|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
13.4.2009 20:52:32   
bamoocham
Fragola, dobrodošla domauser posted image .
Samo, da je zdaj vse ok. Zdj se pa čuvaj še naprej.user posted image user posted image user posted image

Grem Jonasa gledat. Lep včer še naprej.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.4.2009 20:58:00   
Lsica
Tira, jaz sem se že tud ful zanimala kakšna je praksa glede dojenčkov in morja... Midva sva rekla, da greva septembra, ko ne bo več take vročine, pa gužve, pa dojenček bo dal glavne preglede čez, pa malo se bomo že navadili eden na drugega... Ko sem spraševala punce, ki so že rodile, na kaj moram pazit, so rekle, da zaradi dojenčka ni nobene panike (no pazit je treba na vročino in tekočino), bolj je delikatno, kako se po porodu počutiš ti (saj veš, rezanje oz. šivi, čišča, utrujenost,...).
Glede na to, da bo pri tebi že 3 mesece naokrog mislim, da ne boš mela nobenih problemovuser posted image .

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.4.2009 21:13:16   
Goldy
Tira, Lsica - tudi mi jo mislimo tam konec avgusta, septembra mahniti na dopust. Da se malo ulaufamo, pa pridem jaz k sebi (če bi bila šivana ali kaj takšnega...). Drugače je nam rekla babica v MŠ, da z otročki ni problem, bolj je odvisno, kako se bomo mamice počutile.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.4.2009 21:39:36   
donna22
Tudi mi2 imava v planu počitnice na morju, in sicer konec avgusta, ker je moj letos šel v policijo in ima pač samo zadnji teden avgusta fraj. Mala bo pa stara nekje 2 meseca ... No, če bo le počutje dobro in vse okej z user posted image ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.4.2009 21:40:29   
majana79
fragola, lepo da si spet doma. user posted image Zdaj se pa čuvajta in nič več po bolnicah do poroda! user posted image

Lsica, vzela bom tanove racmanke, iz bambusa. Baje so tanjše kot tiste prejšnje, čeprav nekaj dražje. Se moram potem ko bom na dopustu odpravit kar en dan gor k njim, da to vidim v živo, pa še ceneje jih dobiš.

Tira, jaz tudi računam da bomo šli septembra, seveda če bo z mano in malim vse ok. Nam je patronažna v MŠ rekla da otrok itak gre lahko že ven takoj, prav tako v vodo, samo da to delamo počasi, ne ga kar v vodo vržt, da je bolj 'problem' lahko to, kot je Lsica že napisala, kako se mamica počuti. Ampak jaz računam na to, da bomo vse super user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.4.2009 21:49:37   
bjondi
Hanuši-En user posted image  za tvojo pupiko s krči.Ravno me je prejšnji teden klicala tovarišica iz šole ,da ima naša Karin krče sicer v nogah,tako da pije zdaj magnezij ...No zdaj smo zadevo malo umirili tako da jo samo kak na dan prime.Ampak tole si pa res ne predstavljam s trebušnimi krči.Je pa vrjetn res pogojena zadeva z rastjo.

Tira-dobrodošla med nami

Pleničke-pri nas bomo uporabljali tudi tiste za enkratno uporabo

Fragola-lepo da si doma in da je bolje

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.4.2009 0:03:21   
bjondi
Evo nekaj fotk iz našega velikonočnega zajtrka,na koncu pa še moj bauhi v 29 tednu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.4.2009 6:41:15   
amaya
Joj Bjondi mene je 1x več čez trebuh user posted image Vsaj zdi se mi tako user posted image
danes ponoči sem si končno privlekla na plan mojo lunco za spat in povem vam, da sem spala po dolgem času fenomenalno! To je tista blazina za dojenje. Že pri prvem sem jo prakticirala že med nosečnostjo in je zakon. Predvsem zadnje mesece.

