|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 21:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
17.4.2009 21:31:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ina82

vzeli kri v kateri je bilo bilirubina ogromno

Je to morda Gilbertov sindrom??? Imata ga tako snaha kot tudi frend, gre pa za ful veliko količino bilirubina v krvi, ki povzroča, da je koža rahlo rumenkastega tena, pa od šuba porjavita na soncu - dok si reko keks sta mega dobre barve, btwuser posted image  To ni bolezen in se ne tretira kot taka, tudi zdravi se ne. Sindrom ima nekje 2& populacije & ni nič nevarnega.

Poročaj, če je to to.

Srečno!!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 21:31:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.4.2009 21:32:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Netki, potem je pa kakšen virus pokasirar  pri zdravniku

ni blo nobenga tam.....sicer je bil pa že zjutri čuden in ko je v vrtcu vstal ni bil za nikamor

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.4.2009 21:33:43   
nanka
tudi jaz grem pod tuš

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.4.2009 21:35:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - a po kakšne poseben ključu zbirate kovančke za Anjo, al čist tko ko se spomnete

Ej, začel smo jih zbirat že pred časom, potem se mi je pa tko fajn zdel in sem nekega dne prjavla, kaj pa, če bi zbirali za našo malo --- hecala sem se, da bo za kolešček ---- na, zdaj se je nabralo ne za enega, ampak kar za dvauser posted image  user posted image  user posted image  Vedno, ko pridem od kje, prečekiram denarnico & izločim drobižv šparovček - mi je že čisto prešlo v navado ... pa še denarnica je mal ožja in lažja za okrog nosituser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.4.2009 21:49:15   
nanka
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.4.2009 21:50:53   
Majuska
Hej,

mi smo ob 21h prilezli s šopinga ... kaj smo norci user posted image   ma mož je hotel it poštimat ene stvari okoli kartice poštimat v Mercator, pa smo šli - smo srečali še eno frendico, ki je Aleksandra prvič videla v živo in mamo moje prijateljice iz mladosti, ki je bila nad malim navdušena, kajti njena hči ni še nič naštimala ... pol pa čajček za naju in mleko za malega v Comidi.

Sem pa videla Aleksandra danes, da ima že nove fore ... ko se valja po postelji, ima neke povsem nove gibe in ko je nagnjen vstran, se z rokicami lepo pobere in zravna. Nekaj napredujemo, zgleda user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3083
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 21:55:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.4.2009 21:59:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: netki

metuljček...a imata vidva svojo hišo?

Mi3je živimo pri meni doma - zgornji štuk, ločeno stanovanje, pa še nad nami je 100 kvadratov možnega placa za živet notri (kot študentka sem imela podstrešno zrihtano sobo, kopalnico & spalnico - zdaj to en mal sameva.

Zakaj vprašaš?

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.4.2009 22:01:49   
metuljcek321
user posted image  Živi za super apetit - super deklica je!

zimska, jaz imam na balkonu vedno le asparaguse - cvetoče rože mi nekak ne potegnejo, čeprav na drugih balkonih in oknih so mi pa čist kul --- osebno sem favorit necvetočih zadevščin - notri & zunaj ... ima pa moja mami ulala enih cvetk all around - fenica na kubikuser posted image

Majuška, sporoči, ko bo revija at home, važi?

nanka, ja, Elocom je kortikosteroid in tanjša kožo - pravi hudič je & je treba ulala pazit. Fleki izginejo na 1, 2, 3, ampak za po obrazu sploh ni (je bila v igri pri temle mojem esboroičnem dermatitisu po obrazu, a sem jo odpisala very soon!!).

Almera, ljuba suhica naša, ti si na številki 36 al kaj? Ti to resno? Ja, kolk kg ti pa pokaže vaga zadnje cajte? Da se nam ne boš preveč skrčila, ej - pazi nase!

hd, pri nas pa 200 ml mleka, 200-250 ml sadja, 200-250 ml kosila, 250 ml -linota & je to to. Se pravi, da količinsko pospravi glih en tolk kot tvoja. Aha, poročaj, kako bo vreča v kombinaciji s tanjšo pižamico. Upam, da flekci izginejo. Pa fajn za alergologa, da sta tko hitr dobili - to je že next weekuser posted image

Yasminka, joj, tebe se pa sloh ne spomnim - si čvekala še med nosečnostjo ali kdaj? WB, pa upam, da bo Matej čim bolj zdrav, sestrica pa tud & da se boš uspela spočit.

