|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
10.4.2009 21:16:38   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.4.2009 8:28:04   
Anonimen
Zdravo dekleta,

za enkrat se vam pridružuje še ena user posted image . Zadnjo M sem imela 20.02. Vendar sem imela user posted image  čist zmešano,saj se mi niso hormoni še skulirali po 1-vem porodu. Tako,da ne vem točno kdaj bo rok. Bo treba počakat do 1 pregleda 05.05. To je pa še takoooo daleč.
Ravno sem se spomnila,da se moram še na Nuhalno naročit. :)
Sem že malo pozabila postopke. user posted image

Lepo bodite in uživajte..

(odgovor članu cofk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.4.2009 10:06:19   
pi82ka
...kr žalostna sem k berem te zdogdbe...ampak življenje je kruto. Jaz sem se prvič tud spraševala kaj je narobe, kaj sem narobe naredila,...nič  kadit sem nehala tri leta nazaj , še moj je nehal kadit, pila nisem jedla sem zdravo, rekreirala sem se,...vse kakor je prav, jedla folno in bla pridna. Pa sem imela izvenmaternično nosečnost, medtem ko gledam okrog sebe ene nosečke, ki kadijo al pa imajp 2 meseca stare bebike in pušijo ko nore pa še dojijo...pa seveda nobenmu nč ne fali. Tko da punce, to se je moglo zgodit. Je pa težko in mene tud tok skrbi kaj bo 23. aprila men povedala...bo še srček tik takal....bo pikica večja,...skrbi, skrbi,skrbi. Ampak sej se tolažim, da nisem sama in da mam okrog sebe ljudi k me majo radi in me razumejo in imam Vas tuki gor, da povem tisto, kar mi ta trenutek leži na duši in se medseboj tolažmo. Držmo pesti vsi skupaj za vse nas, da bomo skupaj prebrodle težave in skrbi.
Vesele praznike vam želimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.4.2009 10:19:29   
Menta
Samo na hitro se oglašam.

Vsem bi rada zaželela lepe praznike, sproščujoč podaljšan vikend, dobro potico, lepe jajčke in seveda slastno šunko.

Bodite v soncu!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.4.2009 10:30:31   
sashy
Hoj punce!

Kaj so zdaj te slabe novice Miki23 in Malaroža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bo od sedaj naprej vsaka nosečnost končala s srečnim izidom.

V šoli je en kup obveznosti tako, da imam bolj malo časa, da pišem, berem vas pa ka sproti.
Drugače se obupno počutim slabosti, utrujenost... še enkrat hujš k v prvi nosečnosti.

Drugače pa vsem želim kar najlepše velikonočne praznike!!!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.4.2009 15:22:10   
Menta

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
31.10. 
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image )                15.5.       20.4              
02.11.

user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )      16.03.        
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )              13.5.        22.04.
  lucky girl                  ()  (1., ?.user posted image )              ?        22.04.
  stuhica                        (30)     (4. ,?. )     ?        21.04
03.11
  Toba                        (? )   (2. , )         14.5.         28.5.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
06.11.  

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             21.5.          23.4
7.11.
user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4.             24.4 
user posted image   daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )        28.4.
 tante                         (?)     (?. ,?. )     7.5.            28.4.
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )   
  zanka                        (?)     (2. ,?. )     15.4.
09.11.
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
  robika                         (?)     (3. ,?. )     ?
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       15.4.  

