metuljcek321
|
Živi za super apetit - super deklica je! zimska, jaz imam na balkonu vedno le asparaguse - cvetoče rože mi nekak ne potegnejo, čeprav na drugih balkonih in oknih so mi pa čist kul --- osebno sem favorit necvetočih zadevščin - notri & zunaj ... ima pa moja mami ulala enih cvetk all around - fenica na kubik Majuška, sporoči, ko bo revija at home, važi? nanka, ja, Elocom je kortikosteroid in tanjša kožo - pravi hudič je & je treba ulala pazit. Fleki izginejo na 1, 2, 3, ampak za po obrazu sploh ni (je bila v igri pri temle mojem esboroičnem dermatitisu po obrazu, a sem jo odpisala very soon!!). Almera, ljuba suhica naša, ti si na številki 36 al kaj? Ti to resno? Ja, kolk kg ti pa pokaže vaga zadnje cajte? Da se nam ne boš preveč skrčila, ej - pazi nase! hd, pri nas pa 200 ml mleka, 200-250 ml sadja, 200-250 ml kosila, 250 ml -linota & je to to. Se pravi, da količinsko pospravi glih en tolk kot tvoja. Aha, poročaj, kako bo vreča v kombinaciji s tanjšo pižamico. Upam, da flekci izginejo. Pa fajn za alergologa, da sta tko hitr dobili - to je že next week Yasminka, joj, tebe se pa sloh ne spomnim - si čvekala še med nosečnostjo ali kdaj? WB, pa upam, da bo Matej čim bolj zdrav, sestrica pa tud & da se boš uspela spočit. Tinky, a do drugega leta naj bi dajali AD3 - sem do zdaj živela v prepričanju, da je do enega ... no, verjetno je tud odvisno od otročka, njegove velikosti, teže, zapiranja mečave, pa še od česa najbrž. nanka za ime rož ****sij ... a tole bo tud cenzuriralo? I wonder ... he, he, he ... pa stiskam pesti, da tamaučici čim prej zob ven pokuka. Joj, ej, me zanima, kako bo pr nas, ko še kar nobenega ni na obzorju ... hm, hm ... netki, smola, no, da mate tako dohtarco, k te že na vratih odslavlja, vstaja & se poslavlja - a jo lohk zamenjaš maybe? Aha, berem, kaka zbrka je - shit, no. In kako sta zdaj fanta? Better, I hope. Luka, fensi šmensi majčka ... ampak zrasel pa ni kaj dosti od zadnjič, ne, Umpa? Pa usčipnla ga tud ne bom, ko se kaj vidimo, okej? Glede strešice - doma imam flomastre za pisanje po majčki - lohk kaj skombinirava - znam zelo lepe strešice risat (& tud tule, na RR-ju jih zadje čase vestno uporabljam ). neboglasnica, upam, da ne bo tko. Almera, če imaš kaj oblačil št. 40 ali 42 odveč, lahko pridem na probo? populis za razgovora - in kar 2 na isti dan - to pa je produktivnost. No, važno je, da bi bil eden tisti pravi. A to si bla v Lj verjetno, ne? Kakšne vrste delo? I'll keep my fingers crossed, da ti uspe tako hitro najt job kot ga je džaniki. Joj, boge alergičarke - naj bo hitro tole cvetenje mimo. nanka, seize the moment! Staš za posedanje, pa Natka tudi - očitno je nalezljivo . Zdaj bo pa žurka in trening trebušnih mišic non-stop na tapeti O, Majuška, dolg ste se potepali. In bravissimo za nove finte --- a ni to prima, k vidiš, kako se malečki iz dneva v dan razvija - to je meni tko kul, da ni res.