|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
14.4.2009 12:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

preden greste v rim vam en predlog kako servirat dragemu zajtrkuser posted image user posted image user posted image

user posted image

no, to pa je za vas...mogoče pa dobite danes zadnjič moj zajtrk.....

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Detelja, kakšen zajtrk ... njamsi. Sem spet lačna postala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.4.2009 12:06:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro še iz moje strani
user posted image Sem vas prišla na hitro pozdravit, vidim da je že detelja poskrbela za super zajtrk, pa tudi pomočnike je že našla....detelja hvala, res si super punca, vse pohvaleuser posted image ...no kako ste kaj spale, jst kr ok. mela sem ene tri popadke, seveda lažne, pa par odhodov do že dobro poznanega WCja...to pa je tudi vse....zopet se nam obeta lep dan, puncam ki imate preglede želim vse dobro, pa kakega aprilskega krofka na novouser posted image ...vsem ostalim, pa da lepo preživijo ta popraznični torekuser posted image

Jst bom šla še malo po trgovinah, pa nakupit za kosilo, moj gre danes na dietouser posted image user posted image user posted image ....je bil noseč z mano, zej bi pa rad do poletja mal dol spravuuser posted image user posted image ...jah sem mu rekla, nč dieta user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba...pa boš fit...a ne punceuser posted image user posted image , no sicer pa še mene tudi čakajo odvečni kg...kar precej jih je in res upam, da bodo šli dol po poroduuser posted image , no brez športanja ne bo šlo, ampak se bom potrudila...ve se obremenjujete ko ste jih 16 pridelale jst punce pa sem na 22...zdej ko sem mal shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...eh bo že, sam da mi prvo našo štručko spravimo na svet, ki je že tako velika, da mamica ne more več jest, saj koker mal več pojem (beri 2 kosa kruha) je to že preveč in gremo proti školjkiuser posted image ...joj s to školjko sva zadnje čase postale res the best friendsuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj vam še naj napišem????....Nič, da se dobro mejte, veliko se smejte, božajte bušije...jst pa se vam oglasim popoldanuser posted image

Brigitka hvala za lepe želje user posted image , tudi tebi lep pomladni dan!  user posted image user posted image user posted image Pa dobro se držiš glede na prijateljstvo s školjko. user posted image Pa prav imaš glede kg, jih bomo že pokurile, samo da naše bebice spravimo na svet. user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.4.2009 12:09:26   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Tiste, ki ste že rodile - Ko si po porodu tiste tri ure v porodni sobi, kako je z lulanjem? Recimo, da imam Elo na prsih in me pritisne lulat? Te sploh pustijo, da se tiste tri ure vstaneš iz postelje? Ali ti dajo kahlco user posted image ?

Vas grem še malo prebrat za nazaj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

V lj moras na kahlico. Meni sploh ni bil problem. Sem ene 2x lulala pred porodom in pol 1x po. Mal se moras skoncentrirat, pa gre. Sem vprasala, ce grem lahko na wc, se preden smo azceli, pa so rekli, da ko enkrat predrejo mehur, ne mores vec iz porodne. Ce je se cel, pa bi verjetno lahko sla. Ker se naceloma lahko sprehajas med popadki drugace.

Odpiranja pred popadki jaz nisem nic cutila. Na pregledu sem bila 3cm odprta.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.4.2009 12:11:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro.

Da se malo še javim, da boste vedele, da vas nisem še zapustila.

Od danes naprej imam CTG v P vsaki dan in je zdravnica rekla, da se bodo sproti odločili kako in kaj naprej z menoj. Nikomur ni jasno kako to, da sem toliko čez rok. Sicer plodovnice imam še dovolj in z otrokom je vse ok in to je njim razlog, da ne sprožijo poroda. Imam občutek, da bodo do enega petka gruntali kaj z menoj potem pa mi bodo sprožili če že prej ne bo kaj narobe.

