|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 9:26:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-a mam jest res tazga mačka al si spet zamenala avatar...joj jest sem že prestara da bi ga vsak tedn žuriralauser posted image user posted image user posted image user posted image ...amak za dobr žur se splača

previjanje-moj začne pr enih pol leta k je vse že mal bol kompaktnouser posted image

katjuša-tvoj je pa itak neki ekstra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanci to si ti še prbitauser posted image user posted image user posted image user posted image pa po možnosti 2 medvedka vidiš a neuser posted image user posted image user posted image user posted image to je od alkoholauser posted image user posted image user posted image ja ti si pa res stara.....sej upokojenci itak nič ne spite ker vas vse neki boli tko da ga kamot žurašuser posted image user posted image user posted image user posted image mojmu ne bom povedala da tvoj šele pri pol leta previja,ker pol zdej ne bo hotuuser posted image user posted image user posted image

ja res vidim dva medvedka...zgleda kt da bojo kmak trijeuser posted image user posted image user posted image
joj prst se mi je zaskoču..ja tale upokojenska je težka

KOLUMBO A TI SI ŠE U ŠLAF SOBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo ga že šopingirauser posted image user posted image user posted image ali je pa svojega šimeta pobasala in sta na poti v bosnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne kolumbo brez mene nebi šla.... a ne kolumbo, da me nebi same pustilauser posted image

kaj si ti naivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy ti ne veš vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image glej te je prišla iskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.4.2009 9:27:26   
Katjusa

kolumbo dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci pa kolkrat ti pa morem rečt dobro jutro vedno ko katera pride hočeš ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš to ni lepouser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.4.2009 9:28:01   
Čebel@

kolumbo dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci pa kolkrat ti pa morem rečt dobro jutro vedno ko katera pride hočeš ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš to ni lepouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 9:28:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.4.2009 9:28:20   
tanci29
otroc so me napadl..ta str je šu u službo tko da bom bl na izi zdele tukile...še kolumbo počakam da vidm če je ok

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.4.2009 9:28:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VIDM D JE ŽE AFTERPARTYuser posted image

ZOOOORAAAAA JEEEEEE
SVANULAAAAAA
GLAVA ME JE
ZABOLJELAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.4.2009 9:29:28   
tanci29
kolumbo-aftrčki so še boljšiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.4.2009 9:30:06   
Katjusa

otroc so me napadl..ta str je šu u službo tko da bom bl na izi zdele tukile...še kolumbo počakam da vidm če je ok

poklič ga da je nakaj nujnega pa nej pride otroke merkat mi pa gremo v Bosnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 9:30:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.4.2009 9:30:45   
Katjusa

VIDM D JE ŽE AFTERPARTYuser posted image

ZOOOORAAAAA JEEEEEE
SVANULAAAAAA
GLAVA ME JE
ZABOLJELAAAAAAAA

in ti zamujaš, tanci je že mačka pozdravlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.4.2009 9:32:04   
tanci29

poklič ga da je nakaj nujnega pa nej pride otroke merkat mi pa gremo v Bosnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prav da ga butica boli k učer ni mogu spat k je tolk ropotal od žurauser posted image  on je še večji upokojenc kt jestuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.4.2009 9:32:30   
Katjusa

DOBRO JUTRO SVIMA

MORM MAL OSVEŽILNI TEČAJ IZ PETEGA RAZREDA OSNOVNE ŠOLE NARDIT, D BOMO U BOSNI  BL DOMAČEuser posted image

ŠIMETA IN MAJKLA SM SPAKIRALA NA KMETE, JST GREM PA PUCAT KO FATA, ČEPROU BI ŠLA RAJŠ U BOSNO

jst bom kr po slovensko lapala sej oni tu tud kr po svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa če mi njih razumemo pol bodo tud oni nasuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa boste tak ve polek pa boste prevajale če komu kej ne bo jasno ker jst razumem ja govorim pa ne.... ne vem mam nek rešpekt pred tujimi jeziki in mi nikol ne gre z jezika druga k slovenskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.4.2009 9:32:51   
Čebel@

DOBRO JUTRO SVIMA

MORM MAL OSVEŽILNI TEČAJ IZ PETEGA RAZREDA OSNOVNE ŠOLE NARDIT, D BOMO U BOSNI  BL DOMAČEuser posted image

ŠIMETA IN MAJKLA SM SPAKIRALA NA KMETE, JST GREM PA PUCAT KO FATA, ČEPROU BI ŠLA RAJŠ U BOSNO
tud jaz jo bom špilala,ker je pregnilo vreme za vozičkanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 18.4.2009 9:33:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.4.2009 9:33:12   
Katjusa

prav da ga butica boli k učer ni mogu spat k je tolk ropotal od žurauser posted image  on je še večji upokojenc kt jestuser posted image user posted image

pol fuša, pacek mladi na borzi on pa v penziji pa delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.4.2009 9:34:03   
Katjusa

DOBRO JUTRO SVIMA

tud jaz jo bom šilala,ker je pregnilo vreme za vozičkanjeuser posted image

majchy da ne boš rekla spet da kej nisi bla povabljena lahko prideš pol še k meni, pa kolumbo zraven prpeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 9:34:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.4.2009 9:34:10   
tanci29
sam da znamo vprašat kdje je ovdje benciska črpalka(naglasak) pa bomo pregurale do ke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.4.2009 9:34:32   
Čebel@

pol fuša, pacek mladi na borzi on pa v penziji pa delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.4.2009 9:35:17   
Katjusa

MIHAILO ME BO ZADAULA, JST JI KR SMS je pošiljamuser posted image ....sploh nima miru...ziher se ji spet kolca

boga mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo povej, da nebi šla brez mene v Bosno al si zato tiho k bi šlauser posted image dej potrdi moj zadnji stavek na prejšni straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.4.2009 9:35:38   
tanci29

DOBRO JUTRO SVIMA

majchy da ne boš rekla spet da kej nisi bla povabljena lahko prideš pol še k meni, pa kolumbo zraven prpeluser posted image user posted image user posted image user posted image

i ja vas čekamuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.4.2009 9:35:54   
Čebel@

DOBRO JUTRO SVIMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja na pucanje me pa povabišuser posted image user posted image user posted image user posted image če imaš kej dobrega za kosilo mogoče res letivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.4.2009 9:36:13   
Katjusa

sam da znamo vprašat kdje je ovdje benciska črpalka(naglasak) pa bomo pregurale do ke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 9:36:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.4.2009 9:36:42   
Katjusa

DOBRO JUTRO SVIMA

i ja vas čekamuser posted image user posted image

spet ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.4.2009 9:37:38   
Čebel@

MIHAILO ME BO ZADAULA, JST JI KR SMS je pošiljamuser posted image ....sploh nima miru...ziher se ji spet kolca

boga mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo povej, da nebi šla brez mene v Bosno al si zato tiho k bi šlauser posted image dej potrdi moj zadnji stavek na prejšni straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam da je bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valda da bi šla brez tebe-mene bi s sabo vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?