Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 10:57:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . Bravo za pregled Res fajn velki dojenček...saj sem že enkrat napisala, da so naši aprilčki vsi neki bajseki, tudi nekateri, ki so bli prej rojeni Ja zdaj pa kar napad na dragega, jaz ga vsak dan malo opominjam,čeprav nama vsak dan ne rata glih Včasih se mi ne da, včasih ni cajta, ampak vsak drug dan pa ga "prisilim" prav maš...jst bom tudi navalila danes ...se mi ne bo mogu skrit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 10:59:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* takrat si pa jst želim full rodit ...pa še pregled imam brigita23 če si pa tako želiš se ti bo sigurno želja uresničila .Pa še naš sonček bo takrat star en mesec. ...23 je pa moja srečna številka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 11:02:12
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: janja* ALI STE ŠLE VSE RODIT? Mogoče kere, jaz še ziher ne jst tudi ne .....ko sem bla danes na ctgju, so se ene dve full drle ko so rojevale...mi je blo kr mal bad
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 11:03:22
|
|
|
|
brigita23
|
zsej sem pa jst tak ko detelja ...se kr sama s sabo pogovarjam....kje pa ste vse
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 11:30:45
|
|
|
|
brigita23
|
A še kr ni nobene ...no vrjetno vse kuhate...mene pa tak boli spodnji del bušija ...ne morem niti kuhat, bom vrjetno bolj kauč gulila danes ...zunaj pa tak lep sonček . no knjiga je končana ...sem jo že dala natisnit . Pridna jst
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 11:49:00
|
|
|
|
Miška2006
|
No, ti bom jst delala malo....malo družbe. Čestitke za pregled, pomočnike, foto album in zajtrk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 11:56:49
|
|
|
|
malapikica
|
Pri nas še nobenih sprememb. So mi danes samo CTG naredil. Je vse OK. Se pa moram oglasit na CTG spet v sob. 18.4., pa bodo pol vidli kako in kaj naprej. (Mogoče pa se bove z Deteljo zamenjale: ona domov jaz pa v Rim)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 12:05:44
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Pri nas še nobenih sprememb. So mi danes samo CTG naredil. Je vse OK. Se pa moram oglasit na CTG spet v sob. 18.4., pa bodo pol vidli kako in kaj naprej. (Mogoče pa se bove z Deteljo zamenjale: ona domov jaz pa v Rim) malapikica, kdaj pa maš oz. si mela rok??? veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 12:30:01
|
|
|
|
brigita23
|
jst pa res pogrešam deteljo, pa kpmk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 12:37:18
|
|
|
|
zanchy
|
Ojla punce! čestitke novim mamicam Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej....Joj tole čakanje me že res spravlja ob živce , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak dan , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj? Moram se zahvalit za vzpodbudne besede glede porodnišnice, sem se malo pomirila, dokler nisem danes spet stopila noter v P, joj kr ne vem če me ne bodo moral kak dan prej spustit domov NenaLena- ful sem vesela, da boš lahko imela dragega skoz zraven, tko bi pa še jaz zdržala , pa midva nažalost nimava te možnosti, saj bo mel doma z dvema veliko dela. me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašli , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerji al bojo pa pice jedli vsak dan
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 12:50:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jst pa res pogrešam deteljo, pa kpmk Tud jst deteljo . Sm pa zanjo vesela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:00:05
|
|
|
|
diti
|
Pozdravljene čvekice! Včeraj sem imela pregled, pa se je vse skupaj zavleklo do pol sedme zvečer in preden sem prišla domov, se mi ni dalo na računalnik. Torej, sem še kr na istem, moj G pravi, da je vse pripravljeno, samo čakam še lahko Sicer pa imam rok 18., tu na forumu imam napisano 12., vmes mi ga je G popravil, jst pa sem datum kar pustila. Mogoče je pa prav izračunal, no bomo videli. Jutri, 17., imam CTG v P, ker moj G nima te naprave in moram hodit v P. Če ne bom v soboto ali pa nedeljo rodila, imam naslednji pregled 20. aprila. Glede na to, da komaj komaj, ker mi noge ful zatekajo, si že resnično želim rodit!!! Vsem novim mamicam čestitke Tistim, ki pa še čakamo, pa vso srečo. Lp, Diti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:09:44
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 peteršil sekljala mal povrhu odrezala Men se to včasih zgodi, ko čebulo sekljam in pol mam tko al mi manjka pol nohta al pa površina nohta
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:11:25
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: janja* ALI STE ŠLE VSE RODIT? Mogoče kere, jaz še ziher ne jst tudi ne .....ko sem bla danes na ctgju, so se ene dve full drle ko so rojevale...mi je blo kr mal bad Ja, da se z njimi ne dereš Nč hudga, saj boš ti tut pršla na svoj račun in boš lahko rohnela tam noter ko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:13:01
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Pri nas še nobenih sprememb. So mi danes samo CTG naredil. Je vse OK. Se pa moram oglasit na CTG spet v sob. 18.4., pa bodo pol vidli kako in kaj naprej. (Mogoče pa se bove z Deteljo zamenjale: ona domov jaz pa v Rim) Bravo za pregled Ah očitno si svojemu bebijo fina gostiteljica, da mu je notri tak lepo Najboljš da se z Deteljo zmenita, da ti posteljo prišpara
