![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 6:28:23
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 6:31:59
|
|
|
|
Reby
|
Kicsi - kako ste bili pridni... Upam, da ostaneta škrata pri tebi res do maja in da ne boste ostali v porodnišnici. Naj se vam vse lepo izteče Dakec, Shuka - kako lepo, da nas prideta kdaj pogledat. Kako hitro gre čas, vajina sončka sta že tako velika. Uživajta
< Sporočilo je popravil Reby -- 15.4.2009 6:33:59 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 7:10:47
|
|
|
|
Bumo
|
jutro punce... reby,hvala.... shuka, dakec...res lepo, da sta se oglasili...kako kaj deca???? naska.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 8:25:29
|
|
|
|
Goldy
|
reby - pridna.... kicsi - ti kar pridno počivaj, da se malima res ne bo mudilo še ven.... Je maj res lepši mesec!!!! Ni, kaj imata, da ubogata. Meni se je otrdevanje trebuha malo umirilo, tak ene 3 - 5 x na dan, samo ne konstantno, tako kot prejšnji torek. HB. Danes grem po nov recept za Ferrum Lek. Zmanjkalo ga bo. Pregled imam pa šele drugi torek....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 8:29:07
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro...A že katera hodi v MŠ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 8:32:37
|
|
|
|
Goldy
|
Lsica - mi smo zadevo ravno prejšnji teden dali skozi.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 11:49:55
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Dobro jutro...A že katera hodi v MŠ? midva hodiva v MŠ v staro ljubljansko porodnišnico... ravno danes bomo imeli predavanje o porodnih dobah
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 11:51:36
|
|
|
|
Lsica
|
anci banci, jaz tud...kdaj pa hodiš? Jaz ponavadi dopoldan ob 9-ih, le tokrat grem popoldan, ker gre moj tud zraven na ta dva predavanja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 13:15:00
|
|
|
|
miska73
|
Evo mene iz pregleda. Sem se malo nagledala mojih dveh na UZ-ju. Zgledata ko taka dva plišasta medota. Vse je v redu. Eden je za 2 dni manjši od standarda, eden pa za 2 dni večji.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 13:54:49
|
|
|
|
Goldy
|
podganca - čestitke za dva medota!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 14:54:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo mene iz pregleda. Sem se malo nagledala mojih dveh na UZ-ju. Zgledata ko taka dva plišasta medota. Vse je v redu. Eden je za 2 dni manjši od standarda, eden pa za 2 dni večji. povprečje je pa fantastično Čestitke srce, samo da je vse v redu
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 16:53:41
|
|
|
|
miska73
|
Tole novico sem našla na borbi. Pa upam, da Špelka in Benika ne bosta jezni, da jo posredujem naprej. IZVIRNO SPOROČILO: benika Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. Špelka moja, res upam da bo vse dobro.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 17:23:44
|
|
|
|
Goldy
|
podganca - ojoj!!!!!!!!!!!! Držimo pesti za špelko!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 17:25:50
|
|
|
|
benika
|
Najnovejše novice o Špelki...pravijo, da obstaja celo možnost, da jo je zadela rahla možganska kap. Kljub vsemu so optimistični in se bo plod skoraj ziher obdržal (se bo, a ne da se bo?). Začeli so ji tudi dajat injekcije proti strjevanju krvi in moja lubica ima odrejemo STROGO ležanje. Še na wc ne sme it.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 17:27:35
|
|
|
|
Goldy
|
benika - pozdravi jo in povej, da močno, močno stiskamo pesti zanjo in za njenega malega sončka. Itak da se bo obdržal!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 18:08:20
|
|
|
|
zarja1
|
Najlepše moje trebuškarke!!!!!!!!! Samo tolko, da vas polubčkam in seveda javim, kot zvesta navijačka!!!!!!! Naska žal mi je. Ni besed. Špelka še tu- mislim nate in močno močno navijam, da bo z obema vse ok. Lučka, Mišek s pliškotoma, Goldy, Mojsonček, Reby, Bumo, Shadow, Serendipity, Kicsi.....kolk posrečene ste.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 18:09:09
