metuljcek321
|
oblačenje - čez vikend in včeraj je bila brez žabic - oblekla sem ji nogavičke, hlače, body z dolgimi & bombažen pulovarček čez. Če piha, še jopca čez, na glavi ima pa klobučke, k jih imam pa malo morje, sem ugotovila - poverbano, nabavljeno z moje strani, pa sorodniki zdajle za vel. noč - ta mala gre lohk kar na modno revijo Danes je blo pa tko čudno zunaj - sonce, oblaki, oblaki, sonce itd. itn. Je bla kar na čebula sistem napravljena - zihr je zihr glugluglu za vrtec - to si pa fuuuul hitro dobila odločbo - si vesela, a ne? Congrats! bolčkani revčki naši - hitr se pozdravite prav VSI! tims, škoda, da bo Tim zgrešil letališče - gre morda kakšna druga skupina na kak drug datum in bi se jih lahko pridružil??? kuhanje - niente, od praznikov kar visi iz miz in je treba mal sfiniširat - jaz sem naredila samo eno zelenjavno-mesno čorbico. lili, tudi meni je najbolj padla v oči tista fotka z napihljivo rečjo - what is it? hd, jaz sem že dobila dohodnino, mož še ne, ampak nč bat, sigurno ne pozabijo ... Majuška, populis, hd, thanks hd, uporabim kar Irfan - poznaš? Je simpl k pimpl flower, kako je? zimska, pa pri vaši hiši? Kva je blo pa zadnjič? Si nam vrgla kost, potem jo pa pustila segnit, nas pa kar zanima, a ne babe-žabe? Ooooo, rebeca, bejbi, uživajta maximalno! populis, sta prišli v enem kosu nazaj? I hope so. Tole z rolerji se meni sliši hudo dobr, a kaj, ko je mene tko pošastno strah vsakršnega klaca/klančka/vzpetine/spusta ipd. - jaz bi samo na ravnem rolala in delala razne lastovke, piruete - no, če bi Anjo nekdo do tam dostavil, se lahko enkrat spomniva kaj v tem stilu Aha, vidim, da sta že nazaj in je blo kul - ful dobr. predzadnja porodniška - skor, ja, jaz jo dobim še 15. 5., 15. 6. in polovičko 15. 7. ... grrr, čist prehitro gre tole, resnično! pa čedalje lepše je doma, a ni tko? 3jemi, sad te ima, sad te nema - have fun, baby! Prideta ju3? Almera, thanks za napotke - bom vidla, kolk hitri bova, pa kakšno vreme se bo spacalo. mojček, a so nama dohodnini kopirali? Imava identično Upam, da drugo leto dobiva nazaj - a se zmenva, kaj praviš? Pa tnx za linka - vau, hudo dobra oprema! lidija, a 18. 7. zaključiš? Jaz pa 18. 6. in potem 19. 6. en mal v šolo, sledijo pa počitnice - hip, hip, hura! In potem okoli 20. 8. na šiht. Vita, zdaj pa akcija po dnevni, kuhinji, hodnikih, .... Joj, neboglasnica, a v Lj se je dejansko že uscalo k pr norcih? Tu pa dol tišči, da mamo že kar en mal sploščene glave Kdaj daste jogurt? Med kosilom in večerno malico al kako? Razmišljam, da bi ji ga dala okoli 16-e, pa potem ob 18-ih nek -lino ... O, Majuška, maš nov avatar? Nice, nice!