12.11.    
user posted image   *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )         30.3
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        30.4.

valerija77                (31)  (2. , )          12.5.           5.5.
14.11.
   Nezy85                  (23)      (2. ,?. )                            7.5.
15.11. 
16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.            28.4.

ninka80                  (28)  (2. ,?. )          6.5.
  divja                      (26)  (1. ,?. )        15.4.
17.11.
 among_the_clouds   (?)    (.? ,?. )        ?
18.11. 
19.11.
  stelaJ                   (?)      (1.  ,?.  )    10.4.
20.11.
user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    23.4.            12.5.
 sashy                      (20)    (2. , )         ?
21.11
  summer410             (?)        (?.  ,? )        23.4.
22.11.
user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      21.4
user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3.
  Menta                         (27)     (1. ,?. )     20.4.
23.11.
user posted image   tassika                   (25)       (2.user posted image )               22.4

28.11.
user posted image  korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )  
  pi82ka                       (?)        (?.  ,? )
29.11.
user posted image mariee                      
(25)        (1.  ,? )    6.4.        18.5.
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )
  anonimnauser posted image    (?)  (3. ,?. )        22.04.
  monika985            (26)  (1. ,?. )        15.04.            23.4

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 34

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

Aktualni pregledi v aprilu
  • user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009
    user posted image  Tassika
    user posted image  miki23

Četrtek 2.4.2009
    user posted image  Toba
    user posted image  Anonimna
    user posted image  Tante
    user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
    user posted image  rožica13

Torek 7.4.2009
    user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
    user posted image  pikica 28
    user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
    user posted image  Nezy85
    user posted image  among_the_clouds
    user posted image  twixy

Torek 14.4.2009
    user posted image  nončika  NS

Sreda 15.4.2009
    user posted image  Pearlica76

Četrtek 16.4.2009
    user posted image  nončika
    user posted image  toba  NS

Ponedeljek 20.4.2009
    user posted image  murkica  NS

Torek 21.4.2009
    user posted image  moglan
    user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
    user posted image  Lupinica
    user posted image  rožica13   NS
    user posted image  pikica 28  NS

Petek 24.4.2009
    user posted image  Lupinica  NS

Sreda 29.4.2009
    user posted image  sasika  NS

user posted image

(odgovor članu murkica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1281
    12.4.2009 15:23:46   
    Menta
    Ženske, jaz sem malo dopolnila seznam. Sem se ful potrudila, da bi vse vnesla, ampak sem sigurno kaj pozabila. Brez zamere. Povejte, kaj je še treba dopolnit in bom naredila, potem pa bi prosila, če lahko še katera skrbi za seznam, ker je drugače to preveč zame. Enostavno nimam toliko časa. Hvala.

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1282
    12.4.2009 16:04:59   
    tassika
    Ojla punce, samo da vam sporočim, da sem ravnokar nazaj z urgence, sem imela nek čuden izcedek in pa neke nitke potem na wc papirju in sem samo letela, stisnlo me je tko da sem skoraj umrla, ko sem priletela tja, sem najprej letela na wc z drisko, ampak potem sem dobila dobre informacije, srček dela, pikica je velika 13,6mm velika je kao za 7t4d, čeprav bi jutri mogla dopolnit 8t ampak g. je rekla, da je to čisto normalno. No mal osem si odahnila, ampak še vedno nisem čisto ok, saj se trudim, ampak ves čas me nekaj skrbi, komaj čakam 22.4 ko imam spet pregled.

Aja pa dobila sem utragesten tablete, samo mi jih moj more it iskat v avstrijo, ker jih pri nas ni. Pa vprašala sem če bi mogla več počivat, pa je rekla, da tudi počitek ne pomaga preveč, predvsem nič prevelikih naporov in nič težkega dvigovat in to je to, vse ostalo pa je odvisno od narave.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1283
    12.4.2009 18:38:51   
    Nončika
    alo!
    po dolgem času se spet oglašam. prejšnji teden je bil pester in pa tudi kar težki. včeraj sem mislila, da bom pristala v bolnici. v čet. sem fasala neke krče, v petek zvečer je bil višek, včeraj pa sem dan preživela v postelji. a je minilo. hvala bogu.

kar se moje mame tiče, pa ko jo šiša. jo je foter utišal in nama še bolj pomaga pri naši mansardi. kar se pa službe tiče, pa tudi ko jo šiša. moj ma fiksno službo, sicer z dokaj nizko plačo, a je vseeno za nedoločen čas. in ena izmed firm, ki kljub recesiji zaposlujejo ljudi na novo. jaz pa bom že nekako. pa še šef se je spet totalno na mene spravil. v čet. mi je prekipelo in sem malce povedala svoje.

