Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:18:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... Jest ne bi upala Leyle tak pustit cez noc...kaj ce pa glavo tak not v povster zabije, pa ne bo mogel dihat .... ma ne vem, no...jest ne bi...ti pa ... kokr ces... ..jest tudi ne....odločitev je pa tvoja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:18:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... ...ma ga naj pustim.... Lara? Jaz bi pustila.... če sem jo pri enem mesecu, bi jo tudi zdej.. Oz. je ne bi, ker bi se začela jokat, ko bi se zbudila, ker se še ne zna obrnit..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:19:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... ...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturi ma nora si hahahaahaha malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil ..ta je dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:20:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
najboljše, da ga pustim, pa zraven dežuramuser posted image .. Ja pa dej no.... obrni ga,če si v skrbeh....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:20:57
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:22:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... Jest ne bi upala Leyle tak pustit cez noc...kaj ce pa glavo tak not v povster zabije, pa ne bo mogel dihat .... ma ne vem, no...jest ne bi...ti pa ... kokr ces... ..jest tudi ne....odločitev je pa tvoja saj jaz ga tud ne upam ...zato pa vas gnjavim.... ....gloria - ti bom po mailu poslala kak to zgleda.. ...aja, kaj pa, ko sem mi ponoči obrne pa ga itak ne vidim, pa ga komaj zjutraj najdem tak na bušiju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:23:07
|
|
|
|
gloria
|
Amor Real kuku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:24:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oz. je ne bi, ker bi se začela jokat, ko bi se zbudila, ker se še ne zna obrnit.. ...... on tud čist tak na trebuhu leži, roki narazen ob glavi.......kak se bo pa obrnil oz. kak se obrne, mi pa tud ni čisto jasno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:25:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... Jest ne bi upala Leyle tak pustit cez noc...kaj ce pa glavo tak not v povster zabije, pa ne bo mogel dihat .... ma ne vem, no...jest ne bi...ti pa ... kokr ces... ..jest tudi ne....odločitev je pa tvoja saj jaz ga tud ne upam ...zato pa vas gnjavim.... ....gloria - ti bom po mailu poslala kak to zgleda.. ...aja, kaj pa, ko sem mi ponoči obrne pa ga itak ne vidim, pa ga komaj zjutraj najdem tak na bušiju ...zdej boš pa rekla da skoz spite celo noč ...ma priden...saj moj bo tudi upam kmalu začel spati....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:25:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft najboljše, da ga pustim, pa zraven dežuramuser posted image .. Ja pa dej no.... obrni ga,če si v skrbeh.... bom rajši malo zružila, da ga malo zmrdam.... pa gledala kaj bo naredil....da vem za drugič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:27:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja.... ....joj ti moški ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:27:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja.... počakaj...zdaj se bo naspal in bo cel pocukran....tebe bo pa tud jeza minila.....in na koncu...vama bo obema fajn...tisto jesti...bosta pa jutri al pa že po zmazala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:27:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Amor Real kuku sem jo jaz tud opazila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:29:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej boš pa rekla da skoz spite celo noč ...ma priden...saj moj bo tudi upam kmalu začel spati.... ...ne, ne spimo celo noč.... zadnje 3-4 dni...pa se nekaj trudi v tej smeri.....pa tud, če se 1x vmes zbudi, pa magari ob 2, pa pol spi.....mi gre skozi...tisto jamranje, ki je bilo prej več kot 1 mesec, ker se ni znal obrnit....mi je pa šlo na ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:29:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja.... počakaj...zdaj se bo naspal in bo cel pocukran....tebe bo pa tud jeza minila.....in na koncu...vama bo obema fajn...tisto jesti...bosta pa jutri al pa že po zmazala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:30:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj... ni res?....... ...ponavadi je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:30:42
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja.... počakaj...zdaj se bo naspal in bo cel pocukran....tebe bo pa tud jeza minila.....in na koncu...vama bo obema fajn...tisto jesti...bosta pa jutri al pa že po zmazala... ja, ja...ma sem v jezi vse v smeti vrgla Pa naj je kar ce, briga me
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:32:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj... ni res?....... ...ponavadi je je res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:34:00
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj... ni res?....... ...ponavadi je je res tudi ce je res, pri meni ne bo tako
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:34:39
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - mogla bi videt danes malega kak je telovadil s terapevtko..... prava faca je bil....tisto kar mu ni blo fajn...je kar neke štime spuščal zraven...na koncu je pa kar obležal ...tak ga je utrudila..... jaz sem pa tak vaje zraven gledala, da sem po moje pol stvari prešvicala.... ...mi je pa ful fajn, da mi je pokazala....ker vidim, da mu sploh ne manjka dosti, pa bo že lahko na štirih šibal.....samo trebušni del morama okrepiti in sma na konju.... ....aja,pa tisto prevračanje iz trebuha na hrbet ni tak pomembno, ker mi se tud ne obračamo tak.... bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:36:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ja, ja...ma sem v jezi vse v smeti vrgla Pa naj je kar ce, briga me ma, saj te razumem, da si jezna..... malo se samo hecam...ne bit huda ...bi jaz tud bla kot
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:36:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - mogla bi videt danes malega kak je telovadil s terapevtko..... prava faca je bil....tisto kar mu ni blo fajn...je kar neke štime spuščal zraven...na koncu je pa kar obležal ...tak ga je utrudila..... jaz sem pa tak vaje zraven gledala, da sem po moje pol stvari prešvicala.... ...mi je pa ful fajn, da mi je pokazala....ker vidim, da mu sploh ne manjka dosti, pa bo že lahko na štirih šibal.....samo trebušni del morama okrepiti in sma na konju.... ....aja,pa tisto prevračanje iz trebuha na hrbet ni tak pomembno, ker mi se tud ne obračamo tak.... bolj pomembna je krepitev trebušnega dela.... ....dej ko bote vadli doma poslikaj pa mi pošlji...kak pa izvajaš to krepitev treb. dela....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:37:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ja, ja...ma sem v jezi vse v smeti vrgla Pa naj je kar ce, briga me ma, saj te razumem, da si jezna..... malo se samo hecam...ne bit huda ...bi jaz tud bla kot ..jaz tudi ...ma vse smo iste ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:37:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna tudi ce je res, pri meni ne bo tako ...jutri....obvezno na raport.... ...ok...detajli naj ostanejo v berlinu....samo grobi opis bo dovolj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:37:56
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ja, ja...ma sem v jezi vse v smeti vrgla Pa naj je kar ce, briga me ma, saj te razumem, da si jezna..... malo se samo hecam...ne bit huda ...bi jaz tud bla kot ejjjjjjjjjjjjjj, zakaj si pa ti se vedno on line....kje je pa kaj tvoj ...in zakaj mu druzbe ne delas, kjer koli pac je ....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?