Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 8:01:36
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro.... ma včeraj je bila kar zanimivo. Smo se malo tudi nasmejali pogovarjali smo se o tem kaj so dobre meje,......... Dobili smo napisano tudi vsebino predavanja, tako da lahko poskeniram in pošljem po mailu, če koga zanima. Sicer ne takoj, ker sem list pozabla doma ti pošljem mail na ZS-ti pa pošlji ko boš mela čas Nena26......... ja ja ti se kar zgovarjaj, pol pa naša vsak dan pove, da jo je "Zala giza" joke......najbolj se sekiram zaradi grizenja...mi je rekla, da sta Zala in Erika taka karakterja, da ne gresta skupaj, brez ena druge pa tudi ne gre kak način kaznovanja pa imate? Pri naši enkrat pali eno enkrat drugo pol pa nisem več pametna. Za Zalo je najhujša kazen to, da mora stran od drugih...doma jo dam npr v sobo za par minut...v vrtcu jo dajo sedet za mizo...doma grozno joka...ko pa se pomiri in mi reče "ploti" (oprosti) ji dam ljubčka in je pridna bubica naprej jaz sem pa že s kavice in sedaj čakam da me zasujejo s papirji
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 8:02:54
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo mene, spet na hitrco, ker je že tu sestanek. Štufa sem tega lavfanja, lavfanja in lavfanja... hvala bogu je ponedeljek fratj Včeraj sem bila čez dan vse skupi pol urce doma... iz službe sem dobesedno prilavfala, oblekla punci in sebe in smo lavfali v avditorij. Nastia je šla z njenimi, ampak ko je prišla na oder in hlipanje. Tako, da namesto pet se je jokala... groza. No, vsaj ni bila edina. Je bila v solzah tudi njena prijateljica, no, ona je vsaj še pela zraven No, tudi to je ena preizkušnja v življenju. Po tem smo šli na pizzo in domov direkt v pojstlo... Kaj več od mene kasneje, ker je že ura preko... Zrak, danes pa smo od doma štartali istočasno...
< Sporočilo je popravil asso -- 10.4.2009 8:03:27 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 8:15:34
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro.... ma včeraj je bila kar zanimivo. Smo se malo tudi nasmejali pogovarjali smo se o tem kaj so dobre meje,......... Dobili smo napisano tudi vsebino predavanja, tako da lahko poskeniram in pošljem po mailu, če koga zanima. Sicer ne takoj, ker sem list pozabla doma ti pošljem mail na ZS-ti pa pošlji ko boš mela čas Nena26......... ja ja ti se kar zgovarjaj, pol pa naša vsak dan pove, da jo je "Zala giza" joke......najbolj se sekiram zaradi grizenja...mi je rekla, da sta Zala in Erika taka karakterja, da ne gresta skupaj, brez ena druge pa tudi ne gre kak način kaznovanja pa imate? Pri naši enkrat pali eno enkrat drugo pol pa nisem več pametna. Za Zalo je najhujša kazen to, da mora stran od drugih...doma jo dam npr v sobo za par minut...v vrtcu jo dajo sedet za mizo...doma grozno joka...ko pa se pomiri in mi reče "ploti" (oprosti) ji dam ljubčka in je pridna bubica naprej jaz sem pa že s kavice in sedaj čakam da me zasujejo s papirji ja sej to je tudi nam rekla....(mi smo bili na individualnem razgovoru v prejšnji rundi) sta obe ful močan in izrazit karakter, zaradi tega prihaja do trenj in "incidentov" ma istočasno ju pa vleče druga k drugi. Jaz ko doma vprašam Eriko kdo vse hodi z njo v vrtec je na prvem mestu vedno Zala, pol Pia in tako naprej je pa smeh, če jo vprašam če je tudi ona grizla Zalo (ali pa koga drugega) reče JA, pa gre tako nekako naprej: Erika, ma ni lepo grizt. Ona meni NNEEEEEEEEE ni lepo. Pa se še neki časa dajeva in ve, da ne sme, da ni lepo.....ko pa jo na koncu vprašam : "boš še grizla?" reče JA!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:07:14
|
|
|
|
n€na
|
....austen...tebi tvoja že dosti pove..moja pa je začela sedaj zadnji teden full ponavlat besede in upam, da bo kmalu povedala tudi kaj pametnega v svojem jezku govori ogromno a kaj ko je ne razumem ja kje ste pa ostale........prite malo sem..že včeraj vas ni bilo.... asso kako je bilo v LJ....gps je delal a se ti je zgodila kakšna nova anekdota
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:12:50
