|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
15.4.2009 21:13:28   
ledenka
pa še tule malo navijanja
Čertek, 16.04
Kicsi - pregled MV
kicsi, ti želim, da je tvoj MV dooooolg, da bosta malčka počakala še do konca maja! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
15.4.2009 21:15:54   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Čertek, 16.04
Kicsi - pregled MV
kicsi, ti želim, da je tvoj MV dooooolg, da bosta malčka počakala še do konca maja! user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
15.4.2009 21:20:08   
Goldy
user posted image Tudi jaz se pridržujem navijanju!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.4.2009 22:50:54   
Kicsi
Ojoj Benika,kaj ti to pravišuser posted image .Pozdravi Špelko in ji povej ,da mislimo nanjo in ji želimo veliko,veliko sreče (njej in user posted image ).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No,jaz sem pa danes še uživala doma.Jutri imam pregled,pa upam,da bo vse v redu in da bom lahko prišla domov.Držite pestke za nas tri,da še kaj domov pridemo in to še zmeraj 3v1.

Zdaj pa grem še malo v objem mojega user posted image ,potem pa spat.

Nočko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.4.2009 22:52:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Najnovejše novice o Špelki...pravijo, da obstaja celo možnost, da jo je zadela rahla možganska kap. Kljub vsemu so optimistični in se bo plod skoraj ziher obdržal (se bo, a ne da se bo?). Začeli so ji tudi dajat injekcije proti strjevanju krvi in moja lubica ima odrejemo STROGO ležanje. Še na wc ne sme it.

kaaaaaaaaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj drži se punca

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.4.2009 22:59:44   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojoj Benika,kaj ti to pravišuser posted image .Pozdravi Špelko in ji povej ,da mislimo nanjo in ji želimo veliko,veliko sreče (njej in user posted image ).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No,jaz sem pa danes še uživala doma.Jutri imam pregled,pa upam,da bo vse v redu in da bom lahko prišla domov.Držite pestke za nas tri,da še kaj domov pridemo in to še zmeraj 3v1.

Zdaj pa grem še malo v objem mojega user posted image ,potem pa spat.

Nočko.

Velik Pozdrav za špelko, držimo pesti ... saj bo vse OK, mora bit...

Kicsi, tudi zate pestke, naj se ti izteče tako kot si želiš...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.4.2009 6:22:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Čertek, 16.04
Kicsi - pregled MV

Še jaz, še jaz
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.4.2009 6:27:42   
Reby
Dobro jutro! Počasi mi že zmanjkuje slikic kave user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.4.2009 6:51:37   
Bumo
ooo, jutranja ptičica...hvala za kofetekuser posted image
jutro pupe!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.4.2009 6:54:55   
Lsica
Jutro.... hvala Reby za kofi...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.4.2009 8:55:09   
Reby
Punce, dejte mi neki povedat. Moj škrat me je cel teden zabaval s svojimi brcikami, včeraj in danes pa nisem čutila čisto nič, pa me je kr mal strah... A je to normalno?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.4.2009 8:57:08   
Naska
Hvala punce, za vse vzpodbudne besede!
Ja, jaz bom zdaj res malo odšla s tega foruma.
But, I'll be back!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.4.2009 9:43:30   
Goldy
Naska - ti si kar malo oddahni, pol pa pridi nazaj. Te ne bomo pozabile!!! user posted image

Reby - mislim, da si v času, ko se začne delat več plodovnice in lahko manj čutiš dojenčka. Drugače pa če imaš Angelsound (mene je to pomirilo) ali pa h G. Raje večkrat, kot premalo...

Jaz sem jo tudi včeraj malo poklicala, ker mi je spet tako otrdeval trebuh in še povečan izcedek sem imela. Samo sva ugotovili, da je naša tako živahna, da tudi njeno gibanje povzroča otrdevanje (bolj nevarno je, če so krči zraven, teh pa jaz HB nimam).

