|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
14.4.2009 6:26:13   
detelja
preden greste v rim vam en predlog kako servirat dragemu zajtrkuser posted image user posted image user posted image

user posted image

no, to pa je za vas...mogoče pa dobite danes zadnjič moj zajtrk.....

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.4.2009 6:32:50   
detelja
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.4.2009 6:52:54   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

preden greste v rim vam en predlog kako servirat dragemu zajtrkuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Boooožžžžžžaaaaaaannnnnnnnnsssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.4.2009 6:54:05   
Miška2006

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaka ti častuser posted image

Tale je pa vvvvveeeeeeeessssssssssssoooooooooooooollllllllllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjjsssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.4.2009 7:03:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Tale je pa vvvvveeeeeeeessssssssssssoooooooooooooollllllllllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjjsssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

ti ti lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela, da te pomočniki takoj pritegnejouser posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.4.2009 7:13:13   
Miška2006

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

ti ti lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela, da te pomočniki takoj pritegnejouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.4.2009 7:16:37   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Vidim, da sta Detelja in Miška že v polnem teku oz. da je Detelja prebudila Miško...user posted image user posted image user posted image s pomočniki seveda.user posted image user posted image user posted image

Js se grem oblečt in potem na pregled. Po moje bo danes samo CTG brez pregledauser posted image , no...bomo videli, pustimo se presenetit.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.4.2009 7:16:59   
*Junona*

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Ko pa takele gledaš se pa lahk začneš odpirat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.4.2009 7:17:14   
*Junona*

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Mmmmm, hvala za zajtrk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.4.2009 7:17:28   
*Junona*

user posted image

14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG

user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.4.2009 7:17:47   
*Junona*

Dobro jutrooooooooooooooooooooooooooo

Mi smo že pokoncu. V pol ure sem se zrihtala in v miru pojedla. Kmalu pa tamala zagnala vik in krikuser posted image . Lakotaaaaaaaaa. Pol moram še tamalega zrihtat in greva v life. Peljem ga ne neke terapije, jst pa v 2 urni shoping. Pol pa user posted image k tamali, ker bo spet sirenauser posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, si pišemo kasnej.

Potem pa uživaj in ne zapravi preveč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.4.2009 8:12:45   
brigita23
dobro jutro še iz moje strani
user posted image Sem vas prišla na hitro pozdravit, vidim da je že detelja poskrbela za super zajtrk, pa tudi pomočnike je že našla....detelja hvala, res si super punca, vse pohvaleuser posted image ...no kako ste kaj spale, jst kr ok. mela sem ene tri popadke, seveda lažne, pa par odhodov do že dobro poznanega WCja...to pa je tudi vse....zopet se nam obeta lep dan, puncam ki imate preglede želim vse dobro, pa kakega aprilskega krofka na novouser posted image ...vsem ostalim, pa da lepo preživijo ta popraznični torekuser posted image

Jst bom šla še malo po trgovinah, pa nakupit za kosilo, moj gre danes na dietouser posted image user posted image user posted image ....je bil noseč z mano, zej bi pa rad do poletja mal dol spravuuser posted image user posted image ...jah sem mu rekla, nč dieta user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba...pa boš fit...a ne punceuser posted image user posted image , no sicer pa še mene tudi čakajo odvečni kg...kar precej jih je in res upam, da bodo šli dol po poroduuser posted image , no brez športanja ne bo šlo, ampak se bom potrudila...ve se obremenjujete ko ste jih 16 pridelale jst punce pa sem na 22...zdej ko sem mal shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...eh bo že, sam da mi prvo našo štručko spravimo na svet, ki je že tako velika, da mamica ne more več jest, saj koker mal več pojem (beri 2 kosa kruha) je to že preveč in gremo proti školjkiuser posted image ...joj s to školjko sva zadnje čase postale res the best friendsuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj vam še naj napišem????....Nič, da se dobro mejte, veliko se smejte, božajte bušije...jst pa se vam oglasim popoldanuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.4.2009 8:15:27   
brigita23
joooooo sem šele zdej prebrala da tudi ve mene pogrešateuser posted image user posted image ....kak lepo super ste punce moje...evo vsaki en objemčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.4.2009 8:17:32   
Cveta28
Jutro nosečke aprilske!
Detelja ja THX za fenomenalni zajtrk, ne vem kje bi najprej začela, pri pomočnikih ali pri hrani user posted image
Za sabo imam zopet neprespano dolgo noč. Razlog? Najina včerajšnja romantika se je prehitro končala user posted image . Samo, da sva šla v posteljo je moj koder že pančkal in jaz budala sem zaspala za njim. Potem pa sem se sredi noči zbudila in na telefonu toliko časa igrala igrice, da sem spraznila baterijo user posted image
Sedaj se še hitro oblečem, nekaj dam vase (pa ne tiste žoge, ki jo prenašam že 9 mesecev) in potem zviz na pregled.
Štorklje - sem jih imela čast videt čez vikend, tudi ko sp letale po zraku, pa mi niso nobenega user posted image spustile v naročje user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.4.2009 9:41:43   
srecka82
Jutro.

