|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
16.4.2009 13:36:05   
elyy
pokica:rok poroda mam 29.5 še kr neki časa,sam men je tko čuden k sm bla na pregledu na nuhalni svetlini mi je G. rekla,da po njenem mnenju bo dost prej....pa moja G. mi pravi,da je user posted image  ful živahen in,da je možnost,da bo prej....termin poroda mi pa ni spremenilauser posted image
dobeseno vsi mi pravjo,da sem fullll ogromna in,da nej prej računam!
men gre tok naživce ta beli tok,podoben vodi......me tok ob živce spravlja...nočem za kšne malenkosti klicat v zd. al p.
tale stolček pa ni slab videt,za dojit al pa kej pride prav,,,,pa še pocen zgleda(k še pručko zraven dobiš) jst bi ga na tvojmu mestu nabavla,če maš prostora dost za postavt!

sem zasledila,neki o čaju za dojenje....jst nasploh upam,da bom lohka dojila,ka nadomesten je drag k hudič,pa še ni sploh podoben materinem mleku....
jst sm zadnič v trgovini zasledila,da majo čaje za dojenje,sem sm na hiter pogledala!
jst bom pa v lekarni kšnga nabavla za dojenje,sej bom še vidla??(kako pa kaj)

kdaj lohka začneš piti malinov čaj????to bi si pa res mogla nabavt...bo prej prv pršou??user posted image

kar se tiče dopusta,gremo siguren nekam(moj hoče,da gremo v toplice...si neupa,da bi šli na morje)user posted image drgač bova nekam šla..sam se nemorva odločt.....
v bohinju al pa na bledu je tud fuuuul lepo,sam konc koncev je pa cena skor ista kokr,če greš na morje...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.4.2009 13:37:33   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Joj pa smo res čvekaste vse po vrsti danes....bomo si morale nickname spremeniti na Čvekiuser posted image , ane Cveki30? user posted image  

Jaz sem pa zasledila v Lidlovi reklami tale stol,...a mislite da je za uporabo? Jaz bi ga postavla v otroško sobo za nočno dojenje bi mi prišel še kako prav takle stol, pa še stolček za moje tačke ima. user posted image
user posted image
Stane pa 55€

pokica a v majske čveke 2009user posted image

ja fajn stol če maš plac ti kar kupi, sam da se pol ne boš preselila v otroško sobouser posted image

A placa je dovolj, še preveč. Pa eno nočno omarco oz. poličko in nočno lučko še moram dokupit za nočno previjanje.
A MB Rutar ima kako internetno stran, da bi si človk pogledal kaj imajo trenutno v ponudbi?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.4.2009 13:37:58   
Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk&feature=haxa_popt00us00

a to ste vidl? upam da bo delal.

madonca ga je zabila je bi brez beseduser posted image

ta video je zdaj najbolj popularen na youtubu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.4.2009 13:38:54   
zoja10
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tok da prej pridemo do 5. dela.... ha ha

grem kuhat, špargljevo juho, mogoč mi bo pa uspela....
pa mleto meske za pašto bo tud pr nas... njami...lačnaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.4.2009 13:39:06   
Dudica1
POKICA TALE STOL JE PA RES FAJN PA ŠE DRAG NI...user posted image
sm jaz dojim ponoč v postli tako da ga ne bi rabila...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.4.2009 13:39:25   
Leela
pokica_ jaz imam podoben stol že dolgo v dnevni sobi in je superca. Čist je že ofucan pa ga ne moremo stran vršt.

dudi hvala za link, sem si ga shranila. Jaz sem kupila en instant čaj za dojenje pa moram prej tega ponucat (od Humane).

Lina kam bomo šli na morje se bomo potem odločali, septembra. Problemov z rezervacijami pa ni pomoje imam pa jaz 5 dni več kot dovolj tako, da bomo šli kam blizu. Drugače pa se lahko zapeljem na SLO obalo-zjutraj tja, zvečer nazaj. Imam pol ure v eno smer.

< Sporočilo je popravil Leela -- 16.4.2009 13:43:19 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.4.2009 13:39:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tok da prej pridemo do 5. dela.... ha ha

grem kuhat, špargljevo juho, mogoč mi bo pa uspela....
pa mleto meske za pašto bo tud pr nas... njami...lačnaaaaaa

mmmm...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.4.2009 13:42:25   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Naš tamal bo spal v svoji sobi,...rada bi ga navadila, da ponoči ko je lačen ga pristavim v temi brez pogovora in dam nazaj pančkat. Ker dokler grem po njega v sobo, pa se nemestim v spalnici v posteljo bo trajalo, pa pol spet nazaj nest v njegovo sobo...user posted image  Edino ko boma kaj v dnevni spala, če bo moj še naprej smrčal...user posted image pol ga nem rabla. Drugače pa mislim da mi bo prišel res prav. Pa še pocen je, ja! user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.4.2009 13:43:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Naš tamal bo spal v svoji sobi,...rada bi ga navadila, da ponoči ko je lačen ga pristavim v temi brez pogovora in dam nazaj pančkat. Ker dokler grem po njega v sobo, pa se nemestim v spalnici v posteljo bo trajalo, pa pol spet nazaj nest v njegovo sobo...user posted image  Edino ko boma kaj v dnevni spala, če bo moj še naprej smrčal...user posted image pol ga nem rabla. Drugače pa mislim da mi bo prišel res prav. Pa še pocen je, ja! user posted image  

