|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 8:12:52   
Čebel@
jutro!
hude štorije so tole kako ste vaše lubije spoznaleuser posted image user posted image user posted image .........no še jaz:1.12.bo 6 let odker sva skupaj,31.5.pa 1 leto kar sva poročena.....Hana je načrtovana in je uspelav pol letauser posted image user posted image user posted image ......spoznala sva se pa v moji(in njegovi)prejšnji službi kjer je on razvažal kruh,jaz sem ga pa prodajala......je vsak dan hodu "lajat" in sem mu enkrat porinla svojo cifro v žep in rekla da naj bo ob dveh ko končam uzunaj da greva na kavouser posted image user posted image ........no pa sva šla parkat na kavo,enkrat v kino in po parih mesecih sva že živela skupaj in še kar vstrajavauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa drugače jezna na mojga(no danes sem se že malo ohladila)user posted image user posted image user posted image .....včeraj je namesto ob 13.00 iz službe prišel ob 18.30 ves vesel ker so pili s sodelavcem ki se konec meseca ženi(je zgleda sočustvov z njim).....pa vse lepo in prav če bi model dvignil telefon in mi sporočil ne pa da me skrbi(je poklicni šofer)da se mu ni kej naredilo(pa še rešilec je vmes šibal s sireno-in mene panika zagrabi).......on se sploh ne zaveda kako je če nekoga skrbiuser posted image user posted image user posted image .......butelj bi me pustil z mjhnim otrokomuser posted image ........no uglavnem ko se je primajal domov sem mu dala Hano da ji da zajest da imam lahko jaz 5 minut zase in grem pod tuš,in je njemu slabo ratalo in je v kopalnici bruhal.......ga čisto ignoriram,on pa ves sladek hodi okoli mene in se mi opravičuje.....včeraj mi je večkrat povedal da me ima rad kot pa v 6 letihuser posted image user posted image user posted image malo sem že žleht ampak ga bo vsaj izučilo da ne sporočiuser posted image user posted image

no sem dala ven iz sebeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.4.2009 8:12:55   
Onasiss
Katjusa - tista igralna podloga, a je za kaj? SSem vidla, da jo na bolhi en pocen prodaja, pa ne vem če bi jo kupla??'user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.4.2009 8:13:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Men je kr mal neroden povedatuser posted image user posted image  Skupi sva bla pol leta ko sem zanosila, načrtovanouser posted image

Zakaj pa nerodn? Sta pač hitr ugotovila, da sta za skupi. Pr nas je blo tud hitr. Novembra sva začela šmirat, aprila sva skupi začela žvet, novembra sem pa zanosila. Tudi načrtovano. Sva pa skupaj že 5 let.user posted image user posted image user posted image  Me je pa šarmiral s svojo plešouser posted image user posted image user posted image

moja mami in ati sta tud ful na hitrco po 3 mesecih je zanosla (načrtovano) po 6 sta se poročila in sta skupaj že 33 letuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej take veze k se na hitro začno se ponavad bolje obnesejo k tiste dolgeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.4.2009 8:15:23   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Men je kr mal neroden povedatuser posted image user posted image  Skupi sva bla pol leta ko sem zanosila, načrtovanouser posted image

Zakaj pa nerodn? Sta pač hitr ugotovila, da sta za skupi. Pr nas je blo tud hitr. Novembra sva začela šmirat, aprila sva skupi začela žvet, novembra sem pa zanosila. Tudi načrtovano. Sva pa skupaj že 5 let.user posted image user posted image user posted image  Me je pa šarmiral s svojo plešouser posted image user posted image user posted image
mene pa moj z kombinizonomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.4.2009 8:15:43   
Katjusa