Da se malo še javim, da boste vedele, da vas nisem še zapustila.

Od danes naprej imam CTG v P vsaki dan in je zdravnica rekla, da se bodo sproti odločili kako in kaj naprej z menoj. Nikomur ni jasno kako to, da sem toliko čez rok. Sicer plodovnice imam še dovolj in z otrokom je vse ok in to je njim razlog, da ne sprožijo poroda. Imam občutek, da bodo do enega petka gruntali kaj z menoj potem pa mi bodo sprožili če že prej ne bo kaj narobe.

Mene vse boli, ampak najhujše je to, da me trebuh tako srbi oz. okoli popka tam kjer imam največ strij, da bom popizdla. So mi dali v P hladilno mazilo, ker mislijo, da me srbi od tistega gela od CTG-ja. To mazilo pomaga eno uro pol pa začne spet noro srbeti in je tako hudo, da še ponoči ne spim od te srbečice.

Sedaj pa imam še vrtoglavico, nič si grem kavo skuhat, mi je verjetno pritisk padel.

Sporočim če bodo kaj novega dognali v zvezi z menoj, tam v porodnišnici.

cao

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.4.2009 10:14:05   
Ntaša
En lep sončen dan vsem aprilčicam!!!!! Naš sonček Miha je pokukal na svet v petek 10.4.2009.user posted image
Je kar pravi korenjak. velik je bil 52 cm in težek 3760g. Vsem nosečim aprilčicam en lep porod, mamicam pa lepo cartenje s s vojimi krofki in jagodkami.Zdaj pa že kliče, tako da se še slišimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.4.2009 10:15:53   
veronikab
Srečka 82,

te smem vprašati, koliko si čez rok?

Me namreč zanima, kdaj te začnejo pregledovati v porodnišnici. Sama mam rok ta petek.

Lp,

veronikab

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.4.2009 10:22:50   
frutolina
Dobro jutro nosečke!

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image  
Zdaj morem pa okarat Sončka85 user posted image  najin  Mihael Tai se je rodil ob 17:54  ( ne ob 17:45) in je težek 3300 g user posted image  vidim da ti je tiskarski škrat kar nagajal user posted image  
Drugače pa hvala za objavo in za vse čestitke!!

Se vam kasneje pridružim še enkrat, zdaj sem namreč laaaaaaaaaačna, pa še patronažna pride user posted image  

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.4.2009 10:38:21   
matt
OJ!

Čestitke vsem novopečenim mamicam, naj vaši krofki pridno rastejo....user posted image user posted image user posted image

Moje dete tudi noče ven!!! Mi pa smo že tak nestrpni..., zdaj pa me še strašijo, da bo treba cotke farbat... da so se zmotli pri spolu user posted image .. bomo videli, že cel teden me matra lažno otrdevanje bušeka, ko že mislim, aha zdaj pa bo, pol pa nič, da ne govorim o menjavi razpoloženja, tudi jaz sem se že spoprijateljila s školjko  .... Moj pravi, da se je zuser posted image zmenil, ko sem spala, da bo v petek, da bo imel vikend frajuser posted image

Ampak pohota me pa ravno ne daje, tko kot opažam ene aprilke... pri nas je "po volčje" (beri - stoji pred luknjo in tuli user posted image user posted image user posted image user posted image ) revežuser posted image

za veronikob.. mene pregledujejo na 2 dni, verjetno je odvisno od porodnišnice.