aja jaz pa dokler ne bo spal celo noč bo pr men v košku zraven potem ko bo pa spal ga bom dala pa v svojo...no če bo pa predolg trajal da ne bi spal bo šel pa prej...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.4.2009 13:44:24   
Anonimen
ja te cene so ful navite, za na morje vsak let je dražjeuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.4.2009 13:45:07   
pokica_

pokica_ jaz imam podoben stol že dolgo v dnevni sobi in je superca. Čist je že ofucan pa ga ne moremo stran vršt.

Superca! Pol pa niti premišljevala več nebom o nakupu ali ne...moram mojga v poned. poslat v Lidl. user posted image

Zoja, si mi dala idejo za juhco,...jaz bom pa skuhala zraven lazanje + solate še bučkino juho. Pa zapečene kruhove kockice z česnom.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.4.2009 13:45:56   
Dudica1
prvi se pol ni več dojil pa spal je cele noči in ne vem kako bi to sploh zgledalo ponoči dojit in vstajat...bomo pa zdaj videli a ne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.4.2009 13:48:27   
pokica_
Ja, res lahko samo upamo da bojo naši bebiji zaspančki in bojo radi spali. user posted image  Verjetno bom hodila po svetu ko Zombiuser posted image . Al kaj češ...tudi to bo moglo bit, če bo.

Ja nč, spet sem dost čvekala, je še treba kaj narest,...grem kuhno mal pucat, pa kosilo pripravljat, da pol nem letala v naglici.

Me je že kr strah, kolko strani bo za prebrat, ko vas pridem pogledat nazajuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 16.4.2009 13:49:50 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.4.2009 13:49:15   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Copka: Sej nebi prehitevale, samo mal mam že dost vseh bolečin v križu, tko da jst bi že kr kakšen cement okol nosila da bi blo prej.

res je...se strinjam

v vsakem primeru se dajte v vrsto. Men se tudi vec ne dauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.4.2009 13:51:08   
copka

copka: jz sem šla pa prej dopoldne dvakrat mim tvoje hiše, a si bla domauser posted image k niblo nobenega duha ne sluha sam delavci se je slišal kako en doktorat delajo iz une cesteuser posted image , aja pa Geps je okol neki hoduuser posted image

ja, sem bila doma, sam delam na rac. Pa bi se oglasila, a ne?
Ja una cesta bo pa edinstvena, bi mogla ze bit asfaltirana, pa ne vem kaj čakajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.4.2009 13:58:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

copka: jz sem šla pa prej dopoldne dvakrat mim tvoje hiše, a si bla domauser posted image k niblo nobenega duha ne sluha sam delavci se je slišal kako en doktorat delajo iz une cesteuser posted image , aja pa Geps je okol neki hoduuser posted image

ja, sem bila doma, sam delam na rac. Pa bi se oglasila, a ne?
Ja una cesta bo pa edinstvena, bi mogla ze bit asfaltirana, pa ne vem kaj čakajo.user posted image

mah sem si misenla da spet delaš za rač pa nisem pol nč klicarlauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.4.2009 14:37:22   
mayflower
Sploh vas ne dohajaml. Sem zelo prehlajena in glih da živim. Sumim, da sem se nalezla, k smo bli v soboto na Gorenjskem, kjer je dosti bolj hladno, kot v naši sončni (trenutno oblačno) Goriški.

Čaj za dojenje-  po mojem mnenju je čisto brezveze. Važno je, da dosti piješ. Sploh je treba biti pazljiv pri kakih instant čajih, k majo dosti cukra notri.

Drugače nabavljam še zadnje stavri za novega člana, saj sem med ta zgodnjimi majčicami. Upam, da zdržim vsaj do pregleda. Imam pa še za nabavit pleničke- kake boste vzele? Tri leta nazaj so imeli take z izrezom za popek, sedaj jih pa nikjer nimajo. Pa še torbo za v P moram pripravit.

