|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
14.4.2009 13:59:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ooo,neboglasnica, to pa tud sranje, no! kar za AB???? matr, naša pa očitno ne bo nič prenesla, dokler se želodec ne uredi al kaj.
matr sto.
pa to kremo proti soncu ali kaj? grrrr...

Mogoče Živa ne bo občutljiva. Našo Ano je nekaj zmotlo. Jaz imam kar Niveo, pa je čisto ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.4.2009 14:01:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

neboglasnica- za avatar

http://www.glitterfy.com/flipbook.php
http://www.glitterfy.com/upload.php

Hvala, ampak moj avatar bo ostal tak kot je. Nekak s emoram spraviti k tistemu, ki se pokaže takrat, ko si z miško na avatarju.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.4.2009 14:02:07   
neboglasnica
Almera: jutri piknik v Tivoliju velja, glede na nevihte??? Sporoči ali pa se zmenimo jutri, ko bomo videli kako vreme bo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.4.2009 14:03:18   
neboglasnica
Lex: ne, ne bova menjali, samo že skoraj suhe cunje mi je ponovno namočilo.

Matr sem se najedla, ampak same bedarije, namesto česa konkretnega. Pojma nimam, kaj bi Stašu dala za jest, ker se mi ne ljubi kuhati.

Iiiii, moja stran user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:04:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.4.2009 14:10:55   
nanka
pri nas še nič ne pada, se pa izmenjujejo oblaki in sonce, pa samo čakam da začne padat.

Natka je pojedla kurjo juhico z veliko zelenjave in ribano kašo + rezanci ( sem jo že včeraj skuhala pa je je ostalo še za danes), se je najedla zdaj pa čakam drekec, pa po kuhinjskih omarah mi brska.

Ja mene tudi zanima kako bo jutri, ker so nevihte napovedane.

Dohodnine še nisva dobila Dursova Vida sporoča, da bo po 9.5., bo pa vračilo ( če sem prav naračunala) namenjeno plačilu morja.

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.4.2009 14:12:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.4.2009 14:23:48   
Inigo
oblačila - zdj me bote tk linčale... Brin ma za vn oblečeno: nepodložene hlače, zokne, bodi brez rokavov in kratke rokave pa najkice. ko grema zjutri vn, mu dam še bombažno majčko al pa jopco, za popodan pa ne. tk ko se jst oblečem, tk tut njega. da bi mu dala štrample gor... popizdi, kr bi mu blo prevroč. in pol kr pikice dobi in jok in stok... user posted image tk pač mamo! rokice in obraz mu pa vedno namažem z bubchen ZF 50.

kosilo - rižota z bučkami! njami njami... user posted image

dohodnina
- še ni nč pršlo...

zimska
- čuj, naš se skos z uhe vlači. ampak to je njemu cartanje. tk se on pocarta, pomiri. ni nujno da Lana bolijo uhe, sam všeč mu je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.4.2009 14:27:01   
nanka
Inigo saj otroke itak oblačimo tako kot sebe in če veš da mu je vroče ga pač manj oblečeš. Je pa tudi razlika med otroki v kilaži in naša ki ima manj kil, je bolj mrzla, zato jo oblečem tako da ji je toplo. Če bi ji bilo pa vroče bi jo pa tudi jaz slekla. Meni gre to vreme malo na živce, če otroka slečeš piha mrzlo, če ga oblečeš, žge vroče sonce, nikoli ni prav, pa kapa gor, pa kapa dol.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.4.2009 14:30:29   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Upam da si nisem kakšnega hudiča s tem stavkom nadse priklicala

rajši ne takih stvari govorit, bi bila presenečena, če ti povem, koliko stvari pol res rata ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.4.2009 14:31:43   
lex
Jaz moji oblečem hlače (trenerko, kavbojke,...), nogavice, copate, zgoraj pa ali body z kratkmi rokavi in čez majčko, ali body z dolgimi pa kratko majčko čez, jopco imam poleg, oblačim če piha. ničesar ne prenese na glavi in ji morem kupit kapco za zavezat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.4.2009 14:32:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Končno sem dočakala....................David in Donna sta nazaj skupi, oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .BH fan, ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image .