Me pa zanima kako se odločajo za sprožitev poroda pri vas, ker močno upam, da me več kot 1 teden res ne bodo matrali...
lp

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.4.2009 10:41:16   
Anonimen
Dobro jutro babuške!
Da vas najprej lepo pozdravim, kot se spodobi, preden grem citirat user posted image . Še eno lepo jutro user posted image , kaj č'mo lepšega! user posted image Jaz sem spala kot top, od 23h do 10h, razen par obiskov na wc-ju. Sem se pa zvečer izjemno težko premikala, ker sem se fajn najedla in se mi zdi, da se mi je Ela dobesedno zarila v  mehur user posted image user posted image user posted image . Sem šla najmanj 5-krat na wc v 5 minutah user posted image . Zdaj jo že kar čutim vedno bolj spodaj, pa velika je tudi že, tako da ni čudno, da se bližam 39t. Še malo babuške ... user posted image

Sonček in Junona
- Ustvarila sem nov album, kjer imam noter novo fotko bušija pri 38t4d, če bo lahko katera vzela prvo in jo dala na seznamček? Hvala. user posted image

Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo pokazalo, saj sem imela od zadnjega pregleda kar nekajkrat občutek, da se dodatno odpiram, tako da je možno, da bom jutri odprta že več kot 2 cm user posted image user posted image . No, bomo videli, pustimo se presenetiti. Vsekakor pa bo potrebno počakati na popadke. Čep še mi ni šel, pa tudi plodovi ovoji upam, da se mi ne bodo predrli pred popadki, bi raje, da med porodom in da začetek poroda pomenijo popadki.

Me pa zadnje čase kar nekaj matrajo hormoni očitno, saj sem na čase tako čustvena, da to več ni resuser posted image . Včeraj sem kar imela nek napad joka in strahu, sem kot dojenček rabila, da me je moj cartal in sploh ni smel vstran od mene. Sem se malo pojokala user posted image in je bilo boljše. Očitno hormoni, ki moje telo pripravljajo na porod, vplivajo tudi na mojo psiho. Ja ja, vsak izgovor je dober user posted image user posted image user posted image .

Tiste, ki ste že rodile
- Ko si po porodu tiste tri ure v porodni sobi, kako je z lulanjem? Recimo, da imam Elo na prsih in me pritisne lulat? Te sploh pustijo, da se tiste tri ure vstaneš iz postelje? Ali ti dajo kahlco user posted image ?

Vas grem še malo prebrat za nazaj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu frutolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.4.2009 10:45:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res. Komaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

Vse o LJ ZOO: http://www.zoo-ljubljana.si/
Cena kart se mi zdi še nekako sprejemljiva, ker jaz ponavadi notri bluzim tudi 4 ure. Meni je tak lepo gledati živalce. Potem pa ko imaš enkrat otroka in če si  iz LJ se ti pa splača vzeti kar letno vstopnico. Otroci itak hitr oizgubijo koncentracijo in potem je nemogoče vse obdelati na enkrat. Prideš pa večkrat in to je to. Aja pa še ena ideja za kakšen RD ali novo leto: letna vstopnica za ZOO! user posted image

letna karta je zakon. Jaz bom velik tam visela tko dopoldne z dito kot popoldne z obema ali familiarno user posted image Meni je ZOO zakon, ni avtomobilov, so zivalice, ma res the best sploh dopoldne cez teden, ko ni take guzve. Bomo ziher sli familiarno ta teden dopoldne user posted image Komaj cakam.
detelja - ja na dunaju je pa sploh za vidt user posted image user posted image user posted image   Glede dihanja - bos cutila, kako je prav. predvsem dihanje s prepono. Dihas s trebuhom. In res ornk pomaga, vsaj meni.

