neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška neboglasnica...sem te prebrala da naj grem glancat pa pečt, pa nisem utegnala komentirat k sem šla glancat pa pečt, ker sem na razporedu pogledla da pride vlak že ob 6h popoldan A si mislila, da bomo prespali?? Mi bomo zgodaj zjutraj, saj veš, medve s Populis sva jutranji ptici, najini otroci pa tudi. S popoldanskim vlakom pa Almera in Tims pridirkata, ker sta njuna otročička zaspančka. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - ti kar meni pošlji teto s Krvavca - jaz je bom čisto vesela Ok, popravljam navigacijo. Lex: kako to misliš, da ti mirena ne propade?? Saj je ni potrebno plačat, sedaj je zastonj. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška je pa kruto to, ko si niti predstavljam ne, kako je če ne mores zanosit...sej lahk napisem da razumem, in da mi je žal, a kaj ko ne razumem oz nisem bila v taki situaviji...matr midva sva si še zmišljevala kdaj hočem rodit...pri meni je bila opcija rodit samo junija ali julija in če nebi zanosla bi dva meseca čakali in nebi poskušali... hm, ne razumem - zakaj samo junij in julij? Po mojem zato, ker dragi takrat nima toliko tekem. HD, sem ustrelila sto svetlobnih let mimo?? Evo, Staš raziskuje dnevno sobo, čisto počasi, ampak pride pa vsepovsod. Zložila vso perilo, polikala, še miza me čaka, pa sem konec!! za nove fotke. Jaz butara se spet ne spomnim kaj in kako . Ma enkrat se bom že naučila.
|