|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
17.4.2009 22:44:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - potem pa pridi na probo, potem pa še mene in Bora v avto napokaš  in gremo skupaj do Majuške

OK, šoping prestavim, miting na dupliciram - najprej pri tebi, potem pa skupaj odfrčimo do Majuške - če se seveda ona strinja, pa če nam rata en dan najdt, k mamo cajt --- lohk je tud mal bolj tečkasto deževen ... what'd you think?

Opa, potem mi bo pa ratal dve muhi na en mah ubituser posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
17.4.2009 22:44:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

HD, na hitro sem pokukala še na tvojo stran, je luštno postavljena. Mi je pa padlo v oči, da nimaš enotnega fonta črk. Pa nekaj tipkarskih napak je vmes ... recimo glih na DROBLJENE ŠKOLKE se mi je ustavilo oko user posted image (školjke, a ne?)

mah, sem jezna nanj, danes spet ni nič delal..matr sto mater, in za vikend spet ne bo in bo šlo spet en kup dnevov mimo...počasi obupujem...

Hruška ne se jezit, pri postavljanju web strani vedno časa nekaj traja, preden so stvari res takšne, kot želiš. Se še predobro spomnim, kako sva midva z mojim to počela ... jaz pa jasno zahtevna k strela user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3127
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:47:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3129
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 22:50:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3130
17.4.2009 22:50:44   
rovar_ka
Majuska, kak lep filmčekuser posted image ful lepo mamiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3131
17.4.2009 22:52:26   
metuljcek321

Zdaj že kekse jem, sladoled je bil pa lešnik-stračatela - gozdni sadeži. Se moram podkrepčat, ...

Sam pazi, da ti ne bojo spet stare hlače pravuser posted image

Kam jo boš mahnila laufat? Maš prav stalno traso? In kdaj je že tek na sporedu? Zadnji teden maja, ne, k mene ni v Slo (vau, to se pa tko dobr sliš, k da grem na drugi konec svetauser posted image ).

hd, potrpljenje, potrplejnje - tko kot pravi Majuška, stvari rabijo svoj čas, da se postavijo - splača se nergat, bit zahteven, natančen in pikolovski, potem si pa res organiziraj tako kot ti je svetovala Mojček - da boš sama lahko vnašala spremembe --- saj veš, stalno bodo novi produkti, spreminjajo se cene, trendi, pa vsake tolio si želiš osvežitve strani ipd. Ne odstopaj od svojih zahtev, pojdi v detajle, ne pusti se odgnati - navsezadnje bo to tvoj kruh ... pri net stvareh (& tudi sicer v življenju) pa je prvi vtis zelo pomemben - ko bo folk prisurfal do tvoje strani, jih mora nekaj pritegniti, privabiti, biti mora posebno, simpatično, nevsakdanje, sveže, ženstveno, mikavno, sexy ---- skratka, en tak hd stil, veš? Bom šla tud jaz še kaj pogledat na stran, pa ti napišem še kakšen predlog - zadnjič sem ošvrknila bolj na 1, 2, 3 ... Majuška, tvoj filmček vzamem pod drobnogled tomorrow - vidim, da je dolg čez 6 minut -- preden meni to zdownloada, bo ura ena zjutrajuser posted image  Speaking of which, čas je za mižule ... še slikica sledi, pa night, night, babe-žabe ... it was a pleasure talking to you all tonight ... upam, da kmalu kaj ponovimo ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3132
17.4.2009 22:54:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Metuljček - potem pa pridi na probo, potem pa še mene in Bora v avto napokaš  in gremo skupaj do Majuške

OK, šoping prestavim, miting na dupliciram - najprej pri tebi, potem pa skupaj odfrčimo do Majuške - če se seveda ona strinja, pa če nam rata en dan najdt, k mamo cajt --- lohk je tud mal bolj tečkasto deževen ... what'd you think?

Opa, potem mi bo pa ratal dve muhi na en mah ubituser posted image  user posted image

itak da se strinjam user posted image   what kind of question is that user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3133
17.4.2009 22:56:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

tole se je očka potrudil ... mami je izbor posnetkov naredila, pa komentarje no  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
17.4.2009 22:56:49   
metuljcek321
Almera, ni blema, moj Yaris je pravi ris in bo zlahka peljal še vaju z Borom - ampak voz pa ne bo šel v prtljažnik, se bojim ... Majuška, se zmenimo za en dan tekom tedna - hura, jupiuser posted image

Lahko noč, dobr spite, pa lep vikend vsem
user posted image

PS: Šibam po atija v garažo - se bojim, da je izgubil stik z realnim časomuser posted image  user posted image  če pa ne bo kmal prišel gor, bo pa tud jagode sam še virtualne občudovaluser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3135
17.4.2009 23:04:16   
rovar_ka

tole se je očka potrudil ... mami je izbor posnetkov naredila, pa komentarje no  user posted image

v katerem programu pa? pohvale obema torejuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
17.4.2009 23:04:37   
Majuska

PS: Šibam po atija v garažo - se bojim, da je izgubil stik z realnim časom    če pa ne bo kmal prišel gor, bo pa tud jagode sam še virtualne občudoval

ti ti ati user posted image

nočko dekleta user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 17.4.2009 23:05:24 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3137
17.4.2009 23:06:33   
Majuska

v katerem programu pa? pohvale obema torejuser posted image

v adobe premiere pro ... hvala rovarka  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:19:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
17.4.2009 23:21:55   
glugluglu
oj,

saj vas komaj dohajam,..

