Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 20:11:08
|
|
|
|
pike
|
Dober večer, ja, dnevi so res krasni. Tudi midve z mojo sva precej časa zunaj. Tudi jaz ji bom kupila kremo za sončenje, vsaj za obraz. Ko je v vozičku ima itak senco samo včasih jo pa tudi moraš malo ven vzet in pocartat in jo čisto malo sonček vseeno dobi pa če še zelo paziš. Jaz sem ji danes hlače dol slekla med vožnjo in je imela gor samo žabe, ki so verjetno za zdaj predebele, vsaj za te dneve, skratka bila je zelo zadovoljna . Zgoraj pa je imela samo bodi z tankimi dolgimi rokavi. Bom pa šla poiskat pegice, ker so vseeno tanjše in se bo bolje počutila.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 21:03:38
|
|
|
|
CIPRESA
|
O šit Otika kolk ma laskov , naša je pa čist plešasta skor ratala, so ji šli vsi laski dol GH - jaz sem po malo že začela a ne pretiravam, poiskusili sva zaenkrat le kuhan korenček in kuhano jabolko, pa še to ne vsak dan, le občasno. Mala po žlički kar lepo je malo ji še ven uhaja ampak to je normalno, drugače pa lepo melje tisto kar ji dam v usta pa začudeno gleda kaj je to zdaj ena stvar Mleka še vedno poje kar dovolj, zdravila so bila v začetku grozna stvar, zdaj pa jih lepo pojeva čez dan zmešana med mleko ali čaj Na začetku sem že kar obupavala, zdaj pa sva se navadili. Spanje - zaenkrat še vedno čez dan dopoldne pol urice in popoldne pol urice ter med 12-14 ure samo v vozičku zunaj pa gunci gunci nič ustavljanja in pavze Ponoči pa luksuz od 20 ure zvečer pa do 5-6 ure zjutraj Mami je naspana zaenkrat.!!! Kreme za sončenje ne uporabljam, sploh se mi zdi še premala za take kreme polne kemikalij. Ne izpostavljam jo direktnemu sončku, kar pa sproti malo dobi ji ne škoduje. Ima pa že lepo barvico, ni zagorela da nebo katera mislila da je čokoladna ampak se ji vidi da je veliko zunaj in veliko na zraku. Zaenkrat je koža super, nobenih izpuščajčkov ali karkoli zaradi sončka. Evo pa še ena slikica naših2
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 21:32:21
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike Jaz sem ji danes hlače dol slekla med vožnjo in je imela gor samo žabe, ki so verjetno za zdaj predebele, vsaj za te dneve, skratka bila je zelo zadovoljna . Zgoraj pa je imela samo bodi z tankimi dolgimi rokavi. Bom pa šla poiskat pegice, ker so vseeno tanjše in se bo bolje počutila. a to ji boš pod hlače oblekla???
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 21:36:15
|
|
|
|
martka
|
moja je še pozimi bila brez žabic, saj so vse žametne hlače podložene, le kadar je imela krilo, je imela žabe. sedaj je pa samo v nogavičkah in kavbojkah ali platnenih hlačah. zgoraj pa bodi brez rokavov in majčka, ter zjutraj, ker je še malo manj kot 20stopinj, jopico, potem pa ji tudi jopico slečem.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 22:12:01
|
|
|
|
pike
|
ja saj april in pa maj lahko še presenetita z kakimi nizkimi temperaturami. Jaz ji bom še zjutraj oblačila take pegice, ki so kar tanke. drugače pa vsem VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE IN OBILO LEPIH TRENUTKOV Z !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 10.4.2009 22:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! A imam kaj pametnega za povedat ... niti ne ... spet se ne morem spat spravit ... ah šment ... No da pokomentiram tole oblačenje ... jaz ji žabic ne dajem več gor ... samo dokolenke in kake hlačke čez, zgoraj pa bodi s kratkimi rokavi in majčko z dolgimi. Dopoldne pa še jopico čez ... v bistvu isto kot martka . Me je pa danes že zagrabilo, da bi ji štumfke slekla na sprehodu, ko je bilo tako vroče. Ker doma jo že imam samo v tankih kratkih hlačah brez šumfkov in ji je ful všeč ... kaj menite, je še prekmalu? Aja, še report o današnjem hranjenju (2. dan brez GH): - 2x 180ml AM - 1x 120ml AM - 200ml nesladkanega čaja in to je vse ... No, upam da mi uspe zaspat ... nočka! No še malo pirhov, če se jih vam slučajno ne bo dalo delat
