glugluglu
|
oj, saj vas komaj dohajam,.. sicer tudi zato, ker smrkam, kiham, tole danes je pa preseglo vse meje- SENENI nahod namreč, pa sploh se ne spopmnim ali sem vzela tableto, ali ne, naj bi jo, ampak, ker očitno danes ni prijela, sem podvomila o tem, da sem jo vzela, oja, EMŠO. Ma prav grozno, prej me je tako nos srbel, prav špikalo že. Smo bili v Ljubljani na tem vetru, kjer vse cveti hitrreje kot pri nas in očitno sem dobila dvojno dozo, logaško in ljubljansko in tak močan veter še svoje pristavi zraven. Sem si sedaj našpricala še Nasonex, pa ne pomaga. Še operil si dam, če bo kaj bolje. nanka in ostale, kaj uporabljate za seneni nahod? meni očitno samo Claritine pomaga, vse ostalo kar sem imela, je bilo bolj slabo. metuljcek, Tian je dobil kremo Locoidon za tiste fleke na obrazu, ni atopijski dermatitis. Tlakovci -hja še ni konec, danes je prišel četrti, ki nama bo dal ponudbo, zgleda še najbolj resen, samo imam občutek, da bo zato tudi najdražji. In, če bo, bom morala tistega tipa loviti, ki je trenutno najbolj ugoden in je že parim sosedom v naši ulici naredil, vendar se kar ne javlja na telefon. No danes smo bili v Tivoliju v Čolnarni, končno je Tian prišel v Tivoli, jutri popoldan pa spet v Lj k moji babici, ker ima Rd, prej pa še po trgovinah, če bomo zdravi seveda. U Tian se nekaj oglaša, imam občutek, da ne bo nič dobrega, samo, da ni spet kaj staknil.
|