lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Napihljiv grad Ja, točno v tem sva slikana, kupljen je v Intersparu, cena nekje okrog 35 EUR. Lahko se še voda not natoči. Populis, mi pa še ne upamo dati Aljaža v avtosedež, ker ima zdaj nekje mal čez 8 kg. Jaz sem mislila, da če še nima 9 kg, da še ne sme notri. A vseeno lahko? Jaz Aljaža tudi oblačim brez žabic zdaj. Ima pa body, bombažno majčko z dolgimi rokavi, če pa piha pa še kakšno jopico, spodaj pa nogavice in kavbojke ali trenirko. Pa gor mu še dam kapo na šilt. Vneta ušesa: Aljaž se tudi velikokrat vleče za ušesa, sem opazila, da predvsem takrat ko je zaspan. Ima pa zdaj že kakšen teden zabasan nos, pa me je tudi strah, da bi šlo slučajno naprej na ušesa. Upam, da ne bo. Pa verjetno se jočejo takrat, če imajo vneta, a ne? Ksenci, naš Aljaž že dolgo ni kakal sluzasto, so pa meni tudi rekli, da ne sme biti sluzasto, da pol nekaj ni v redu. Pa, a ima skoz sluzasto? Jaz bi dala testirat blato, ker tak se boš sam lovila, pa ne boš vedla zaradi česa je sluzasto, mogoče je pa res samo zaradi viroze. A v LJ že dežuje? Pri nas je še sonček. Sva imela prej eno kolegico s tamalim na obisku, je bilo lušno. Pol sem Aljažu dala kr lonček špagete bolognese, ker nisem imela časa nič kuhat, sva bila oba čist oranžna, Aljaž še po laseh, pol se je posral tak da joj in je šel kr cel pod tuš, cote v pranje, zdaj pa spi. Jaz moram tudi v trgovino, nimamo nič več doma za jest. Sem mu pa jaz tudi probala dat te bio Sparove pudinge, jogurte in skuto in mu je vse ful všeč. Nama pa tudi. Tako da Mojcek, hvala za idejo. Hvala vsem za info o letni prevleki. Definitivno jo bomo kupili, ker brez nje čisto zašvica. Viti za prve korake po vseh 4. Metuljček, lušn avatar. Si spremenila identiteto? Jaz pa iščem mobitel, sem ga imela prej v kavbojkah, ki sem jih dala prat. Sem šla zdaj odpret pralni stroj, pa ga ni notri. Sem že mislila da sem ga oprala. Nič, grem naprej iskat.
|