|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
16.4.2009 10:57:36   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

evo mene nazaj s pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr praviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled CTG pa imam 23.4.
G mi je predlagala veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še rekla je da bo morda kaj prejuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image
Res fajn velki dojenček...saj sem že enkrat napisala, da so naši aprilčki vsi neki bajseki, tudi nekateri, ki so bli prej rojeniuser posted image

Ja zdaj pa kar napad na dragega, jaz ga vsak dan malo opominjam,čeprav nama vsak dan ne rata glihuser posted image  Včasih se mi ne da, včasih ni cajta, ampak vsak drug dan pa ga "prisilim"user posted image

user posted image user posted image user posted image prav maš...jst bom tudi navalila danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi ne bo mogu skrituser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.4.2009 10:59:58   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

takrat si pa jst želim full rodituser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še pregled imamuser posted image
brigita23 če si pa tako želiš se ti bo sigurno želja uresničila .Pa še naš sonček bo takrat star en mesec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...23 je pa moja srečna številkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.4.2009 11:02:12   
brigita23

ALI STE ŠLE VSE RODIT?

Mogoče kere, jaz še ziher neuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ko sem bla danes na ctgju, so se ene dve full drle ko so rojevale...mi je blo kr mal baduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.4.2009 11:03:22   
brigita23
zsej sem pa jst tak ko deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image ...se kr sama s sabo pogovarjam....kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.4.2009 11:30:45   
brigita23
A še kr ni nobeneuser posted image user posted image user posted image ...no vrjetno vse kuhate...mene pa tak boli spodnji del bušijauser posted image ...ne morem niti kuhat, bom vrjetno bolj kauč gulila danesuser posted image user posted image ...zunaj pa tak lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

no knjiga je končanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem jo že dala natisnituser posted image . Pridna jstuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.4.2009 11:49:00   
Miška2006
No, ti bom jst delala malo....malo družbe.user posted image

Čestitke za pregled, pomočnike, foto album in zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.4.2009 11:56:49   
malapikica
Pri nas še nobenih sprememb. So mi danes samo CTG naredil. Je vse OK.
Se pa moram oglasit na CTG spet v sob. 18.4., pa bodo pol vidli kako in kaj naprej.
(Mogoče pa se bove z Deteljo zamenjale: ona domov jaz pa v Rim)

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.4.2009 12:05:44   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Se pa moram oglasit na CTG spet v sob. 18.4., pa bodo pol vidli kako in kaj naprej.

malapikica, kdaj pa maš oz. si mela rok???

veronikab

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.4.2009 12:30:01   
brigita23
jst pa res pogrešam deteljo, pa kpmk user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.4.2009 12:37:18   
zanchy
Ojla punce!

user posted image user posted image user posted image čestitke  novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej....Joj tole čakanje me že res spravlja ob živceuser posted image , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak danuser posted image user posted image , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj?

Moram se zahvalit za vzpodbudne besede glede porodnišnice, sem se malo pomirila, dokler nisem danes spet stopila noter v P, joj kr ne vem če me ne bodo moral kak dan prej spustit domovuser posted image user posted image user posted image

NenaLena- ful sem vesela, da boš lahko imela dragega skoz zraven, tko bi pa še jaz zdržalauser posted image user posted image user posted image , pa midva nažalost nimava te možnosti, saj bo mel doma z dvema veliko dela. me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašliuser posted image , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerjiuser posted image user posted image  al bojo pa pice jedli vsak danuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.4.2009 12:50:12   
Miška2006

jst pa res pogrešam deteljo, pa kpmk user posted image

Tud jst deteljouser posted image .

Sm pa zanjo veselauser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.4.2009 13:00:05   
diti
Pozdravljene čvekice!

Včeraj sem imela pregled, pa se je vse skupaj zavleklo do pol sedme zvečer in preden sem prišla domov, se mi ni dalo na računalnik.

Torej, sem še kr na istem, moj G pravi, da je vse pripravljeno, samo čakam še lahkouser posted image  Sicer pa imam rok 18., tu na forumu imam napisano 12., vmes mi ga je G popravil, jst pa sem datum kar pustila. Mogoče je pa prav izračunal, no bomo videli. Jutri, 17., imam CTG v P, ker moj G nima te naprave in moram hodit v P. Če ne bom v soboto ali pa nedeljo rodila, imam naslednji pregled 20. aprila.

Glede na to, da komaj komaj, ker mi noge ful zatekajo, si že resnično želim rodit!!!

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tistim, ki pa še čakamo, pa vso srečo.

Lp, Diti

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.4.2009 13:09:44   
štorkljica

peteršil sekljala mal povrhu odrezala

Men se to včasih zgodi, ko čebulo sekljam in pol mam tko al mi manjka pol nohta al pa površina nohtauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.4.2009 13:11:25   
štorkljica

ALI STE ŠLE VSE RODIT?

Mogoče kere, jaz še ziher neuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ko sem bla danes na ctgju, so se ene dve full drle ko so rojevale...mi je blo kr mal baduser posted image

Ja, da se z njimi ne derešuser posted image user posted image user posted image  Nč hudga, saj boš ti tut pršla na svoj račun in boš lahko rohnela tam noter ko user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.4.2009 13:13:01   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image   Ah očitno si svojemu bebijo fina gostiteljica, da mu je notri tak lepouser posted image
Najboljš da se z Deteljo zmenita, da ti posteljo prišparauser posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.4.2009 13:16:32   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej....

user posted image user posted image user posted image  za pregled...verjetno bo šlo pa že pred soboto...stiskam pesti!

