Krysia
|
No, evo mene ... moram še ROKU (od gajke) čestitat za 9 mesecev! Pa Neži7 za novo . Verjamem, da je bil šok, ampak po moje vam bo prav fajn, ko boste 4. Neža bo imela družbo za igranje, vidva z možekom pa 2 krasna otročka! Midva z Rokom sva se pa potepala - sva šla do tejkez, pol smo pa en dolg sprehod udarli (tejkaz z Jašo, naty13 z Joštom in midva z Rokom). Super smo se načvekale, nakofetkale in nahodile ... otroci so bli pridni, mal zaspani, ampak ni blo prehudo ... na koncu nas je še ena plohica ujela, sam nismo iz cukra in smo preživel ... bomo še kdaj ponovil ... No, Rok je od silne utrujenosti končno zaspal - je ne sprehodu čist mal spal, ker se je tolk stvari dogajal ... Zoja Miša, škoda, da niso vzel slike. Bosta šle pa do fotografa ... pa bodo mal zaslužili ... bella02, super za avto - ni panike, se boš hitro navadla, boš vidla ... pa čestitke tza novo dvomestno številko v indeksu! No, zdej pa čakam, da pride moj domov, pol grem pa na lepše, on bo pa z Rokom ... Grem s svojo pričo na eno kočerjo, da mal počvekava ... gajka, jst Roka itak mažem z uno negovalno kremo z olivnim oljem, ki so mi jo predpisal pri P, tko da prov še posebej gubic ne mažem ... če ga pa ne bi s to kremo mazala, bi jih pa ... aja, pa zadnjič sem en jajc pojedla in Rok nima nobenih izpuščajev ali kakšnih drugih zankov alergije, tko da mogoče vseen nismo alergični na jajca ... No, ko ste o prepovedanih stvareh govorile, Roku so hotl u Zagrebu dat pršut za jest! Sem komaj preprečla ... zaenkrat še nismo jedl nč prepovedanga, ampak bomo pa tud mi verjetno kakšen sladoled probal ... Vilika, vi mate pa pestro ... sem ob tvojem postu začela študirat, kam bomo mi stvari umikal, ko imamo bolj mal prostora ... ampak bomo že ... bella02, men se pa tvoj način učenja besedice "ne" zdi čist u redu ... če pa kakšni ni všeč, naj si pa svojga pogrunta ... No, zdej je pa že roman ... se tipkamo jutr ... papa
|