v torek pa mam NS. komaj čakam, da vidim moje detece in da končno določijo PDP.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1284
    12.4.2009 20:58:44   
    pi82ka
    Živjo punce,
    najprej za seznam:
    -stara sem 26 let,
    -1. pregled sem imela 6.4. ampak pravega imama pa 23.4
    -NS pa še ne vem

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1285
    12.4.2009 21:06:00   
    pi82ka
    Ja te službe, namest da nas bi merkal nas pa še bl jebejo. Sam jaz še ne bom povedala šefu, sam pišuka k mam full trebušček že. Full sem napihnjena, kot v 5 mescu ne pa v 8t.
    Kako je pa pri vas kaj s trebuščki?

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1286
    13.4.2009 11:06:51   
    Nončika
    pi82ka, glede služb pa se totalno strinjam. moj šef tudi ne ve. pa sem v 12t. ti maš še čas. jaz pa moram počasi povedat.
    trebušček je verjetno konkreten zaradi napihnjenosti. pri meni je bilo podobno, pol je pa usahnilo.

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1287
    13.4.2009 12:49:57   
    ninka80
    Oj, je lepo vreme, pa smo vsi kar zunaj. Midva sva pršla noter skuhat kosilo, mali spi, pol pa spet ven. Je tko fajn, ko je že tok toplo.

pi82ka, glede službe. jst še nisem povedala, ampak moram ta teden (verjetnoo jutri), ker ne bom šla v ŠVN, da najdejo nekoga drugega. Sem preveč utrujena, da bi lahko cel dan, 5 dni, skakakla za 11- letniki, ki so že polni hormončkovuser posted image user posted image . Pa še doma imam 17 mesečnika, ki ne vem, kako bi zdržal 5 dni brez mami.

Trebuh, tudi pri meni je vidna napihnjenost, tko da bom mogla počas hlače na elastiko ven potegnt, ker me kavbojke že mal tiščijo, če sedim. tega pa ne prenesem.

nončika, tassika, čuvajta se.

Menta, super. Lepo si poštimala seznamček. user posted image user posted image Bi ti rade volje pomagala, ampak žal imam trenutno preveč dela.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1288
    13.4.2009 14:00:29   
    murkica
    Še od mene hitro pozdravček.

Jaz sem ta vikend tako leteča, da nimam kaj dosti časa za pisanje. Tako, da vam bom zaželela samo lep dan in upam da uživate. Se pa že jutri kaj več beremo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 1289
    13.4.2009 18:39:45   
    Daisy1980
    Pa še od mene en pozdravček, ko se sedaj že kar nekaj časa nisem javila.

So sedaj tako lepi dnevi, da je za izkoristit.user posted image

Prosim pa še, če lahko še pri meni dopolnite seznam:
    * stara sem 28 let
    * to je moja 1. nosečnost
    * in pa nuhalno imam 24.4.
    * naslednji pregled pa 28.4.

Bom poročala kako bo.

Lepo bodite in izkoristite tele sončne dneve.

user posted image

Pa pa

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1290
    13.4.2009 19:18:31   
    Menta

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )              16.04         14.04
    31.10. 
    user posted image soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )             18.03        18.04
    user posted image murkica                  (24)   (1.user posted image , ?.user posted image )               15.5.          20.4              
    02.11.

user posted image pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )            16.03.        
    20.04
    user posted image Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )             13.5.          22.04.

user posted image lucky girl                  (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                      (30)     (4. ,?. )                      ?
                21.04
    03.11
    user posted image Toba                          (? )   (2.user posted image ,?.user posted image )            14.5.          28.5.
    04.11.  
    user posted image Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )                
    ?
    05.11.  
    user posted image Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )             02.04.
    06.11. 

