|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
11.4.2009 21:18:13   
Barbara111
ne danes štrudelj jutri pa baje biskvit ,ampak bolj pozno popoldan

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.4.2009 21:18:19   
suncicica
cez dan 2-3, ponoci pa konkretne 3

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 252
11.4.2009 21:19:22   
Barbara111
pol pa sta pridne in kdo ti sedaj pomaga pri njima

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.4.2009 21:23:00   
suncicica
ko je erik doma mi pomaga on, drugace pa sem vedno z njima sama. na sreco ima erik tako delo da je vedno kje blizu ko dela, ali pa je dosti doma.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 254
11.4.2009 21:25:13   
suncicica
v bistvu pa nimam nekih tezav sama. vazna je rutina in malo iznajdljivosti, pa zaenkrat imam sreco da sta se kar pridni. upam da bo tako ostalo.  res pa je da sem vsak dan na koncu dneva tako izcrpana da nemorem niti zaspat zvecer- sem se v fazi navajanja ocitno.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 255
11.4.2009 21:44:28   
ada2
tako...
zajtrk smo imeli doma, kosilo pri tašči kjer sta nuša in adam nesla k žegnu, večerjo sta si pa N&A pri sosedih izfehtala, ko so piknik imeli, sta stala pri ograji in se tako politično pogovarjala kako sta lačna, pa kako lepo diši... in so jima seveda ponudili... in ko je prve porcije zmanjkalo sta vajo ponovila in dobila šeuser posted image   jao jao, še dobro, da imamo super sosede, bi si še mislili, da deco lakamo in zanalašč pošiljamo k sosedom fehtatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.4.2009 21:49:06   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

večerjo sta si pa N&A pri sosedih izfehtala, ko so piknik imeli, sta stala pri ograji in se tako politično pogovarjala kako sta lačna, pa kako lepo diši... in so jima seveda ponudili... in ko je prve porcije zmanjkalo sta vajo ponovila in dobila šeuser posted image   jao jao, še dobro, da imamo super sosede, bi si še mislili, da deco lakamo in zanalašč pošiljamo k sosedom fehtatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.4.2009 21:50:08   
Barbara111
tak štrudelj je v pečici

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.4.2009 21:51:04   
ada2
morrak kaj si pa ti pri novembrkah 2005 počela?

suncicica jaz sem ti pa favš, da greste na morje... sicer ti ful privoščim, samo jaz bi tudi šla...

barbara pozdravi se... pa upam, da se ti uspe zmenit v službiuser posted image

zdaj grem pa še marušo pogledatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.4.2009 21:54:36   
ada2
hmmm, zdaj pa ne vem, ko so te punce same take princese kako bodo ti naši fantje izbirali.... konkurenca je že prehudauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.4.2009 21:56:15   
ada2
user posted image ja tina, treba se je znajti... sicer pa jaz moje otroke učim, da če smo kje na obisku in če vprašajo, če bi kaj jedli naj vzameta, da potem doma ne bo treba...

pa v petek sem bila v službi in sem tvojo mamo videla, pa mi je rekla saj vse vem kak se imateuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 11.4.2009 21:57:06 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.4.2009 21:57:54   
Barbara111
ada si dobla na sz številko

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.4.2009 22:01:22   
ada2
no, v petek sem končno se odpravila po vseh opravkih povezanih z mihom, pa itak polovico nisem naredla... dobro, v službi sem rešila za zdr. zavarovanje, potem sem imela namen dati vlogo za otroške, pa sem vlogo doma pozabila, potem sem na občini dvignila obrazec za pomoč za novorojenca, vložit pa nisem mogla, ker mora moj še podpisat, na banki sem mislila odpret varčevalni račun za miha, pa sem se spomnila na to ko sem bila že skoraj pred domom... eh, možganske celice se mi še obnavljajo po poroduuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.4.2009 22:03:12   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

ada si dobla na sz številko

ja, sem si že shranila v telefon. če ne prej te pokličem 23., ko imam G pregled.

ob 15.45 imam, takrat si verjetno že konec s službo, ne?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 264
11.4.2009 22:07:28   
Barbara111
ja ,ker se ne bom dala,da delam več in pika prvo sem jaz ,da majo moji otroci zdravo mamo ne pa celo spigano,da komaj hodi in še vse ostalo,...................

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.4.2009 22:10:10   
ada2
tako je barbara, saj pa nisi stroj, treba se je postavit zase, če si predober in preveč popuščaš te začnejo takoj izkoriščat.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 266
11.4.2009 22:10:55   
Barbara111
katja ti pa si danes brez besed

Neposredna povezava do sporočila: 267
11.4.2009 22:12:06   
Barbara111
ada to so prave besede vsega pa niti javno ne govorim ,ker se pol lahko marsikaj zgodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
11.4.2009 22:14:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

ada to so prave besede vsega pa niti javno ne govorim ,ker se pol lahko marsikaj zgodiuser posted image

pravilno, bova o teh rečeh raje v živo privat govorile.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 269
11.4.2009 22:16:39   
ada2
jaz se pa bašem s čokolado ki so jo moji otroci za pisanko dobili... no, saj tisto od nuše in adama bosta že sama pospravila, mihovo pa moram jaz, da bo imel kaj od tega... bo jutri samo čokoladno mleko teklouser posted image user posted image  meni pa se bo rit zaštopfalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.4.2009 22:19:52   
Barbara111
ada maš s prebavo probleme,jaz grem lahko 10 krat na dan zaj pa,ko sem pod stresom,moje telo je pregorelo tak,da t veš kaj to pomenim pa 20krat

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.4.2009 22:23:11   
ada2
jaz sem pa vedno bolj zaprte sorte tam okoli riti, ... drugače pa taka odprta... bi vse sčvekala... moje sodelavke me imajo itak polna uha, pa vse vejo kaj se nam doma dogaja... zdaj, ko sem na porodniški si bodo vsaj malo uha spočileuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 272
11.4.2009 22:24:32   
Barbara111
vsak človek je zase kam bi pa prišli ,če bi bili vsi enaki

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 273
11.4.2009 22:25:11   
Barbara111
ada tvoji trije otroci spijo,pa dragi

Neposredna povezava do sporočila: 274
11.4.2009 22:34:54   
TinaV*
javeckrat ji recem kake angelcke mate ada pa kak je miha lep je rekla da je res user posted image user posted image user posted image hja saj jo poznas...radovedna da ni kaj user posted image mam po njej to 

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?