Katjusa - tista igralna podloga, a je za kaj? SSem vidla, da jo na bolhi en pocen prodaja, pa ne vem če bi jo kupla??'user posted image

ja jst sem jo tud na bolhi kupla za 13€ k nisme vedla če jo bo maral al ne
in jo ima rad je dovolj nizka da z rokicami doseže en medo ima tud kratko skladbicouser posted image user posted image user posted image je pa dost prostora, da še kej zraven obesiš..... naš je tak ene 15-20 min priden pol se pa naveličauser posted image user posted image user posted image user posted image se pa ful smeje k gleda in se igra...  men se je nakup izplačaluser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem ga ene 5 min pustila jokat in sem mu šla dat dudo in je zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.4.2009 8:18:22   
Katjusa
majchy za take primere sem jst mojmu rekla, če se ne moreš javit mi sej dej zasedeno, da vem da si OK, sme ful panik in v tvojem primeru bi že klicala bolnišnice in policijske postajeuser posted image user posted image user posted image user posted image taka sem in moj to ve tak, da me ponavadi ne pusti dolgo čakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.4.2009 8:23:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy za take primere sem jst mojmu rekla, če se ne moreš javit mi sej dej zasedeno, da vem da si OK, sme ful panik in v tvojem primeru bi že klicala bolnišnice in policijske postajeuser posted image user posted image user posted image user posted image taka sem in moj to ve tak, da me ponavadi ne pusti dolgo čakatuser posted image user posted image user posted image
ma ja te čisto zastopim......naj dajo vsaj vedeti daso ok,ne pa da sem čisto živčna.....sej zdej mu je pa žal-pa kar naj mu bo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.4.2009 8:31:57   
Vesnozaver
dobro jutro!

vidim, da ste ze v elementu:)

moj mozek je meni tudi na vrata potrkal,sicer  ne na apartmajskauser posted image , ampak je prisel gledat stanovanje, iz katerega sem se ravno selila....ko sem zagledala te modre ocke sem bila pecena....po enem mescu sva ze zivela skupaj(brezveze je jemal stanovanje v najemuser posted image user posted image user posted image user posted image , porocila sva se po letu in pol, takoj zacela delat na user posted image in  dobrega pol leta kasneje uspela! Letos septembra imava drugo obletnico poroke.

ciki.....med nosecnostjo do 5 mesca par cikov na dan, potem nic in pred dvema tednoma ze spet zacela.

majchy malo ga le se muci, da si bo zapomnil, kaj sledi, ce ne bo klical....user posted image user posted image

ajvy juhuuuuuu:)) smo vredik, aljaz priden pubec, trkam na les, da tak ostane....;)) dan pa res mine en dva tri, kaj sele tebi ko imas dve princeski...

pikica se bova zmenle za kofi, midva sva tud cel dan sama, moj pa dela do sestih. Upam, da bo cimprej lepo vreme, da privozickava do mesta, sem brez avtauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:37:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.4.2009 8:38:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majchy malo ga le se muci, da si bo zapomnil, kaj sledi, ce ne bo klical....user posted image user posted image

je reku da je sodelavcem razlagal kako ima super ženo,da ga nič ne sikera in da full lepo padena njegovo hči-ja bulšit........po moje so udrihal čez žene in ga pumpali kako je neumen da se bo ženiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pa mojga malo iskoristila zdej ko je  ves meden-me bo 2 uri masiral-bo že videluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.4.2009 8:41:29   
Čebel@
danes je pa moja bejba 2 meseca stara-ne morem verjeti da gre tako hitrouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 17.4.2009 8:44:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.4.2009 8:43:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majči dej ga, dej gauser posted image user posted image user posted image ...jst sm tut mojga ...midva se obvezno spičva med podaljšanimi praznikiuser posted image ....ga pa morm mal pohvalt....učeri je oblubu kolegom da pride zvečer mal žurat....pa smo mel tok dela d je čist pozabu, jst ga pa tut nism spomnlauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vsake toliko se je treba spičit-je pa meni bolj luštno da ga ignoriram(bolj trpi)kot pa da se derem nanjga ker on se itak nikoli ne raz.pizdi in to zame ni kreganje.........ampak tale s kombinizoni je pa hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:44:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:45:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3240
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:47:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.4.2009 8:47:42   
Čebel@

MAJČI SE TI VIDI D SI OVEN K JSTuser posted image ....k neham govort je huj k u samiciuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je pa bik pa niso taki prepir kot bi si jih jaz želelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.4.2009 8:48:16   
Čebel@

Jst letim proti BTCju

čau čau
kej fajnega kupiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 8:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.4.2009 8:50:46   
Čebel@

Moj je pa rak in je še hujšuser posted image .....NAJBL PONORIM k začne MAMI, MAMI, MOJA MAMIuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj foter je oven,mati pa rak-tudi zanimiva kombinacijauser posted image user posted image user posted image ja rakci so dušiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 17.4.2009 8:51:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.4.2009 8:53:33   

Dobro jutro!

