|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
16.4.2009 7:37:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Kleo, saj verjamem na besedo - ne rabim še predstavitve user posted image user posted image user posted image

Predstavitev je glavnauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.4.2009 7:38:54   
Anonimen
user posted image oooouuuuuuuuser posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.4.2009 7:43:12   
Samsa
Zadnje čase razturaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.4.2009 7:47:34   
Anonimen
a ne?user posted image ...evo zdaj je tip sel,grem hitro kako spit,preden se tamala zacne robantit....

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.4.2009 7:48:46   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a ne?user posted image ...evo zdaj je tip sel,grem hitro kako spit,preden se tamala zacne robantit....

kar z užitkom... in počasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.4.2009 9:30:23   
lonapo
Dobro jutro beybe,

za torek še nisem čist ziher da pridem, če bo dež je pa bolje da prestavimo.

Aja pa še cenik za arboretum:
CENIK STORITEV V LETU 2009

Cena vstopnice

Odrasli

Skupine
Upokojenci
Dijaki

Otroci

Družinska karta

Čez leto
5,50 EUR

4,50 EUR

3,30 EUR

13,50 EUR

V času pomladne razstave(od 25. 4. do 3. 5 2009)
6,50 EUR

5,50 EUR

5,00 EUR

16,50 EUR

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.4.2009 9:59:14   
lunca14
Dan................najprej,kako lepe fotke,pa filemčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila user posted image user posted image user posted image v trebuhu,tok ste posrečene,sofi-smeško mali,oči pa je res titiuser posted image user posted image user posted image ,meri,pa bo res ena prava mala vražičkauser posted image ,lukas,ma pa take okice,da dol padeš,montaža je pa tud hudauser posted image user posted image user posted image user posted image ............a,sem koga pozabila,luka je itak frajer v vozekuuser posted image user posted image
No moj,mali bo zaspal,jaz dirkam laufat,enej je bil spet suh ponoči,v vrtcu je bil tud suh,včeraj je bila samo ena nezgoda,danees ma maj plesni nastop.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.4.2009 10:00:42   
lunca14
user posted image user posted image user posted image na emo sem pozabla...............ja smejka,modrokoka ni kaj,čista mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.4.2009 10:11:02   
lunca14
Punce en lep dan vam želim,mejte se lepo,crkljajte se s svojimi sončki,malimi in velikimi.............user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.4.2009 11:25:12   
lunca14
http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0&feature=related

................nekaj še sladkega,nama z lunom se fajn dopadeuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.4.2009 12:56:13   
slovenka
In kakšno je kaj vreme drugod po Slo?

Pri nas je tako lepo in mislim na vas, ali ste brez razloga prestavile srečanje user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.4.2009 13:57:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pri nas je tako lepo in mislim na vas, ali ste brez razloga prestavile srečanje user posted image

hmmm... ni mi čisto jasno kaj misliš s tem?
Ker srečanje je v torek in za takrat je napovedano zelo slabo vreme.... ni še pa čisto fiksno prestavljeno

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.4.2009 14:16:33   
alea01
ojla  mamičkeuser posted image

Sofija, mala smejka.....user posted image user posted image user posted image zlata siuser posted image

Ema, si se pa zelo spremenila. sploh te ne bi prepoznala. Prava mala damica siuser posted image user posted image user posted image

Marisa, verjamem, da si spet kulska, ampak jaz videa ne morem videt. Povej mamici, da naj ga še enkrat naložiuser posted image

Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princauser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.4.2009 18:40:30   
anaj22
ojal
jaz sem od današnjega potepanja čist fuč

Ema super cortkana user posted image user posted image user posted image

Marise z balonom pa ne vidim user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.4.2009 19:12:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

hmmm... ni mi čisto jasno kaj misliš s tem?
Ker srečanje je v torek in za takrat je napovedano zelo slabo vreme.... ni še pa čisto fiksno prestavljeno