Mene vse boli, ampak najhujše je to, da me trebuh tako srbi oz. okoli popka tam kjer imam največ strij, da bom popizdla. So mi dali v P hladilno mazilo, ker mislijo, da me srbi od tistega gela od CTG-ja. To mazilo pomaga eno uro pol pa začne spet noro srbeti in je tako hudo, da še ponoči ne spim od te srbečice.

Sedaj pa imam še vrtoglavico, nič si grem kavo skuhat, mi je verjetno pritisk padel.

Sporočim če bodo kaj novega dognali v zvezi z menoj, tam v porodnišnici.

cao

Srečka82 držim pesti zate, da čim prej pridejo naravni popadki! user posted image user posted image user posted image Glede srbenja, tam ko imaš strije, pa si namaži s kakšnim naravnim oljem in predvsem pazi, da imaš na trebuščku zares 100% naraven material, nobene sintetike ali kaj podobnega. Mogoče najbolje, da imaš doma trebušček kar nepokrit, da koža fajn diha. Pa pazi s čem se tuširaš, da ni preveč kemije. Bilo bi idealno kakšno naravno milo za telo (Weleda, Hauscka, Logona ...), pa še to le tam, kjer se potiš in po trebuščku samo z vodo. Nosečke smo namreč še toliko bolj občutljive na vse umetno in nenaravno, zato so reakcije še toliko večje. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. user posted image

(odgovor članu srecka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.4.2009 12:13:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ntaša

En lep sončen dan vsem aprilčicam!!!!! Naš sonček Miha je pokukal na svet v petek 10.4.2009.user posted image
Je kar pravi korenjak. velik je bil 52 cm in težek 3760g. Vsem nosečim aprilčicam en lep porod, mamicam pa lepo cartenje s s vojimi krofki in jagodkami.Zdaj pa že kliče, tako da se še slišimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Ntaša za Miha user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajta, pa pridi še kaj, da vidimo tvojega krof(e)ka in nam poveš, kako je šel porod in kako se počutita doma.

(odgovor članu Ntaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.4.2009 12:16:19   
malapikica
Evo mene s pregleda. Vse je bp. Sem v klubu 1 cm.
Kontrola čez dva dni 16.4.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.4.2009 12:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo da vam sporočim da bom jutri 3-tjič mama. Danes sem imela spet amnio in je rekel Dr da je plodovnica mlečna in da bojo jutri naredili CR. Danes ob 15 imam sprejem v P. da bom baje spočita na operaciji jutri zjutrej user posted image .
Komaj čakam da jutri zagledam mojega tretjega fantka user posted image .
Lp in lepo se imejte in čim lažje rojevajte, ko me ne bo, če drugač ne se tipkamo drugo sredo.
Aja novico o otročku bo pa sporočila moja soseda ki je tudi tukaj na rr pri januarčicah 08.

L&L uspešen CR, držimo pesti! user posted image Pa jupi, jutri boš že videla svojega tretjega sinčka! user posted image user posted image user posted image user posted image To pa bo mamica blažena med samimi moškimi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.4.2009 12:19:54   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Ntaša
En lep sončen dan vsem aprilčicam!!!!! Naš sonček Miha je pokukal na svet v petek 10.4.2009.user posted image
Je kar pravi korenjak. velik je bil 52 cm in težek 3760g. Vsem nosečim aprilčicam en lep porod, mamicam pa lepo cartenje s s vojimi krofki in jagodkami.Zdaj pa že kliče, tako da se še slišimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za korenjaka Miho!