Kar se tiče dojenčka in kopanja v morju: jaz sem mojega Etienna dala v morje pri 4, 5 mesecih, ampak zato ker je bil fabruarček user posted image Drugače je pa fanj, da že malo glavico drži, ker je lažje. Moj jo je takrat že držal konkretno, tako da ni bilo problemov. Sploh pa sem bila večino dneva kr na plaži, v senci, tam mi je spal, se igral, vse....leto si mislim nabavit še tole:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/gowi-paviljon-Skoljka-2-v-1/001119002289001113
da bomo lepo še v zavetju...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.4.2009 7:06:43   
Anonimen
Dobro jutro!

fragola fajn, da si domauser posted image

mi smo danes tudi fajn spali, no jaz sem ene3x zavila na wc.user posted image

morje- mi smo šli na moreje ko je bil anej star ene 3mesece, pa je bilo super, razen tega da je bilo takrat grozno vreme in smo imeli skoraj cel teden dež. za user posted image res ni problem, bolj je bilo meni nerodno ker sem bila še vedno ogromna in sem se komaj v kopalke stiščalauser posted image . drugače pa res je najbolj preprosto posebej če dojiš. ne rabiš nič druga kot plenice in cotke. letos pa ne bomo šli nikamor, ker ne bo denarja. namreč avto nas je stal več kot smo pričakovali pa še sobice bi radi dokončali, tako da bomo morali letos biti zadovoljni kar z bljižnjimi toplicami.

nič grem se uredit pa počasi do laboratorija,

lep dan!

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.4.2009 7:37:57   
bačko
Jutro!
Deja naša ima flaško res samo takrat ko pije čaj.Odvajenje pleničke pa bova probali enkrat maja če je pripravljena na to.Tako kot ti je Lenika napisala probaj da boš videla če je pripravljen na odvajanje.Samo ne ga siliti.
Fragola lepo da si doma.user posted image user posted image user posted image Kako si?
Tira mi gremo septembra v Izolo!Smo tudi pri Žani šli na morje ko je bila stara 2 meseca in je bilo super.Čeprav smo imeli grozne krče in je veliko jokala.
No mi smo včerja bili v Tivoliju in je Žana zelo uživala.Tudi sama zdaj spi v svoji sobi in ni nobenih težav.Pridna punca.
Naslednji pregled imam 8.5.Za seznam.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.4.2009 8:16:51   
loveforever
dobro jutro... no da se vam še jaz požeruh malo javimuser posted image .
sedaj čez praznike sem malo dala računalnik na stran, no in danes vidim da sem stopila v zadnje tromesečje torej v 31 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

no da malo še jaz pokommnetiram:

pleničke - bomo mi imeli za enkratno uporabo io sicer pampers-jih že imamo

no pa da se pohvalim m, mojo ta malo (2leti in 8 mesecev) sem prejšni teden dala ven s pleničke, ker se mi ponoči 14 dni sploh ni polulala, in sem jo vprašala če dama pleničke ven in je bila vsa navdušena tako da sedaj nimammo več pleničlk!!!!user posted image user posted image bravo mami in mala lubica. veste kako jo je fajn gledat ko ma tako drobno rit, sej se je v 5 dneh ene 3x polulala 1xpokakala, sedaj pa je 2 dni popolnioma suha!!!!! ful je pridna

flaške- moja jo je še sedaj občasno uporabljala za kakav vendar te na duc plastičen, ampak sem pšroti temu in sem ji jo vzela, ker se samo fcarta po njej. ta mala je izgubila zgornje4 zobe zaradi flaške.

in priporočilo zobozdravnice --  " pri drugem otroku kupite raje stekleno flaško ( ker se v primerjavi s plastično bolje očisti kislina ) in dajajate notri nesladkane stvari najbolje prekuhano vodo ( no jaz seveda bom dala notri vsaj malo komarčevega čaja, vendar ne tako da bo sladek ) imeti pa jo skoraj morate, glede na to da bo dojenček rojen v poletnem času, kjer je posebno treba biti pozoren da otrok spije dovolj tekočine saj lahhko že v parih urah dehidrira.... po žlički se baje težje napije...user posted image  

no js bom nasvete upoštevala saj je moja imela zelo velike probleme z zobki in bi rada videla če je tores problem v flaški....

