lučka 25
|
Ojla, pa sem spet tu. Še malo, pa upam, da bo računalnik le popravljen in vam bom lahko vsak dan kaj napisala. Berem vas pa ves čas. Mi je pa kar hudo, ker je bilo seedaj kar nekaj slabih novic. Naska, zelo mi je ža, da se je vse skupaj končalo. Upam, dsi boš kmalu nabrala novih moči. Špelka, pa saj to ni res, kaj vse moraš pretrpeti. Močno, močno ti želim, da se vse uredi in bosta tako ti kot tvoja pikica kmalu dobro. miška, vidim da sta tvoja medota dobro, lepo rasteta, mata lepo povprečje. Ti samo lepo uživaj naša dvojna nosečka. Reby, ja za tiste, ki smo malo prej začutile otročke, se ponavadi rado zgodi, da med 20.-24. tednom kdaj ne čutimo otročka. Jaz,ko kaj popijem, me otroček takoj pobrca, gotovo misli, da plava v reki. Je pa dober občutek, ko te takole brcne, a ne? Zdaj se pa res lahko samo še uživa. Jaz sem parkrat zamudila na kak obisk, ker je otroček tako lepo brcal, da sem raje uživala v brcah, kot pa da bi se mi prav na hitro kam mudilo. Tale internetna stran, ki ti jo j poslal Rešev sin o nosečnosti, je pa res dobra. Lepo pokazano, slikice, meritve,... Sempre, a ti si pa tako pridna, da se lepo učiš. Ja lepo. Kako že to izgleda? Goldy, vidim, da ste bili že pridni pri nakupih. Lepo. Midva pa kar odlašava. Sva rekla, da bova aprila počasi malo začela, pa ni nič s tem. Ampak maja bova pa res začela z nakupi. Ker potem v vročini in z velikim trebuhom me pa res n mika, da bi hodila po trgovinah. Cunjic mam pa toliko, da se ven ne vidim, od obeh svaknj, prijateljic,... Samo kaj, ko je vse bolj za fantka. Če bo punčka se pa midbva hecava, da ko bo v plavem, da bo pač bolj modra (beri pametna) . Tvoje otrdevanje trebuha pa naj se umiri, pa saj če je to predvsem zaradi živahnosti otročka, potem je to v redu. Lisica, ja te bolniške so res začaran sistem. Res je najbolj važno, da ti G vedno napiše izvide, da si zanosila z IVF,... meni pa je to na zadnje pozabil. Ampak saj bo. Sem se že sprijaznila s tem, da sem zdaj na dopustu. Kar se pa tiče MŠ, pa hvala da si me spomnila. Midva se morava tudi prijaviti. Bova šla v maju. Zdaj tako in tako moj ni imel časa, ker je imel treninge tudi pozno popoldan, zvečer, zdaj pa se lige počasi končujejo in bo kak trening manj ali pa ga bo lahko izpustil. Upam. blanč, vidim da si spet med nami. kako kaj tvoja škratka? Pridna? Zdaj p naj se uživanje začne tudi za tebe, res je, da moraš ležati, ampak vsaj šokov pa ni več treba. No, vse dobro ti oz. vam želim. mismis, kako kaj naša zvesta navijačica? Kicsi, dobro opravi danes in, da boste danes prišli vsi 3 še domov. Otročka pa naj kar počakata do maja, ampak ne do 1. kar malo dalj še. ajsika, a že odštevaš drobiž do poroda. Kmalu bo tu. Zdaj pa gotovo že kar nestrpno čakaš. Me pa tudi na kako novo novico, na kako novo mamico. efika, super da je vse v redu in nosečnost lepo poteka. Kar tako naprej. Dakec, o vidim da lepo napredujete in je hčerkica pridna in lepo raste, pa razveseljuje svoja starša. Shuki, naj bo tvoj korenjak še naprej močen, lepo naj napreduje. Me ves čas mislimo na vas. Zarja moja draga medvedka. Kako si? Tvoje misli vedno polepšajo dan. Enga poljubčka z gorenjske ti pošiljam. anci banci, ojla, kako si kaj? Kako kaj napredujete? Bumo, kako pa ti kaj? mojsonček, si me ravno prehitela med tem ko se jaz mučim z računalnikom, da mi le uspe vse napisati. Pa sem študirala, kje se skrivaš, da te ni nikjer nisem zasledila. Sem že hotla vprašat kje se skrivaš. Pa vidim, da si v redu, da te pupa veselo brca, tudi v mehur (vem kako boli, je moje dete tudi imelo to obdobje). Upam, da nisem katere izpustila, če sem jo pa ni bilo zanalašč. Nosečniška nepazljivost in pozabljivost. A ja, da še malo poročam o sebi. Moj me je včeraj slikal, za otrokov album, pa sem šele na sliki videla, da mam pa res že velik trebuh, da ni več velik zaradi špehia, ampak zaradi otročka. Slikco pa ne vem kdaj bom lahko pripopala, ker ne vem kdaj bo ta računalnik spet polno usposobljen. Upam, da čim prej. Drugače me pa otroček veselo brca, ima že kar svoje termine. Sem vesela, da ponoči ni preveč dejaven, da se razživio šele okoli 11h.Žal pa mi že malo zatekajo noge, če preveč delam (likam, pospravljam) mam že zatečene, pa mravljinčaste. Upam, da ne bom prav na veliko zatekala. K sreči v roke še ne zatekam in naj tako kar lepo ostane. No, moj tudi pravi, da sem še vedno pozabljiva, raztrešena in to zmeraj bolj . Kaj čem, zdaj mam vsaj izgovor, da je to zaradi nosečnosti. No, lepo se imejte in upa, da se spet kmalu tipkamo, ker berem vas ves čas.
|