< Sporočilo je popravil Otika -- 10.4.2009 22:51:14 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 6:17:40
|
|
|
|
Tedi77
|
Oblačenje - glede tega sem jaz med paničarkami in sem jo šele ta teden začela manj oblačit, potem, ko se nam je v nedeljo na sprehodu skoraj skuhala v flisu. Zdaj ji tudi jaz ne dajem več žabic, v krilu pa je sploh še nisem imela, saj se mi je zdelo premrzlo. No, danes bo imela otvoritev sezone oblekic. Hrana - ali katera daje riževe kosmiče? Meni se je ponoči začela zbujati na 3 ure, ker je lačna (prej pa smo že kar nekaj časa spali od 7 do 9 ur v kosu), zato sumim, da se z Aptamilom ne naje več dosti, da bi spala celo noč. Je mogoče rešitev, da ji zvečer dam malo kosmičev, da bo zadeva bolj hranljiva? Ali katera to prakticira??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 8:35:36
|
|
|
|
**NiNa**
|
oj oj Punce potrebujem vaš nasvet, ker sem trenutno zelo obupana Vita se mi je začela ponoči zbujat na 2 uri, pa sva spali v kosu od začetka že 5-6 ur. Se samo dojiva in ko sem ji včeraj popoldan ponudila po steklenički prekuhano vodo sploh ne zna pit po steklenički , Pa tudi jaz opažam da zadnje 3 dni je veliko manj kot prej. Nevem ali mi zmankuje mleka, al je prevroče pa ji nič ne paše, al je kriva luna. Če ima katera kakšno idejo, kaj naj naredim da bi ponoči spala spet malo dlje, ker tole dojenje na 2 uri je pa muka. oblačenje: moja tudi zelo slabo prenaša vročino, zato jo tudi jaz oblačim tako kot martka, manj je pa sploh ne upam, pa še to me vsi čudno gledajo da je v vozičku tako malo oblečena, sam kaj čem če je pa drugače čist mokra pa še sitna sončne kreme: jaz jih ne uporabljam, tudi nam je rekla pediatrinja da do pol leta bolje pa do leta nič, ampak samo senca. Tudi jaz razmišljam o pepeny-ju Lepe praznike vsem!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 9:53:29
|
|
|
|
Detece
|
Nina tudi meni zadnje 3 dni mali je na 2 uri ali pa še manj čez noč. Ampak jaz se ne sekiram, pač je. Mogoče je poskok v rasti ali kaj....Dokler lepo napreduje se ni kaj za bati. No ampak midva imama doma tehnico zadojenčke in ga skoraj vsako večer stehtama...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 10:04:10
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** oj oj Punce potrebujem vaš nasvet, ker sem trenutno zelo obupana Vita se mi je začela ponoči zbujat na 2 uri, pa sva spali v kosu od začetka že 5-6 ur. Se samo dojiva in ko sem ji včeraj popoldan ponudila po steklenički prekuhano vodo sploh ne zna pit po steklenički , Pa tudi jaz opažam da zadnje 3 dni je veliko manj kot prej. Nevem ali mi zmankuje mleka, al je prevroče pa ji nič ne paše, al je kriva luna. Če ima katera kakšno idejo, kaj naj naredim da bi ponoči spala spet malo dlje, ker tole dojenje na 2 uri je pa muka. Z našo Dorotejo smo bile še do včerej na istem...pa se nisem sekirala in pač kot zombi vstajala teh nekaj dni...včas celo sam na 1,5 h. Zdej je že mim. Danes sva se dojili na 4 ure. Glede pitja ostalih tekočin pa tudi mene zanima in skrbi kako bi jo prepričala kaj spit. Mi sploh noče. Pa še to me zanima...a ji lahko dam čaje na sobni T, ali moram segret? oblačenje: moja tudi zelo slabo prenaša vročino, zato jo tudi jaz oblačim tako kot martka, manj je pa sploh ne upam, pa še to me vsi čudno gledajo da je v vozičku tako malo oblečena, sam kaj čem če je pa drugače čist mokra pa še sitna Js sem pa našo eno rundo čist slekla...je mela sam bodi v vozičku in je bila jako srečna. sončne kreme: jaz jih ne uporabljam, tudi nam je rekla pediatrinja da do pol leta bolje pa do leta nič, ampak samo senca. Tudi jaz razmišljam o pepeny-ju Ne bom uporabljala kreme, imam pa srečo, da ima naša bejba kožo po očku in je ne opeče, ampak je že lepo zarjavela. Lepe praznike vsem!