|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 9:25:44   
kayica24
Dobro jutro!!

Fajne zgodbiceuser posted image user posted image user posted image

Birdy,nič naj ti ne bo nerodno...
Midva sva se spoznala meseca junija v kafiču kjer je redaril...Naslednji mesec - Julija se je preselil k meni,10 mesecev kasneje sem (načrtovano) zanosila...V prvo!!!!user posted image user posted image user posted image
Čez mesec in pol imava 2leti odkar sva skupaj...

Drgač sva se tudi poznala že kot otroka,ker sva hodila v isto glasbeno šolo,ampak se vmes dooolgo let nisva videla...pa se mi je zdel poznan in sem pristopila do njega z :"Kaj se nene midva poznava???"user posted image user posted image user posted image
In kasneje (ker sva oba glasbenika): "Midva bi lahko kaj v duetu zaigrala!"user posted image user posted image user posted image

Pikica in Vesnozaver...pol pa nismo daleč narazen..jaz sem pa iz Pt...Bomo mogle s tega konca tudi kakšno srečanje butnit!!!

Katjuša jaz sem svojega bivšega spoznala na net-u...Sva eno leto skupaj živela,pa se ni izšlo...Ampak,da pa se najt ljubezen svojega življenja..Vidva sta dokaz..
Glede tega,da pustiš tamalega jokat...Tudi jaz tak nardim občasno..Dokler zdržim no...Ker je fuuuull razcartana in bi bla skoz na rokah..Tega pa ne morem...Včasih ne jem niti tja do 12 al pa še kasneje,pa pol kosilo tak na spol,zvečer pa večkrat nič.. (Pol se pa čudim zakaj hujšam...Pa še apetita nimam,ker sem bolj sekirantski tip)...Zdaj sem jo tudi pustila jokat par minut in ji dala dudo,pa je zaspala...
Mogli jih bomo tudi malo pustit,če ne bomo izgoreli...user posted image user posted image user posted image
Pa ne mislite da delam zdaj neko združenje: mučimo naše angelčkeuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.4.2009 9:27:04   
Majchy čestitke...user posted image user posted image user posted image

Evo pr men kava kuhana nalila si jo še nisem si jo morem mala nekaj dremčka jaz pa perilo pobrala in bom zdele še obesla drug stroj...joj teh cunj ni konca koš v kopalnici pa polnuser posted image za znoret...in akj boste kuhale??pr nas se pa sonček kažeuser posted image user posted image user posted image

Danes smo pa mi stari 10 tednov joj joj kk čas beži...sem pa jezna ko user posted image  na naši firmi totalni kaos res niso mi priznali dopusta za taveliko punco groza od groze...ampak sem se mal zlajala je bolje ampak dopusta pa še vedno niuser posted image user posted image user posted image ...no dost nakladanjauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.4.2009 9:33:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Majchy čestitke...user posted image user posted image user posted image

tudi vama z Lio čestitke za 10tuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.4.2009 9:35:13   
Katjusa
kayica moj ma pa dober glas bi pa lahko kej zapeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebeka  jst dam pa mojmu že kr grizoldo v roke in včasih jo uspe celo dat v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.4.2009 9:35:27   
Čebel@
joj kok je gnilo vreme danes-neki časa dežuje,potem sonce na polno posije,pa oboje skupaj-danes bova kar notri(pa še čisto črno nebo je)user posted image user posted image .....bom pa jaz malo pospravila-pa mi jutri ne bo trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.4.2009 9:39:26   
Čebel@
evo za vse nas,ki bomo danes malo manj sončka videleuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.4.2009 9:57:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

hvala sicer gtrenutno ga še imamo sam nikol se ne ve kdaj prav prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.4.2009 9:59:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

hvala sicer gtrenutno ga še imamo sam nikol se ne ve kdaj prav prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

pospravi ga za takrat ko ga ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.4.2009 10:23:57   
Urša08
Ojla!

Jaz sem danes malce boljše. Sem včeraj popoldan čist obležala z vročino in mojga prosilače lahko kej prej domov pride, da poskrbi za tamaledva. Ko je moj prišel sem šla v spalnico ležat, pa pod tuš pod vročo vodo masirat, pa žiga pristavljat in črpat skratka cel popoldan eno in večer eno in isto. Še vedno mam vozle samo veliko manj kot včeraj, tako da srčno upam da se mi poštima. Me pa čist bradavica boli, ko skoz pristavlam Žiga al pa črpam.

Sem malce ujela debato kok časa smo že skupi z našimi user posted image . Midva sva skupi 9 let, poročena 3,5 let. oba otročka sta bila načrtovana.

majchy23 hvala za sončka. Ga danes pri nam ni. Po svoje sem kar vesela da mamo bolj deževno vreme vsaj nimam slabe vesti ker smo notri.user posted image

cita sej dopust ti bodo priznali, saj ga morjo po zakonu na vsakega otroka po en dan do 15 leta. Glede cunj je pa pri nas isto , ma skoz je koš poln, kot začaran krog, perem, sušim, likam in ko mislim da sem končala, spet jovo na novouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.4.2009 10:52:51   
Čebel@
urša........ali nisi imela ti pred kratkim rojstni dan?meni tudi paše da bom danes notri-je veliko za pospravit ampak se mi nekako ne da-je bolj zaspan dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
17.4.2009 10:56:04   
Urša08
Balonchy saj vaš Matic je že star tri mesece. Meni je pediatrinja pri Nejcu rekla, da lahko dvignemo naklon za eno stopnjo pri treh mesecih. Je bil Nejc tud tak živc da ga je vse zanimalo in ni hotel več samo ležat v vozičku. Se spomnim kako mi je bilo čudno, ko sem srečala kakšno mamico in je mela svojga otročka pr petih mesecih v globoko košari in je otroček mirno spal. Tega pri nam ni blo.user posted image

