Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:37:07
|
|
|
|
Barbara111
|
tina tvoj ima nočno,ker si aktivna mislim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:37:55
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada tvoji trije otroci spijo,pa dragi ja, otroci spijo, dragi pa se dela, da Tv gleda, ampak ga čujem, da že smrči
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:40:11
|
|
|
|
Barbara111
|
pri nas pa spi samo tilen tjaž pa je celo popoldan prespal,ker ponoči ne dobi več mleka in imamo jok po 1 uro skupaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:40:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* javeckrat ji recem kake angelcke mate ada pa kak je miha lep je rekla da je res hja saj jo poznas...radovedna da ni kaj mam po njej to meni je ful faca tvoja mama, se vedno smejimo, ko je ona v službi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:43:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 pri nas pa spi samo tilen tjaž pa je celo popoldan prespal,ker ponoči ne dobi več mleka in imamo jok po 1 uro skupaj saj se bo navadil. moji so se pa cel dan po soncu podili in so hitro zaspali. smo bili pri tašči, pa zdaj sta še mitja in lara tam, ko stanovanje rihtajo in so se cel dan zunaj igrali in noreli še z žakom in teotom.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:43:23
|
|
|
|
TinaV*
|
ja saj jaz tudi pa jo poznam ampak v sluzbi ma nekak voljo glih mi je razlagala vceraj kak fajn da ste taki tim da ste si tak dobri pa tak...res lepo glede na to da je o redko po sluzbah...hja polek tega ste res same take....danica je bla zakon,zdenka mici(marija al melhijad al kaj ji ze ppravijo ) ...ti pa se par takih pa je super ja barbara v nocni je ...pa saj sem jaz skos dolgo ampak strasno malo kdaj se tak razcvekamo po vecerih kot danes... pravi da je fajn me je klical...je terenski danes cel ormoz
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:45:28
|
|
|
|
Barbara111
|
kje si rihtajo stanovanje lara in mitja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:51:45
|
|
|
|
ada2
|
ja tina, res se dobro razumemo, večkrat razmišljam, da bi mi bilo žal za kolektivom, če bi službo menjala.... mi je še moj zadnjič rekel, da mi je fajn, ko rada grem v službo, pa sem ga samo grdo pogledala, češ kaj rada, delo glih ni lahko, plača ni za hvalit se, dela se petke in svetke, podnevi ponoči.... pa mi je rekel naj bom samo tiho, ker me vidi kak veselo mu razlagam o službi, pa da je redko, da so si sodelavci tak blizu... pa sem potem razmišljala, da ima prav... jih kar malo pogrešam... da ne govorim kako so mi solze v oči stopile, ko sem v četrtek po Tv gledala obletnico doma, pa sem vidla tam naše stanovalce, sploh od morrak teto, oz. od njene babice sestro... saj tak, ko si vsak dan z njimi, pa jih pedenaš si ne bi mislil, da jih boš kdaj pogrešal
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:54:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 kje si rihtajo stanovanje lara in mitja ja, takrat, ko je bla tista toča jim je totalno stolklo streho pa okna, pa zdaj prenavlajo in so že nekaj časa pri tašči... sicer se nekaj zdaj govori, da bodo nekje hišo kupili... aja, kje si vprašala, pri lari doma, tam ko so prej bili, v orešju
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:54:31
|
|
|
|
TinaV*
|
mas popolnoma prav tudi mama tak razlaga skoro isto ko ti ampak rada gre kaj pa ce drugo....tak zaj ma pa po novem mama se tasco pri vas...oz babica moja no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:55:15
|
|
|
|
ada2
|
ej, tina, tvoj je policaj, ne? pa v ormožu dela? kaj na meji ali prav na policiji?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:56:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* mas popolnoma prav tudi mama tak razlaga skoro isto ko ti ampak rada gre kaj pa ce drugo....tak zaj ma pa po novem mama se tasco pri vas...oz babica moja no res? saj ful je zdaj nekih novih, mi bo kar težko spet na novo si toliko imen zapomnit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:57:03
|
|
|
|
TinaV*
|
jap policaj je...ampak je to tako pomesano uradno je v srediscu na meji ker drugo ne dobi po 9 letih policije ampak ok vsaj ni obrezje vec trenutno je ze 2-ic v ormozu za 6 mesecev pa upam da bo zaj ostal tu ker mu je vsec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:58:24
|
|
|
|
TinaV*
|
sredisce pa ormoz meja je isto tak da ko je v srediscu dela tudi v ormozu na meji ampak trenutno je na cestni ...ni fer ampak kaj ces...saj pravim boljse to ko pa da se vsak dan vozi na obrezje tak ko se je revez moral 5 let
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:59:13
|
|
|
|
ada2
|
a se ga moramo bati?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:01:26
|
|
|
|
ada2
|
barbara če si šla že spat?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:03:01
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a se ga moramo bati? po moje ne.... ce si ti ok bo tudi on ...ce pa ti nebos pa se ga boj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:06:28
|
|
|
|
TinaV*
|
kje pa je donna? vidim da je prisotna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:06:57
|
|
|
|
TinaV*
|
ada glej ticker...miha je staren mesec en teden in en dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:09:56
|
|
|
|
Barbara111
|
nisem šla spat ,šla sem pod tuš pa štrudelj dat ven,da se ne bi zažgal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:11:32
|
|
|
|
Barbara111
|
jutri vjutro pa gremo malo na vas smo že na žegen povabljeni jaz pa na sonce si nabirat energijo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:11:50
|
|
|
|
ada2
|
pa res, tina, miha ima same enke danes barbara če je štrudl jabolčni ga hitro malo pošlji
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:12:14
|
|
|
|
TinaV*
|
jaaa mi tudi gremo ze takoj zjutraj na vas...kak bo pasalo kam pa to grete dalec barbara?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:13:04
|
|
|
|
TinaV*
|
se pridruzim adi bi jaz tudi malo strudlja ce je le jabolcni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 23:13:05
|
|
|
|
Barbara111
|
ne daleč v zlatoličje kam pa vi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?