Zoja Miša
|
Obisk naju je hitro zapustil , pa sva šli v Domžale. Osebno sem plačala, delat pa je nisem mogla dat, slika ni o.k. Hja...bova pa še enkrat šle. Najprej nekam slikat, ja. Pa je bila itak skos budna, tudi na kofetku, po poti nazaj, sva se morali ustaviti, jesti in previti (sva kar v vozeku opravili ) in potem je zaspala. Zunaj pa vroče za pop , men se zdi, da je malo prehuda za 15 april . Kaj šele bo IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Nekje sem slišala, da bi moral otrok pri 8mih mesecih že sigurno ukiniti nočni obrok. A to drži? Ker mi se še vsedno ponoči futramo, razen redkih izjem. Za praznike smo uživali, vreme nam je služilo... Vid je v nedeljo prvič videl morje - smo skočili na hrvaško obalo, je blo super lepoooooooo Morda kasneje še kakšno slikico prilimam. Je pa Vid v usta dobil kar 3 'prepovedane' stvari - najprej je takooo gledal moj jagodni sladoled, da bi se mi duša stopila, če mu ne bi ponudila in je polizal ene parkrat strastno in slastno, da se mu je kar smejalo; potem mu je lubi dal s kozarca za piti navadno vodo iz pipe; kasnjeje mu je uspelo odgrizniti in pojesti še pol prtička , na srečo - brez posledic. Lepo da si se oglasila. Če je to res potem ne vem kaj je z nami, mi jemo ponoči in to 2 x , o.k. recimo 1 x , če hranjenje ob 5h vzamemo za zelo zgodnji zajtrk In kako naj naredim, da jo odvadim jest? Buhtlček, pri nas pa nismo ne veliki in ne težki? Včeraj smo tudi mi poskusili sladoled, sicer čokoladnega, ampak ji je zelo pasal , mi ga je skoraj iz roke spulila tako ji je bil všeč, ji je potem dal borovnico, pa se je skremžila, je bilo prekislo , pa upam, da ne bo posledic. In da me sedaj ne boste križale. Pa bravo za Vida, je pa hiter in spreten! A vas tudi RR zafrkava, jaz pol slikica kar ne vidim in ful traja da se vse postavi in ko grem na drugo stran traja 5 minut da jo vidim Betty, čeden tamauček! Sandra, ti pa imaš pestro, se ne neha. Gajka, niso sprejeli . Pravijo, da je preslaba in da mora biti od fotografa. Drugače je pa takole, vzeto iz strani UE: (Ena fotografija, velikosti 3,5 x 4,5 cm, ki mora kazati državljanovo pravo podobo. Fotografiran mora biti od spredaj, z odkritim čelom, brez klobuka, čepice ali rute. Podoba obraza mora zajemati od temena do brade 70 % celotne fotografije.) Anita, meni tudi Google ne dela Bella bravo! Sayuri, imam vprašanje zate, kolegica čaka dvojčka in nima nikogar, ki bi ga lahko kdaj vprašala za nasvet o dvojčkih pač, pa sem se nate spomnila in me zanima, če ji lahko dam tvojo št., da te v sili pokliče kdaj za kakšen nasvet. Je pa zelo prijetna punca. No, sedaj pa ne vem, kaj naj delam. Ah grem malo pospravit, pa Evo prelistati