Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 8:42:32
|
|
|
|
netki
|
aja pa končno sem dobila od samih živcev
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 8:44:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 8:47:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 8:51:29
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: nanka no pa je spet malo bolj mirno, vsi so v službi in šoli, midve pa same. Kar malo lenarim, da si odpočijem od praznikov. Se podpišem pod tole. Imaš e-mail. smo že tri,... HD- lep tatoo, koliko pa si plačala, če ni skrivnost? Ilatic- tvoj mali pa je hitro začel Lex- zakaj tako čakaš z Mireno ? No, če želiš še enega, potem ja! Jaz sem si jo dala 6tednov po porodu in nimam nobenih komplikacij. Na začetku sem imela M 1X, potem pa do prejšnjega tedna nič. Imela sem jo sedaj samo 3 dni, pa še ta ni bila zelo močna. Verjetno sem se zaradi dojenja izognila tistim prvim 6 mesecom, ko naj bi kar naprej krvavel. Nanka- ko bi le bilo tako in ne bi bili bolani. Čeprav ne verjamem. Vem kako je prvo leto v jaslicah . Neboglasnica- čestitke za rešeno posteljnino . Verjetno pa bodo pri naslednjem pranju izginile še tiste rožice... Ikea- ali ima katera posteljnino od Ikeje? Sem gledala eno v katalogu in pride le 10EUR. Taka pisana za punce. Kako je kaj kvaliteta?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 8:55:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 8:55:38
|
|
|
|
Inigo
|
ilatic - tut našmu stoji ko za stavo! to je čisto normalno. po erekciji se ponavadi še radi polulajo... hja, tko je pr fantkih netki - hura za eh, ma te hecam... lidija - čuj, od ikee so ful čudne mere. vem za tavelke posteljnine. noben polšter ne paše. mamo prevelike. oni majo revleke 40x60, mi pa mamo polštre 60x80 nea paše, čuj! za otroške pa ne vem. ampak pomoje majo tut neke svoje mere.drgač je pa fajn material. men je ok.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.4.2009 8:56:12 >
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 8:56:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ilatic: glede erekcije nimam pojma. V vrtcu vem, da se samozadovoljujejo, ali imajo pa erekcijo, pa priznam, da jih nisem tako natančno gledala, ker jih nisem želela spravljati v zadrego. Otroke namreč. Netki: če si pri sebi razčistila in si prepričana, da je to to, potem si se prav odločila. Težko pa ti me kaj rečemo, ker ne poznamo situacije. Saj veš, da te tule podpiramo pri tvojih odločitvah. Lidija: a misliš, da zaradi dojenja nisi imela težav s krvavenjem po mireni?? Mene je strah samo tega, da bi potem kar naprej krvavela in bi me špikalo in vse ostalo kar ne bi bilo treba. Glede posteljnine pa nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:13:32
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, jaz sem še čisto zadeta ... Aleksander se je danes odločil, da bo vstal ob 6.30 ... nakar lepo poje, ga previjem in dam nazaj v posteljo, ko se je moj odločil vstati in začel ropotat po spalnici. Ma bi ga kar nekam poslala Da bom bolš volje, bom zajtrk pripopala gor
< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.4.2009 9:15:47 >
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:15:55
|
|
|
|
lidija***
|
Neboglasnica- ja, mislim, da zaradi dojenja. Špikalo me ni nič, mogoče pri prvi krvavitvi malo, ampak proti prejšnjim bolečinam ob M, to ni nič. Mirena pa je tako kot tabletke-hormonska in zato verjetno imam tako blago M. Posteljnina- rabim jo za starejši dve, ki pa imata že normalne-odrasle mere. Bom pa šla gledat v katalog kako je z merami. Šel pa bo v Ikejo moj , ko pelje prijatelja na letališče, tako, da ga bom poslala z natančnim spiskom Netki- tudi jaz bi se spičla s svojo taščo, če bi se kaj vtikovala ali pa me podcenjevala. Almera- lepo, da sta se tako odstavila . Tudi midve sva skoraj prenehali z dojenjem, ko pa je bila bolana pa je tako pila, da sem si mogla it iskat nosečniško bluzo, ker tiste, ki sem jih nosila sedaj nisem mogla več zapreti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:19:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:19:20
|
|
|
|
nanka
|
Lidija ja mere posteljnine v Ikei so drugačne od naših, jaz imam za otroke nekaj posteljnine pa so tako kot pravi HD, ene so trde kot bi bile povokane in se z pranjem ne zmehča, ene so pa OK, samo jaz imam tudi odeje in povštre kupljene pri njih. Zoja naprimer ima posteljo 70 x 160, da nikjer ne dobim jogi rjuh samo pri njih.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:20:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Posteljnina- rabim jo za starejši dve, ki pa imata že normalne-odrasle mere. Moji dve imata tudi posteljo 120x200, posteljnino torej 140x200. Nekaj sem kupovala v Lesnini, nekaj pa v BTC-eju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:20:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:23:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; ti imaš pa kar nekaj fotk kjer ste zraven kakega župnika slikani.Šment, ja nisi tolk farška. Jutri imamo Tivoli na sporedu ali kako? Kdaj točno? Ne, nisem, ampak ko pa prevajam kako tako slovesno stvar, se pa slikam. Tudi z Drnovškom sem slikana. Tito pa je prekmalu umrl. Sem pa slikana in fotka objavljena v eni knjigi, ko sem prevajala na stadionu, ko je bil papež tu. Očitno res bolj cerkvene stvari prevajam. Kaj čem, za to področje sem ekspert, za kretnje, da se razumemo. Tivoli: mislim, da ob 10.30. Ne, čakaj, Almera organizira, torej ob 11.00.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:23:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:24:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dajmo, dajmo Almera, še malo pa bo peta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:24:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:25:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:26:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, babe-žabe! zimska, za sezname. Pa upam, da je zdravje OK. netki, kaj konkretnega sta pa imeli s taščo? V čem je bila težava - je res dokončno??? hd, za tatu. Je lep in kar ornk velik. Kakšen motvi si bo pa tvoj dal? Almera, aha, PCO žal poznam (in imam) tudi jaz. za hude fotke & krasne napredke!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:28:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nas je tle gor tolk kot da zunaj padajo svinčeni koli. Flower: kako sta spala? No, midva bova šla na sprehod takoj ko se prebudi, ker popoldne vedno tako piha, da naju skoraj odnese.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2009 9:28:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:28:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutr, tudi metuljček je iz kokona ven pokukal To sem hotela jaz napisati, pa sem rekla, da je ne bom špikala in motila, ker verjetno piše dooolg post.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:28:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutri imamo Tivoli na sporedu ali kako? Kdaj točno? Od 11. naprej, se mi zdi
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 14.4.2009 9:29:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis, Neboglasnica - a se vidva mal norca delata iz mojega spanja, ti, ti, lumpe Zdaj po novem imamo budnico med 7 in 7:30 Jaz???? Neeeeeeee. Le od kje tak občutek? Fovšija dela tole.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?