|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
17.4.2009 9:36:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

tudi naša že spi drugo rundo. zmatrana tako kot od pf user posted image

kak ste srečne,ko  vam kaj spijo...naša nič..samo vriska...da jo cela bajta sliši...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.4.2009 9:41:08   
petra1978
Dobro jutro!

Sem rabila kar nekaj časa, da sem vas vse prebrala, komentirala ne bom, ker je preveč.

Gal ga spet nekaj serje ponoči. On bi samo zizo. Danes ponoči sma bila že tako daleč, da sem pomislila na to, da zaključima z dojenjem user posted image . No, saj to je bil samo ena taka bežna misel, ko ob 2h zjutraj po eni uri tečnarjenja ni pomagalo drugo kot ziza. Ampak ni jedel, se je samo cartal.

Zadnjič sem rekla, da bi rada imela svoj vrtiček, in včeraj mi ga je user posted image  uredil. Tako da sma že vsejala solato, peteršilj, korenček in posadila jagode. Danes pa še cvetačo in špinačo. Upam, da mi bo na tem vrtu kaj uspevalo, ker o vrtičkanju nimam pojma. No, saj bo mami malo pomagala user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.4.2009 9:44:29   
*bubi*

pa še bubika se pridruži user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.4.2009 9:44:32   
*bubi*
Vse najboljše, Alenka user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.4.2009 10:46:40   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa še bubika se pridruži user posted image user posted image user posted image

pa Sara tudi user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.4.2009 10:47:41   
Alenka_

hvala user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.4.2009 13:12:13   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

drugače pa sem danes zjutraj po tem, ko sem prebrala težavice Jazzy1, kar mal panična ratala... in sem malo takoj k pediatru vlekla, ker ima ona tudi flekce po rokicah, vratu in nogicah, ampak brez vročine in slabega počutja... pa sem mal zašvicala, da ni to tudi začetek kake bolezni in sem jo raje peljala na pregled (na srečo smo sosedje z zdravstvenim domom).  ampak sevda so bile skrbi odveč, ker mi je rekla P, da je to le zaradi suhega zraka in je to le suha koža in pa da se pri otročkih to izraža na tak način, da so le posamezni "otočki" suhe kože. i

No, sam da je vse vredu!!!!!!!!

Aja, pa vse najboljše tudi od mene user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.4.2009 14:03:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...babike lahko noč...pa kaj lepega sanjajte....

...aja...ene avgustovke so že spet user posted image ......  a se že katera tu javi?user posted image

....mogoče ti ki si preveč pri njima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.4.2009 14:04:51   
gloria

bubika je danes zjutraj v avtu pogruntala, kako se jeziček vrti. Njeno prvo čebljanje: ba ba ba ba user posted image  Mi je s tem vse povedala - moj naslednji user posted image  ne bo ne fantek ne punčka, ampak bom babica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.4.2009 14:06:57   
gloria

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.4.2009 14:08:55   
gloria
...mal sem preletela....ful sem zaposlena z vrtom,rožicami pa še skalnjak se bom spravla delat....ma zdej ko smo dokupili še eno parcelo zraven hiše je tolk prostora da komi čakam ko bodo otroška igrala...zraven ležalnik pa mož da bo nosil hladno pijačouser posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil gloria -- 17.4.2009 14:09:36 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.4.2009 14:27:06   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

hvala user posted image

Vse naj naj!!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.4.2009 14:30:08   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mal sem preletela....ful sem zaposlena z vrtom,rožicami pa še skalnjak se bom spravla delat....ma zdej ko smo dokupili še eno parcelo zraven hiše je tolk prostora da komi čakam ko bodo otroška igrala...zraven ležalnik pa mož da bo nosil hladno pijačouser posted image user posted image user posted image ....

Toooo!!!

Bom dala mojemu to za prebrat user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.4.2009 14:30:21   
pf

dobro jutro!

mi smo imeli pa danes piknik v planu. zjutraj sem že mislila, da ne bo nič, ker je deževalo, ampak zdaj še kar dobro kaže z vremenom. upam, da bo lepo.

šibam zdaj malo stanovanje spucat.

Olivija naša je pravi zaspanec. Zjutraj je spala debelo uro, na sprehodu dopoldanskem debelo uro, sedaj pa že spet spi dobre pol ure in kolikor zgleda še bo en čas. Je pa res, da ko je budna je pa ful živahna. Se kotlje, igra, čeblja, skozi nekaj in jo zgleda zmatra. Bavcek moj mali. Jaz jo imam tudi tak rada, da si nisem prej mogla predstavljati, da sem zmožna take ljubezni.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.4.2009 14:32:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma neke čudne navade ima zadnje dni....user posted image  zdaj je začela si slinček dol jemaj,ko ga ima oblečenega..pa kapo in klobuk...pa zokne dol,pa copatke..pa ko jo oblačim se zraven slači in vse dol potegne.....