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.4.2009 9:54:20   
Reby
Goldy - me je ravno nežno pobožal po trebušku, ko sem brala tvoj odgovor user posted image   Upam, da tole tvoje otrdevanje čimprej mine, sicer bo pa junij tik-tak tukaj user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.4.2009 10:06:45   
Reby
Aja, pa še za seznamček, 3D/4D imam 20.05. pri Reševi. Mi je pa Rešev sin poslal še, da imajo spletno stran www.noseca.com

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.4.2009 10:26:14   
Goldy
Reby - no, fino, da te je malo pobožal tvoj dojenči. Naša ima takšne dele, celo noč, jutro, zdajle se je odločila, da vsako uro malo pobrca in se prestavi....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.4.2009 11:33:34   
Lsica
Moj user posted image v trebuščku pa zdajle po mojem spi, nič ne čutim. Ampak sem čokolado odprla...  a,  se že premikauser posted image . Sladko ma pa rad, tko k jaz,  je po mami user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.4.2009 11:41:32   
Goldy
Naša ima raje sendvič - tak kot njen oči. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.4.2009 12:37:39   
mojsonček
O pupike!

Še tle vas pozdravim... dokler tole čudo od neta ne zvizne dol... spet in spet, že cel teden mi ga serje...

GOLDY vidim, da naju mučijo podobne težave... meni tudi zadnje čase trebuh bolj pogosto otrdi ampak kot praviš HB brez krčev... mal se dol uležem, če se le da in počakam, da mine... Spasmexa tut ne morem skos goltat... sicer pa junij bo kmalu tu in pol bomo že dihali a ne user posted image  mene bolj skrbi, ker ta naša češplja spet postrani leži in me na momente žokne v mehur, da se mi kar zvezdice pokažejo pred očmi... drgač pa nimam pojma kje ma glavo in kje rito, povsod jo je dost... bomo vidl čez en teden, ko grem na pregled... komaj čakam...

KICSI upam, da bo danes na pregledu vse OK in da škratka lepo počakata na maj

REBY evo, so te že punce potolažile, še bolj pa tamauček... veš kakšno žurko bo to še imel user posted image  aja... pa buši fuuul zrastu jeeeeeeeeeeeeeejuser posted image

LSIČKA a vaše dete pa praviš pali na čokolado user posted image  naši očitno paše vse mene pa kr zvija, ko zjutraj stopam na tehtnico user posted image  sam čakam kaj bo G rekla, čez en teden...

BUMO, SEMPER, SE*, ta dvojne MIŠKA73 pa MLINČKOVE pupe pa BLANČICA in njena škratka (od srca se opravičujem, če sm kkšno nehote spustila) pa naše zveste navijačice, ki nas pridete spodubujat.... lep preostanek dneva vam želim

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.4.2009 12:48:00   
lučka 25
Ojla, pa sem spet tu. Še malo, pa upam, da bo računalnik le popravljen in vam bom lahko vsak dan kaj napisala. Berem vas pa ves čas.

Mi je pa kar hudo, ker je bilo seedaj kar nekaj slabih novic. user posted image

Naska, zelo mi je ža, da se je vse skupaj končalo. Upam, dsi boš kmalu nabrala novih moči.user posted image user posted image user posted image

Špelka, pa saj to ni res, kaj vse moraš pretrpeti. Močno, močno ti želim, da se vse uredi in bosta tako ti kot tvoja pikica kmalu dobro. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

miška, vidim da sta tvoja medota dobro, lepo rasteta, mata lepo povprečje. user posted image  user posted image  Ti samo lepo uživaj naša dvojna nosečka.

Reby, ja za tiste, ki smo malo prej začutile otročke, se ponavadi rado zgodi, da med 20.-24. tednom kdaj ne čutimo otročka. Jaz,ko kaj popijem, me otroček takoj pobrca, gotovo misli, da plava v reki. Je pa dober občutek, ko te takole brcne, a ne? Zdaj se pa res lahko samo še uživa. Jaz sem parkrat zamudila na kak obisk, ker je otroček tako lepo brcal, da sem raje uživala v brcah, kot pa da bi se mi prav na hitro kam mudilo. user posted image  Tale internetna stran, ki ti jo j poslal Rešev sin o nosečnosti, je pa res dobra. Lepo pokazano, slikice, meritve,...