He, he, dobri stari cajti - kva smo to gledal, ej - men je bil BH tkooooo kul, pa Melrose tud, sam v zadnjih sezonah so se začeli čist preveč streljat/zažigat ipd.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.4.2009 14:32:42   
Majuska
Ja midva sva glih s sprehoda, vmes je padlo nekaj kapljic, pa sem kar obrnila nazaj ... no potlej je bil spet sonček in sem na hitro še v Kik skočila, kupit nekaj malenkosti za prijateljico, ki se bo enkrat v teh dneh oglasila s svojo malčico. No, vseeno sva imela sprehoda za uro in pol, spal je pa Aleksander zelo malo, preveč zanimivih stvari je bilo naokoli user posted image

Zdajle mu kuham krompir, špinačo, korenček in malce brstičnega ohrovta ... upam da bo jedel user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.4.2009 14:35:17   
nanka
Majuska je v Kiku kaj pametnega? Bi mogla mal za Zojo pogledat, je nekaj zrastla, vse ji je prekratko.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:41:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.4.2009 14:42:10   
lex
nanka a vi tud rastete kot koprive. ej Aleksu sva kupila teniske prejšnji mesec pa jih je že uničiluser posted image  nimam pojma kaj je delal spredaj na prstu ima strgane. pa sem mislila, d abom šele naslednji mesec cote kupovala, še sreča da imam sestrično, ki ima 2 hčerki da tam dobim stvari za pupeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:43:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:43:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:44:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2418
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:47:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:50:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.4.2009 14:51:28   
metuljcek321
oblačenje - čez vikend in včeraj je bila brez žabic - oblekla sem ji nogavičke, hlače, body z dolgimi & bombažen pulovarček čez. Če piha, še jopca čez, na glavi ima pa klobučke, k jih imam pa malo morje, sem ugotovila - poverbano, nabavljeno z moje strani, pa sorodniki zdajle za vel. noč - ta mala gre lohk kar na modno revijouser posted image  Danes je blo pa tko čudno zunaj - sonce, oblaki, oblaki, sonce itd. itn. Je bla kar na čebula sistem napravljena - zihr je zihruser posted image

user posted image  glugluglu za vrtec - to si pa fuuuul hitro dobila odločbo - si vesela, a ne? Congrats!

bolčkani revčki naši - hitr se pozdravite prav VSI!

tims, škoda, da bo Tim zgrešil letališče - gre morda kakšna druga skupina na kak drug datum in bi se jih lahko pridružil???

kuhanje - niente, od praznikov kar visi iz miz in je treba mal sfiniširat - jaz sem naredila samo eno zelenjavno-mesno čorbico.

lili, tudi meni je najbolj padla v oči tista fotka z napihljivo rečjo - what is it?

hd, jaz sem že dobila dohodnino, mož še ne, ampak nč bat, sigurno ne pozabijo ...

Majuška, populis, hd, thanksuser posted image  hd, uporabim kar Irfan - poznaš? Je simpl k pimpluser posted image  user posted image  user posted image

flower, kako je? zimska, pa pri vaši hiši? Kva je blo pa zadnjič? Si nam vrgla kost, potem jo pa pustila segnit, nas pa kar zanima, a ne babe-žabe?user posted image

Ooooo, rebeca, bejbi, uživajta maximalno!

populis, sta prišli v enem kosu nazaj? I hope so. Tole z rolerji se meni sliši hudo dobr, a kaj, ko je mene tko pošastno strah vsakršnega klaca/klančka/vzpetine/spusta ipd. - jaz bi samo na ravnem rolala in delala razne lastovke, piruete - no, če bi Anjo nekdo do tam dostavil, se lahko enkrat spomniva kaj v tem stiluuser posted image  Aha, vidim, da sta že nazaj in je blo kul - ful dobr.

predzadnja porodniška - skor, ja, jaz jo dobim še 15. 5., 15. 6. in polovičko 15. 7. ... grrr, čist prehitro gre tole, resnično! pa čedalje lepše je doma, a ni tko?

3jemi, sad te ima, sad te nema - have fun, baby! Prideta ju3?

Almera, thanks za napotke - bom vidla, kolk hitri bova, pa kakšno vreme se bo spacalo.

mojček, a so nama dohodnini kopirali? Imava identičnouser posted image  Upam, da drugo leto dobiva nazaj - a se zmenva, kaj praviš? Pa tnx za linka - vau, hudo dobra oprema!

lidija, a 18. 7. zaključiš? Jaz pa 18. 6. in potem 19. 6. en mal v šolo, sledijo pa počitnice - hip, hip, hura! In potem okoli 20. 8. na šiht.

user posted image  Vita, zdaj pa akcija po dnevni, kuhinji, hodnikih, ....

Joj, neboglasnica, a v Lj se je dejansko že uscalo k pr norcih? Tu pa dol tišči, da mamo že kar en mal sploščene glaveuser posted image

Kdaj daste jogurt? Med kosilom in večerno malico al kako? Razmišljam, da bi ji ga dala okoli 16-e, pa potem ob 18-ih nek -lino ...

O, Majuška, maš nov avatar? Nice, nice!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 14:55:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.4.2009 15:01:13   
nanka
Zimska odlična si, kapo dol.

Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 15:02:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.4.2009 15:03:41   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

dohodnina - dobila. za PLAČAT! ******************************* jedne  user posted image  50€, pa sm bla skooooz na bolniški pa porodniška. jebekote no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jest bom morala tut plačat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?