Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:21:01
|
|
|
|
3jeMi
|
živjo, žabe! čauči, žabe! p.s. i'll be back... but i do not know when... i am flying...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:21:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:26:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:30:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:31:40
|
|
|
|
lex
|
haj sam da objasnim tole z mojo mireno: - po Alini sem si jo hotela vstavit in sem čakala M - ko sem jo dobila em morala po njej na UZ da se prepriča če mi jo lahko da - dobila sem recept in šla dvignit mireno - naslednje M ni bilo več, ker smo naročili Vito in od takrat še nimam ne M in mirena pridno počiva na moji omari, rok uporabe ima pa september 09 - G mi je ni hotela dati po porodu, češ naj počakam, ker dojim in so not hormoni tako zdaj dam mojo Alino spat pol pa vas prečekiram še bolj podrobno
< Sporočilo je popravil lex -- 14.4.2009 12:34:50 >
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:35:01
|
|
|
|
lidija***
|
kuhali pa bomo- rdeče zelje+mlinci+piška- čist martinovo dohodnina- dobila vrnjeno , samo sem že čez leto plačevala akontacijo zaradi s.p.-ja. ušesa- ponavadi je prej viroza in se pol zakomplicira. Prav vedet pa ne moreš, če nisi zdravnik. Naši ni nič kaj veliko teklo ven. oblačila- body, štrampeljčki, hlače-žamet, jeans, zgornji del trenerka ali tanka vetrovka, rutica, čopati ciciban mirena- mene je bilo ful strah vstavitve, pa je bil tako hitro konec, da nisem mogla verjeti. Majn zoprno in hitreje kot jemanje brisa.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:37:23
|
|
|
|
lidija***
|
Lex- pa ti bo ja napisala novo, če bo šla čez rok. Mogoče pa jo lahko v lekarni samo zamenjaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:43:32
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** HD- ker imam tri otroke po osem let, časti država še en mesec , tako, da porodniško zaključim 18. julija. Jaz tudi in sicer do 8.7. jaz tudi in TODI na isti dan nama poteče -se boma utopili v solzah?
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 12:46:00
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** HD- ker imam tri otroke po osem let, časti država še en mesec , tako, da porodniško zaključim 18. julija. Jaz tudi in sicer do 8.7. jaz tudi in TODI na isti dan nama poteče -se boma utopili v solzah? aha
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 12:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 13:23:48
|
|
|
|
lex
|
A vam neki povem? Moja mala je prvič naredila par korakov po vseh 4ih!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:24:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:25:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:26:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:26:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 13:30:00
|
|
|
|
lex
|
mojec so smešni tile naši bravo - in btw ful lepa čelada , mi imamo pa v rumenih barvah, sma imela za smučanje kar problem, ko je dobil sivo, sva mogla menjat za rumeno, da jo je sploh hotel na glavo dat . pikola jaz morem kuhat it, zdaj vem zakaj nimam compa dopoldan prižganega, ker pol ne naredim nič
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 13:44:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** HD- ker imam tri otroke po osem let, časti država še en mesec , tako, da porodniško zaključim 18. julija. Jaz tudi in sicer do 8.7. Važičke!!!! Midva sva nazaj, tam sonce da te kap, Saro je pa na poti iz šole tako namočilo, da sem morala ožemati cunje. Da ne govorim o tem, da spet sije sonce. Samo tistih 10 minut je lilo k pr norcih. Flower: OMG, kaka noč. Danes bo bolje, garantirano. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu iiiii, ravnokar sem dobila priporočeno pošto, da je Tian sprejet v vrtec s 1.9. pri nas . Jaz sem dala prošnjo itak šele s 1.9, ker poleti je pri nas bolj slabo in sem ful vesela, da sem dobila, že tako hitro . 15. 06. imamo že prvi sestanek. Čestitke!!! Pa fovš sem ti. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 aja, pozabla. neboglasnica- prau z dr. Hauscka si mela slabe izkušnje? kaj pa? pismo, še to ne morem več zaupat, da je naravno? Ana je imela grozne rdeče fleke po celem telesu, smo mroali imeti AB. Mogoče samo naša, kaj pa vem Katera je potrebovala prenosno posteljico? V Intersparu je s kuponom 34,90 €.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 13:45:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ajde, >Populis na raport, si še cela? Bemti, spet pada....
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 13:50:44
|
|
|
|
lex
|
pri nas pa sonce sije, jaz pa ne morem ven - menjama
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:52:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 13:54:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?