Sempre, a ti si pa tako pridna, da se lepo učiš. Ja lepo. Kako že to izgleda?user posted image

Goldy, vidim, da ste bili že pridni pri nakupih. Lepo. Midva pa kar odlašava. Sva rekla, da bova aprila počasi malo začela, pa ni nič s tem. Ampak maja bova pa res začela z nakupi. Ker potem v vročini in z velikim trebuhom me pa res n mika, da bi hodila po trgovinah. Cunjic mam pa toliko, da se ven ne vidim, od obeh svaknj, prijateljic,... Samo kaj, ko je vse bolj za fantka. Če bo punčka se pa midbva hecava, da ko bo v plavem, da bo pač bolj modra (beri pametna) user posted image . Tvoje otrdevanje trebuha pa naj se umiri, pa saj če je to predvsem zaradi živahnosti otročka, potem je to v redu.

Lisica, ja te bolniške so res začaran sistem. Res je najbolj važno, da ti G vedno napiše izvide, da si zanosila z IVF,... meni pa je to na zadnje pozabil. Ampak saj bo. Sem se že sprijaznila s tem, da sem zdaj na dopustu. Kar se pa tiče MŠ, pa hvala da si me spomnila. Midva se morava tudi prijaviti. Bova šla v maju. Zdaj tako in tako moj ni imel časa, ker je imel treninge tudi pozno popoldan, zvečer, zdaj pa se lige počasi končujejo in bo kak trening manj ali pa ga bo lahko izpustil. Upam.

blanč, vidim da si spet med nami. kako kaj tvoja škratka? Pridna? Zdaj p naj se uživanje začne tudi za tebe, res je, da moraš ležati, ampak vsaj šokov pa ni več treba. No, vse dobro ti oz. vam želim. user posted image

mismis, kako kaj naša zvesta navijačica? user posted image

Kicsi, dobro opravi danes in, da boste danes prišli vsi 3 še domov. Otročka pa naj kar počakata do maja, ampak ne do 1. kar malo dalj še.

ajsika, a že odštevaš drobiž do poroda. Kmalu bo tu. Zdaj pa gotovo že kar nestrpno čakaš. Me pa tudi na kako novo novico, na kako novo mamico.user posted image

efika, super da je vse v redu in nosečnost lepo poteka. Kar tako naprej.user posted image

Dakec, o vidim da lepo napredujete in je hčerkica pridna in lepo raste, pa razveseljuje svoja starša. user posted image

Shuki, naj bo tvoj korenjak še naprej močen, lepo naj napreduje. Me ves čas mislimo na vas.

Zarja moja draga medvedka. Kako si? Tvoje misli vedno polepšajo dan. Enga poljubčka z gorenjske ti pošiljam.

anci banci, ojla, kako si kaj? Kako kaj napredujete?

Bumo, kako pa ti kaj?

mojsonček, si me ravno prehitela med tem ko se jaz mučim z računalnikom, da mi le uspe vse napisati. Pa sem študirala, kje se skrivaš, da te ni nikjer nisem zasledila. Sem že hotla vprašat kje se skrivaš. Pa vidim, da si v redu, da te pupa veselo brca, tudi v mehur (vem kako boli, je moje dete tudi imelo to obdobje).

