Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 18:31:55
|
|
|
|
Alenka_
|
[/quote] Jaz jo imam tudi tak rada, da si nisem prej mogla predstavljati, da sem zmožna take ljubezni. [/quote] ...lepo si napisala [/quote] ! tudi jaz si nisem predstavljala, da tako močna ljubezen sploh obstaja... preden sva dobila Saro sem bila mnenja, da že tako ali tako ne obstaja višja ljubezen kot je ljubezen do mojega moža... ko pa je miška mala prijokala na svet sem ugotovila, kaj se to pravi starševska ljubezen... to je še več kot neskončno... to je nekaj najlepšega! nekaj najsvetejšega! res smo vse lahko srečne, da imamo naše male sončke. sploh si ne morem predstavljati, kako se počutijo tisti, ki se leta in leta trudijo zanositi, na koncu pa izvedo, da ne bodo nikoli imeli otrok... resnično upam, da bo takih čim manj in da bo medicina napredovala in jim čim bolj pomagala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 18:33:32
|
|
|
|
Alenka_
|
itak spet napačno citiranje HVALA VAM VSEM ZA ČESTITKE! sedaj jih imam polnih 23
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 19:13:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Jaz jo imam tudi tak rada, da si nisem prej mogla predstavljati, da sem zmožna take ljubezni. ...lepo si napisala ! tudi jaz si nisem predstavljala, da tako močna ljubezen sploh obstaja... preden sva dobila Saro sem bila mnenja, da že tako ali tako ne obstaja višja ljubezen kot je ljubezen do mojega moža... ko pa je miška mala prijokala na svet sem ugotovila, kaj se to pravi starševska ljubezen... to je še več kot neskončno... to je nekaj najlepšega! nekaj najsvetejšega! res smo vse lahko srečne, da imamo naše male sončke. sploh si ne morem predstavljati, kako se počutijo tisti, ki se leta in leta trudijo zanositi, na koncu pa izvedo, da ne bodo nikoli imeli otrok... resnično upam, da bo takih čim manj in da bo medicina napredovala in jim čim bolj pomagala... ------------------------------------------------------------------------- ...jaz tudi ....
< Sporočilo je popravil gloria -- 17.4.2009 19:15:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 19:14:43
|
|
|
|
gloria
|
..citiranje
< Sporočilo je popravil gloria -- 17.4.2009 19:15:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 19:46:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....gremo še mal ven...a so vlovili medveda So, so Gloria. Le pogumno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 19:48:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ itak spet napačno citiranje HVALA VAM VSEM ZA ČESTITKE! sedaj jih imam polnih 23 uh, ti pa si še mlada
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 19:51:13
|
|
|
|
*bubi*
|
No, ko je danes že bil govor o spanju čez dan - bubika je danes dopoldan spala uro in pol, opoldan pa še dve in pol v kosu Tako da je popoldansko rundo danes ven spustila, je pa bila ful dobre volje. V avtu imamo pravo veselico, že itak se rada vozi in skoz brca in vriska zadaj, če pa je bubi ob njej, pa se mu tak reži, da je veselje poslušat. Moram 1x prav fotoaparat zraven vzet, da jo posnamem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:01:51
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:02:37
|
|
|
|
arabela*
|
joj,jaz pa sem crkjena ko ....tak me noge bolijo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:03:38
|
|
|
|
arabela*
|
upam,da si bom v pon. utrgala nekaj časa in šla aktivno v fittnes.... ..ker drugače....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:04:07
|
|
|
|
arabela*
|
ne da se mi nazaj čitat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:05:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, ko je danes že bil govor o spanju čez dan - bubika je danes dopoldan spala uro in pol, opoldan pa še dve in pol v kosu Tako da je popoldansko rundo danes ven spustila, je pa bila ful dobre volje. V avtu imamo pravo veselico, že itak se rada vozi in skoz brca in vriska zadaj, če pa je bubi ob njej, pa se mu tak reži, da je veselje poslušat. Moram 1x prav fotoaparat zraven vzet, da jo posnamem Dve uri in pol v kosu? Frajerka. Drugače pa je tudi naša baba spala vse skupaj čez dan skoraj štiri ure, pa sedaj spi že od pol osmih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:06:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne da se mi nazaj čitat.... Saj ni kaj za čitat skoraj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:06:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,jaz pa sem crkjena ko ....tak me noge bolijo.... Od sprehoda?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:07:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Jaz jo imam tudi tak rada, da si nisem prej mogla predstavljati, da sem zmožna take ljubezni ja...po mojem si tisti,ko nimajo otrok ne morejo sploh predstavljat.... fajn je....včasih preveč....preveč je skrbi....preveč ljubezni....eh, ne znam razložit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:08:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa je tudi naša baba spala vse skupaj čez dan skoraj štiri ure, pa sedaj spi že od pol osmih. ve se hecate...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne da se mi nazaj čitat.... Saj ni kaj za čitat skoraj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:09:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dve uri in pol v kosu? Frajerka. Jap. Ampak se to ne zgodi vsak dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:10:16
|
|
|
|
arabela*
|
pf,tebe moram pohvalit... si bolj aktivna tu...že lep čas...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:12:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ti dve ženski si ne zaslužita otrok http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencka-skoraj-ubili-s-hitro-prehrano.html joj,kar jokala bi...tako malo bitje je pa sigurno jedlo z užitkom...nevede da strup...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:18:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,tebe moram pohvalit... si bolj aktivna tu...že lep čas... Da mi ne bo nerodno. Saj ne, itak da rada malo preberem in počvekam, res pa je da hitim z delom ko sto hudičev, ko Lana spi, da lahko še malo prečekiram rr. Pa kuham zvečer, če se le da.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:18:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika je danes zjutraj v avtu pogruntala, kako se jeziček vrti. Njeno prvo čebljanje: ba ba ba ba Mi je s tem vse povedala - moj naslednji ne bo ne fantek ne punčka, ampak bom babica Jaz pa očitno dedek, ker je Lovro začel z da da da Saraya, ti me vedno v dobro voljo spraviš s tvojimi jutranjimi slikcami pa ti nikol ne napišem Alenka vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 20:19:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Da mi ne bo nerodno. Saj ne, itak da rada malo preberem in počvekam, res pa je da hitim z delom ko sto hudičev, ko Lana spi, da lahko še malo prečekiram rr. Pa kuham zvečer, če se le da. pridna....svaka vam čast...ko vse tako sfolgate...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?