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, jaz sem že dobra, v službi....šefa ni (kdaj splohe je ) ordinira po telefonu. Ob 12h imam z Matio ORL, upam, da bom hitro fertik, da pridem nazaj. Kavica....jaz bi tudi.... IZVIRNO SPOROČILO: nena26 smo pa prišli do zaključka da je doma kaznovana na enak način kot v vrtcu. in kakšna kazen je to??? Pri nas pomaga samo da ga zaprem v sobo ali ga pošljem v kot in ko se pomiri lahko pride nazaj ma včeraj je bila kar zanimivo. Smo se malo tudi nasmejali pogovarjali smo se o tem kaj so dobre meje,......... Dobili smo napisano tudi vsebino predavanja, tako da lahko poskeniram in pošljem po mailu, če koga zanima. Sicer ne takoj, ker sem list pozabla doma je austen vse povedala. Jaz imam list z vsebino tuki, če katero zaniam skeniram in pošljem. ...skočim po kafe
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:22:29
|
|
|
|
austen
|
nena26....počakaj še kak mesec, pa boš iskala gumb za izklop govora mi ko smo doma začne klepetat okoli 7-ih in konča ob 20-ih vmes ma pa žnj-krat vpraša : Mama kaj delaš?....ma dobro to vpraša tudi našega pesa in sicer kar parkrat zapored, ker ji takoj ne odgovori Danes bojo b vrtcu barvali jajca me prav zanima koliko barve bo na jajcu in koliko na oblačilih in rokah......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:23:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz imam list z vsebino tuki, če katero zaniam skeniram in pošljem. Jaz bi... IZVIRNO SPOROČILO: nena26 asso kako je bilo v LJ....gps je delal a se ti je zgodila kakšna nova anekdota Ma raje nebi Meni se vedno kaj zgodi... katastrofa... ne vem, če bom šla še sama v Lj... Gps je delal, ja, hvala bogu, ker če ne bi bila še danes tam Allo, da vam malo nakladam. Za gor sem si vzela, kar nekaj rezerve glede na mojo orientacijo in da tam sem šla prvič... nakar po radiu slišim nesreča na Logu 8 km kolone OK, pokličem mojega, kako se lahko izognem in on meni, da grem na Vrhniko... ok poslušam še radio... grem ven na Vrhniko in ko se tam vozim povejo po radiu, da so posledice nesreče odstranjene, ampak sicer da so še zastoji... valda avtocesta prazna in jaz vozla par km 20 na uro ... Dokaj točno sem prišla v Lj, ampak potem najt parkin Za to sem rabla še 20 min... sem ga stlačle pred neke bloke in upala, da ne dobim multe in valda zamujala na sestanek... Vsaj, da bi bilo kakšno parkirišče za plačat Nič... valda tisto, ki je bilo je bilo 200% zabasano... No, v glavenem sem šla skoraj brez veze gor. Vsaj taščo sem šla pozdravit, če ne drugo... in hvala bugu, da obstajajo gps-ji, no, čeprav vsake toliko malo bluzi, ampak te vsaj kam pripelje, ker jaz se bi vrtela samo v krogu...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:26:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen vpraša : Mama kaj delaš?....ma dobro to vpraša tudi našega pesa in sicer kar parkrat zapored, ker ji takoj ne odgovori Ja, ja so prav dobri, ko začejo govorit. Pri Nastii ni bilo tako zanimivo, ker se mi zdi, da ko je ona začela govorit je kar vse govorila (prej nič). Tarin pa in dveh črk kr naenkrat vsak dan kakšna nova beseda. Včeraj pridem domov ji nekaj rečem in ona nazaj Kaj? prav ostanem začudena, ko slišim njo. Potem popoldne tudi ji nekaj govorim in ona Kam?... res mi je prav čudno. Moram rečt, da v roku dveh tednov je kar začela klepetat...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:36:47
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, evo mene, spet na hitrco, ker je že tu sestanek. Štufa sem tega lavfanja, lavfanja in lavfanja... hvala bogu je ponedeljek fratj Včeraj sem bila čez dan vse skupi pol urce doma... iz službe sem dobesedno prilavfala, oblekla punci in sebe in smo lavfali v avditorij. Nastia je šla z njenimi, ampak ko je prišla na oder in hlipanje. Tako, da namesto pet se je jokala... groza. No, vsaj ni bila edina. Je bila v solzah tudi njena prijateljica, no, ona je vsaj še pela zraven No, tudi to je ena preizkušnja v življenju. Po tem smo šli na pizzo in domov direkt v pojstlo... Kaj več od mene kasneje, ker je že ura preko... Zrak, danes pa smo od doma štartali istočasno... ja si vidla in to vsi trije... Jaz se tudi priporočam za gradivo iz vrtca... Jaz pa nič ne kaznujem..., ker ko rečem da se neki ne sme, moram Priznati da me nekako upošteva (tok tok), sicer ga probam preusmerit v drugo smer...... določene stvari pa mu dovolim, saj se pol naveliča in ga to več ne zanima...naprimer zdaj imamo fazo splezat na zide in hodit po njih, seveda mu rečem da ne sme sam in tako sem zraven njega... mislim pa da v kratkem se bo tudi tega naveličal...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:40:03
|
|
|
|
thaiss
|
