|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
15.4.2009 12:23:47   
lunca14
slovenka sem ti poslala na zs en dokument,pa me zanima če ti je kaj znano,nekdo bi kupil od mene nekaj zanima me kako je s prenosem denarja,

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.4.2009 14:18:47   
slovenka
Lunca, sem pogledala. Nisem strokovnjak za te zadeve - lahko pogledam skoraj čist kot laik in bi rekla, da bodi ful previdna. Jaz bi se kar bala takih zadev. Sploh te države, pa tudi VB ni tako fajn... Sem sama imela problem, ko sem enkrat za Anglijo vnaprej nakazala polog za najemnino, potem ko bi morala že iti gor, pa je gazdarca rekla, da ni dobila denarja in da ne morem pri njej stanovati, čeprav sem sama imela potrdilo NKBM, da je bil denar poslan. Sem potem preko univerze rihtala zadevo, pa se ni nič uredilo. Zadnji čas sem pa tudi brala razne zgodbice, da te je kar strah:

http://www.spletnenovice.net/spletna-goljufija-preko-portala-avto.net.html

Ti najbolj veš, za kaj konkretno gre in če imaš kaj čudnega občutka vmes...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.4.2009 14:19:32   
slovenka
Lunca, mogoče bi se oglasila na banki in njih vprašala za mnenje, kaj misliš? Oni najbolje vedo te stvari. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.4.2009 14:57:09   
babysolza
Ojla!

Midve s Sabino sva bili danes celo dopoldne zunaj, skoraj 4 ure. Mi je zaspala v vozičku, doma sem jo previla in spi naprej - že skoraj 3 ure! user posted image user posted image  Pa tudi zjutraj je bila pridna, spala do 8-ih, tako da je danes 1. dan, ko bo spala samo 1-krat. user posted image

Jaz pa kuham kosilo in vas vmes mal čekiram. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.4.2009 14:59:26   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Eh, ta sodelavec je za na luno, pa je še kar znan v določenih krogih, boljše da ne govorim naprej... pa je tako prijazen zmeraj do mene, ko pa začne take govoriti, pa kar ne moreš verjeti... To, da je on v pisarni, žena pa doma, opravičuje s tem, da ona pač ne zasluži niti približno toliko kot on, torej se naj ukvarja z otroki - kako pa bi, če mu je enega za drugim rodila, pa zanosila pred diplomo. Prav krut je včasih...

A kr sama je zanosila al kaj? user posted image user posted image user posted image  Žalostno, res. Sploh ne vem, zakaj imajo taki ljudje otroke. Pa jih je nažalost res velik.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.4.2009 15:03:06   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

anajuser posted image ............poročaj,kako je blo in koliko jih jeuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.4.2009 15:07:13   
babysolza
No, mal sem prebrala. Zdejle grem pa do konca skuhat. In pojest. user posted image user posted image  Svaka čast Lunca, Kleo in ostale - jaz bi se sicer tudi mogla lotit, sem ravno včeraj slišala komentarje, da sem se mal zredila. Pa tehtnica tudi tako kaže. user posted image user posted image  Sem po porodu že skoraj vse zgubila, pa spet 3 kile pridelala. Sem imela politiko - Sabina papca, mami papca. Pa se ne obnese. Sploh ker Sabina še ne telovadi (vsaj ne 'po programu' user posted image ) in torej tudi meni ni treba. user posted image user posted image

Mejte se, lep dan!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.4.2009 15:09:41   
lunca14
Slovenka hvala za info.ja mi je malo čudno vse skupi,še posebej zato,ker  mi ni nikoli povedal iz kje je,bom verjetno,zadevo zaključila.

Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.4.2009 15:13:40   
anaj22
Ojla

Sem nazaj, tako nisem ravno dobre volje sem malce zaskrbljena user posted image , drug teden imam spet uz in si sam želim da vidim da srček bije.
Drugač nosečnost je, komaj se vidi mičken mehurček samo srčka še ni. Verjetno sem noseča 5t in ne 6t kot sem računala po zadnji m.
Upam upam upam da je vse ok, itak da je vse ok

zdej grem pa kosilo kuhat

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.4.2009 15:35:30   
lunca14
Sem bla pravkar internetni detektiv in videla da bi lahko izgubila kar lep denarček,čebi bila dovolj naivna,no na srečo ne bom.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.4.2009 15:36:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Ojla

Sem nazaj, tako nisem ravno dobre volje sem malce zaskrbljena user posted image , drug teden imam spet uz in si sam želim da vidim da srček bije.
Drugač nosečnost je, komaj se vidi mičken mehurček samo srčka še ni. Verjetno sem noseča 5t in ne 6t kot sem računala po zadnji m.

Ne skrbi,naslednji teden bo srček bil,verjetno je res malo kalkulacije-napačneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.4.2009 16:08:51   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse bo ok...tako kot je lunca napisala - napačne kalkulacije
Vse mislimo nate in na user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 15.4.2009 16:10:04 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.4.2009 16:09:24   
Samsa

Sem bla pravkar internetni detektiv in videla da bi lahko izgubila kar lep denarček,čebi bila dovolj naivna,no na srečo ne bom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.4.2009 16:17:46   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo detektivka luca se spalča mal pošnofat na okoliuser posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.4.2009 16:19:03   
anaj22
jaz tud mislim da bo drug teden vse ok in bomo vidl srček

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.4.2009 16:33:42   
Samsa
Imam eno vprašanje glede srečanja:

saj veste, da za torek napovedujejo katastrofo od katastrofe in sem malo pogledala na stran restavracije, ki je v bližini ( KLIKNI)
in kaj mislite kakšna je situacije: ob torkih ZAPRTO!!!!user posted image  
A je v bližini še kaj drugega ali bi izbrale kako drugo lokacijo ali pa mogoče en dan prej??