mala princeska za kakšno knjigo se pa gre, nisem zasledila pogovorauser posted image

vsem ki vas kaj muči user posted image user posted image naj vam prinesejo srečo.

no js pa imam zadnje čase zelo "razredčen izcedek", prej sem imela zelo lepljivega in gostega sedaj pa je tako voden skoraj kot sama voda le malo bolj gost, ima katera podobno zadevouser posted image

morje pri nas ga letos ne bo, je recesijauser posted image , pa malo bomo si našparali za otroško sobico...... bomo pa drugo leto toliko bolj z veseljem šli. no sevdea se bomo en dan na slovensko obalo peljali na en izletuser posted image

no sedaj pa grem malo pojesti, dojenček pravi da je lačenuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.4.2009 8:24:04   
lenika
Dobro jutro!

No pa smo se prebili čez praznike. Jaz sem kar v redu, čeprav z dvema kilogramoma več in pekočo zgago. A bomo že tudi to uredili.

Fragola, lepo, da si doma. Mi je pa jasno, da v bolnici nisi tako spala kot spiš doma na svoji postelji.

Deja kar se tiče odvajanja plenic smo mi tudi lani pri Maticu poskušalim ko je bil star 2 leti. Uspelo je samo za kakanje in od takrat se ni več v plenico pokakal. Kar se tiče lulanja, pa ni in ni šlo. Pa smo pač pustili čez zimo in letos v začetku marca sem mu dala pleničko dol in od takrat je suh brez vsakega probema. Tako, da vse ob svojem času.

Morje, mi smo rekli, da bomo šli, če bo vse v redu konec avgusta ali v začetku septembra. Z Maticem smo šli, ko je imel 3 mesece in ni bilo preveč fajn. V vozičku se ni hotel vozit, zaspal ni nikoli v vozičku, na plaži se je hotel samo noseit gor in dol, ni šans, da bi bil na miru. Enkrat, ko je celo zaspal v vozičku, smo se celo ustavili na kavici. Ravno sva naročila, se je zbudil in je bil takšen jok, da sem ga morala nosit po terasi gor in dol, da niso vsi gostje pobegnili. Tako, da sva se odločila, da če bo tudi drugi otrok kot dojenček tako zahteven, potem definitivno ne gremo, drugače pa gremo. Bo šel pa Matic letos z babico in dedkom za en teden. Me je že sedaj groza, ker nikoli še ni bil več kot 1 dan stran od mene, a to je moj problem, s katerim bom morala razčistit, njmu bo gotovo lepo.

Bjondi prekrasno izgledajo te dobrote, a moram priznat, da me danes nič več ne mikajo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.4.2009 8:29:33   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

imeti pa jo skoraj morate, glede na to da bo dojenček rojen v poletnem času, kjer je posebno treba biti pozoren da otrok spije dovolj tekočine saj lahhko že v parih urah dehidrira.... po žlički se baje težje napije...

Moj Matic je bil rojen meseca maja in je odklanjal flaško in nasplošno vso tekočino. Ni želel ne vode ne čaja. Bil je izključno dojen. Pediatrinja je rekla, da z dojenjem dobi dovolj hrane in tekočine. Na začetku, ko začne vleči, je mleko bolj redko in se odžeja, nato je gosto in se naje, na koncu pa zopet redko za odžejat. Je pa res, da se je čez poletje, ko je bilo vroče, zelo pogosto dojil.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.4.2009 8:31:11   
lenika
Sedaj pa šibam dat en stroj cunjic prat, ker sem ugotovila, da jutri napolnim 33 tednov in me je kar malo panika zgrabila, ker še nič nimam pripravljeno.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.4.2009 8:39:16   
loveforever
lenika ja kr pohiti s cotkami, nikoli ne veš kaj te presenetiuser posted image  tud jaz grem dat cotke prat, sam ne za dojenčeka je zunaj tako lepo vreme da se hitro vse posuši

za user posted image  pa imam že nekaj cotk prepranih, tako da imam za prvo silo,.

