|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
14.4.2009 18:35:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Držite pestke, da sem našla primerno ponudbo za nas - še 1x preverim in če je to to, bom kar rezervirala in plačala akontacijo.

držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem ful žalostna, ampak res user posted image Za potrditev sem kot sva se dogovorili klicala ob pol dvanajstih, ampak je gospa rekla, da ima stranke in ne more govoriti, naj pokličem kličem. In kličem malo prejle ponovno, gospa pa mi reče, da je zasedeno, ker en gospod ravnokar podpisuje pogodbo.

o jeej špelin@ to pa je smolauser posted image

Tisto gospo je pa lahko sram..

Eh, ne vem, kaj naj si sploh mislim, ker sva bili ustno že dogovorjeni, samo moža sem morala še poklicat za 100% potrditev in nakazilo akontacije...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.4.2009 18:36:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ in še katera, ki ima več otrok; kako ste urejale albume s slikami, če delate to. Ste ločile slike otrok, tako da bo lahko imel vsak svoj album ali ste dale vse skupaj potem pa naj si delijo kakor hočejo?
Jaz razmišljam, da bi ločila albume, da bosta lahko imela vsak svoje ko bosta odrasla in jih bosta dobila.

Jaz polnim samo album zase user posted image Za otroke pa dajem slike posebej v 3 kuverte. Velika pika si že sama ureja svoj album user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.4.2009 18:36:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ma jst ne vem več! a res pride po 7 letih zveze do krize, al kaj?! se mi zdi, da je s  vedno težje! skoz me je jezilo (še pred evo), ker so bli kolegi vedno na prvem mestu! sma se zaradi tega že parkrat skregala, pa je ugotovil, da tega najina zveza ni vredna. pa se je mal umirlo, zdej je pa spet katastrofa. ko kter kolega pokliče, je treba takoj letet, če pa jst kaj rečem ali ga prosim, da mi naj to in to nardi, pa moram čakat tud po 14 dni ali še več!
skupi gremo samo še v trgovino, k sorodnikom (vedno bolj poredko) ali pa na kakšno kavico. ob večerih (če odštejem v sredo 5žensk.com) nisma bla skupi zunaj že časa. vedno smo bli s kolegi skupaj, ga žurali, zdej me pa sploh ne vzame več s sabo. vedno gre sam. sej ga razumem, da ma službo, pa pol še šolo, sam vseen bi si lahka mal časa vzel za naju!
zdej ko je bla eva bolna, sem bla cel petek in včeraj skoz noter z njo! ven sem šla včeraj ravno toliko, da sem nesla k žegnju, je pa dopoldan avto rihtal, na kavico šel, zvečer je pa itak pred tv-jem zaspal! dans sem HB bla mal zunaj, ker eva nima več vročine, je pa spet zjutraj šel na kavo, popoldan je avto pral, zdej ga pa spet ni - se je šel z motorjem peljat!
in pol je on jezen name, češ da murko pasem, ko gre kam. ne da si pa dopovedat, kako rada bi šla kam, da bi šli vsi 3je! sem mu rekla, da naj pomisli, kolikokrat je zadnječase rekel, da gremo... vedno samo GREM...  jutri bi morali iti k našim na kosilo - pa bo avto popravljal! sej vem, da ga drugače cele dneve ni, sam smo bli že prej zmenjeni, da gremo jutri.
jst pa user posted image , ker ne znam vsega tega povedat. sem raje tiho in se zjočem, pa me mine! ob misli na poroko naslednje leto, pa me kar zmrazi, ker se hočem poročiti iz ljubezni in pred tem razčistiti stvari. sej ko je vredu, je user posted image . pomaga mi pospravit, evo zrihtat, skuhat...ampak včasih ga pa zagrabi. luna ali ne vem kaj!

sem mogla iz sebe dat!

moj je bil prejšnji teden na pijački s dvema kolegoma (nimata otrok). Jaz pa z tremi mulci v domu starejših pri njegovi stari mami. Ko smo končali obisk, sem ga poklicala kje je in se napokala na pijačko z malimi. Varjo sem dala njemu v roke. Ostala dva pa sta skakala po obeh kolegih in norela, jaz sem pa v miru spila pivičko. user posted image Včasih jim je treba malo pokvarit načrte in teme za razgovoruser posted image

Odlično izpeljano user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.4.2009 18:38:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

**** imaš zs

Grem gledat..user posted image

za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze.

Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm...

Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima...user posted image user posted image user posted image

Uf, potem je res orjak user posted image Saj naš je tudi, nosi oblačila za 2 leti!!! Tista za 1 leto (št. 80) le redka še nategnem na njega, za pol leta so mu kar nekako, ostalo pa ima vse dvojko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.4.2009 19:23:58   
barbaw

**** imaš zs

Grem gledat..user posted image

za Varjo pa.... bo ze ko bo cajt. Jaz bi pa da bi Omar se malo sedel... tako ga je pa polna bajta pa se tok je velik da itak vse doseze.

Vse tiste cunje ki sem jih mela pripravljene so mu itak premajhne. Ma zgleda da bo po mojemu ocetu in bratu. Bart ima 2m pa 3 cm... oce je bil pa tam mal pod 190cm...

Ma stroski so to...ker sem mu mogla vso garderoba sedaj za 2 leti nakupi on pa se en let nima...user posted image user posted image user posted image

Uf, potem je res orjak user posted image Saj naš je tudi, nosi oblačila za 2 leti!!! Tista za 1 leto (št. 80) le redka še nategnem na njega, za pol leta so mu kar nekako, ostalo pa ima vse dvojko.

o madonca, dva orjaka user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.4.2009 19:59:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom sva pa imela danes kontrolo v RA. Moram ga "naučit" , da hodi po štirih in ga ne pustit na nogeuser posted image user posted image . So bile spet kar malce tečne okrog tega, sploh, ko se jim je en dva tri postavil na noge, ko ga je sede držala za roke. Pa nek nov položaj za nošenje so mi spet pokazali. Kontrola pa čez dva meseca. Sem pa prosila, če mi tokrat lahko izvid malce prej pošljejo, ker sem dala vlogo za podaljšanje in bi ga rabila v primeru, če mi zavrnejo in se bom pritožila. Baje, da se bodo potrudili. Bomo videliuser posted image

Upajmouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.4.2009 20:00:08   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.
Nč punce uživajte, jest pa šibam na kosilo

Kak fajni datum.user posted image

Glih za hujšat začetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.4.2009 20:00:15   
Estrella*

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.4.2009 20:00:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ja Omar je res velikan ali se pa samo meni tako zdi ima 87 cm. A je to veliko?

no ja je res velik, ti pa drug teden povem za primerjavo kolk je Nejc..87 ziher ni, tam okol 80-82 pa zna bit.

87cm je velikost za 1 3/4leta starosti

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.4.2009 20:00:29   
Estrella*

Aja dones sem sanjala da sem, noseca user posted image user posted image user posted image user posted image  

oPA, DA SE TI KAJ NE OBETAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.4.2009 20:00:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan še od meneuser posted image

mi2 sve do zdaj imele obisk Naty-Žan, pa še ena kolegica s svojo punčkouser posted image , otročki so bili pridni, se lepo igrali, papli, stanovanje so mi v 3 urah spremenili v bombouser posted image user posted image

miška zdaj pančka, jaz pa da vidim kaj je tu novegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.4.2009 20:00:45   
Estrella*

Estrella, a je tally že v POuser posted image . mi lahko pošlješ njen gsm plisss, da jo pokličem kak dan za kofi

Ja že kakih 10 dni. Sem ti poslala njeno št. na GSM

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.4.2009 20:01:56   
Estrella*
Pa glede velikosti, sem brala da ima od bastian111 mali 9m in nekaj čez 12 kg ter 89cmuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.4.2009 20:04:06   
špelin@
jana81, hvala ti za mail!!! Sem šele zdajle lahko odprla, mi nekaj Thunderbird nagaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.4.2009 20:05:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Pa glede velikosti, sem brala da ima od bastian111 mali 9m in nekaj čez 12 kg ter 89cmuser posted image user posted image

U jebelacesta user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.4.2009 20:29:23   
Anonimen

ja...user posted image user posted image user posted image  Na kok minusa si ze?

Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.4.2009 20:29:48   
Anonimen

Aja dones sem sanjala da sem, noseca user posted image user posted image user posted image user posted image  

oPA, DA SE TI KAJ NE OBETAuser posted image

Sej ves da bi bil to pa res fenomen....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.4.2009 20:50:00   
Anonimen

U jebelacesta user posted image user posted image

NO HB, pol ni sam moj tak...user posted image

Spelin@:

Jaz sem imela za Omarja nabavljeno garderobo 86...no way samo na nos mu lahko nataknem, trenutno mu je 94 ze skor tesna.user posted image user posted image

Sicer pa Katina ga je videla, pa lahko pove...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.4.2009 20:54:20   
Estrella*

ja...user posted image user posted image user posted image  Na kok minusa si ze?

Skoraj na -16kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.4.2009 21:23:40   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kje lahko kupim cicibanke, Pekouser posted image

Ciciban trgovina ali pa kak privatnik. Za ostale pa ne vem, če jih imajo. Če ne pa pokliči v tovarno v Miren pa naj ti povejo kje prodajajo cicibanke pri vas.

user posted image user posted image

Trgovine s ponudbo obutve Ciciban
Prodajalna Nada
Partizanska cesta 14
tel:02/ 564 97 17

user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.4.2009 21:24:41   
Anonimen

Skoraj na -16kguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kdaj pol prides????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.4.2009 21:25:21   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno.
Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila user posted image . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna user posted image user posted image user posted image , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne user posted image
Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana.
Drugače pa se obeta spet lep dan user posted image

pa to ne morš verjetuser posted image , pa a jo noben ni nadomeščal, mislim pa da bi lahko sestra poklicala ne pa da si zastonj rinila tja

Saj bi me poklicala, ampak sem bila že ob sedmih naročena, takrat ko začnejo delat, zvedela pa je kao en večer prej user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.4.2009 21:26:47   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.4.2009 21:30:06   
nia5

Jutro, ta barva pa je res čist mimo, pa imam drugače rada zeleno.
Danes sem bila naročena pri G v MB in to ob sedmih zjutraj, kar pomeni da sem mogla vstat pred šesto. In jaz seveda točna tam, nakar me sestra pokliče in reče da G danes ni in da me bo prenaročila user posted image . In to seveda spet čez 3 tedne, kljub temu, da ji povem da non stop krvavim, slabokrvna itd....Kak sem bila jezna user posted image user posted image user posted image , pa še KT mi ni mogla predpisat, ker G ni bilo, mislim, kot da imam časa in denarja za vozačkanje na pretek, mojo maternico pa k.u.rc gleda očitno. Pa ok, če bi me naročila še ta teden, ne pa čez tri tedne user posted image

Ohejuser posted image user posted image user posted image , pa še v MB si se peljala. Kako pa to, da nimaš bliže G?Firbecuser posted image

Ker sem prej živela v mb in sem mislila, da bom tam tudi ostala user posted image , pa še vredu mi je in mi ni se zdaj spet prestavljat. Pred tem pa sem imela Koltajevo v Rakičanu, ampak mi je pobegnila v pokoj user posted image

Vsaj kofetkala sem s kolegico, če druga ne, svašta to zdravstvo, sem čist razočarana.

user posted image user posted image user posted image user posted image za kofetkanje
Drugače pa se obeta spet lep dan user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.4.2009 21:32:08   
nia5

Kje lahko kupim cicibanke, Pekouser posted image

V Radgoni pri Nadi in v MS v BTC-ju.

Hvala tudi tebi user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?