Ena je spraševala, zakaj sem bila pred porodm v P. Ker sem zakrvavela, ni se pa še kazal porod. So me iz Šempetra peljali v LJ, mož pa je prebival pr tašči- zato, mi je moral vse perilo, nogavice itd. kupit na novo. Ja, sej je bil prou zlati, kolk je tiste dni prelaufal.
Da ne govorimo, ko smo prišli domov iz P in tamali ni hotu jesti po nobeni aventovi flaški. Je malo pred zaprtjem štacun vse prelaufal, da je dobil Chiccoveuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.4.2009 14:38:06   
petra a
evo mene...naslednji pregled imam 23.04....vse o.k., naslednji teden začnem še z CTG, bla na predavanju zaradi prehrane (cuker),moram vse vagat, pa pisat jedilnike, pa testirat ketone v urinu, v glavnem cela štala, 6 obrokov na dan, sej bom počla od vse hrane...naslednji UZ 05.05., tko na hitr

petra zg-ne bo mi treba imeti CR, sem ga kar vprašala...pa spoznala sem eno fajn punco Tjašo iz Celja, k ma rok junija

se beremo, leti še kej nardit, pa po ta malo v vrtec, se mi zdi da bo scal kot iz škafa zuni

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.4.2009 14:39:30   
petra a
jaz sem pila čaj za dojenje, pa je za moje pojme lari-fari

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.4.2009 14:43:09   
FLASK_A
Madonca, ste načvekale ko me ni bilouser posted image Ko sem pa jaz gor, se pa kar poskrijeteuser posted image

Pregled je bil OK, otroček je živahen, mamica se super počutiuser posted image Tako da me ne pošiljajo nikamor. Bom počakala na majske praznike, uživala, pol pa počasi menda odkorakam. Prej pa mi očitno ni usojenouser posted image

Aja, slikice- nevem koliko je cenauser posted image Smo se včeraj dobili, poslikali, zdaj bom pa videla... Če katera želi, lahko Miloša ali Natašo pokliče, pa vpraša. Bo dobila info iz prve rokeuser posted image

Punce, lepo čvekajte naprej, jaz se bom pa do večera mal potuhnila- se je treba igrat, sej vesteuser posted image

Čawbaw!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.4.2009 14:45:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

jaz sem pila čaj za dojenje, pa je za moje pojme lari-fari

Jaz pa ga nisem pila. Mleka je bilo dovolj, čeprav je mali jedel za dvauser posted image No, vglavnem nič mu ni manjkalo prve pol letauser posted image Pol je pa že malo več hranilnosti hotel, pa smo morali dodajat zvečer. Ampak ni panike, fant je bil velik in je res veliko jedel, tako da se nisem nič sekirala.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.4.2009 14:48:19   
pokica_
FLASK_A user posted image za pregled!

elyy, pol imaš pa še kar nekaj do konca, sem misla da maš PDP prej kot jaz. Meni se tudi zdi, da je naš pobček kr velik in bo prej prišel na svet kot je moj PDP. Včeraj ko mi je dežurna G delala UZ mi ga ni stehtala, ...mogoče bo še moja G naredla kak UZ, skrajno upam! Vsaj da vem približno težo, pa da bojo tud oni vidli, da ni kje prevelik za naravni porod.
petra a, pol pa tebi ni pomagal čaj za dojenje čisto nič? Pa si imela dovolj svojega mleka kljub temu ali si dodajala?

Moja lazanja se že pripravlja delno, bologneze za skrinjo tud, bučkina juha se pa tud kuha. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.4.2009 14:55:38   
lake
Sm pospravla kopalnico, zdej se pa ne premaknm več dons.

Pokica: Bohinjski jezero je za kopat, samo ne za tiste, ki prčakujejo 25 stopinj, ker če pride čez 23 je že luksuz.

Kr kocine so mi šle pokonc ko sm  gledala ta spot.Kakšen glas.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.4.2009 14:59:01   
zmajama
Evo kratko poročilo s pregleda, nimam velik časa, k bo moj prijadral nazaj za računalnik, je na dopustu in se sploh ne spravi stran od računalnika. Zredila se nisem nič user posted image user posted image . Mi je delala UZ in ima mali 2700g, z glavico je že spodaj. še vedno je user posted image  smo tud lulčija vidli. Naslednji pregled mam 28.4. Dobila sem tudi napotnico za P. Ostalo je vse OK.

se beremo jutri, bom mela malo več časa, pa še vas moram za nazaj prebrat, da lahko še kaj komentiram.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.4.2009 14:59:31   
Blueeyes

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk&feature=haxa_popt00us00

a to ste vidl? upam da bo delal.

omg... jz sem se kr naježla k sem jo poslušala... kdo bi si mislu, da ma tak lep glas

pokica_ ta stol zgleda full cool... komot lahko objavljaš pomočnike... mislim da ne bomo mele nič proti... sam morš gledat za vse okuse.... ne samo take z radiatorčki, ene so bolj za pouštre, ene za dolgolasce... velik sreče

elyy malinov čaj - mislim da smo govorile da od 36t naprej lahko piješ

lake ja, jz k sem bolj zimski človek mi blejsko in bohinjsko jezero full odgovarjata... vse ostalo k je toplo mi je kot bi se kopala v scanju user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?