prsne blazinice in modrci za dojenje - katere prsne blazinice boste uporabljale ( jaz sem v 1 nosečnosti od fichies - neve,m kak se napiše, ) v bebi centru so ble skoraj najcenejše v modri škatli, pa so kr hitro premočle, a ima katera boljše izkušnje s kakšnimi drugimi??

kaj pa modrci za dojenje si jih boste nabavile in kje???

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.4.2009 8:42:11   
lenika
Modrce za dojenje jaz že kar nosim, ker so mi najbolj udobni. Imela sem še 3 iz prve nosečnosti, tokrat pa sem si nabavila še dva preko Neckermana. Kar se tiče blazinic za dojenje, se jaz uporabljala najprej od Chicota, nato pa od babylove.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.4.2009 8:56:44   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Aja še to bi vas vprašala: A boste letos odšla s svojimi user posted image  kaj na morje? Ali boste to poletje raje doma. Midva sva se prijavila za september, ko bo user posted image  star vsaj slabe 3 mesece. Kaj ve mislite glede morja??

fragola pozdravljena nazaj med nami. Me zelo veseli, da sta še v enem kosu domov prišla.

Tira mi imamo namen it na morje konec avgusta ali pa v začetku septembra.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.4.2009 9:41:07   
lino
Pozdravljene punce.

Kavouser posted image , čajuser posted image , kapučinouser posted image ???

Fragola me veseli, da je vse o.k., kar tako naj tudi ostane dalje!user posted image user posted image

Mi tudi verjetno ne bomo šli na morje (recesija, brez službe,...) in moram reči, da bom to verjeto kar slabo prenesla...user posted image
Veste, zelo obožujem morje in ga že lani nisem videla , ker sem se mojima dvema na Kolpi pridružila...(katastrofa-voda je imela 16-20 stopinj). No v letu 2007 sem bila 2 meseca na morju-službeno in zaradi tega je kao potem lani morje odpadlo (ker z dragim nisva mogla imeti isti čas dopusta in sem sama potem samo podaljšan vikend koristila...)
Ko sem imela 1user posted image tudi nismo šli na morje, ker je bil septemberski (sama nisva šla) in sem potem norela, ko nisem bila 2 leti na morju...in sedaj bo isto...upam samo, da se bom imela bolj pod kontrolo ali pa, da se me dragi usmili in me pelje za kak vikend na morje.user posted image

Sedaj pa moram pod tuš in po napotnico k zdravnici...si je moj sinko v soboto nogo zvil in sva bila v nedeljo na urgenci in to brez napotnice in brez kartice (jo ima trener...) in sva bila kot dva klošarja, no pa moram sedaj za nazaj urejat...

Se tipkamo.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.4.2009 9:51:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Mala_princeska, očitno bova edini s pralnimi (aja, pa skuštrana se mi zdi da jih ima tudi). user posted image Jaz sem se, že leta nazaj preden sem zanosila, odločila, da bom imela pralne. Sploh pa me je prepričalo to, da imamo fantka, ker znajo biti še bolj občutljivi. Če je moja mami 3 gor dala z navadnimi plenicami, bom tudi jaz s temi današnjimi, ki so veliko bolj prijazne za uporabo. Pa mene tudi vsi čudno gledajo, češ, potem boš pa samo prala... Ampak to že itak potem stalno delaš. user posted image Ampak, če mi nikakor, ampak res nikakor ne bo zneslo, bomo šli pa na tiste iz DM, eko, ki jih pohvalijo. Bova si izmenjali izkušnje pa bo user posted image

jaz se nikakor ne morem odločit ali bi jih kupila ali ne, ali naj jih kupiva potem, če jih bova rabila.
jaz se s svojo taščo tudi ne razumem najboljše, hvala bogu se vidimo samo nekajkrat na leto.