Pri nas je tudi najbolj fino zokenčke jemat dol in supergice odvezovat ... bova vse šolne pogubila

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.4.2009 14:32:34   
pf

kak ste srečne,ko  vam kaj spijo...naša nič..samo vriska...da jo cela bajta sliši...user posted image

Čez dan ti bolj slabo spi? Lana še bo pol ziher eno kitico vlekla ob kakih petih, pol šestih.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.4.2009 14:35:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!

Sem rabila kar nekaj časa, da sem vas vse prebrala, komentirala ne bom, ker je preveč.

Gal ga spet nekaj serje ponoči. On bi samo zizo. Danes ponoči sma bila že tako daleč, da sem pomislila na to, da zaključima z dojenjem user posted image . No, saj to je bil samo ena taka bežna misel, ko ob 2h zjutraj po eni uri tečnarjenja ni pomagalo drugo kot ziza. Ampak ni jedel, se je samo cartal.

Zadnjič sem rekla, da bi rada imela svoj vrtiček, in včeraj mi ga je user posted image  uredil. Tako da sma že vsejala solato, peteršilj, korenček in posadila jagode. Danes pa še cvetačo in špinačo. Upam, da mi bo na tem vrtu kaj uspevalo, ker o vrtičkanju nimam pojma. No, saj bo mami malo pomagala user posted image

Superca za vrt. Jaz tudi nisem bila nek vrtičkar in mi ful rata. Pa tudi rože imam lepe ponavadi.

Glede dojenja pa ti povem, da bom jaz po prvomajskih počitnicah definitivno prenehala, dan, dva gor dol, ampak v maju sigurno. Je oz. se priklopi se enkrat na noč in itak da ji je minuto dovolj, ker je to navada, ker itak ni lačna. Drugače pa se doji še zjutraj, ko vstane, pa včasih popoldne oz. če ne popoldne včasih zvečer, ali pa tudi ne.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.4.2009 14:36:08   
pf

Tudi od mene.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.4.2009 14:38:34   
pf

in mazal mamico s kremo za sončenje, pa zraven še Nika malo, pa gledal da bo voda v bazenčku dobra..... Joj ja, hitro bo tole poletje. Mi že imamo taki frajerski bazenček, ki ima polno igral gor. Ga je dobila za krstno darilo od prijateljev.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.4.2009 17:11:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

...ja kr dej ker vse pol komentirata kaj se menimo user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Toooo!!!

Bom dala mojemu to za prebrat user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.4.2009 17:16:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

in mazal mamico s kremo za sončenje, pa zraven še Nika malo, pa gledal da bo voda v bazenčku dobra..... Joj ja, hitro bo tole poletje. Mi že imamo taki frajerski bazenček, ki ima polno igral gor. Ga je dobila za krstno darilo od prijateljev.

...haha dober si to napisala...jaz tudi komaj čakam poletje,čeprav mi je tudi zdej ful lepo ker več ni tko vroče....jaz tudi iščem bazenček,pa se tudi še nisem odločla ker čakam krstuser posted image ....mam pa še bone od rojstva pa bi lahko za to kupilauser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.4.2009 17:17:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

ma neke čudne navade ima zadnje dni....user posted image  zdaj je začela si slinček dol jemaj,ko ga ima oblečenega..pa kapo in klobuk...pa zokne dol,pa copatke..pa ko jo oblačim se zraven slači in vse dol potegne.....

Pri nas je tudi najbolj fino zokenčke jemat dol in supergice odvezovat ... bova vse šolne pogubila

..naš tudi zdej mu ih pa sploh ne dajem gor...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.4.2009 17:18:52   
gloria

dobro jutro!

mi smo imeli pa danes piknik v planu. zjutraj sem že mislila, da ne bo nič, ker je deževalo, ampak zdaj še kar dobro kaže z vremenom. upam, da bo lepo.

šibam zdaj malo stanovanje spucat.

Olivija naša je pravi zaspanec. Zjutraj je spala debelo uro, na sprehodu dopoldanskem debelo uro, sedaj pa že spet spi dobre pol ure in kolikor zgleda še bo en čas. Je pa res, da ko je budna je pa ful živahna. Se kotlje, igra, čeblja, skozi nekaj in jo zgleda zmatra. Bavcek moj mali. Jaz jo imam tudi tak rada, da si nisem prej mogla predstavljati, da sem zmožna take ljubezni.

...lepo si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.4.2009 17:21:20   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro!

Superca za vrt. Jaz tudi nisem bila nek vrtičkar in mi ful rata. Pa tudi rože imam lepe ponavadi.

Glede dojenja pa ti povem, da bom jaz po prvomajskih počitnicah definitivno prenehala, dan, dva gor dol, ampak v maju sigurno. Je oz. se priklopi se enkrat na noč in itak da ji je minuto dovolj, ker je to navada, ker itak ni lačna. Drugače pa se doji še zjutraj, ko vstane, pa včasih popoldne oz. če ne popoldne včasih zvečer, ali pa tudi ne.

...jaz bom tudi mogla počasi zmanjšat dojenjeuser posted image ...upam da mi rata.....nevem zakaj se tega tko bojimuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.4.2009 17:22:05   
gloria
....gremo še mal ven...a so vlovili medvedauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?