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 13:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čebeli, jaz ji niti AM ne dajem več segretega, ker takega pa sploh noče pit. Recimo da ji dam AM mogoče malo toplejšega od sobne temperature ... čaj, kompot in pa vodo ji dajem pa sobne temperature. Pa če vam nočjo po cuclju pit, jim dajte tekočino po žlički ... naša jo ful lepo pocuza dol.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 13:31:38
|
|
|
|
pike
|
Ojla, tudi moja se zdaj 2 noči ponoči pogosteje zbuja in se hoče na zizi tolažit. Danes se je zbujala ob 1, 3, 4, 5 in ob 7. Ne vem kaj jih mantra. Je pa res, da včeraj mi je šla prvič spat ob 20 uri in je pol še vseeno jedla kar na 2 uri. drug teden imava pregled, ko bo skoraj 5 mesecev stara in bom vprašala P kako količino čaja ji naj dam ponoči, da mi ne bo jedla par krat na noč, ker težka je pa zadosti - 8.700g - stehtana včeraj, dolga je pa ziher nekje okrog 70 -72 cm. Nič, bom počasi šla malo ležat k moji in , ki zdaj uživata v popoldanskem spancu čeprav jaz začuda nisem zdaj nič zaspana. Lep velikonočni pozdravček.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 13:41:37
|
|
|
|
čebeli
|
Otika, mi tudi po žlički ne mara...se ji prav zabavno zdi ven pljuvat. Bom sprobala še kompot. Aja, drugače sem ji do sedaj skos dajala toplo... Lepe praznike vsem! Zame žal niso...tašča...(pa skos sem govorila kako je fajn- ma pa druge slabosti, ki so najbrž še hujše...)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 22:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer ... no jaz sem pa zdajle od pol 8ih naprej pacala jajčka (pri nas se z žegnom ne ubadamo) in tole mi je uspelo: Bo pa jutri prav en fin dan ... najprej nas je ob 10ih v.d. tašča na zajtrk povabila, ob 2h pa moja mami na kosilo ... že kar vidim, da zvečer tut sedet ne bom mogla, tolk bom polna Punce, dajte mi povedat, a imate ve tudi spomladi težave z žulji po nogah, ker jaz sem spet čisto boga ... najprej sem dva (na vsak podplat enega) fasala zaradi enih spomladanskih supergic, potem na obeh petah (in to zelooo konkretna) zaradi balerink in na nartih zaradi enih natikačev ... sploh ne vem več kaj naj obujem ... najboljš, da bosa okrog hodim, pa še to bom na kak žebelj stopila .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 11.4.2009 22:57:45
|
|
|
|
skorpika
|
o otika ful lepa jajčka...jst sem jih naredila že včeraj, žegnamo tudi ne , basat se pa začnemo jutri pri naših, nadaljujemo pa v ponedeljek pri tašči žulji ...jst jih nimam tko da ti ne morem pomagat...sorry drugač pa je pri nas novo to, da se matic prekotali iz hrbta na trebušček in to ponoči ko išče dudo ...mu rata tut 2x v 5ih minutah ...potem je novo to, da je počla zračnica na vozičku...grem v BC, kupim novo, cena 15€ in ne paše gor ker je prevelika ...grem zamenjat in mi reče da čudno da ne paše, ker še noben ni prišel zamenjat, da sem jst prva ...ok ni mi sicer jasno kaj folk dela pol s to zračnco, al jo majo za na morje namest šlaufa al pa za pozim za sankat se...v glavnem so mi zamenjali za manjšo brez problema...zdej je ta stara zaflikana in čakamo da spet spusti da bomo dal gor novo... no danes smo bili zunaj od 11ih do 18ih, mali užival 100/h...fotr je šel ven s kolegi, jst obesim perilo in grem ajat... nočko
