Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:04:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ISKRENE ČESTITKE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:32:35
|
|
|
|
Miška2006
|
Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike: Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g). Čestitke mamici, Sari in atiju!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:34:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike: Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g). Čestitke mamici, Sari in atiju!!! ISKRENE ČESTITKE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:35:04
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ČESTITKE.... Smo včeraj imele pravi občutek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:53:03
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike: Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g). Čestitke mamici, Sari in atiju!!! Čestitke za Saro
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:53:47
|
|
|
|
Pat74
|
Čestitke anchika!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 9:55:51
|
|
|
|
štorkljica
|
Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:02:22
|
|
|
|
veronikab
|
Punce, jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže. No sicer pa če je v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja. Lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:04:02
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže. No sicer pa če je v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja. Lp, veronikab Navijam zate veronikab , saj zdaj je že skoraj konec, par dni in boš tudi ti zibala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:05:05
|
|
|
|
štorkljica
|
Punce jaz pa grem zdaj z mojim nekaj delat pol pa greva malo naokrog pa na kosilček ČAU
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:07:18
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabo Jap, kmalu se bo treba prpravit . Aprila bo tudi kmalu konec
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:16:19
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Očitno imam monologe... kje ste vse? Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna. Bom mogla neki naredit glede tega. Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim? Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst.... Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:36:33
|
|
|
|
zanchy
|
ojla punce! ČESTITKE za nove štručke sem zelo vesela za vsako, ki že pestuje svojo bebico jaz si tudi že zelo želim, da bi se to zgodilo, pa še kr nič ne kaže na to. bebi še veselo brca v trebuščku in nič ne kaže da bi se kmalu kaj umiril
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:41:30
|
|
|
|
zanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: zanchy Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej.... za pregled...verjetno bo šlo pa že pred soboto...stiskam pesti! HVALA Joj tole čakanje me že res spravlja ob živce , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak dan , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj? Jaz sem vsem povedala, da naj pred 25.4 ne čakajo nič, ker glede na to, da sem prvič šla 10 dni čez rok, je možno celo, da bom majčica. No in zdaj so nehali me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašli , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerji al bojo pa pice jedli vsak dan Nč hudga, naj se znajdejo, bo pa pač tašča malo bolj "trpela" maš čist prav
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:47:14
|
|
|
|
zanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zanchy.srečno na pregledu v soboto ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejo Hvala res ne vem zakaj se tega nisem spomnila , pa bi imela zdaj ljubi mir danes so spet vsi navalili , pa sem si rekla da se ne oglasim niti na en telefon več
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:47:30
|
|
|
|
zanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Matt: Končno ena, ki ima mogoče še zame kakšne aktualne podatke!! No, povej kakšno je trenutno stanje v brežiški porodnišnici! A je ful gužva s porodi? Karkoli druzga novga? H kateremu ginekologu drugače hodiš? Jst vem, ko sem v 1. nosečnosti hodila po roku vsak drug dan v Brežice na ctg, se mi je kar mešalo od tistga čakanja, vrivanja in neorganiziranega naročanja! Za našga ginekologa sploh ne vem al ma ctg al ne. lahko ti jaz povem- sem bila včeraj na CTG-ju v Brežicah, pa nas je že ob osmih zjutraj 6 čakalo na tisti en bogi ctg, tko da ja je kr gužva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 10:51:33
|
|
|
|
zanchy
|
no danes sem se pa jaz mal razpisala verjetno so pomočniki krivi, da že eno uro sedim za računalnikom nč lepo se mejt , pa vas pridem še kasneje mal prebrat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:29:07
|
|
|
|
veronikab
|
Punce, bi mi lahko katera povedala kaj več o tem, kako ti pregledajo barvo plodne vode? Sama imam danes PDP, ginekologinja me je naročila na pregled nazaj šele v naslednji ponedeljek in je rekla, da bo šele takrat preverila, če sem že kaj odprta in eventuelno naredila CTG. O plodovnici pa ni povedala ničesar. Kakšne izkušnje imate ve s tem? No mogoče bomo pa že pred ponedeljkom rodili. Lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:34:19
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, bi mi lahko katera povedala kaj več o tem, kako ti pregledajo barvo plodne vode? Sama imam danes PDP, ginekologinja me je naročila na pregled nazaj šele v naslednji ponedeljek in je rekla, da bo šele takrat preverila, če sem že kaj odprta in eventuelno naredila CTG. O plodovnici pa ni povedala ničesar. Kakšne izkušnje imate ve s tem? No mogoče bomo pa že pred ponedeljkom rodili. Lp, veronikab z neko napravico ob vaginalnem pregledu....nek pregledni pripomoček ti vstavijo za minutko ali dve v nožnico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:37:53
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, bi mi lahko katera povedala kaj več o tem, kako ti pregledajo barvo plodne vode? Sama imam danes PDP, ginekologinja me je naročila na pregled nazaj šele v naslednji ponedeljek in je rekla, da bo šele takrat preverila, če sem že kaj odprta in eventuelno naredila CTG. O plodovnici pa ni povedala ničesar. Kakšne izkušnje imate ve s tem? No mogoče bomo pa že pred ponedeljkom rodili. Lp, veronikab z neko napravico ob vaginalnem pregledu....nek pregledni pripomoček ti vstavijo za minutko ali dve v nožnico in to je to? Zanimivo. Hvala! lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:39:16
|
|
|
|
tinaaja
|
uuuuuuuuu kok novih mamic cestitke vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:39:27
|
|
|
|
veronikab
|
Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:54:59
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... kaj pa je to?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:57:10
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... kaj pa je to? Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom! Njami! Sej prav mislim?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:58:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... Špageti z bolonese omako. Kakšen pa je mehiški krompir?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?