Aja? Sem mislila, da ste se najprej mislile dobiti danes in prestavile. Aha, torej se motim. Sorry user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.4.2009 19:15:08   
slovenka
Naša pikica pa že spi 20 minut, bomo videli, če bo to to. Upam da. Sva izgleda samo en dan imeli izven navad zadnja 2 tedna. Danes je spet spala 1x, od 11.30 do 13.30, točna kot ura. Smo imeli geodete in Sofija začne zunaj jamrat, greva notri, pa je bila ura 11.30 user posted image   Je pa tako družabna, je teto geodetko celo prešlatala in poljubčkala, pa njene naprave pregledala, ona pa je potem en del iz njenega vozička našla med svojimi stvarmi in ga prinesla nazaj user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.4.2009 21:05:02   
Anonimen
nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.4.2009 21:17:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

....................................................................ojla,jaz sem tuki.............................pa me ni,ker likkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaammmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.4.2009 21:20:03   
mtinca1

ni še klepetavih nočnih ptičic user posted image .

danes sem kupila novalac mleko za jutranji obrok, ker bi rada počasi ukinila dojenje, pa mi še ni za dajat alpskega. Imamo še vedno večerno dojenje in 1x nočno. Ko sem ji pred enim tednom dala aptamil, ga je z vsem navdušenjem pila, včeraj in danes pa niti pod točko razno. Upam da bo novalac. Moram pa priznat, da mi je ta priprava mleka fuuul zamudna, glede na dojenje.

danes si moram pod nujno oprat lase, pa si kr neke izgovore iščem... nič zdaj grem... ker moram potem še nekaj malega za službo napisat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.4.2009 21:43:59   
slovenka
mtinca, saj se boš sprakticirala. Jaz si tudi med dojenjem nisem predstavljala, da mešam kak AM, pa na začetku sva bila z mojim res nerodna, zdaj je pa to 1,2,3 user posted image Sedaj si pa dojenja več ne predstavljam, sem skoraj čist pozabla, kako je bilo, gledam slike, pa kake vlke zize sem imela user posted image Sva pa sedaj hitra pri AM, ker se ne drživa čist navodil na škatli user posted image Samo ti si sedaj bolj pozna, pa boš morda prej na Alpskem, kot boš povsem osvojila mešanje.

Glede vrste mleka pa so tudi razlike, ja. Naša ima recimo najraje milumil z okusom vanilije - iz Muellerja, samo tudi drugo je ok user posted image Začeli smo pa z Novalacom.

No, grem jaz nocoj. Moj je zmontiral dve novi omarici za dnevno, sva takoj preselila določene stvari v njiju - nov prostor zmeraj prav pride - samo se mu moram sedaj oddolžiti za to user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.4.2009 22:38:15   
polma
Hoj!

Pri nas pa se letos neki nevihtni oblaki nabirajo...zdaj se že žlahta med sabo krega zarad bedarij. Mah, ne vem, slovenska narava al kajuser posted image , mene to fuuuuuuuul utruja.
Sem pa, punce moje, dobila podaljšano porodniško user posted image , da zrihtam našega gumpeca. Mi je odleglo, ker se mi zdi da poooooočasi napreduje. mah, rajši bi šla v bistvu delat, pa da nima nobenih težav. Ampak, kaj čmo, takle mamouser posted image . Trenutno zadnji mesec lepo čutim njegove lopatice, ker je bil prej njegov hrbet totalno zakrivljen kot pri kakem dedku. nogico pa še vedno drži vstran, težko bom to popravila. No-zdaj imam pa vsaj še 90 dni, da ga zrihtam. Tega sem se pa res tako razveselila, da sem jokala. Ker ne vem, kako bi ga drugi rihtali, mislim, popravljali nogice, pa posedanje- kako češ to od drugih zahtevat.

vidim pa, da nismo več med velikimi junijčki-sicer ne vem, kako je zdaj velik in težek, ampak pri 9m je imel 72cm in 9.3 kg.
na nogice se dviguje itak že 2 mesca-narobe valda... se je pa zdaj začel spuščat in stoji sam. Celo pivotira, naredi obrat. Ampak stopalo drži pa..user posted image totalno narobe.