Moram pa tud eno dobro novičko poveda in sicer je Nejc že 10 dni brez dude user posted image Mogoče smo pa tokrat zmagaliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
17.4.2009 10:56:55   
Urša08
majchy ja 8.4 sem se postarala user posted image user posted image user posted image in ravno na moj rojstni dan je Nejc opustil dudouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
17.4.2009 11:00:32   
Onasiss
Cita-zihr ti bojo popravl zdaj k si rekla, ampak saj zdaj ga itak ne rabiš ker si na porodniškiuser posted image

Kar pa se tiče cunj, pri nas jih pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image , Ja ko bi blo vsaj tko. Ker nimam sušilca se mi vzunaj sušijo ob takem vremenu dan, dva pol jih pa lepo zložim. Likam pa samo tist, kar je nujn, ker tako lepo zložim, da se ne vid da niso zlikane. Je pa res, da vlivam full mehčalca, ker želim, da mi cunje fullll dišijouser posted image user posted image user posted image .

Katjusa- kdaj si pa kupla tisto podlogo, ker en zdele tud prodaja za 13 €??? user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
17.4.2009 11:00:44   
tanci29
hej

mi smo nazaj s kontrole...erik je super...po pošti dobiva še izvide krvi ampak je rekla da izgleda ok in da ni kaj za skrbet, tako da nama ni treba več nikamor na kontrole hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful ste načvekale čvekice moje, ste ble res pridkane...

maste res zanimve zgodbice kje ste se spoznale in kako ste se ujele z vašimiuser posted image ...

misva sva se tudi spoznala v službi, itak delava za isto firmo...enkrat smo mel piknik službeni in sem ga povabila na ples, naslednjič je pa on mene povabil na kosilo ki je trajalo mislm da od4ih pa do enkrat ponoč ne vem kdaj...sva menda spila ves vin k so ga mel....no počasi sva se začela vedno več družit pa vsakič sem eno vrečko sabo prnesla na obiskuser posted image  tko da sploh ne vem kdaj sva se dokončno skp preselila...poročila sva se 7.10.2006, skupaj sva pa od 2002...in za moj 30 rojstni dan sva dobila prekrasno darilo ERIKa prav kmalu pa še HANICO...oba načtrovano....nekaj takega pa še en kup kolobocij zraven

punce uživčkajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
17.4.2009 11:01:41   
Katjusa
evo punce posnetek mojga k je zame napisal pesem in jo seveda zaigral in zapel.... če se vam da slabe 3 minute poslušatuser posted image user posted image user posted image user posted image   (za poslušanje klikni na sliko)user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.4.2009 11:04:47 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
17.4.2009 11:02:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Cita-zihr ti bojo popravl zdaj k si rekla, ampak saj zdaj ga itak ne rabiš ker si na porodniškiuser posted image

Kar pa se tiče cunj, pri nas jih pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image , Ja ko bi blo vsaj tko. Ker nimam sušilca se mi vzunaj sušijo ob takem vremenu dan, dva pol jih pa lepo zložim. Likam pa samo tist, kar je nujn, ker tako lepo zložim, da se ne vid da niso zlikane. Je pa res, da vlivam full mehčalca, ker želim, da mi cunje fullll dišijouser posted image user posted image user posted image .

Katjusa- kdaj si pa kupla tisto podlogo, ker en zdele tud prodaja za 13 €??? user posted image user posted image user posted image

kaka 2 tedna nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image grem gledat če je istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
17.4.2009 11:03:25   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy ja 8.4 sem se postarala user posted image user posted image user posted image in ravno na moj rojstni dan je Nejc opustil dudouser posted image

urša a si delala torto

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
17.4.2009 11:04:20   
Katjusa
mlea to je drug prodajalec tak da kr pokliči drgač je pa še en za 14€.... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
17.4.2009 11:04:26   
Onasiss
majchy23 - midva z mojim sva tud iz štacune, sva oba tam delala.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
17.4.2009 11:06:18   
tanci29
ful nas je tukaj k smo se po službah spoznal...se vid kam gre ta svet sam še dewat je treba...še dobro da mamo tud dobre tipe v naših prelepih službahuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
17.4.2009 11:10:24   
Onasiss
Katjusa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je to sam melodijo napisu, prav hudo je. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
17.4.2009 11:10:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je to sam melodijo napisu, prav hudo je. user posted image user posted image user posted image

vse je njegovouser posted image user posted image user posted image user posted image kak je bil še mladuser posted image user posted image user posted image user posted image to je kake 5 let nazaj

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.4.2009 11:11:53 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
17.4.2009 11:11:19   
tanci29
katjuša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....tole je pa tvoj možek enkratno odpel.....se pa res vidi kako te ima rad

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
17.4.2009 11:14:33   
Katjusa
bo že čas, da mi kako novo pesem napiše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
17.4.2009 11:15:57   
Onasiss
Tkole k vas berem, se mi zdi, da smo bile vse več al manj tiste k smo naredile prvi korak. Oh ti naši, desci.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?