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.4.2009 12:21:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dobro jutro babuške!
Da vas najprej lepo pozdravim, kot se spodobi, preden grem citirat user posted image . Še eno lepo jutro user posted image , kaj č'mo lepšega! user posted image Jaz sem spala kot top, od 23h do 10h, razen par obiskov na wc-ju. Sem se pa zvečer izjemno težko premikala, ker sem se fajn najedla in se mi zdi, da se mi je Ela dobesedno zarila v  mehur user posted image user posted image user posted image . Sem šla najmanj 5-krat na wc v 5 minutah user posted image . Zdaj jo že kar čutim vedno bolj spodaj, pa velika je tudi že, tako da ni čudno, da se bližam 39t. Še malo babuške ... user posted image

Sonček in Junona
- Ustvarila sem nov album, kjer imam noter novo fotko bušija pri 38t4d, če bo lahko katera vzela prvo in jo dala na seznamček? Hvala. user posted image

Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo pokazalo, saj sem imela od zadnjega pregleda kar nekajkrat občutek, da se dodatno odpiram, tako da je možno, da bom jutri odprta že več kot 2 cm user posted image user posted image . No, bomo videli, pustimo se presenetiti. Vsekakor pa bo potrebno počakati na popadke. Čep še mi ni šel, pa tudi plodovi ovoji upam, da se mi ne bodo predrli pred popadki, bi raje, da med porodom in da začetek poroda pomenijo popadki.

Me pa zadnje čase kar nekaj matrajo hormoni očitno, saj sem na čase tako čustvena, da to več ni resuser posted image . Včeraj sem kar imela nek napad joka in strahu, sem kot dojenček rabila, da me je moj cartal in sploh ni smel vstran od mene. Sem se malo pojokala user posted image in je bilo boljše. Očitno hormoni, ki moje telo pripravljajo na porod, vplivajo tudi na mojo psiho. Ja ja, vsak izgovor je dober user posted image user posted image user posted image .

Tiste, ki ste že rodile - Ko si po porodu tiste tri ure v porodni sobi, kako je z lulanjem? Recimo, da imam Elo na prsih in me pritisne lulat? Te sploh pustijo, da se tiste tri ure vstaneš iz postelje? Ali ti dajo kahlco user posted image ?

Vas grem še malo prebrat za nazaj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

Pač jst sem vprašala ... me je s postlo zapeljala do wc in tamalo sem dala babici...sem šla 2 m lulat in vrnila nazaj brez problema.....tolk sem bila super, da bi takrat s tamalo šla kar domovuser posted image

Hvala za odgovor. user posted image

Baje lahko greš par ur po porodu domov, sploh ni potrebno iti na oddelek, samo moraš pa podpisat, da to delaš na lastno odgovornost. Če je z mamico in otročkom vse ok in v nosečnosti ni bilo nekih komplikacij, mislim, da to niti ni tako slaba ideja. Midve z Elo sva po Rh faktorju nekompatibilne, pa še moj dragi bo vse tri dni 24h/dan z mano, bomo vsi trije spali v P, tako da se nam ne bo mudilo domov. Bomo kar izkoristili, da nas malo razvajajo v P. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.4.2009 12:23:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

NenaLena,

kako pa čuiš odpiranje?

Lp,

veronikab

Kar je meni znano, odpiranja ne čutiš.....jst ga tud nisem.

Ga nisem čutla, da bi bila 1 cm odprta, niti ne, ko sem bila 4 cm odprta (sem še bila doma). Nikakor pa nisem čutla v porodniuser posted image

Zanimivo. No vidiš, kako smo različne. Jaz na primer čutim vse kite, mišice in kosti, kako se premikajo, mehčajo ... tudi ko mi raste trebušček, to čutim. Pa si dobila kaj za bolečine ali si bila pri polni zavesti?

Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.4.2009 12:24:05   
Cveta28
Jaz imam za Elo torbo tudi že v avtu, tudi jajčko, toda svoje torbe še ne, ker bom morala tik pred zdajci dodati še kozmetiko. Prav tako pa ne ruksaka za porodno sobo, ker bom dodala še čaj z medom in sveže plastenke vode. Sem napisala kar en seznam z naslovom Gremo rodit, kamor sem napisala, kaj vse morava storiti in spakirati, ko bo čas za P, in ga nalepila na hladilnik, da slučajno kaj ne pozabiva. Že vidim, kako bo moj živčen šel stokrat čez seznam user posted image user posted image user posted image . Na koncu bom tako jaz med popadki kuhala čaj user posted image user posted image user posted image .

