polma
|
Hoj! Pri nas pa se letos neki nevihtni oblaki nabirajo...zdaj se že žlahta med sabo krega zarad bedarij. Mah, ne vem, slovenska narava al kaj , mene to fuuuuuuuul utruja. Sem pa, punce moje, dobila podaljšano porodniško , da zrihtam našega gumpeca. Mi je odleglo, ker se mi zdi da poooooočasi napreduje. mah, rajši bi šla v bistvu delat, pa da nima nobenih težav. Ampak, kaj čmo, takle mamo . Trenutno zadnji mesec lepo čutim njegove lopatice, ker je bil prej njegov hrbet totalno zakrivljen kot pri kakem dedku. nogico pa še vedno drži vstran, težko bom to popravila. No-zdaj imam pa vsaj še 90 dni, da ga zrihtam. Tega sem se pa res tako razveselila, da sem jokala. Ker ne vem, kako bi ga drugi rihtali, mislim, popravljali nogice, pa posedanje- kako češ to od drugih zahtevat. vidim pa, da nismo več med velikimi junijčki-sicer ne vem, kako je zdaj velik in težek, ampak pri 9m je imel 72cm in 9.3 kg. na nogice se dviguje itak že 2 mesca-narobe valda... se je pa zdaj začel spuščat in stoji sam. Celo pivotira, naredi obrat. Ampak stopalo drži pa.. totalno narobe. Hrano je izključno z rokami, celo skuto in polento, zato sta pa vedno redkeje ne jedilniku . tako da se ni za bat za hrano, vsaj to. Kaj še... Aja-dobra stvar tega, da mu stalno visim za ritjo in ga popravljam je pa ta, da se mi je zdelo totalno bedasto da tega ne bi izkoristila (sploh zdaj, ko bom še 3m doma) in sem mu snela plenico čez dan doma. Rezultat:3 tedne že sračka v kahlo. se mi tko fajn zdi . lulanje pa ujamem v 50%. tako da spet malo več peremo, kot prej-ko smo meli bombažne plenice. Pa gatke sem mu kupila, prave moške spodnjice. za daljše nakupe ima plenico, za krajše pa pokrivne hlačke od bombažnih plenic. In danes em mu kupila prenosno kahlo, da ne bom več vlekla s sabo tiste ogromne kahle. Pa še to-dojim še vedno in to precejkrat- tako čez dan kot ponoči. GH je pa vsaj približno ob istih urah 4krat na dan. Zob ima 8, zdaj se pa spet slini da je groza, mi je deset slinčkov na dan premalo. Hrane mu še vedno ne solim, je pa z veseljem pprobal pomfri iz mekdonaldsa ( maznil da je hčerki iz rok ), dam mu tudi pašto s paradižnikom in jedel je potico. Pa ni bilo nobenih reakcij, HB! prav tako nima nobenih reakcij na zemljo, prah, omet in podobno svinjarijo . Nč, jaz sicer nisem dosti na RR, pa včasih vas moram pozdravit . Junijske princeske in princi in drage junijske kraljice-en veeeeeelik za vas!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil polma -- 16.4.2009 22:52:13 >
|