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.4.2009 16:44:48   
lunca14
Samsa jaz sem za en dan prej ali pa po prvomajskih praznikih.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.4.2009 18:10:13   
slovenka
lunca, no, fajn, samo da nisi oškodovana. user posted image

Anaj, jah, tudi če bi bila noseča 6t sploh še ni nujno, da se srček vidi. Saj bodo hitro šli dnevi user posted image

BS, super za spanje. Naša je tudi dopoldne spala 2,5 uri, sedaj pa mogoče pol ure, tako da mislim, da bo šla kmalu spat nocoj, ne tako kot sinoči user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.4.2009 19:24:00   
*Mojca*
Če je slabo vreme nima smisla user posted image

Jaz sem za ponedeljek oz.enkrat ko bo napovedan sonček.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.4.2009 19:36:19   
alea01
živjo mamičkeuser posted image

anaj- jaz sem bila prvič na pregledu ko sem bila noseča 7t. Videla se je samo vrečka in da ni izven maternična nosečnost. Čez 14 dni so mi UZ ponovili in se je slišal srček. Tko da...brez skrbi.....je še prekmalu

srečanje- če bo slabo vreme, je boljše da prestavimo na en dan prej ali pa kdaj drugič. Ker, če lije je res butasto. 17 mamic z vozički...le kam se pa lahko damouser posted image

spanje- mi imamo vojaški reduser posted image ....če smo že vojaki.... pa naj bo še vse po vojaškouser posted image user posted image user posted image . Spi točno...skori do minute.... od 19.00 do 7.00, 9.30 do 11.00 in od 14.00 do 15.30. Če ne spi, se igra in počiva. V glavnem, v tem času je v posteljici in kar počne pač počne. Včasih se igra, včasih spi, nikoli in res nikoli ne joka v času, ki je namenjen spanjuuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.4.2009 19:56:27   
Anonimen
Anaj,saj bouser posted image ,malo se pocakajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,se dobro,da si pravocasno skenslala,karkoli je ze bilouser posted image user posted image user posted image user posted image
Slovenka,uni tvoj sodelavec je en velik kr.tenuser posted image .
BS,vidve dopoldanska tura,midve popoldanska..samo da moja v vozicku vec ne zaspi,pa je lahko cist izmucena.
Srecanje,punce ce bo dez,se res ne splaca,edino....saj bo med vami kaksna Ljubljancanka,naj vas pa k sebi peljeuser posted image user posted image

...jaz sem spet cist avt.Se je pricel Folkfest,sva sli sami s tamalo,ker je sla Tali s sosolko ravn danes v mesto.Noro,folka da te kap.Pa ze cist koj sem Meri kupila enega napihnjenega-balon kao,konjicka...mi je bil seveda ves casuser posted image v napotouser posted image user posted image user posted image .Pol je pa moz prisel po naju,in tamala je v avtu zaspala in se kar spi.Samo je smotano,ker se ni jedla..ok to bo ze..samo previti in preobleci jo moram...
Nya,daj prit malo naokol.Sem kupila dvoje puzzle po 1000komadov.Ene zame ene za Tali....zdaj bi mi pa prav prislo malo pomoci.Saj obroba bo sla,ampak nadaljevanje..user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.4.2009 19:57:16   
anaj22
Vsi junijski princi in princeske z mamicam, sestricami in bratci (očije pa pustite v službiuser posted image ) vabljeni na

Srečanje junijskih princov in princesk 2008

torek, 21.4.2009 
Arburetum ob 10h
ali
ponedeljek, 20.4.2009

user posted image  

udeležbo potrdili:

Lana & mtinca
Lovro & Jernej & AS
Lun & lunca
Lara & samsa
Sabina & BS
Anja & tina
Luka Patrik & nya
Lukas & RMRM
Ema & ninny
Sara & didlina
Izabela & alea
Luka & mojca
Anžej & Ažbe & l.daisy
Ela & beyba
Jaka & anaj
Maks & d.anna
Žiga & lonapo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.4.2009 20:03:53   
anaj22
jaz sem čist zmatrana, Jaka se nebi več vozu v vozičku on bi hadu če ga en skoz za roke drži, moj križ pa trpi

sem za da srečanje prestavimo na ponedeljek oz. ko bo lepše vreme

pri Jaku sem bla prvič na uz v 6t in se je srček že utripal, zdej je pa itak vse drugače tud počutje, sej bo hitro teden naokoli in bomo videli

grem noge v luft vržt ker sem mal utrujena pa še jutri se bova mal potepala

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.4.2009 20:04:43   
anaj22
kleo kakšno slikco Mari z balonom prosimuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.4.2009 20:20:21   
Anonimen
kleo - dej pošl reaktivcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.