|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
17.4.2009 11:59:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj user posted image , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgalauser posted image ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spalauser posted image .
Kaj pa ve?

Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje user posted image  

Ja sej ga grem danes kupituser posted image user posted image user posted image user posted image ...baje zvečer eno žličkouser posted image user posted image ...ne vem pa kje se ga da kupituser posted image

Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.4.2009 11:59:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike:

Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, Sari in atiju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravooooo. Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.4.2009 12:00:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

16.4. ob 15.28 smo dobili korenjaka TIAN-a ,3580g,51 cm.

lp,vsem skupaj  NANA

ČESTITKEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uauuu, danes pa dojenčki kar dežujejo. Bravoooo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.4.2009 12:00:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Punce jaz pa grem zdaj z mojim nekaj delatuser posted image user posted image user posted image  pol pa greva malo naokrog pa na kosilčekuser posted image

ČAU

Packa.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, saj nisem na tistop mislila...verjetno gresta prah brisat, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.4.2009 12:01:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabouser posted image

Js tudiiiiiii...imam po nuhalni tudi ta datum.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.4.2009 12:01:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce,

jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže.

No sicer pa če je user posted image  v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja.

Lp,

veronikab

Dneva še ni konec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.4.2009 12:01:54   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Očitno imam monologe...user posted image kje ste vse?

Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna.user posted image user posted image user posted image
Bom mogla neki naredit glede tega.user posted image user posted image user posted image

Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim?user posted image

Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst....

Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo

Sem vedela, da ti radar ni zatajil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.4.2009 12:02:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Brigitka, super, boš pokazala slikice.user posted image user posted image user posted image

Js sem se pa zdle v ogledalo pogledala in sem ful bedrce dobila.user posted image
Pa tak sem se s pico basala...user posted image

brez skrbi, po porodu gre kar hitro dol. Jaz sem imela cele noge ko šunkice...zdaj je pa stanje kot pred nosečnostjo. je šla vsa voda iz mene user posted image  

O, Frutolinca, kak si?user posted image user posted image user posted image Kak je Mihael Tai? Pridno spančka ponoči?user posted image

Daj mi povej, koliko pa si se zredila in koliko je šlo do zdaj dol?  Hvala.user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.4.2009 12:04:33 >

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.4.2009 12:03:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Junona saj v bistvu 26. (na nuhalnni so mi dal datum celo 24. 4.) zame ni čez rok, ker po zadnji M rodim šele 30. in glede izkušenj od prvih dveh vem, da meni UZ ne drži, ker imam vedno velike otroke - bi morali upoštevat faktor "tata, skoraj dvometraš"user posted image . Pri naši hiši pa tudi navijamo za bikeca, ker 2 že imamo, pa naj bo še tretji.

Tudi jaz sem danes spala kot top, samo enkrat šla na WC, kljub včerajšnjemu nacejanju - pa tamali me je tudi pustil spat. Dež nas naredi očitno bolj utrujene in zaspane in ker ga cel teden napovedujejo, bomo punce očitno ta teden dobro spale!user posted image

Držim pestke, da bo bikec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.4.2009 12:04:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Punce,

kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale?

Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih....

kaj pa je to?

Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom!user posted image  Njami! Sej prav mislim?

Mmmm, sliši se super slastno.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.4.2009 12:05:16   
*Junona*
Brigitka, dej mi prosim povej, kolk maš ti dolge cikluse?

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.4.2009 12:05:55   
veronikab

Punce,

jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže.

No sicer pa če je user posted image  v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja.

Lp,

veronikab

Dneva še ni konec...user posted image user posted image user posted image

to je pa tudi res....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.4.2009 12:07:17   
veronikab

Punce,

kaj pa je to?

Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom!user posted image  Njami! Sej prav mislim?

Mmmm, sliši se super slastno.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nekaj dietičnega ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.4.2009 12:33:53   
*Junona*
A ste videle tole?user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencka-skoraj-ubili-s-hitro-prehrano.html

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.4.2009 13:08:50   
Miška2006

Punce,

kaj pa je to?

Hvala....nisem vedla.

Bom sprobala...zihteruser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.4.2009 13:10:37   
Miška2006

Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna.user posted image user posted image user posted image
Bom mogla neki naredit glede tega.user posted image user posted image user posted image

Sem vedela, da ti radar ni zatajil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj radar ima doživljenjsko garancijouser posted image user posted image user posted image . Se pravi, da se nikoli ne pokvariuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.4.2009 13:19:58   
*Junona*

Moj radar ima doživljenjsko garancijouser posted image user posted image user posted image . Se pravi, da se nikoli ne pokvariuser posted image user posted image user posted image

Razen, če ti ga tvoj iz jeze uniči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.4.2009 13:44:03   
*Junona*
Kje ste babnce?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.4.2009 13:48:37   
sonček85

Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici, Sari in atiju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.4.2009 13:48:37   
sonček85
akina.lepo da si se nam javila ,da si še kr 2v1,za MB pa nebi vedela user posted image
veronikab.saj bo ,po moje  ta ali drug tedenuser posted image user posted image user posted image za pregled plodne vode pa nebi vedela
štorkljica.le kaj sta s tvojim šla delat user posted image user posted image user posted image ti ti porednica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.4.2009 13:48:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

zanchy.srečno na pregledu v sobotouser posted image user posted image user posted image ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejouser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

res ne vem zakaj se tega nisem spomnilauser posted image user posted image , pa bi imela zdaj ljubi miruser posted image user posted image
danes so spet vsi navaliliuser posted image user posted image , pa sem si rekla da se ne oglasim niti na en telefon večuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz sem tudi rekla da se ne javim in tudi kličem ne nikamor k pol vsi mislijo da že gremo rodit.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.4.2009 13:51:39   
sonček85

A ste videle tole?user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencka-skoraj-ubili-s-hitro-prehrano.html

ti dve mame sta pa bolani v glavo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.4.2009 13:52:07   
sonček85
evo danes pa jst smrdim ,se nbenea ne javi,

A skočim pod tuš pa boste pol priletele user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.4.2009 13:55:01   
Miška2006
Ne pozabit na normo.......najmanj 10 postov!!!!

jst pridem poluser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.4.2009 13:58:42   
*Junona*

evo danes pa jst smrdim ,se nbenea ne javi,

A skočim pod tuš pa boste pol priletele user posted image user posted image user posted image user posted image

Voham, da si se že stuširala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecam se lubika.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?