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 13:19:46
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste mala mi spi hmm možek tudi jst vs pa mal pozdravim pol pa šibamo ven zunaj piha ko 100 včeraj bli na morju dons pa bomo doma oz se bomo šli potepat z vozičkom lep dan želim
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 13:22:53
|
|
|
|
arupnik3
|
skorpika a si bla včeraj na morju?? mislim da sm te vidla??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 18:47:49
|
|
|
|
skorpika
|
ne ne, nisem bila na morju , nisem bla ta prava
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 20:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, se prav vidi, da so bili prazniki in da je bilo lepo vreme, ko ni nobene tu gor ... pa saj tako je prav! Upam, da ste se imele vse blazno fino in da ste uživale maksimalno!!! MI smo !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 20:46:44
|
|
|
|
skorpika
|
ja prav zanimivo kakšno zatišje! drugač pa, mi smo se imeli tudi fino, malo smo se skregali in imeli tiho mašo, ampak itak ne zdrživa dolgo tako, tko da je zdaj ok ...no sej če ni bla škorpika bi blo bolš ...priznam
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 21:11:44
|
|
|
|
katja_p
|
Hej! Ste preživele praznike? No, na tehtnice ne stopat neki dni Naša je mal prej zaspala, js pa šibam še kaj postorit, pol pa tud v mižule! Js bom najbrž vzela kr marelo, pepenny ne vem, kk bi mi pasal na vozek ... pa sam črne imnajo menda. Je to res?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 21:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js bom najbrž vzela kr marelo, pepenny ne vem, kk bi mi pasal na vozek ... pa sam črne imnajo menda. Je to res? Ja, samo črne imajo. Jaz bom pa tale pepeny kupila ... sem namreč v četrtek tamalo probala v športnem delu tako vozit, da gleda naprej, pa se je dežniček v tem primeru izkazal za skrajno neuporabnega.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 22:37:07
|
|
|
|
teja*
|
Mene pa zanima, a se še pri kateri pri otroku tako ušeska krvijo. Tako ima mehka, da čim obrne glavico se ji takoj prepogne, tako da ji desni že kar mal štrli. Sej čim vidim, ji jih poravnam, sam ponoč pa ne morem vidit. Sem že premišljevala, če bi ji kakšen trakec gor dala al nej kar pustim, kakor bo pač bo? Hvala in lp. Teja
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 13.4.2009 22:46:59
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js bom najbrž vzela kr marelo, pepenny ne vem, kk bi mi pasal na vozek ... pa sam črne imnajo menda. Je to res? ja pepeny je res sam črn, sam je res ful uporaben, jaz ga ne zamenjam za nobeno marelo več ... katja, če me spomin ne vara imaš jane voz, naj ti povem da njihovo original marelo ne moreš montirat, če maš montirano strhco, jaz sem jo nesla nazaj
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 7:37:35
|
|
|
|
martka
|
dobro jutro! nič kavic in čajev ne bom limala tu gor. imejte zajtrk, tak kot vam paše. s kavo, s čajem, s sokom... gaja še spi, grem še malo k njej. lep dan želim vsem! aja, pepeny, meni ni všeč - ker je črn - ker otrok nič ven ne vidi, samo naravnost. gajo pa listki dreves zanimajo in levo in desno... meni moj dežnikec čisto fajn koristi. pa še čist original je in barvno enak. ja, treba ga je pač večkrat prestavit, samo to pa res ni tako hudo delo. vsak po svoje in prav je tako!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......