|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
14.4.2009 10:29:24   
miklarom
šopka - user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in lepo da si optimistična in greš naprej pozitivno

mismis - ne bodi panična in misli na pozitivno , saj si definitivno že srečkauser posted image , čutim na vodiuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.4.2009 10:30:12   
gigi1
Dan pupike user posted image

Upam, da ste lepo preživele praznike.

No ene ste manj lepo user posted image

N74 tako zelo mi je žal, da ti tudi povedati ne morem user posted image . Upam, da si šla k Rešu in da je kaj spodbudnega povedal. Jaz sem šla na A, ker sem hotela čimprej opravit s tem. Mislim, da je to stvar presoje G. Pravijo, da se prej ali slej samo sčisti, vendar vedno obstaja možnost zapletov. Pri zapletih pa končaš na urgenci, kjer ponavadi delajo A kakšni vajenci. zahtevaj, da ti to opravijo na GK. Ne hodi na urgenco! Zahtevaj  dr. Voglerja.

Šopka zelo mi je žal user posted image . Sem pa vesela, da si se že začela menit za naprej.

WP user posted image  user posted image  user posted image  super. To je pa res dobra novica user posted image .

Sapi super za stopko, sedaj je pa že punkcija za tabo. Držim pestke, za čimveč celic user posted image .

Reby kolk si lepa. Zdej pa noben več ne more rečt, da je majhen user posted image

Sonček85, Ajsika brojimo sitno user posted image  user posted image

Larica lupčka vračam in upam, da še nekaj časa zdržite 3v1 user posted image

Podganca moja. Kako si ti meni? Že kaj vzhajaš?

Stella user posted image  user posted image  user posted image  čestitke iz vsega srca.

BBpikica držim pestke in upam, da tokrat pridemo do ET. Naj bo to najlepše darilo za RD user posted image

Mišmišu moj saj veš kolk navijam.

Zvezdica, Glorija kolk sta srčkana user posted image

Hedika hvala za slikce tvojih zajčkov res sta cortkana. Kako ste? Kako folgate? Lupčke vsem trem user posted image

Vem, da nisem uspela vseh omenit, ste pa vse v mojem srčku user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.4.2009 10:30:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larči, ti tudi nisi več daleč stran user posted image  samo še 6 dni, pa smo donošeni... težek je pa zelo, sploh ponoči, ko se mi na mehur zlekne user posted image  

mišmiš, saj veš, da so znaki za M in za plusek enaki. držimo vse pesti in tačke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi, saj vem, da so znaki podobni, ampak strah ostaja. Bomo videli kaj bo, sedaj že odštevamo 3,2,1...
Kot vidim, pa vidve z Larči tudi že odštevata

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.4.2009 10:43:55   
Rakica_80
Dober danuser posted image
Dobila sem Menopur- KONČNOuser posted image  maternica čista, nobenih foliklov, vglavnem, Ribičeva se je nasmejala in rekla: vse je superuser posted image
Za seznam: UZ 24.4

Lana70, me veseli, da sva se spoznali, ampak, žal na koncu,kako si pa vedela da sem jaz??? Ajaaaa po naglasu, kajneuser posted image user posted image sej sva bile skupaj pri sestrahuser posted image
No naslednjič imava spet skupaj UZ, pa si bova več povedale takratuser posted image

Tako, jaz imam kombinacijo Suprefact in Menopur, jutri začnem z Menopurjem, danes pa še doza 0,9 Suprefacta, od jutri pa na 0,6.
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.4.2009 10:50:26   
Rakica_80
Mismis imas ZSuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.4.2009 10:57:12   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Dober danuser posted image
Dobila sem Menopur- KONČNOuser posted image  maternica čista, nobenih foliklov, vglavnem, Ribičeva se je nasmejala in rekla: vse je superuser posted image
Za seznam: UZ 24.4

Lana70, me veseli, da sva se spoznali, ampak, žal na koncu,kako si pa vedela da sem jaz??? Ajaaaa po naglasu, kajneuser posted image user posted image sej sva bile skupaj pri sestrahuser posted image
No naslednjič imava spet skupaj UZ, pa si bova več povedale takratuser posted image

Tako, jaz imam kombinacijo Suprefact in Menopur, jutri začnem z Menopurjem, danes pa še doza 0,9 Suprefacta, od jutri pa na 0,6.
user posted image