|
|
|
|
miska73
|
Benika vidim, da si tudi tu že poročala o nadaljnih novicah. Bo, seveda se bo obdržal. Bomo vse usmerjale dobre misli tja k vam na Gorensko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 18:13:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Najlepše moje trebuškarke!!!!!!!!! Samo tolko, da vas polubčkam in seveda javim, kot zvesta navijačka!!!!!!! Oj srčica moja zlata Tebe pa tok vedno rada vidim. A veš, da je prejle moj prišel domov in rekel, kje mam zdej slikce medvedkov... No, in je ugotovil, da res zgledata kot medvedka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 18:20:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Najlepše moje trebuškarke!!!!!!!!! Samo tolko, da vas polubčkam in seveda javim, kot zvesta navijačka!!!!!!! Oj srčica moja zlata Tebe pa tok vedno rada vidim. A veš, da je prejle moj prišel domov in rekel, kje mam zdej slikce medvedkov... No, in je ugotovil, da res zgledata kot medvedka. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 18:34:08
|
|
|
|
Reby
|
Miska - kako lepo za dva medota, sem ful vesela, men diši tole še po enem ivf parčku Špelka - lubica, drži se, ti in tvoja pikica sta pravi borki, verjamem, da bo vse ok Zarja -
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 19:53:51
|
|
|
|
Bumo
|
špelka, samo, da se bo vse uredilo zate in za tvojo bebo... zarja, upam, da si vredu in, da bomo kmalu zate lahk ospet držale pesti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 19:59:32
|
|
|
|
Goldy
|
zarja - kak si naša navijačica, kdaj bomo spet držale pesti zate? Zdej nas bo že več. Smo posrečene, a ne da???
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 20:04:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Najnovejše novice o Špelki...pravijo, da obstaja celo možnost, da jo je zadela rahla možganska kap. Kljub vsemu so optimistični in se bo plod skoraj ziher obdržal (se bo, a ne da se bo?). Začeli so ji tudi dajat injekcije proti strjevanju krvi in moja lubica ima odrejemo STROGO ležanje. Še na wc ne sme it. Benika, prosim pozdravi Špelko tudi v mojem imenu, reci ji da mislim nanjo in na njeno pikico in močno stiskam pestke, da bo z obema vse v redu Mislim, sedaj je pa res že čas, da se tole sr@nje pri njej neha, pri svojih mladih letih, je imela več tega, kot marsikdo v celotnem svojem življenju.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 20:14:40
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: benika Najnovejše novice o Špelki...pravijo, da obstaja celo možnost, da jo je zadela rahla možganska kap. Kljub vsemu so optimistični in se bo plod skoraj ziher obdržal (se bo, a ne da se bo?). Začeli so ji tudi dajat injekcije proti strjevanju krvi in moja lubica ima odrejemo STROGO ležanje. Še na wc ne sme it. Benika, prosim pozdravi Špelko tudi v mojem imenu, reci ji da mislim nanjo in na njeno pikico in močno stiskam pestke, da bo z obema vse v redu Mislim, sedaj je pa res že čas, da se tole sr@nje pri njej neha, pri svojih mladih letih, je imela več tega, kot marsikdo v celotnem svojem življenju. Pa a se to sra*nje pri Špelki ne misli že končat? Pa saj to ni res kaj vse mora dat skozi sirota. Špelka želim ti čim hitrejše okrevanje in da bo s tabo in tvojim srčkom vse v najlepšem redu. Če zdravniki pravijo strogo ležat potem moraš strogo ležat, saj bo prišel tudi zate čas ko ti bo lepo in boš uživala srečo. Res ti iz vsega srca želim da se izteče najbolje zate in za tvojega srčka. Drži se punca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.4.2009 20:35:54
|
|
|
|
blanč
|
Pozdravljene lubike. Pa kaj jaz to berem, da se naši špelčki dogaja Sej ne more bit res. Benika lepo jo pozdravi in ji povej, da vse na forumu držimo pesti, da bo z njo in njeno pikico vse uredu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.