Upam, da nisem katere izpustila, če sem jo pa ni bilo zanalašč. Nosečniška nepazljivost in pozabljivost.user posted image

A ja, da še malo poročam o sebi. Moj me je včeraj slikal, za otrokov album, pa sem šele na sliki videla, da mam pa res že velik trebuh, da ni več velik zaradi špehia, ampak zaradi otročka. user posted image  Slikco pa ne vem kdaj bom lahko pripopala, ker ne vem kdaj bo ta računalnik spet polno usposobljen. Upam, da čim prej. Drugače me pa otroček veselo brca, ima že kar svoje termine. Sem vesela, da ponoči ni preveč dejaven, da se razživio šele okoli 11h.Žal pa mi že malo zatekajo noge, če preveč delam (likam, pospravljam) mam že zatečene, pa mravljinčaste. Upam, da ne bom prav na veliko zatekala. K sreči v roke še ne zatekam in naj tako kar lepo ostane. No, moj tudi pravi, da sem še vedno pozabljiva, raztrešena in to zmeraj bolj user posted image . Kaj čem, zdaj mam vsaj izgovor, da je to zaradi nosečnosti.user posted image

No, lepo se imejte in upa, da se spet kmalu tipkamo, ker berem vas ves čas.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.4.2009 12:49:20   
mojsonček
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii LUČKA se je oglasilaaaaaaaaaaaa... si vidla kolk smo te pogrešal... uf... pa kozlarije si imela z bolniško... ja srajne no... sej, če te v službi nč ne sekirajo pol kaj češ... sam ga pa serjejo ti na zdravstvu in to tko, da niti spucat ne uspejo sproti za sabo... moja G pa tko suvereno razlaga, kako tistim, ki zanosijo v postopku umetne oploditve  avtomatsko pripada bolniška... japajade... no, jst sm dobla odločbo do dne, ko nastopim porodniško in to je samo še en mesec ampak v odločbi piše, da moram biti doma pa odhodi samo k zdravniku ali na terapijo čeprav je G predlagala sprehode... kr neki no... vse po defoltu v isti koš pol pa j...bat v glavo, če se slučajno kdo sprdne in pride čekirat.... res je marsikej skregan z logiko... 

Lepotičke zdej pa res šibam za kosilo pripravit pa neke obveznosti imam še dons... odkar sem doma mi kr časa zmanjka user posted image  

Lepo bodite!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.4.2009 12:56:19   
mojsonček
user posted image user posted image user posted image  za malenkost si me našišala LUČKA... sva očitno istočasno pisali post sam jst sm morala naštimat kruh s sirom in kislimi kumaricami, če je blo spet govora o hrani... no, malco je treba imet a neuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.4.2009 13:23:42   
Goldy
mojsonček in lučka - končno sta se oglasili!!

lučka - saj še imata čas za nakupe. Samo ti povem, da sem jaz že zdaj včasih tako utrujena.... Malo križ, malo noge bolijo in še to otrdevanje. Pa imam mislim, da ful mali buši (bi ga dala na net pa ne znam user posted image  - sem enkrat že neki s sliko od vozička eksperimentirala pa ni nič ratalo). Jaz neki oblekic imam, čeprav me mika šeee. Samo res ne vem katero številko vzet....

mojsonček - jaz secer mislim, da je naša obrnjena na glavo, tako je bila že 2x pri G, nisem pa čist ziher, bom tudi videla drugi teden, ko imam G. Samo, ko se pa uležem na levi bok, me pa tako nabrca - pa ne vem, al z rokam tolk maha, ali se obrne in z nogicam. Ima pa kar veselje brcat not rebra, pa v mehur. Letim pol kr na wc. Je rekel moj zadnjič sredi noči - saj še ni 1 ura mim, kar si bla na wc-ju...user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.4.2009 13:24:18   
Goldy
Bumo - oj. Kako?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.4.2009 13:40:04   
blanč
Punce jaz vas redno berem, samo pišem bolj malo. Smo danes dobile eno novo nosečko a neuser posted image user posted image user posted image
Jaz tudi kadar čutim brcike so to večina od fantka, ki me z veseljem brca v mehur, od punčke je pa boj bogouser posted image , no ja, jaz sem se prepričala, da je vse uredu in tako naj tudi ostaneuser posted image
Želim vsem en lep srečen danuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.