Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:59:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 spanje-jst sem danes spala kot top...nobenih sledi o kakšnih popadkih, pa smo včeraj , skakali po stopnicah in se zvečer razvajali 20 min v vroči kopeli...še šobe sem si v bani pržgala ...tako da bomo to ponavljali. Mogoče sem pa zaradi kopeli še bolje spala . Kaj pa ve? Zdaj ti preostane samo še ricinusovo olje Ja sej ga grem danes kupit ...baje zvečer eno žličko ...ne vem pa kje se ga da kupit Js sem tut razmišljala o tem in sem šla potem malo po internetu brat...in je Pušenjak odsvetoval uživanje le-tega na lastno pest, razen pod zdravniškim nadzorom. Tako da jaz nimam jajc, po domače povedano.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 11:59:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pravkar sem dobila eno veselo novičko od naše aprilčice Anchike: Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g). Čestitke mamici, Sari in atiju!!! Bravooooo. Čestitke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:00:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Uauuu, danes pa dojenčki kar dežujejo. Bravoooo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:00:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Punce jaz pa grem zdaj z mojim nekaj delat pol pa greva malo naokrog pa na kosilček ČAU Packa. Ja, saj nisem na tistop mislila...verjetno gresta prah brisat, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:01:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Joj zdaj pa opazim, da je mela anchika PDP isti dan ko jaz (27.4)...joj bravo punca - upam, da grem kmalu za tabo Js tudiiiiiii...imam po nuhalni tudi ta datum.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:01:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže. No sicer pa če je v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja. Lp, veronikab Dneva še ni konec...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:01:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Očitno imam monologe... kje ste vse? Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna. Bom mogla neki naredit glede tega. Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim? Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst.... Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo Sem vedela, da ti radar ni zatajil.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:02:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, super, boš pokazala slikice. Js sem se pa zdle v ogledalo pogledala in sem ful bedrce dobila. Pa tak sem se s pico basala... brez skrbi, po porodu gre kar hitro dol. Jaz sem imela cele noge ko šunkice...zdaj je pa stanje kot pred nosečnostjo. je šla vsa voda iz mene O, Frutolinca, kak si? Kak je Mihael Tai? Pridno spančka ponoči? Daj mi povej, koliko pa si se zredila in koliko je šlo do zdaj dol? Hvala.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.4.2009 12:04:33 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:03:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Junona saj v bistvu 26. (na nuhalnni so mi dal datum celo 24. 4.) zame ni čez rok, ker po zadnji M rodim šele 30. in glede izkušenj od prvih dveh vem, da meni UZ ne drži, ker imam vedno velike otroke - bi morali upoštevat faktor "tata, skoraj dvometraš" . Pri naši hiši pa tudi navijamo za bikeca, ker 2 že imamo, pa naj bo še tretji. Tudi jaz sem danes spala kot top, samo enkrat šla na WC, kljub včerajšnjemu nacejanju - pa tamali me je tudi pustil spat. Dež nas naredi očitno bolj utrujene in zaspane in ker ga cel teden napovedujejo, bomo punce očitno ta teden dobro spale! Držim pestke, da bo bikec.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:04:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... kaj pa je to? Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom! Njami! Sej prav mislim? Mmmm, sliši se super slastno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:05:16
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, dej mi prosim povej, kolk maš ti dolge cikluse? Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:05:55
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, jaz imam PDP danes, pa še nič ne kaže. No sicer pa če je v trebuščku lepo, lahko še malce vztraja. Lp, veronikab Dneva še ni konec... to je pa tudi res....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 12:07:17
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... kaj pa je to? Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom! Njami! Sej prav mislim? Mmmm, sliši se super slastno. ja nekaj dietičnega ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:08:50
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Punce, kaj boste pa danes kaj dobrega za kosilo skuhale? Sama razmišljam o mehiškem krompirju, zelenjavci in piščančjih filejih.... kaj pa je to? Mmmmm.... Krompir narezan na kolobarčke, pečen in prelit z nacho sirom! Njami! Sej prav mislim? Hvala....nisem vedla. Bom sprobala...zihter
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:10:37
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Očitno imam monologe... kje ste vse? Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna. Bom mogla neki naredit glede tega. Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim? Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst.... Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo Sem vedela, da ti radar ni zatajil. Moj radar ima doživljenjsko garancijo . Se pravi, da se nikoli ne pokvari
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:19:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Očitno imam monologe... kje ste vse? Miška, ti si sigurno že pokonci, ampak aja....pomočnikov ti radar ne zazna. Bom mogla neki naredit glede tega. Kje je pa Nenči? Je že pobegnala v Rim? Že že pokoncu...kuj bojo pomočniki bom tudi jst.... Ne saj sem jih vidla, ampak cajta ni blo Sem vedela, da ti radar ni zatajil. Moj radar ima doživljenjsko garancijo . Se pravi, da se nikoli ne pokvari Razen, če ti ga tvoj iz jeze uniči.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:44:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Kje ste babnce?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:48:37
|
|
|
|
sonček85
|
Danes 17.4. ob 1.30 sem rodila zdravo hčerko Saro (51cm; 3300g). Čestitke mamici, Sari in atiju!!! čestitkeeeeeeeee
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:48:37
|
|
|
|
sonček85
|
akina.lepo da si se nam javila ,da si še kr 2v1,za MB pa nebi vedela veronikab.saj bo ,po moje ta ali drug teden za pregled plodne vode pa nebi vedela štorkljica.le kaj sta s tvojim šla delat ti ti porednica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:48:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zanchy.srečno na pregledu v soboto ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejo Hvala res ne vem zakaj se tega nisem spomnila , pa bi imela zdaj ljubi mir danes so spet vsi navalili , pa sem si rekla da se ne oglasim niti na en telefon več ja jaz sem tudi rekla da se ne javim in tudi kličem ne nikamor k pol vsi mislijo da že gremo rodit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:52:07
|
|
|
|
sonček85
|
evo danes pa jst smrdim ,se nbenea ne javi, A skočim pod tuš pa boste pol priletele
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:55:01
|
|
|
|
Miška2006
|
Ne pozabit na normo.......najmanj 10 postov!!!! jst pridem pol
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 17.4.2009 13:58:42
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes pa jst smrdim ,se nbenea ne javi, A skočim pod tuš pa boste pol priletele Voham, da si se že stuširala. Hecam se lubika.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?