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image ,?.user posted image )             21.5.          23.4
    7.11.
    user posted image Lupinica                   (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               22.4.          24.4 
    user posted image daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )               28.4.
    user posted image tante                         (?)     (?. ,?.user posted image )                 7.5.            28.4.
    08.11.  
    user posted image aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )                  
    ?
    user posted image zanka                        (?)     (2. ,?.user posted image )                15.4.
    09.11.
    user posted image m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )            02.04.
    10.11.  
    user posted image Daisy1980                (28)    (1.user posted image ,?.user posted image )        
    28.4.           24.4.
    user posted image robika                         (?)     (3. ,?.user posted image )                ?
    11.11.  
    user posted image srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,?.user posted image )                 
    ?
    user posted image Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )             15.4.  
    12.11.    
    user posted image *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )             30.3
    13.11.  
    user posted image nina68                      (40)   (3.user posted image ,user posted image              30.4.

user posted image valerija77                (31)   (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
    14.11.
    user posted image Nezy85                     (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               ?               7.5.
    15.11. 
    16.11.         

user posted image sasika                       (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.

user posted image ninka80                    (28)  (2. user posted image ,?. user posted image )            6.5.
    user posted image divja                          (26)  (1.user posted image ,?. user posted image )            15.4.
    17.11.
    user posted image among_the_clouds   (?)    (?.user posted image ,?.user posted image                 ?
    18.11. 
    19.11.
    user posted image stelaJ                        (?)     (1. user posted image ,?.user posted image )              10.4.
    20.11.
    user posted image pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image )           23.4.            12.5.
    user posted image sashy                         (20)   (2.user posted image ,?.user posted image )              ?
    21.11
    user posted image summer410               (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )            23.4.
    22.11.
    user posted image nina7                         (?)      (2.user posted image ,user posted image )             14.4    
    user posted image moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )           21.4
    user posted image   giotti                        (33)      (2.user posted image ,?.user posted image )           30.3.
    user posted image Menta                        (27)     (1.user posted image ,?.user posted image )           20.4.
    23.11.
    user posted image tassika                       (25)     (2.user posted image ,?.user posted image )           22.4

28.11.
    user posted image korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )            ?
    user posted image pi82ka                       (26)    (?.user posted image ,?.user posted image )            23.4.
    29.11.
    user posted image mariee                      
    (25)     (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.               18.5.
    XX.XX.  
    user posted image **lunica**                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
    ?
    user posted image D.Mateja                     (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
    ?
    user posted image anonimnauser posted image          (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.
    user posted image monika985                (26)      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.04.            23.4

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 45

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
    Žana21 user posted image
    nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
    water lilyuser posted image
    Twixy user posted image user posted image  
    MalaRožauser posted image
    miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

(odgovor članu Menta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1291
    13.4.2009 19:49:19   
    Nezy85
    hey Menta, pri meni samo spremeni datume, ker imam 07.05 pregled pri moji G.!!
    Naslednji dan 08.05.2009 pa imam NS!!

Punce vidim da ste vse bol ali man uživale veni na toplem sončku!!user posted image
    A vas še dajejo kaj slabosti, men skoraj nič več, razn zaspanosti in rahlo bolečega križa!

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1292
    13.4.2009 19:59:16   
    pi82ka
    menta super za seznamuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1293
    13.4.2009 20:48:10   
    Nončika
    jutri mam NS. držite mi pesti!!! bom poročala kako in kaj.

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1294
    13.4.2009 20:52:14   
    Lupinca
    Nončika moje pestke imaš!! Bom zelo močno držala, ampak tudi brez bi bilo vse ok!user posted image

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1295
    13.4.2009 20:55:02   
    Nončika
    IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Nončika moje pestke imaš!! Bom zelo močno držala, ampak tudi brez bi bilo vse ok!user posted image

iz tvojih ust v božja ušeska. to bom jutri celi dan živčna. komaj ob 16.00 mam.