Pri nas visi na omari že 3 tedne, torebe za v in iz P so spakirane že 1 mesec, jaz pa še vedno 2v1 user posted image
In ko mojega vprašajo ali ima že vse pripravljeno, on mirne duše odgovori 'Je moja že vse poskrbela in me bo še spomnila, ko bo čas za vse' user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 14.4.2009 12:25:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
14.4.2009 12:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

En lep sončen dan vsem aprilčicam!!!!! Naš sonček Miha je pokukal na svet v petek 10.4.2009.
Je kar pravi korenjak. velik je bil 52 cm in težek 3760g. Vsem nosečim aprilčicam en lep porod, mamicam pa lepo cartenje s s vojimi krofki in jagodkami.Zdaj pa že kliče, tako da se še slišimo.

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Še raport s pregleda: MV lepo zmehčan, CTG bp, pridružujem se klubu 1cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image   za pregled! Še malo ... user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.4.2009 12:30:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

NenaLena

V lj moras na kahlico. Meni sploh ni bil problem. Sem ene 2x lulala pred porodom in pol 1x po. Mal se moras skoncentrirat, pa gre. Sem vprasala, ce grem lahko na wc, se preden smo azceli, pa so rekli, da ko enkrat predrejo mehur, ne mores vec iz porodne. Ce je se cel, pa bi verjetno lahko sla. Ker se naceloma lahko sprehajas med popadki drugace.

Odpiranja pred popadki jaz nisem nic cutila. Na pregledu sem bila 3cm odprta.

Ah ta Lj, zares so pametni user posted image . Gre za to, da če so plodovi ovoji že predrti, lahko mimo otročkove glavice zdrkne popkovnica, kar bi lahko pomenilo nevarnost za otroka. Toda če potem naredijo pregled in ugotovijo, da je otrokova glavica lepo vstavljena in ni prišlo do izpada popkovnice (kar je med drugim zelo redek zaplet!), se lahko porodnica normalno giblje. Tako da te fore, da mora potem samo ležati, so tako iz trte izvite, da me kar jezi, ko to berem user posted image .
Zanimalo pa me je predvsem, kako je z lulanjem po porodu, ko si še vedno v porodni sobi - zaradi čišče. Ker gotovo, ko se vstaneš, gre ven tudi kri in zdaj ne vem, ali morajo to v treh urah po porodu slediti, koliko je te krvi, ali lahko greš normalno na školjko. Očitno se bomo dogovorili na licu mesta. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.4.2009 12:31:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Evo mene s pregleda. Vse je bp. Sem v klubu 1 cm.
Kontrola čez dva dni 16.4.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

(odgovor članu malapikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.4.2009 12:33:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jaz imam za Elo torbo tudi že v avtu, tudi jajčko, toda svoje torbe še ne, ker bom morala tik pred zdajci dodati še kozmetiko. Prav tako pa ne ruksaka za porodno sobo, ker bom dodala še čaj z medom in sveže plastenke vode. Sem napisala kar en seznam z naslovom Gremo rodit, kamor sem napisala, kaj vse morava storiti in spakirati, ko bo čas za P, in ga nalepila na hladilnik, da slučajno kaj ne pozabiva. Že vidim, kako bo moj živčen šel stokrat čez seznam user posted image user posted image user posted image . Na koncu bom tako jaz med popadki kuhala čaj user posted image user posted image user posted image .