Super BEBIII, zdaj pa v pridelavo kvalitetnih jajčk. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.4.2009 11:01:01   
Rakica_80
Evo, sedaj bo kokoška prava jajčka valilauser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.4.2009 11:05:08   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larči, ti tudi nisi več daleč stran user posted image  samo še 6 dni, pa smo donošeni... težek je pa zelo, sploh ponoči, ko se mi na mehur zlekne user posted image  

mišmiš, saj veš, da so znaki za M in za plusek enaki. držimo vse pesti in tačke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi, saj vem, da so znaki podobni, ampak strah ostaja. Bomo videli kaj bo, sedaj že odštevamo 3,2,1...
Kot vidim, pa vidve z Larči tudi že odštevata

mišmišič, daj povej tistim, ki budno ne spremljamo te teme, ti jutri lulaš??? ker jaz čutim, da boš na žurki pila bavario!!user posted image user posted image  zdaj trepetamo sam še za bhcg!!user posted image user posted image user posted image  no, povej, kdaj lulaš, da se prilimam na rr! go, go, go...

ajsi, pa ne me bebatuser posted image , ti že v nizkem štartu, kje, kdaj, kako???? mater gre ta cajt!!!

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.4.2009 11:28:21   
mismis
Noki moj, mismis nič jutri ne lula, ker našega ni doma, tega pa nočem narediti brez očija user posted image
Če bo vse po sreči lulamo v četrtek zjutraj, to bo moj 13. dan po ET.

kako sta mala sončka I&V.

Bavario je pa tudi treba spiti, če sem tokrat jaz na vrsti pa naj bo user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.4.2009 11:29:00 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.4.2009 11:56:33   
Anonimen
Jutro. user posted image

Stella, to pa so lepe novičke za po praznikih!!! Super! Čestitam!! Sedaj pa pridno čuvaj svoji dve  user posted image  user posted image .

n74, joj.. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  Upam, da se bo srečno izteklo!! Le pojdi še po eno mnenje, ker je boljše tako, kot pa, da bi se potem spraševala.

reby, lep buši!! user posted image user posted image

lučka, končno si se javila!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Kako si? Berem, da te ZZZS nekaj heca. user posted image  

WP, super za dve blastocisti. user posted image  user posted image   user posted image  Vidiš, je pomagalo, da si zajčku povedala svojo željo. user posted image

bebiii, tud mene je HSG ful bolel, s tem, da sem pojedla prej ene 4-5 naklofenov in dobila protibolečinsko injekcijo..user posted image  Prvič v življenju sem od bolečine zašvicala kot konj, slabo mi je postalo..

barbi, ste imeli pa res smotan dan. user posted image  Ampak bo že, glavno da ni nič hujšega. Prst se bo že pocelil, do takrat pa pridno rišite na mavec. user posted image

sapi, danes pa punkcija? Upam, da bo čim manj boleča, jajčec pa čim več. user posted image

šopka, žal mi je. user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  Kolikor jaz vem oz. mi je povedal dr. D, zaključijo s postopki nekje 15.7. Se pravi, da moraš biti sredi julija že konec z vsem.

Jaz sem pa danes začela z montijem in upam, da se ga bom sedaj ko imam nek cilj končno tudi držala. Pa vitamine grem danes kupit.. Evitol, q10.. še kaj?? Pa kakšni nasveti?

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.4.2009 12:23:47   
BarbiG
Suzi pa vsak dan 1 jajček in pivce za živce. user posted image  Držim pesti, da bo uspešen postopek. Kdaj pa začneš? Jaz začnem v petek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.4.2009 12:24:30   
BarbiG
Ja, kje pa so današnje akterke s poročilom? Javila se nam je samo BEBII, pa ostale user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.4.2009 12:31:28   
Rakica_80
BarbiG, možno da so zavile v kako gostilno na pivceuser posted image V petek začneš s špikanjem ali greš takrat po špike?

Suzi, ti si kr kupi vitaminčke, jaz pijem že 22 dni Elevit in so res super, saj ima vse vitamine notri in še folno kislino!
Kdaj si naročena?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.4.2009 12:34:36   
BarbiG

BarbiG, možno da so zavile v kako gostilno na pivceuser posted image V petek začneš s špikanjem ali greš takrat po špike?