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:16:32
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy Danes sem imela pregled v P- odprta 2-3 cm, CTG ok, in je G rekel da bomo še kr mal počakal, pa naj pridem v soboto nazaj, če ne bo prej.... za pregled...verjetno bo šlo pa že pred soboto...stiskam pesti! Joj tole čakanje me že res spravlja ob živce , pa bi še kr šlo, če nebi vsi klicali non-stop. Mi gre res že na živce to ponavljanje vsakem, da sem še kr doma in to vsak dan , pa še ko sem lepo povedala, da bodo vsi zvedli takoj ko bo. Ne vem če nč ne poslušajo al kaj? Jaz sem vsem povedala, da naj pred 25.4 ne čakajo nič, ker glede na to, da sem prvič šla 10 dni čez rok, je možno celo, da bom majčica. No in zdaj so nehali me že zdaj kr malo skrbi kako se bodo znašli , se mi zdi da bodo pri tašči na kosilu in večerji al bojo pa pice jedli vsak dan Nč hudga, naj se znajdejo, bo pa pač tašča malo bolj "trpela"
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:17:52
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: diti Pozdravljene čvekice! Včeraj sem imela pregled, pa se je vse skupaj zavleklo do pol sedme zvečer in preden sem prišla domov, se mi ni dalo na računalnik. Torej, sem še kr na istem, moj G pravi, da je vse pripravljeno, samo čakam še lahko Sicer pa imam rok 18., tu na forumu imam napisano 12., vmes mi ga je G popravil, jst pa sem datum kar pustila. Mogoče je pa prav izračunal, no bomo videli. Jutri, 17., imam CTG v P, ker moj G nima te naprave in moram hodit v P. Če ne bom v soboto ali pa nedeljo rodila, imam naslednji pregled 20. aprila. Glede na to, da komaj komaj, ker mi noge ful zatekajo, si že resnično želim rodit!!! Vsem novim mamicam čestitke Tistim, ki pa še čakamo, pa vso srečo. Lp, Diti Bravo za pregled Zdaj bo pa to že res hitro prišlo, saj je kaki dan gor ali dol...srečno!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:21:33
|
|
|
|
štorkljica
|
No jaz pa kuham puranje zreske v omaki in testenine zraven...mljask. Brigitka če se ti ne da kuhat te vabim...miza ponuja Bo dovolj za vse, ker sem spet itak preterala Sam solate nimam, včeraj sem jo pozabila kupit...sicer pa grem po tamalo v vrtec kasneje in se lahko v lokalni štacuni ustavim in nabavim.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:23:12
|
|
|
|
štorkljica
|
No zdaj sem vas pa vse pocitirala in da slučajno ne bom začela še zdaj sama sebe citirat se odjavim in vas pridem še malo kasneje pogledat. ČAU
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No pa dober dan! JAz še vedno 2V1, ampak kaj čem, pa saj je do PDP še 11 dni Ful bi mi pasalo, da bi blo mal prej...nevem a se da h kakemu svetniku al komu obrnit...mogoče bi se me usmilu in me poslal v Rim. jaz bi tudi k kakemu takemu šla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo Jaz sem tudi v prvi nosečnosti grozno zatekala, prav hudo je blo, na koncu več niti dihati nisem mogla, zdaj pa na srečo ne. No bom videla kaj bo, če bom slučajno spet šla čez rok. Drugače pa najbolj pomaga če čimveč ležiš in počivaš, niti ni tko važno, da imaš noge nad glavo. PA mogoče se 1x na dan vleži v banjo v hladno/mlačno vodo za kake pol ure, bo tudi pomagalo. Pa dosti sadja jest in čimmanj mlečnih stvari (siri, skute, jogurti...) hvala za nasvete ,samo ko bi banjo imerla bi bilo super Samo jaz pa obožujem mlečne stvari no bom pa sedaj malo manj ,da ne bo tko hudo ,no pa saj še malo pa bo mimo,samo naš sonček pokuka na svet pa bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce evo mene nazaj s pregleda ...CTG-super, otrok je še vedno v glavični vstavi, obseg glavice 32,6, AC-33,6, FL-74 TEHTA PA PRIBLIŽNO 3500-3600G....bo kr pravi . Naslednji pregled CTG pa imam 23.4. G mi je predlagala veliko ...pa še rekla je da bo morda kaj prej . super za pregleddddddddddddd in ja vajin bebi ima že tudi lepo težo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo sem se zapacala s sladoledom moj mi že govori bravo mamika , grem spucat pujsika hvala ...sej sem res se ti kr pridružim,vprašaj Junono k sem e s pico popackala k sva šle v Tuša bravo za rvoj računalnik nazaj ,sedaj boš pa spet več z nami dokler v Rim ne pobegneš Ja to pa res...sem tak navajena na to tipkovnico na unem pa sem čist paf ...zdej bojo pa spet pomočniki laufal...mi bomo pa ...koker se bo dal super ,no jaz moram tudi svojega malo pripravit v akcijo ,sva rekla vsak teden pa zdaj spet nisva že 14 dni
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:26
|
|
|
|
sonček85
|
matt.srečno jutri in naj dete uboga atija in da boš jutri že cartala vajin zakladek Upam,da bojo dolenjke javle ,če ti ne boš prej brigita:mm pomočniki bušiji:jaz pa mojega ne upam več slikat golega za objave tle ,ker so moje strije že kr konkretne (kajne junonna ),zato se raje slikam kar z majčko zanchy.srečno na pregledu v soboto ja res je nobenmu se ne da dopovedat da bojo že zvedli ko bo.Jaz sem rekla da pri drugem se bom pa malo zlagala kdaj mamo datum in bom dala 1m kasneje ,pol se pa naj pod nos obrišejo diti .za pregled mislim ,da boš kr v pon.rodila ,držimo pesti ,ali pa še prej ,srečno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 13:38:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Evo takole pa izgleda moj buši v 38t2/7 se vidi da je naš otrok kar konkreten a ne? iiiiiiii kako lep buši
|
PREHLADBUŠICASte bili septembra že prehlajeni?da (
40%)
ne (
48%)
samo otrok (
12%)
Število vseh glasov: 350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!