Tinky, a do drugega leta naj bi dajali AD3 - sem do zdaj živela v prepričanju, da je do enega ... no, verjetno je tud odvisno od otročka, njegove velikosti, teže, zapiranja mečave, pa še od česa najbrž.

user posted image  user posted image  user posted image  nanka za ime rož ****sij ... a tole bo tud cenzuriralo? I wonder ... he, he, he ... pa stiskam pesti, da tamaučici čim prej zob ven pokuka. Joj, ej, me zanima, kako bo pr nas, ko še kar nobenega ni na obzorju ... hm, hm ...

netki, smola, no, da mate tako dohtarco, k te že na vratih odslavlja, vstaja & se poslavlja - a jo lohk zamenjaš maybe? Aha, berem, kaka zbrka je - shit, no. In kako sta zdaj fanta? Better, I hope.

user posted image  Luka, fensi šmensi majčka ... ampak zrasel pa ni kaj dosti od zadnjič, ne, Umpa?user posted image  Pa usčipnla ga tud ne bom, ko se kaj vidimo, okej? Glede strešice - doma imam flomastre za pisanje po majčki - lohk kaj skombinirava - znam zelo lepe strešice risat (& tud tule, na RR-ju jih zadje čase vestno uporabljamuser posted image  user posted image ).

neboglasnica, upam, da ne bo tko.

Almera, če imaš kaj oblačil št. 40 ali 42 odveč, lahko pridem na probo?user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  populis za razgovora - in kar 2 na isti dan - to pa je produktivnost. No, važno je, da bi bil eden tisti pravi. A to si bla v Lj verjetno, ne? Kakšne vrste delo? I'll keep my fingers crossed, da ti uspe tako hitro najt job kot ga je džaniki.

Joj, boge alergičarke - naj bo hitro tole cvetenje mimo.

nanka, seize the moment!
user posted image  Staš za posedanje, pa Natka tudi - očitno je nalezljivouser posted image . Zdaj bo pa žurka in trening trebušnih mišic non-stop na tapetiuser posted image

O, Majuška, dolg ste se potepali. In bravissimo za nove finte --- a ni to prima, k vidiš, kako se malečki iz dneva v dan razvija - to je meni tko kul, da ni res.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3086
17.4.2009 22:02:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: ina82

vzeli kri v kateri je bilo bilirubina ogromno

Je to morda Gilbertov sindrom??? Imata ga tako snaha kot tudi frend, gre pa za ful veliko količino bilirubina v krvi, ki povzroča, da je koža rahlo rumenkastega tena, pa od šuba porjavita na soncu - dok si reko keks sta mega dobre barve, btwuser posted image  To ni bolezen in se ne tretira kot taka, tudi zdravi se ne. Sindrom ima nekje 2& populacije & ni nič nevarnega.

Poročaj, če je to to.

Srečno!!!!

jest bi tut mela ta sindrom ... user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3087
17.4.2009 22:04:14   
metuljcek321
user posted image  user posted image , tisto o Gilbertovem sindromu mi je pa 2x objavilo - sem nekaj mutila, mislila, da ni šlo naprej, popravljala, dodajala - anyway ... drugič lahko štorijo komot preskočite ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3088
17.4.2009 22:10:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - saj že ves čas govorim, da moram v banko po šparovček. Zaenkrat dajem Boru za vsak zobek 5€ (no zadnjih 5 sem mu še dolžna, ker mi Klik ne dela), pa preko trajnika mi trgajo na njegovo rentno varčevanje vsak mesec

Pridna, pridna. Jaz sem se pa tolk odločala, a odpret kaj posebnega za malčico ali ji kar sproti kupovati reči, ki jih potrebuje ... in potem sem se nekako odločila za slednje. Denar, ki ga dobi od sorodnikov & naju, imava posebej & ko pride kakšna večja reč za nabavit, gre to zanjo.

Vprašanje zate: ali dolguješ zadnjih 5 evrov ali zob?user posted image  user posted image  Precejšnja razlika, ne?user posted image  user posted image

Šparovčka imamo pa dva, ki ju konstantno polnimo - enega v našem štuku (motiv Tweety Birda, k je meni oh so cute), enega pri babi in dediju spodaj (neke rožice) - potem imam pa še enega precej večjega, kamor pretankavam iz manjših dveh & potem odnesem na banko (ta ima pa sončnice gor in dve muci - I looooove cats) ... tko da v bistvu vsi kar kličejo, da jih filamo in filamo ...user posted image

Joj, ej, kva čvekam ... in to kar sama s sabo ... mogoče bi blo boljš, če grem en mal možeka pogledat, če misli kaj kmalu končat ... ne vem, koga/kaj bo danes pokosiluser posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 17.4.2009 22:20:49 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3089
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:12:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:14:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:15:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3092
17.4.2009 22:15:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

metuljčica ne hodi...tu sem...

Hej ... ej, a veš, da sem glih fotkico za lahko noč dol snela ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.4.2009 22:16:25   
metuljcek321

tašy..kuku

ku kuc, soimenjakinja moje mačice ... I'm here ... stari še kar po kosilnici šari .. jao, jao ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.4.2009 22:17:36   
metuljcek321

tašy..kuku

Fora, ej, sem misnla, da ti to meni, pa vidim, da nas bere oseba po imenu tašy ... ku-kuc, soimenjakinja ... javi se ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.4.2009 22:18:13   
metuljcek321
Ajde, do 1808-ega posta sem tu, pol pa mrknem ... kaj čmo rečt, babe žabe?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:19:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3097
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:19:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:21:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?