Seveda, si bomo izmenjali izkušnje. Mene imajo sicer že za noro, ampak se jim ne bom pustila zafrkavat.
Stekleničke prvo sem kupila cel komplet od Aventa - potrebovala sem pa samo 1 stekleničko za čaj(sok) in 1 za mleko (zelo zelo kasneje), zdaj bom pa samo cuclje dokupila, ko jih bom rabila (stare sem vse pometala stran).

Tašče - mi živimo v isti hiši (tast in tašča) sta spodaj in sicer imata včasih svoje finte, ampak se zaenkrat kar razumemo, smo pa imeli obdobje ko smo se non stop kregali. Ker živimo v njuni hiši želita imeti pri vsaki stvari seveda svoj prav in občasno želita kar komando nad nami držat. Ampak kar gre....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.4.2009 9:53:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Lsica, vzela bom tanove racmanke, iz bambusa. Baje so tanjše kot tiste prejšnje, čeprav nekaj dražje. Se moram potem ko bom na dopustu odpravit kar en dan gor k njim, da to vidim v živo, pa še ceneje jih dobiš.

Kdaj pa imaš ta dopust, da gremo skupaj gor? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.4.2009 9:57:42   
Mala_princeska

mala princeska za kakšno knjigo se pa gre, nisem zasledila pogovorauser posted image

Knjiga o zgodbi Urše Čepin. Trači user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.4.2009 10:00:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Bjondi prekrasno izgledajo te dobrote, a moram priznat, da me danes nič več ne mikajo.

Res lušne slikice vaših dobrot Bjondi in luškan buši. user posted image
Jaz sem sedaj po uz-ju v 31. tednu, po zadnji m. pa v 33. Skratka zadnja tretjina maratona.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.4.2009 10:07:28   
Mala_princeska
Ja Fragola dobrodošla doma in srečno do konca user posted image user posted image user posted image .

Blazinice za dojenje - za doma si je najlažje kar plenico bombažno pod modrc stlačit user posted image user posted image ali pa tetra krpice. Drugače bom pa nakupila verjetno pralne ali pa take, ki se na modrc prilepijo, da ne zlezejo ven.

Morje - prvič smo šli za nekaj dni, ko je imela mala 5 mesecev in je bilo super (septembra), tko da letos bomo verjetno tudi septembra šli, če bodo finance dopuščale. Sicer se gremo pa že čez 14 dni potolažit z morjem - gremo za 4 dni v Strunjan. user posted image Darilo mojemu za 30. let in darilo za princeskin RD, nekaj dni brez psa in relaksiranje pred prihodom user posted image . Sprehodi, čofotanje v bazenu (notranjem),....Sicer jaz ne vem koliko se bom upala namakat - da ne bi kaj v bazen steklo user posted image (moja porodna voda slučajno)user posted image user posted image user posted image , bom pa kakšno knjigo prebrala user posted image .

Uživajte na sončku, dokler se nas ne poloti muhasti aprilski dež. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.4.2009 10:07:46   
biba14
Ojla...

no js pa imam zadnje čase zelo "razredčen izcedek", prej sem imela zelo lepljivega in gostega sedaj pa je tako voden skoraj kot sama voda le malo bolj gost, ima katera podobno zadevouser posted image

jaz imam isto...

Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.4.2009 10:10:38   
biba14
Na morje bomo šli, če bo user posted image  priden..ker nekega jokanja cele dneve v hotelu ne privoščim nikomur, od dopusta pa tako tudi nebi nič imeli.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?