare borke zbirajo A kera kej ve kako se je končalo trepetanje dajemaje?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:28:36
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT He he, ste me že najdle!! Včeraj smo s sončkom o tebi...in smo te priklicale, vidiš: poslano v kozmos in deluje!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:35:28
|
|
|
|
sonček33
|
ŠKRAT kako lepo te je brat
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:36:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč O se stare borke zbirajo kak lepo.....sem kr kurjo kožo dobila...... Dajamaja, Netka, Blanči, Lara, Sonček 33......
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:38:00
|
|
|
|
miska73
|
Netkič oziroma škratko pa kje si mi ti stara sablja. Evo, sam ti si še falila k temule veselju te dni. Lubčka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:39:50
|
|
|
|
miska73
|
Pupe, Špelka se je pred ene pol urce javila na novi borbi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:47:33
|
|
|
|
lara light
|
Ja miška, hvala, je bila tudi na zmagovalkah...mislimo nanjo!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 19:48:21
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Netkič oziroma škratko pa kje si mi ti stara sablja. Evo, sam ti si še falila k temule veselju te dni. Lubčka. Itak, sej sm vohala, d neki dogaja....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 21:41:37
|
|
|
|
n74
|
Oj, nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!! Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne? Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 22:08:24
|
|
|
|
dajamaja
|
Mišmiš, da ti še tukaj skoraj osebno čestitam!!SUPER STA TOLE ZRIHTALA!!!! Srečno do konca!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 22:10:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Oj, nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!! Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne? Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N. ...joj hudiča še dober da si šla...zdej pa lepo počivat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 22:44:37
|
|
|
|
gloria
|
...kakšno zatišje ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:02:38
|
|
|
|
pika74
|
mismis super!!!! Iskrene čestitke za plus!!!!!!!!!!!!!!!!! Tole pa je novica!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:52:06
|
|
|
|
Reby
|
Sej ne morem verjet, da sem spet prva s kavico
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:55:44
|
|
|
|
mismis
|
In jaz druga???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:55:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Daaaaan!! Ma sm se mogla prow na novo prjavit, sam d lohko čestitam ovi naši stari mišmiši! Ma me je prow sezulo od veselja!! Ma tko kot vsem, ampak tebi pa še posebno prvoščim ta pljusek!! Netkaaaa? Ma kje si ti meni dekle, smo te vse full pogrešale. Kako so tvoji škrati, pa puppy-ji ali jih še imaste ali ste jih že oddali prosim te, javi se nam še kaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:58:00
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kakšno zatišje ... ... je bilo včeraj in se nadaljuje zjutraj.... dajmo babike, auf, rajz 'n šajn reby, spančkaš? evo ti kafe NE ZNAM!!! slikca! tudi vsem ostalim žurerkam, dobro jutro, upam, da bo katera poročala, kako ste se imele, za nas, ki smo deco ujčkale do jutranjih ur, pre.kleta luna , pa kak ste polupčkale našo mišmiško, sem včeraj odprla enega tardečega in sem si predstavljala, da je zelen, pa ni važno, samo da se penca nardi in je dobro za nazdravit. komaj čakam na ponedeljek, ko poročaš s testa a danes kaj navijamo??
< Sporočilo je popravil nokes -- 18.4.2009 8:59:25 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 8:58:06
|
|
|
|
mismis
|
Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:00:09
|
|
|
|
nokes
|
pa saj ne morem verjet, kava ko kava, imagine! mišmiška, kako si danes? znakci so? niso?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:08:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis In jaz druga???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......