Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata Gardaland je prestavljen za 1 leto Eh, za avto mi je vseeno, tudi če je popravilo veliko stalo, glavno, da je poštiman, itak gre iz zavarovanja tiste barabe špelin@ superca za morje , če ni skrivnost koliko vas bo prišlo? Joj jaz upam, da mi nekako narpamo za dopust, HB je regres že prišel , samo dvignit ga moram in spravit na varno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice čer danes je nekam mal čvekic . kako si kej kako AT??? Ojla no ja še jaz sem neki bolana, AT tudi vedno nekaj šmeka, drugač pa OK Kaj je tu novega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:48:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice čer danes je nekam mal čvekic . kako si kej kako AT??? Ojla no ja še jaz sem neki bolana, AT tudi vedno nekaj šmeka, drugač pa OK Kaj je tu novega? ojej , upam da se kmalu pocajtata glede tukaj se tud jaz še mal lovim , zobki,počitnice,-kg no neki dohajam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo Večine iz tega kupa nimaš kaj likat - ko pobereš, samo fajn na trdo zložiš, ob vsakem "prepogibu" temeljito pogladiš in je o šit čigav kup perila je to Kasso tvoj, ma ne se zezat, mene bi kar pobralo če bi me tak kup čakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:50:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata Gardaland je prestavljen za 1 leto Eh, za avto mi je vseeno, tudi če je popravilo veliko stalo, glavno, da je poštiman, itak gre iz zavarovanja tiste barabe upam, da mu premijo zvišajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:50:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine Z?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:51:09
|
|
|
|
mafi
|
a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:51:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine Z? zadetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:52:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata Gardaland je prestavljen za 1 leto Eh, za avto mi je vseeno, tudi če je popravilo veliko stalo, glavno, da je poštiman, itak gre iz zavarovanja tiste barabe špelin@ superca za morje , če ni skrivnost koliko vas bo prišlo? Joj jaz upam, da mi nekako narpamo za dopust, HB je regres že prišel , samo dvignit ga moram in spravit na varno Jaz lahko sanjam o regresu do julija. za tvojega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:53:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata Gardaland je prestavljen za 1 leto Eh, za avto mi je vseeno, tudi če je popravilo veliko stalo, glavno, da je poštiman, itak gre iz zavarovanja tiste barabe špelin@ superca za morje , če ni skrivnost koliko vas bo prišlo? Joj jaz upam, da mi nekako narpamo za dopust, HB je regres že prišel , samo dvignit ga moram in spravit na varno Jaz lahko sanjam o regresu do julija. za tvojega jaz pa upam da bo moj maja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:02:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:02:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine Z? zadetek In kako je? Lahko jo pozdraviš naslednjič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:03:14
|
|
|
|
mafi
|
vidim, da je full gužva , grem mal pred tv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:04:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine Z? zadetek In kako je? Lahko jo pozdraviš naslednjič. mah se kar drži, mal ma krize , jo bom pozdravla ob priliki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:06:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine Z? zadetek In kako je? Lahko jo pozdraviš naslednjič. mah se kar drži, mal ma krize , jo bom pozdravla ob priliki upam, da ni prehudo A ima kaj otrok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:07:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:07:25
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje Kaj dogaja? Špelina vidm da greste na morje,ful dober Suzy iskreno sožalje ob smrti dedka,važno da se je rešil,vi pa ga ohrante v lepem spominu Estrella super za - kg in cm,sem ponosna nate ker vem kako si si želela in ti je uspelo Na slikcah si fenomenalna,hot bejba Men je šlo ta teden dol 3 dag ampak sem ful vesela,da se mi vsaj premika Anitka super za podaljšano porodniško Kodrana pridna si z diplomo,kje boš pa potem iskala zaposlitev? Edina upam da se kmalu pozdravite obe in da ne nalezeta še očija No zdej moram pa mojo miško pohvalt-SHODILA JE Se kar spusti in naredi par korakov,pol pa obstane k se spomne da se nikjer ne drži pa prehodi še par korakcov do kakega stola al se pa pokne na rito.Cukr mali moj ne morem verjet da je že tko velika Pol sva jo dala pa na kahlo sedet da sva pripravla banjo za vodo je pa še lulala prvič v njo,sva kr pogledala in se nasmejala,k jo je zgleda tekoča voda zdražla da jo je mudilo in je lulala. No tolk od mene ne vem več kaj naj komentiram sem že pozabla kolk ste napisale
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:08:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 No zdej moram pa mojo miško pohvalt-SHODILA JE Se kar spusti in naredi par korakov,pol pa obstane k se spomne da se nikjer ne drži pa prehodi še par korakcov do kakega stola al se pa pokne na rito.Cukr mali moj ne morem verjet da je že tko velika Pol sva jo dala pa na kahlo sedet da sva pripravla banjo za vodo je pa še lulala prvič v njo,sva kr pogledala in se nasmejala,k jo je zgleda tekoča voda zdražla da jo je mudilo in je lulala. No tolk od mene ne vem več kaj naj komentiram sem že pozabla kolk ste napisale za Laro in - dag
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:09:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice jaz bi tudi kaj šiht ali počitnice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moje Kaj dogaja? Špelina vidm da greste na morje,ful dober Suzy iskreno sožalje ob smrti dedka,važno da se je rešil,vi pa ga ohrante v lepem spominu Estrella super za - kg in cm,sem ponosna nate ker vem kako si si želela in ti je uspelo Na slikcah si fenomenalna,hot bejba Men je šlo ta teden dol 3 dag ampak sem ful vesela,da se mi vsaj premika Anitka super za podaljšano porodniško Kodrana pridna si z diplomo,kje boš pa potem iskala zaposlitev? Edina upam da se kmalu pozdravite obe in da ne nalezeta še očija No zdej moram pa mojo miško pohvalt-SHODILA JE Se kar spusti in naredi par korakov,pol pa obstane k se spomne da se nikjer ne drži pa prehodi še par korakcov do kakega stola al se pa pokne na rito.Cukr mali moj ne morem verjet da je že tko velika Pol sva jo dala pa na kahlo sedet da sva pripravla banjo za vodo je pa še lulala prvič v njo,sva kr pogledala in se nasmejala,k jo je zgleda tekoča voda zdražla da jo je mudilo in je lulala. No tolk od mene ne vem več kaj naj komentiram sem že pozabla kolk ste napisale vauuuu tudi Lara že hodi , tudi moji miški gre superca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:11:29
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos a AT hodi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice jaz bi tudi kaj šiht ali počitnice? najprej počitnice potem pa šiht so moje sodelavke-čarovnice baje v polnem pričakovanju mojega prihoda , to bo pestro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a AT hodi? ma ne bi se upala reči, da že hodi, ker kakor jo piči en dan ji gre super, kak dan pa niti koraka, danes je prehodila celo stanovanje od moje mami, 90 kvadratov , samo je še malo prpa
|
|
|
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!