lenika
|
Dobro jutro! No pa smo se prebili čez praznike. Jaz sem kar v redu, čeprav z dvema kilogramoma več in pekočo zgago. A bomo že tudi to uredili. Fragola, lepo, da si doma. Mi je pa jasno, da v bolnici nisi tako spala kot spiš doma na svoji postelji. Deja kar se tiče odvajanja plenic smo mi tudi lani pri Maticu poskušalim ko je bil star 2 leti. Uspelo je samo za kakanje in od takrat se ni več v plenico pokakal. Kar se tiče lulanja, pa ni in ni šlo. Pa smo pač pustili čez zimo in letos v začetku marca sem mu dala pleničko dol in od takrat je suh brez vsakega probema. Tako, da vse ob svojem času. Morje, mi smo rekli, da bomo šli, če bo vse v redu konec avgusta ali v začetku septembra. Z Maticem smo šli, ko je imel 3 mesece in ni bilo preveč fajn. V vozičku se ni hotel vozit, zaspal ni nikoli v vozičku, na plaži se je hotel samo noseit gor in dol, ni šans, da bi bil na miru. Enkrat, ko je celo zaspal v vozičku, smo se celo ustavili na kavici. Ravno sva naročila, se je zbudil in je bil takšen jok, da sem ga morala nosit po terasi gor in dol, da niso vsi gostje pobegnili. Tako, da sva se odločila, da če bo tudi drugi otrok kot dojenček tako zahteven, potem definitivno ne gremo, drugače pa gremo. Bo šel pa Matic letos z babico in dedkom za en teden. Me je že sedaj groza, ker nikoli še ni bil več kot 1 dan stran od mene, a to je moj problem, s katerim bom morala razčistit, njmu bo gotovo lepo. Bjondi prekrasno izgledajo te dobrote, a moram priznat, da me danes nič več ne mikajo.
|