asso tebi res dogaja po ljubljani Matia je tudi začel full govorit zadnje tedne. Zdej je v fazi ko deli vse na fantke in punčke, vse roza je PUNKA, zadnjič re risal z roza voščenko in ko je ugotovu da je roza je reku: TIA NI PUNKA in zabrisal voščenko po tleh, jaz pa njemu: ˝˝Važno da ti kiklce ne kupimo˝˝ in to se njemu full dopade in ko ima kej rozastega v roki ponavlja: SAMO NE KIJO KUPIT ....... ...A po drugi strani mu je najbolj zanimivo voziček z dojenčkom naokoli prevažat....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:40:59
|
|
|
|
thaiss
|
vam dam na mail
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:45:14
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, evo mene, spet na hitrco, ker je že tu sestanek. Štufa sem tega lavfanja, lavfanja in lavfanja... hvala bogu je ponedeljek fratj Včeraj sem bila čez dan vse skupi pol urce doma... iz službe sem dobesedno prilavfala, oblekla punci in sebe in smo lavfali v avditorij. Nastia je šla z njenimi, ampak ko je prišla na oder in hlipanje. Tako, da namesto pet se je jokala... groza. No, vsaj ni bila edina. Je bila v solzah tudi njena prijateljica, no, ona je vsaj še pela zraven No, tudi to je ena preizkušnja v življenju. Po tem smo šli na pizzo in domov direkt v pojstlo... Kaj več od mene kasneje, ker je že ura preko... Zrak, danes pa smo od doma štartali istočasno... ja si vidla in to vsi trije... Jaz se tudi priporočam za gradivo iz vrtca... Jaz pa nič ne kaznujem..., ker ko rečem da se neki ne sme, moram Priznati da me nekako upošteva (tok tok), sicer ga probam preusmerit v drugo smer...... določene stvari pa mu dovolim, saj se pol naveliča in ga to več ne zanima...naprimer zdaj imamo fazo splezat na zide in hodit po njih, seveda mu rečem da ne sme sam in tako sem zraven njega... mislim pa da v kratkem se bo tudi tega naveličal... Sej jaz pri tej starosti tudi nisem, ampak ta mala ne posluša nič. 100% ji moram nekaj rečt in ona valda kontra. Posledično sledi soba dokler se ne umiri... Tudi Nastii 3x rečem eno stvar in če ona še vedno vztraja jo opozorim, da če ne neha, da bo kazen in se konča s kaznijo. Po kazni je potem pridna... koliko dolgo pa je vprašanje.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 9:46:08
|
|
|
|
thaiss
|
sem vam poslala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:01:33
|
|
|
|
n€na
|
mi bomo pa barvali z barvami ...pojemo premalo čebule
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:02:13
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi sicer jajčka barvamo s čebulnimi listi, ampak nikoli ni odveč informacija http://www.uvp.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/7072/5467/61a39efa6d/ katastrofa.. mi tudi barvamo z olupki čebule... seveda gor nalepim razne trave in dam v najlonsko nogavico in kuhat...tako imam na jajčku detelje, razne rožice, regrat....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:02:57
|
|
|
|
zrak
|
kje pa je mela.. mi že manjka se malo prerekat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:13:29
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak mi tudi barvamo z olupki čebule... seveda gor nalepim razne trave in dam v najlonsko nogavico in kuhat...tako imam na jajčku detelje, razne rožice, regrat.... to bomo tudi mi probali
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:13:56
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak kje pa je mela.. mi že manjka se malo prerekat MELAVERDE DOVE SEI??????????....mogoče že farba jaja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:41:38
|
|
|
|
zrak
|
vsem želim lepe praznike.. barvanje pirhov in pečenje pinc.. seveda kuhanje žuce, hrena in šunke... aja pa tolčenje bakalaja....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:49:09
|
|
|
|
thaiss
|
zrak hvala!!! ...aja, ti greš že domov...uživajte!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 10:59:25
|
|
|
|
thaiss
|
http://www.mmarin.net/hrana/barvanje-pirhov/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 11:07:57
|
|
|
|
austen
|
Thaiss....ne pričakovat preveč od tega barvanja. Na enem forumu sem zasledila, da več kot polovica receptov ne pali ma se ne spomnem kje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 11:08:50
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss http://www.mmarin.net/hrana/barvanje-pirhov/
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 11:17:45
|
|
|
|
thaiss
|
ma ste zgovorne ... pelejm jaz Matičkota na ORL, in pridem nazaj.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?