sicer tudi zato, ker smrkam, kiham, tole danes je pa preseglo vse meje- SENENI nahod namreč, pa sploh se ne spopmnim ali sem vzela tableto, ali ne, naj bi jo, ampak, ker očitno danes ni prijela, sem podvomila o tem, da sem jo vzela, oja, EMŠO.user posted image
Ma prav grozno, prej me je tako nos srbel, prav špikalo že. Smo bili v Ljubljani na tem vetru, kjer vse cveti hitrreje kot pri nas in očitno sem dobila dvojno dozo, logaško in ljubljansko in tak močan  veter še svoje pristavi zraven. Sem si sedaj našpricala še Nasonex, pa ne pomaga. Še operil si dam, če bo kaj bolje.

nanka in ostale, kaj uporabljate za seneni nahod? meni očitno samo Claritine pomaga, vse ostalo kar sem imela, je bilo bolj slabo.

metuljcek
, Tian je dobil kremo Locoidon za tiste fleke na obrazu, ni atopijski dermatitis.

Tlakovci -hja še ni konec, danes je prišel četrti, ki nama bo dal ponudbo, zgleda še najbolj resen, samo imam občutek, da bo zato tudi najdražji.user posted image In, če bo, bom morala tistega tipa loviti, ki je trenutno najbolj ugoden in je že parim sosedom v naši ulici naredil, vendar se kar ne javlja na telefon.

No danes smo bili v Tivoliju v Čolnarni, končno je Tian prišel v Tivoli, jutri popoldan pa spet v Lj k moji babici, ker ima Rd, prej pa še po trgovinah, če bomo zdravi seveda.

U Tian se nekaj oglaša, imam občutek, da ne bo nič dobrega, samo, da ni spet kaj staknil.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:51:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.4.2009 0:05:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hej majuskica..si dobla knjigo??

sem sem hvala ... nič ne rabiš dodatkov dajat, ni dobro zame user posted image

sočustvujem z vsemi, ki trpite zaradi senenega nahoda. Moj svak je čisto bogi spomladi, najbolj je grozno zanj, ko cvetijo topoli user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.4.2009 0:07:37   
Majuska
Razmišljam, če bi šla jutri z mojim v Ljubljano ... dopoldne gre namreč na srečanje z enimi kolegi, midva z malim pa bi bila ta čas v Tivoliju. Vreme naj bi bilo ugodno ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.4.2009 8:15:06   
Majuska
'jutro!

Ne morem verjet ... zadnja sem šla spat in prva pišem user posted image   odločila sem se, da grem v Tivoli. Ne morem biti doma, danes je eden tistih dni, ko sem mi šiba naokoli.

Evo zajtrk za vse vas
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.4.2009 9:09:14   
neboglasnica
Ahoj!!

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: ina82

v kateri je bilo bilirubina ogromno

Je to morda Gilbertova sindrom??? Imata ga snaha in frend --- ful bilirubina, koža jima porjavi dok si reko keks, je taka bolj rumenkastega tena, to je pa to. Ni kaj za zdravit, a tu in tam kdo ima in s tem živi. Je snaha zdravnica in pravi, da ni nič nevarnega. Upam, da je pri Lukatu to to. Poročaj, me zanima! Srečno!

Tudi moj mož in otroci imajo tale sindrom. Pri možu točno vem, kdaj bo zbolel, takrat mu namreč porumenijo beločnice. In ko sem rodila Saro, anju niso in niso spustili domov, ker je imela povišan bilirubin, pa smo na koncu ugotovili, da je to to. Pri Ani sem jim že vnaprej povedala, pa smo se lepo zmenili. No, Staš ima še najmanj tega.

Varčevanje za otroke: vsak ima sklenjeno rentno varčevanje, cca. 30 € na mesec za vsakega do približno 22 leta, odvisno kdaj sem sklenila. Bodo imeli za stanovanje, no vsaj za najemnino user posted image . Imam pa tako narejeno, da za primer smrti (moje) je njihov denar, drugače denar dvignem jaz in se potem odločim, ali ga dam njim ali ne. To mi je svetovala kolegica, agentka, češ da nikoli ne veš kaj bo z njimi. Kaj pa,če se bodo, bog ne daj, drogirali ipd, bi jih s tem denarjem odfiksala v smrt..

seneni nahod: meni je pomagal samo Histazol, ampak avgusta imaš nekaj kg preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.4.2009 9:31:51   
neboglasnica
Moj otrok je pozabil spati.....

Pozabila že zadnjič: Majuska, well done, zelo lepo sta naredila.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 9:34:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.4.2009 9:39:13   
lex
dober dan

evo midva sva pokonci že od 6huser posted image . Zjutraj se je Alina na pol prebudila in hotela flašo. Ko sem prišla v kuhinjo me je čakala poplava. Sem najprej mislila, da mi je stočil pomivalni stroj, in sem kar začela klet, ker je star točno leto. Glih sem zadnji obrok plačala zanj. Pa grem proti kopalnici po brisačo in pridem na hodnik kjer me je čakala še večja poplava. Nama je počila cev na tuš kabini. Že itak imava neko brezvezno masažno tuš kabino in zdaj še tole. Na hodniku sva imela vode do gležnjev. No edina koda je, da imava obe z Alino mokre evlje za kazen, ker jih nisva pospravili na polico. Dobra stran - hodnik in kopalnica se spet svetitauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:13:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:33:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?