Joj tole čakanje me že res spravlja ob živceuser posted image , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak danuser posted image user posted image , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj?

Jaz sem vsem povedala, da naj pred 25.4 ne čakajo nič, ker glede na to, da sem prvič šla 10 dni čez rok, je možno celo, da bom majčica. No in zdaj so nehaliuser posted image

me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašliuser posted image , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerjiuser posted image user posted image  al bojo pa pice jedli vsak danuser posted image

Nč hudga, naj se znajdejo, bo pa pač tašča malo bolj "trpela"user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.4.2009 13:17:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene čvekice!

Včeraj sem imela pregled, pa se je vse skupaj zavleklo do pol sedme zvečer in preden sem prišla domov, se mi ni dalo na računalnik.

Torej, sem še kr na istem, moj G pravi, da je vse pripravljeno, samo čakam še lahkouser posted image  Sicer pa imam rok 18., tu na forumu imam napisano 12., vmes mi ga je G popravil, jst pa sem datum kar pustila. Mogoče je pa prav izračunal, no bomo videli. Jutri, 17., imam CTG v P, ker moj G nima te naprave in moram hodit v P. Če ne bom v soboto ali pa nedeljo rodila, imam naslednji pregled 20. aprila.

Glede na to, da komaj komaj, ker mi noge ful zatekajo, si že resnično želim rodit!!!

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tistim, ki pa še čakamo, pa vso srečo.

Lp, Diti

Bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image  Zdaj bo pa to že res hitro prišlo, saj je kaki dan gor ali dol...srečno!

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.4.2009 13:21:33   
štorkljica
No jaz pa kuham puranje zreske v omaki in testenine zraven...mljask.
Brigitka če se ti ne da kuhat te vabim...miza ponujauser posted image user posted image  Bo dovolj za vse, ker sem spet itak preteralauser posted image  
Sam solate nimam, včeraj sem jo pozabila kupit...sicer pa grem po tamalo v vrtec kasneje in se lahko v lokalni štacuni ustavim in nabavim.

Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.4.2009 13:23:12   
štorkljica
No zdaj sem vas pa vse pocitirala in da slučajno ne bom začela še zdaj sama sebe citirat se odjavim in vas pridem še malo kasneje pogledat.user posted image
ČAU

Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.4.2009 13:38:18   
sonček85

No pa dober dan!

JAz še vedno 2V1, ampak kaj čem, pa saj je do PDP še 11 dniuser posted image user posted image   Ful bi mi pasalo, da bi blo mal prej...nevem a se da h kakemu svetniku al komu obrnit...mogoče bi se me usmilu in me poslal v Rim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi k kakemu takemu šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.4.2009 13:38:19   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

Jaz sem tudi v prvi nosečnosti grozno zatekala, prav hudo je blo, na koncu več niti dihati nisem mogla, zdaj pa na srečo ne. No bom videla kaj bo, če bom slučajno spet šla čez rok.
Drugače pa najbolj pomaga če čimveč ležiš in počivaš, niti ni tko važno, da imaš noge nad glavo. PA mogoče se 1x na dan vleži v banjo v hladno/mlačno vodo za kake pol ure, bo tudi pomagalo. Pa dosti sadja jest in čimmanj mlečnih stvari (siri, skute, jogurti...)
hvala za nasvete ,samo ko bi banjo imerla bi bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image Samo jaz pa obožujem mlečne stvari user posted image no bom pa sedaj malo manj ,da ne bo tko hudo ,no pa saj še malo pa bo mimo,samo naš sonček pokuka na svet pa bo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.4.2009 13:38:22   
sonček85

alo punce

evo mene nazaj s pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr praviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled CTG pa imam 23.4.
G mi je predlagala veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še rekla je da bo morda kaj prejuser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.4.2009 13:38:24   
sonček85

evo sem se zapacala s sladoledomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi že govori bravo mamikauser posted image user posted image user posted image user posted image , grem spucatuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pujsika user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej sem resuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš user posted image user posted image

Ja to pa res...sem tak navajena na to tipkovnico na unem pa sem čist pafuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej bojo pa spet pomočniki laufal...mi bomo pa user posted image user posted image ...koker se bo daluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ,no jaz moram tudi svojega malo pripravit v akcijo ,sva rekla vsak teden pa zdaj spet nisva že 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.4.2009 13:38:26   
sonček85
matt.srečno jutri in naj dete uboga atija in da boš jutri že cartala vajin zakladek user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da bojo dolenjke javle ,če ti ne boš prej user posted image user posted image user posted image
brigita:mm pomočnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bušiji:jaz pa mojega ne upam več slikat golega za objave tle ,ker so moje strije že kr konkretne (kajne junonnauser posted image user posted image ),zato se raje slikam kar z majčko user posted image user posted image
zanchy.srečno na pregledu v sobotouser posted image user posted image user posted image ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejouser posted image user posted image user posted image
diti .za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ,da boš kr v pon.rodila ,držimo pesti ,ali pa še prej ,srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.4.2009 13:38:28   
sonček85

Evo takole pa izgleda moj buši v 38t2/7

user posted image

se vidi da je naš otrok kar konkreten a ne?user posted image
iiiiiiii kako lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Punkcija - IVF
Vitaebella

Koliko časa je trajala punkcija v IVF postopku?

5 min (11%)

10 min (4%)

10-15 min (4%)

15-30 min (2%)

Zdelo se je, da je ne bo nikoli konec (3%)

Nisem bila v postopku umetne oploditve (75%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!