Pri nas visi na omari že 3 tedne, torebe za v in iz P so spakirane že 1 mesec, jaz pa še vedno 2v1 user posted image
In ko mojega vprašajo ali ima že vse pripravljeno, on mirne duše odgovori 'Je moja že vse poskrbela in me bo še spomnila, ko bo čas za vse' user posted image user posted image user posted image

Boljše prehitro kot prepozno, a ne? user posted image Da bomo naše drage skomandirale, ko bo treba v P, to je pa itak jasno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.4.2009 12:35:55   
Anonimen
Evo, pa sem spet skoraj sama zapolnila 3 strani user posted image  user posted image  user posted image . Obljubim, da ko bo Ela na svetu, to ne bo tako, ker ne bo časa vse tako vestno pregledati in komentirati. user posted image  user posted image  user posted image
Šibam v akcijo user posted image , pa se morda tipkamo zvečer user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
14.4.2009 12:36:56   
Cveta28
Evo da vam sporočim da bom jutri 3-tjič mama. Danes sem imela spet amnio in je rekel Dr da je plodovnica mlečna in da bojo jutri naredili CR. Danes ob 15 imam sprejem v P. da bom baje spočita na operaciji jutri zjutrej user posted image .
Lp in lepo se imejte in čim lažje rojevajte, ko me ne bo, če drugač ne se tipkamo drugo sredo.
Aja novico o otročku bo pa sporočila moja soseda ki je tudi tukaj na rr pri januarčicah 08.

Držimo pesti za lep CR in da mali Žak čimprej ugleda ta svet. Tebi pa seveda hitro okrevanje.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
14.4.2009 12:43:30   
Cveta28
Se usedem za računalnik, da napišem report iz pregleda, jaz pa najprej vse prebrat za nazaj in citirat user posted image
Pri nas še nič novega, še vedno odprti za 1 cm, srček bije normalno, koderček se lepo giblje po bušiju, nobenih popadkov, krčev ali lesa podobnega. Naslednji pregled imam v četrtek, 16.4. Če ne bo nič naj bi šla v soboto v P. Jaz jim nič več ne verjamem. user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
14.4.2009 12:46:21   
Miška2006

Dobro jutro babuške!
Da vas najprej lepo pozdravim, kot se spodobi, preden grem citirat user posted image . Še eno lepo jutro user posted image , kaj č'mo lepšega! user posted image Jaz sem spala kot top, od 23h do 10h, razen par obiskov na wc-ju. Sem se pa zvečer izjemno težko premikala, ker sem se fajn najedla in se mi zdi, da se mi je Ela dobesedno zarila v  mehur user posted image user posted image user posted image . Sem šla najmanj 5-krat na wc v 5 minutah user posted image . Zdaj jo že kar čutim vedno bolj spodaj, pa velika je tudi že, tako da ni čudno, da se bližam 39t. Še malo babuške ... user posted image

Sonček in Junona
- Ustvarila sem nov album, kjer imam noter novo fotko bušija pri 38t4d, če bo lahko katera vzela prvo in jo dala na seznamček? Hvala. user posted image

Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo pokazalo, saj sem imela od zadnjega pregleda kar nekajkrat občutek, da se dodatno odpiram, tako da je možno, da bom jutri odprta že več kot 2 cm user posted image user posted image . No, bomo videli, pustimo se presenetiti. Vsekakor pa bo potrebno počakati na popadke. Čep še mi ni šel, pa tudi plodovi ovoji upam, da se mi ne bodo predrli pred popadki, bi raje, da med porodom in da začetek poroda pomenijo popadki.

Me pa zadnje čase kar nekaj matrajo hormoni očitno, saj sem na čase tako čustvena, da to več ni resuser posted image . Včeraj sem kar imela nek napad joka in strahu, sem kot dojenček rabila, da me je moj cartal in sploh ni smel vstran od mene. Sem se malo pojokala user posted image in je bilo boljše. Očitno hormoni, ki moje telo pripravljajo na porod, vplivajo tudi na mojo psiho. Ja ja, vsak izgovor je dober user posted image user posted image user posted image .