NenaLena - hja, pri meni ocitno tak pristop pali, ker sem se obakrat odprla noro hitro. Zdaj v drugo sem bila 45min pred porodom odprta 4cm user posted image Tko da je moralo it ornk hitro tole odpiranje.. user posted image

Pikiica user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da so sproščenost in pozitivne misli pristop, ki pali pri vsaki user posted image . Glede na to, da si se tako hitro odpirala, ali te je zelo bolelo oziroma kako si čutila? Jaz sem recimo že odprta od 1,5-2 cm in točno vem, kdaj se odpiram oziroma čutim to odpiranje, tako da sklepam, da potem hitro odpiranje tudi bolj čutiš? Ker zares hitrega poroda si sama namreč ne želim, ker je baje zato bolj intenziven in sploh ne moreš dohajati, kaj se dogaja. Si pa se tako hitro odpirala samo z naravnimi popadki? In kako dolgo je potem trajala druga porodna doba (iztis)? 

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.4.2009 10:47:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Evo, nekaj podatkov in slikica našega Jureta:
Teža: 9.140 gramov
Velik: 48 cm

Slikica:
user posted image

iiiiiiiiiii kako smo srčkani...pri teži pa je verjetno škrat malo ponagajal, ali?????user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OOO, madona!!!! 9.140 gramov bi bilo pa že res ekstremno. Evo, popravek: Naš Jure je tehtal 3.140 gramov!!!

m..tina to bi pa gotovo pristala v Guinessovi knjigi rekordov user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.4.2009 10:48:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo tko jaz pa kuham kosilo(omaka in testenineuser posted image user posted image user posted image user posted image )+ paradižnikova solatka

pa eno pivo sem si privoščila ,ker se mi ga lušta že 3 dni user posted image user posted image user posted image user posted image dragi je šel pa še malo zalegnat ker ga daje cvetni prahuser posted image
Pa ve kaj počnette v tem lepem vremenu  čeprav malo piha

user posted image user posted image user posted image za pivo! Jaz ga zelo redko pijem, toda včeraj, ko sem ga gledala na sosednji mizi, se mi je kar nekako zaluštalo. Prav čudno zame. Mogoče pa gremo zdaj iz jagod na pivo? user posted image Kaj pravite babnice, ste za? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.4.2009 10:50:07   
veronikab
NenaLena,

kako pa čuiš odpiranje?

Lp,

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.4.2009 10:56:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem se tut najedla, sma si z dragim zaželela mesno zelenjavne juhice in je tašča tako dobro skuhala.user posted image user posted image user posted image Sva pri njemu doma, danes pa greva nazaj domov.

Drugače je pa zunaj tako lepo vreme, js pa ko cota. Me spet utrujenost daje, tak da bom šla zdle en filmček pogledat in upam, da vmes malo zadremuckam, ker ponavadi čez dan ne morem.user posted image

jaz pa sem spet sama z bebijem doma pa se mi ni dalo nič kuhat...sem si sam na hitr marelične cmoke naredila...pol pa sem tako lepo zaspala kaj ko je za par min piskal telefon...seveda spet vpr "si rodila ali si pozabila na mene"...majke mi,...zdaj pa ne vem, če jaz nisem dovolj glasno povedala, da bom javila ko bom rodila ali pa ne razumejo več kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro to prenašaš detelja user posted image ! Jaz tudi že dobim kakšen klic, toda nobenih direktnih vprašanj ... mogoče zato, ker jaz že v prvem stavku bleknem: Še vedno v enem kosu user posted image . Pol pa se začnemo pogovarjat o drugih stvareh, toda čutim, da pokličejo zato, da malo preverijo, kaj se dogaja. Toda če bodo pa zares tečni, pa sem se odločila, da ne bom dvigovala telefona user posted image . Pa naj si mislijo svoje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Koliko krat na teden menjate brisače?
endrina

vsaki dan (24%)

vsaki 2. dan (21%)

vsaki 3. dan (24%)

enkrat na teden (24%)

enkrat na 14.dni (3%)

po vsakem umivanju (4%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!