Hrano je izključno z rokami, celo skuto in polento, zato sta pa vedno redkeje ne jedilniku user posted image . tako da se ni za bat za hrano, vsaj to.
Kaj še...
Aja-dobra stvar tega, da mu stalno visim za ritjo in ga popravljam je pa ta, da se mi je zdelo totalno bedasto da tega ne bi izkoristila (sploh zdaj, ko bom še 3m doma) in sem mu snela plenico čez dan doma. Rezultat:3 tedne že sračka v kahlo. se mi tko fajn zdi user posted image . lulanje pa ujamem v 50%. tako da spet malo več peremo, kot prej-ko smo meli bombažne plenice. Pa gatke sem mu kupila, prave moške spodnjice. za daljše nakupe ima plenico, za krajše pa pokrivne hlačke od bombažnih plenic. In danes em mu kupila prenosno kahlo, da ne bom več vlekla s sabo tiste ogromne kahle.

Pa še to-dojim še vedno in to precejkrat- tako čez dan kot ponoči. GH je pa vsaj približno ob istih urah 4krat na dan. Zob ima 8, zdaj se pa spet slini da je groza, mi je deset slinčkov na dan premalo. Hrane mu še vedno ne solim, je pa z veseljem pprobal pomfri iz mekdonaldsa ( maznil da je hčerki iz rokuser posted image ), dam mu tudi pašto s paradižnikom in jedel je potico. Pa ni bilo nobenih reakcij, HB! prav tako nima nobenih reakcij na zemljo, prah, omet in podobno svinjarijo user posted image user posted image user posted image .

Nč, jaz sicer nisem dosti na RR, pa včasih vas moram pozdravituser posted image .

Junijske princeske in princi in drage junijske kraljice-en  veeeeeelik user posted image za vas!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 16.4.2009 22:52:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.4.2009 22:47:22   
aleksandra silvija

Super za podaljšano porodniško, stanje, obrate, samostojno hranjenje, sm in kg, uvajanje kahlice...za vse.
Boš videla, kako se bodo ti meseci poznali pri napredku.

A da ni z 9-imi kg med velikimi?
Hm, moj je pri 9-ih imel 7,5 kguser posted image

Odženite oblake in Polma, kako vrstico le pridi večkrat napisat. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.4.2009 22:48:49   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ni še klepetavih nočnih ptičic
user posted image .Kako da ne?user posted image

danes sem kupila novalac mleko za jutranji obrok, ker bi rada počasi ukinila dojenje, pa mi še ni za dajat alpskega. Imamo še vedno večerno dojenje in 1x nočno. Ko sem ji pred enim tednom dala aptamil, ga je z vsem navdušenjem pila, včeraj in danes pa niti pod točko razno. Upam da bo novalac. Moram pa priznat, da mi je ta priprava mleka fuuul zamudna, glede na dojenje.user posted image

danes si moram pod nujno oprat lase, pa si kr neke izgovore iščem... nič zdaj grem... ker moram potem še nekaj malega za službo napisat...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.4.2009 22:54:42   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Super za podaljšano porodniško, stanje, obrate, samostojno hranjenje, sm in kg, uvajanje kahlice...za vse.
Boš videla, kako se bodo ti meseci poznali pri napredku.

A da ni z 9-imi kg med velikimi?
Hm, moj je pri 9-ih imel 7,5 kguser posted image

Odženite oblake in Polma, kako vrstico le pridi večkrat napisat. user posted image

Hej, ti!!
sem vidla, da imajo eni junijči hude kilaže. Ampak ti si verjetno tudi bolj drobna od mene, ki mam 180cm pa ****xyxykg user posted image !

Ja, ni nič zanimivega da bi napisala..saj pravim-toliko hudih stvari ej na svetu, res težkih-pri nas pa zmagujejo bedarije. Škoda časa, škoda živcev, življenje gre naprej..ampak trenutno je v moji bližoini en sam suffer. J.e.b...nepopucane družinske zamere..kolk je to slovensko in nagravžno...user posted image

Čeprav-moja otroka sta pa zelo zanimiva, najlepšs in najboljša user posted image !!!! Kaj bi jaz brez njiju...user posted image ...bolše da ne razmišljam.

no..perilo bom šla obesit...če ni katera tukaj?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 16.4.2009 23:02:12 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.4.2009 23:04:20   
polma
verjetno se vse stiskate...

prav je tako....

pa-pa  user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.