elyy
|
pokica:rok poroda mam 29.5 še kr neki časa,sam men je tko čuden k sm bla na pregledu na nuhalni svetlini mi je G. rekla,da po njenem mnenju bo dost prej....pa moja G. mi pravi,da je ful živahen in,da je možnost,da bo prej....termin poroda mi pa ni spremenila dobeseno vsi mi pravjo,da sem fullll ogromna in,da nej prej računam! men gre tok naživce ta beli tok,podoben vodi......me tok ob živce spravlja...nočem za kšne malenkosti klicat v zd. al p. tale stolček pa ni slab videt,za dojit al pa kej pride prav,,,,pa še pocen zgleda(k še pručko zraven dobiš) jst bi ga na tvojmu mestu nabavla,če maš prostora dost za postavt! sem zasledila,neki o čaju za dojenje....jst nasploh upam,da bom lohka dojila,ka nadomesten je drag k hudič,pa še ni sploh podoben materinem mleku.... jst sm zadnič v trgovini zasledila,da majo čaje za dojenje,sem sm na hiter pogledala! jst bom pa v lekarni kšnga nabavla za dojenje,sej bom še vidla??(kako pa kaj) kdaj lohka začneš piti malinov čaj????to bi si pa res mogla nabavt...bo prej prv pršou?? kar se tiče dopusta,gremo siguren nekam(moj hoče,da gremo v toplice...si neupa,da bi šli na morje) drgač bova nekam šla..sam se nemorva odločt..... v bohinju al pa na bledu je tud fuuuul lepo,sam konc koncev je pa cena skor ista kokr,če greš na morje...
|