Sm pokonc že od 5 50user posted image user posted image user posted image  k bi me en po glau useku....jojjj Majkl se je zbudil tisto minuto, ko je šel Šime u službo...sm ga samo napakirala u vrtec, Rokso spi, itak moj car spi k mamiuser posted image

Zanimive so tele naše štorije...kako sva se spoznalauser posted image ....pri nas je blo odbito, kot vedno in je še dansuser posted image :
Na morju.....Šime je iskal sodelavca...našel mene...."rahlo" nasut je falil vrata apartmaja....namesto po sosedovih je razbijal po mojihuser posted image ....ko sm vsa histerična odprla se je u momentu streznu in zelo šarmantno vprašal: Gospodična  a me povebite na kavico...ko sm vidla njegove kmečko nabildane mišiće...sm takoj rekla  DAuser posted image ....in ostal je za vednouser posted image

lepo se mejteuser posted image

Dobra prigodauser posted image user posted image user posted image pa še traja....

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.4.2009 8:53:59   

Mlea hvala za kavico, jst sm jo že ruknla pol litra ( 2 deci kave, 2 deci mleka in 1 deci smetaneuser posted image )

to pa je da si lahko zadet sej pr men pa ni velik boljš ampak si jo morem skuhat seveda brez mlekauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.4.2009 8:54:24   

koMBINEZON SM ČIST POZABILAuser posted image user posted image user posted image ...na morju je skakal na pol nag....jst ga na morju itak nism jemala resno, ker sej veste....morske ljubezni so ponavadi sam za na morje...pa še en teden pred mano je šel domou......no ko sm pršla domou, me je isti dan poklical iz službe, če mam zvečer kej časa.....ker je blo poletje in krompir v polnem zagonu....pa njegov strogi fotrček.....je seveda bil večer, ko je mogu bit še zmeri na njivi...pa mobitelov tut ni blo...tko d sm že skor šla od tm k sva bla zmenjena....ko je uletu je bil do vratu od zemle v kombinezonu (fotru je dobesedno ušeluser posted image )....najprej sva poiskala en tuš - v avtu je mel pa namest kavbojk še en frišno opran in speglan kombinezonuser posted image user posted image user posted image .....in pol......sva šla direkt nazaj u mrvouser posted image user posted image user posted image

no vidiš ampak prišo pa je kar je najbolj pomembno...pa kaj lepega kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.4.2009 9:13:32   
rebeka84
Dobro jutro!

Spali smo dobro, jaz sem se zbudila z glavobolom, zdaj je malo boljše, ker sem takoj vzela tableto.

Midva sva se spoznala na cesti, on in njegovi prijatelji so bili v avtu, jaz in moja prijateljica pa sva se odpravljali proti domu, ura je bila 23.20 (ponedeljek). So se ustavili in vprašali, če jim poveva a je kje odprta kakšna pekarna. No, nismo se znali sporazumet, po 2 minutah me je moj prosil za tel.št., jaz sem mu jo seveda dala. Oni so se odpeljali, jaz sem šla domov spat in ob 02.00 sem dobila sms VOLIM TE!user posted image In tako se je začelo...
Po pol leta sva se skupaj preselila v Lj. Skupaj sva živela 2leti. Otročička še nisva planirala imet, pol pa sem jaz šla na pregled k G in mi je svetovala, da čimprej zanosim, če želim imeti otroka, ker bi naj kasneje bilo težje zanosit. Zaradi jajčnikov... Ko sva zvedela da sem noseča, sva se odločila da se poročima,. Skupaj sva že 3leta in še malouser posted image , poročena pa sva od 06.09. 2008.

Majchy četitke tvoji Hani za 2 meseca!user posted image

Še slikica kako papam svojo rokico...

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.4.2009 9:17:39   
Čebel@
rebeka........hvala za čestitke.......tvoj je pa hitro ugotovil da te voliuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana je tudi začela rokice tlačit v usta,pa takoj najde palčka in ga cuza-mami pa vstraja in rokico daje iz ustuser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?