Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:18:13
|
|
|
|
Barbara111
|
ne danes štrudelj jutri pa baje biskvit ,ampak bolj pozno popoldan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:18:19
|
|
|
|
suncicica
|
cez dan 2-3, ponoci pa konkretne 3
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:19:22
|
|
|
|
Barbara111
|
pol pa sta pridne in kdo ti sedaj pomaga pri njima
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:23:00
|
|
|
|
suncicica
|
ko je erik doma mi pomaga on, drugace pa sem vedno z njima sama. na sreco ima erik tako delo da je vedno kje blizu ko dela, ali pa je dosti doma.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:25:13
|
|
|
|
suncicica
|
v bistvu pa nimam nekih tezav sama. vazna je rutina in malo iznajdljivosti, pa zaenkrat imam sreco da sta se kar pridni. upam da bo tako ostalo. res pa je da sem vsak dan na koncu dneva tako izcrpana da nemorem niti zaspat zvecer- sem se v fazi navajanja ocitno.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:44:28
|
|
|
|
ada2
|
tako... zajtrk smo imeli doma, kosilo pri tašči kjer sta nuša in adam nesla k žegnu, večerjo sta si pa N&A pri sosedih izfehtala, ko so piknik imeli, sta stala pri ograji in se tako politično pogovarjala kako sta lačna, pa kako lepo diši... in so jima seveda ponudili... in ko je prve porcije zmanjkalo sta vajo ponovila in dobila še jao jao, še dobro, da imamo super sosede, bi si še mislili, da deco lakamo in zanalašč pošiljamo k sosedom fehtat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:49:06
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 večerjo sta si pa N&A pri sosedih izfehtala, ko so piknik imeli, sta stala pri ograji in se tako politično pogovarjala kako sta lačna, pa kako lepo diši... in so jima seveda ponudili... in ko je prve porcije zmanjkalo sta vajo ponovila in dobila še jao jao, še dobro, da imamo super sosede, bi si še mislili, da deco lakamo in zanalašč pošiljamo k sosedom fehtat svaka cast
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:50:08
|
|
|
|
Barbara111
|
tak štrudelj je v pečici
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:51:04
|
|
|
|
ada2
|
morrak kaj si pa ti pri novembrkah 2005 počela? suncicica jaz sem ti pa favš, da greste na morje... sicer ti ful privoščim, samo jaz bi tudi šla... barbara pozdravi se... pa upam, da se ti uspe zmenit v službi zdaj grem pa še marušo pogledat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:54:36
|
|
|
|
ada2
|
hmmm, zdaj pa ne vem, ko so te punce same take princese kako bodo ti naši fantje izbirali.... konkurenca je že prehuda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:56:15
|
|
|
|
ada2
|
ja tina, treba se je znajti... sicer pa jaz moje otroke učim, da če smo kje na obisku in če vprašajo, če bi kaj jedli naj vzameta, da potem doma ne bo treba... pa v petek sem bila v službi in sem tvojo mamo videla, pa mi je rekla saj vse vem kak se imate
< Sporočilo je popravil ada2 -- 11.4.2009 21:57:06 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 21:57:54
|
|
|
|
Barbara111
|
ada si dobla na sz številko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:01:22
|
|
|
|
ada2
|
no, v petek sem končno se odpravila po vseh opravkih povezanih z mihom, pa itak polovico nisem naredla... dobro, v službi sem rešila za zdr. zavarovanje, potem sem imela namen dati vlogo za otroške, pa sem vlogo doma pozabila, potem sem na občini dvignila obrazec za pomoč za novorojenca, vložit pa nisem mogla, ker mora moj še podpisat, na banki sem mislila odpret varčevalni račun za miha, pa sem se spomnila na to ko sem bila že skoraj pred domom... eh, možganske celice se mi še obnavljajo po porodu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:03:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada si dobla na sz številko ja, sem si že shranila v telefon. če ne prej te pokličem 23., ko imam G pregled. ob 15.45 imam, takrat si verjetno že konec s službo, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:07:28
|
|
|
|
Barbara111
|
ja ,ker se ne bom dala,da delam več in pika prvo sem jaz ,da majo moji otroci zdravo mamo ne pa celo spigano,da komaj hodi in še vse ostalo,...................
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:10:10
|
|
|
|
ada2
|
tako je barbara, saj pa nisi stroj, treba se je postavit zase, če si predober in preveč popuščaš te začnejo takoj izkoriščat.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:10:55
|
|
|
|
Barbara111
|
katja ti pa si danes brez besed
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:12:06
|
|
|
|
Barbara111
|
ada to so prave besede vsega pa niti javno ne govorim ,ker se pol lahko marsikaj zgodi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:14:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada to so prave besede vsega pa niti javno ne govorim ,ker se pol lahko marsikaj zgodi pravilno, bova o teh rečeh raje v živo privat govorile.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:16:39
|
|
|
|
ada2
|
jaz se pa bašem s čokolado ki so jo moji otroci za pisanko dobili... no, saj tisto od nuše in adama bosta že sama pospravila, mihovo pa moram jaz, da bo imel kaj od tega... bo jutri samo čokoladno mleko teklo meni pa se bo rit zaštopfala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:19:52
|
|
|
|
Barbara111
|
ada maš s prebavo probleme,jaz grem lahko 10 krat na dan zaj pa,ko sem pod stresom,moje telo je pregorelo tak,da t veš kaj to pomenim pa 20krat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:23:11
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa vedno bolj zaprte sorte tam okoli riti, ... drugače pa taka odprta... bi vse sčvekala... moje sodelavke me imajo itak polna uha, pa vse vejo kaj se nam doma dogaja... zdaj, ko sem na porodniški si bodo vsaj malo uha spočile
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:24:32
|
|
|
|
Barbara111
|
vsak človek je zase kam bi pa prišli ,če bi bili vsi enaki
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:25:11
|
|
|
|
Barbara111
|
ada tvoji trije otroci spijo,pa dragi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 11.4.2009 22:34:54
|
|
|
|
TinaV*
|
javeckrat ji recem kake angelcke mate ada pa kak je miha lep je rekla da je res hja saj jo poznas...radovedna da ni kaj mam po njej to
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?