NenaLena

Pač jst sem vprašala ... me je s postlo zapeljala do wc in tamalo sem dala babici...sem šla 2 m lulat in vrnila nazaj brez problema.....tolk sem bila super, da bi takrat s tamalo šla kar domovuser posted image

Hvala za odgovor. user posted image

Baje lahko greš par ur po porodu domov, sploh ni potrebno iti na oddelek, samo moraš pa podpisat, da to delaš na lastno odgovornost. Če je z mamico in otročkom vse ok in v nosečnosti ni bilo nekih komplikacij, mislim, da to niti ni tako slaba ideja. Midve z Elo sva po Rh faktorju nekompatibilne, pa še moj dragi bo vse tri dni 24h/dan z mano, bomo vsi trije spali v P, tako da se nam ne bo mudilo domov. Bomo kar izkoristili, da nas malo razvajajo v P. user posted image user posted image

Mogoče sm malo slabo povedala. Tolko sem bila pri moči in brez vsakršnih bolečin...kot, da ne bi rodila. V nobenem primeru pa ne bi šla prej domov...na mojo odgovornost ne....Tudi tako dobro sem se počutila med vsemi poznanimi, da je bil pravi žur na oddelku.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.4.2009 12:48:32   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

NenaLena,

kako pa čuiš odpiranje?

Lp,

veronikab

Kar je meni znano, odpiranja ne čutiš.....jst ga tud nisem.

Ga nisem čutla, da bi bila 1 cm odprta, niti ne, ko sem bila 4 cm odprta (sem še bila doma). Nikakor pa nisem čutla v porodniuser posted image

Zanimivo. No vidiš, kako smo različne. Jaz na primer čutim vse kite, mišice in kosti, kako se premikajo, mehčajo ... tudi ko mi raste trebušček, to čutim. Pa si dobila kaj za bolečine ali si bila pri polni zavesti?

Po eni strani ni dobro, da vse čutiš, ker je bolečin več...vsaj jst mislim...lahko se pa motim...

Meni so dali le eno svečko proti bočlečinam....drugega nič.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.4.2009 12:56:14   
L & L

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Zdej smo si premislil ne bo Žak ampak neki druzga, v zadnjih momentih nas je zamedlo, sta se otroka strinjala.
Držimo pesti za lep CR in da mali Žak čimprej ugleda ta svet. Tebi pa seveda hitro okrevanje.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.4.2009 13:20:26   
*Junona*
POZDRAVLJENE.user posted image

Še moj raport iz pregleda. CTG ok, naredil mi je UZ, plodovnice dovolj, čeprav jo je že manj, ampak še vedno dovolj. Teža je okoli 3kg, ampak je rekel, da to se ni čist tega za držat, ker je komaj izmeril, ker bebi tako stisnjeno leži, ker nima več prostora. Bogi.user posted image Vaginalno me ni pregledal. Naslednji CTG 24.4., nato pa če še kar nič ne bo pa 1. maja v porodnišnici, je moj G takrat dežuren in če bo mv pripravljen mi bo sprožil porod.user posted image Če pa ne, bomo pa še čakali..no, upam, da bom aprilčica.user posted image

Zdej pa šibam na akupunkturo.

Vas potem pokomentiram.user posted image

Čao babike.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.4.2009 13:35:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja hvala za zajtrk in upam,da ni zadnji pred porodom.

mogoče pa res...jutri imam zelo zgodaj pregled tako, da mi ziher ne bo ratal ga pripravit...in nikoli ne veš kako se pregled končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.4.2009 13:36:30   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, držimo pesti....pa brez zapletov, da bi čimprej cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.4.2009 13:38:17   
detelja
no, pa še moj raport ....ctg je bolj miren, čeprav smo prestopili v klub 3 cm...naslednji pregled je jutri..pol pa bomo videli kaj bo...mogoče pa bomo šli že danes rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!