(odgovor članu Lupinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 1296
    13.4.2009 22:17:34   
    sashy
    Hoj

O Menta ti si pa res pridenauser posted image

Nončika držim pesti user posted image

No pri nas je bilo pa danes grozno. Sine je zjutraj bruhal, cel dan ni jedu, pa še tist kar je spravu vase je bruhnu, pa drisko je imel in vročino 38. Pol smo šli  pa kar v dežurno in mi zdravnik pravi, da ima trebušni virus, ki nimam pojma od kod ga je dobil (saj še ne hodi v vrtec). No po vrhu vsega imam pa še jutri kolokvij tako, da mislim, da imate idejo o tem koliko znamuser posted image

Upam, da ste ostale uživale v lepem sončku, čeprav je malo preveč pihalo.

Moji sončki:
    Anej 5.5.2008
    Taja 23.11.2009
    Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1297
    14.4.2009 4:29:55   
    Anonimen
    Dobro jutro,

jaz pa ne morem spati. Zvečer sem zbita, zaspim ko top, pol se pa ob 03 zjutraj zbudim.user posted image
    Ta vikend mi je bilo slabo 100 na uro. A sem ugotovila,da je krivo, ker sem preveč nosila svojega 12 kg otroka. Oz. dvigovala.
    Tako,da sva se z dragim zmenila,da bo on malo bolj aktiven. A kaj ko on pozabi, oz. se niti ne spomni, dokler mu jaz ne rečem, če ga prosim vzame iz stolčka itd.. 
    Nikomur še nisva povedala, v službi pa tako še ne nameravam povedati kmalu, čeprav sem napihnjena ko sod...
    A zaradi slabih izkušenj v službi ob razglasitvi  1-ve nosečnosti, bo tokrat moj molk čim dlje.
    Upam,da ne zamerite, ker sem anonimna. A, ker še nisva nikomur povedala, previdnost ni odveč.
    Vse, ki imate pregled želim,da bo vse ok (kar itak bo) in da boste videle svoje pikice...

Anonimna 2

(odgovor članu sashy)
      Neposredna povezava do sporočila: 1298
    14.4.2009 7:42:25   
    tante
    halooooooooooo

punce ne noooooooooo......malaroža in miki user posted image user posted image user posted image ........potolažite se in k novim zmagam naproti....

jaz sem lepo preživela praznike....sicer mi je bilo malo naporno ampak smo včiraj mal bolj počivali in jedli samo zelenjavo in sadje da se ščistimo od praznikov in futranja

mene so slabosti malo zapustile in mogoče se mi je energija malo vrnila...upam da bo sedaj naprej ok in vse na starih tirih....moj sine me že kar malo pogreša pri najinih neumnostih...

bodite lepo in se pišemo..

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1299
    14.4.2009 8:27:48   
    rožica13
    Ojla punce!

Se nisem cele praznike oglasila. Tudi jaz sem malo pretiravala saj sem en dan pekla drugi dan smo šli pa na 700 km pot in. Naslednji dan pa sem začela krvaveti, nisem vedela kaj naj razmišljam in kje se me drži glava, poskušala sem biti čim bolj mirna in pozititvna, govorila sem si da je vse uvredu in ni da ni rečeno da je splav. Šla sem takoj na urgenco in so mi povedali da je vse o.k. user posted image ! Na stolu sem se od živcev zjokala, rekel je da je za 11 tednov ravno prav velik 4 cm in da je zelo živahen zato ker je mamica razburjena. Sedaj moram počivat, vsake toliko še kar malo krvavim ampak če je rekel da je vse o.k. mi ne preostane drugega kot da počivam. Doma so me vsi "napizdili" da nebi smela it da je to čist preveč naporno ampak po toči zvoniti je prepozno. Sedaj ve že skoraj vsa žlahta, ostalim pa tudi počasi povem.

Vidim da ste osveževale seznam, pri meni je malo starih podatkov. PDP imam 31.10., NS pa imam 23.4.

(odgovor članu tante)
    Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?