Suzi, ti si kr kupi vitaminčke, jaz pijem že 22 dni Elevit in so res super, saj ima vse vitamine notri in še folno kislino!
Kdaj si naročena?

Ja, v petek grem po špike in Suprefact. Sam najprej k sestri, da me sprejme v postopek. Jaz pa jem vitamine Centramed Mami, se mi zdi, da jih moj želdoec mal boljš prenaša kot pa Elevit. BEBIII, upam, da ne ješ še dodatno folne kisline, ker jo Elevit že vsebuje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.4.2009 12:38:22   
Rakica_80
O super, boš postala tudi ti kmalu drogerašicauser posted image user posted image user posted image
Ne ne, samo Elevit pijem- konjske tablete jaz pravimuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.4.2009 13:18:40   
Anonimen
Barbi, ta teden bom dobila M (predvidoma v soboto, nedeljo), potem pa pokličem in moram 3 dan na UZ. Tam se bojo odločili ali bom začela takoj 3 dan, ali 5 ali pa 22. To 3 dan in 5 dan so neke nove metode, ki jih preizkušajo na mladih.user posted image  Tako, da če ne prej začnem s postopkom nekje okoli 10.5. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.4.2009 13:25:54   
sonček85
žiži:u lejo frajlo ,a ti že brojiš sitno za naju  z Ajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo samo poročilo iz pregleda ,vse ok ,popadkov ne kaže več tko kot včeraj k smo morali že v P ,pregled imamo 23.4 user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.4.2009 13:40:11   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Barbi, ta teden bom dobila M (predvidoma v soboto, nedeljo), potem pa pokličem in moram 3 dan na UZ. Tam se bojo odločili ali bom začela takoj 3 dan, ali 5 ali pa 22. To 3 dan in 5 dan so neke nove metode, ki jih preizkušajo na mladih.user posted image  Tako, da če ne prej začnem s postopkom nekje okoli 10.5. user posted image

Potem bove pa lahko ena drugo bodrile, če boš pa v tistem poskusnem boš pa prej konec. Pa nič zato, važn da na konc obe dočakave +.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.4.2009 13:41:32   
BarbiG

O super, boš postala tudi ti kmalu drogerašicauser posted image user posted image user posted image
Ne ne, samo Elevit pijem- konjske tablete jaz pravimuser posted image

OK, pol pa vse štima. So pa res konjske user posted image , tud Centramed Mami. Ampak za našo deco pa vse potrpimo in vse nardimo, a ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.4.2009 14:12:19   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
cukica - posvet dr. Ribič
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ
Miklarom - UZ

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04. ponovni test 16.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Bozza  greje  user posted image   test 22.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.
Womanpolice  greje user posted image user posted image   test 28.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (GK LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, n74, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
  • Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

user posted image  Stella Rosa (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1195
    14.4.2009 14:19:51   
    BarbiG
    Mismis kaj pa tole pomeni, da ima Stella Rosa ponovni test. Pa ja ni kaj narobe? Me začenja mal skrbet. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    14.4.2009 14:21:31   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mismis kaj pa tole pomeni, da ima Stella Rosa ponovni test. Pa ja ni kaj narobe? Me začenja mal skrbet. user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella ima ponovni test, ker ima zelo nizko vrednost beta HCG, čeprav ji CB kaže plus
    Bomo videli v četrtek, kaj je na stvari, sedaj pa držimo pestke za njo user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 1197
    14.4.2009 14:31:26   
    Rakica_80
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1198
    14.4.2009 14:33:55   
    Rakica_80
    Lana70,Cukica, Kiwi in Sapi, ma kje ste madoncauser posted image
    Dobro zate Lana vem, ampak punce, dejte no javit, veste kako smo mi ženske firbčneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
    14.4.2009 14:33:58   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Stella ima ponovni test, ker ima zelo nizko vrednost beta HCG, čeprav ji CB kaže plus
    Bomo videli v četrtek, kaj je na stvari, sedaj pa držimo pestke za njo user posted image user posted image user posted image user posted image

OK. Hvala za informacijo Mismis. Bom držala pesti, da bo v četrtek vse v redu in se bo hormon močno povečal. Stella Rosa drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.