|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
10.4.2009 20:19:01   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Lovro je danes dobil svoj prvi zobek. user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo še kar brezzobi user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
10.4.2009 20:23:18   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Lovro je danes dobil svoj prvi zobek. user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo še kar brezzobi user posted image

mi tudi ..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
10.4.2009 20:56:27   
Krysia
Čestitke Lovru za zobke!

Pa čestitke današnjim slavljenkam: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (Češnjica), GAJA (Suzana73) - čestitke za 8ko!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
10.4.2009 21:13:19   
matejchi
Kaj je huje biti lačen al nažrt??? user posted image Burek padel za svobodo, če že meseka ne smem...user posted image , upam, da moj pride po polnoči domov..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
10.4.2009 21:17:33   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Čestitke današnjim slavljenkam: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (Češnjica), GAJA (Suzana73) - čestitke za 8ko!

Čestitke še od mene!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
10.4.2009 21:18:11   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kaj je huje biti lačen al nažrt??? user posted image Burek padel za svobodo, če že meseka ne smem...user posted image , upam, da moj pride po polnoči domov..user posted image

jst čakam, da bo potica pečena user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
10.4.2009 21:18:39   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
10.4.2009 21:34:23   
veveričica
čao punce.jst sem čisto obupana  nevem kaj naj naredim.lara noče jest  že  cev dan  skoraj nič.a je mogoče da jo zobki tko mučijo.kakšne so vaše izkušnje.na robu  živčnega sem resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
10.4.2009 21:35:40   
bella02

Pa čestitke današnjim slavljenkam: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (Češnjica), GAJA (Suzana73) - čestitke za 8ko!

Tudi miuser posted image user posted image user posted image

veveričica, ne bom pametna, nimam teh izkušenj, so pa punce to že doživele, če se ne motim. Eni imajo z zobki precej težav. Sej bo verjetno jutri bolš, če ne pa pokliči P za  nasvet. Sam verjetno so res zobki. Pomiri se, boš še tamalo znervirala, ja? Drži se!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.4.2009 21:38:27 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
10.4.2009 21:38:00   
kaja02
čer!!

čudovit dan je za nami, a ne? je blo zunaj tko toplo, da sem mela malo sam v žabicah, pa je ful uživala, no sej bodo in majčko je tud mela

LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (Češnjica), GAJA (Suzana73) - čestitke za 8ko!

Pablo in Gajka, hvala za čvek, mormo ponovit v kratkem, obvezno pridem sama z Lejo, pa tokrat sem jaz na vrsti!!! Pablo hvala za kofe

sayuri- user posted image  za zobek, mi smo še kar brezzobi, proseno kašo naša obožuje
jajčka sva pobarvali popoldne, potice letos nisem pekla ( dobim kak kos ali dva od mame), kofetek pa bolj prija v dvoje, troje.....

ryssa- user posted image , kmalu se pozdravte

maja t. - mali user posted image

aja pa včeri je bla patronažna pri nas, sploh ne vem, zakaj še hodjo, mala je spala, ni mela nič novega za povedat, jst tud ne za vprašat, jo je zanimal če gre septembra v vrtec, pa kaj že je, če se že na noge postavla, pa zakaj se ati uči CPP?user posted image  EH BREZVEZE

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
10.4.2009 21:42:08   
kaja02
VEVERIČKA- lahk da so zobki ali pa se je kaj loteva( prehlad, viroza...) važno je sam da dosti pije, da ne dihidrira, user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.4.2009 21:42:13   
veveričica
bella  hvala.poskušam se  umirit  ampak sem res  živčna.upam ,da so res zobki.vročine nima  kašlja ne in je živahna  razen da je precej jokavauser posted image .joj  kok  mi je hudo .ne znam vam povedat .prosim če ima katera podobne izkušnje  da  mi piše.hvala

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.4.2009 21:43:47   
veveričica
kaja  problem je v tem ker sploh noče niti čaja niti mleko.čaj mi že prej ni hotela  nikoli več kot 20 ml

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
10.4.2009 21:54:09   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

kr neki user posted image

mislim, a boste vsaj kaj plačali za reklamo in moj glas???

RD RR

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
10.4.2009 21:57:29   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

bella  hvala.poskušam se  umirit  ampak sem res  živčna.upam ,da so res zobki.vročine nima  kašlja ne in je živahna  razen da je precej jokavauser posted image .joj  kok  mi je hudo .ne znam vam povedat .prosim če ima katera podobne izkušnje  da  mi piše.hvala

a je mogoče zaprta? daj ji vsaj kak piškot, da se igra z njim pa ga bo že malo pojedla.. ne vem... user posted image poskusi jo med igro malo "filat"...

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 4665
10.4.2009 22:05:57   
Krysia

kaja  problem je v tem ker sploh noče niti čaja niti mleko.čaj mi že prej ni hotela  nikoli več kot 20 ml

Veveričica, al so zobki, al jo pa grlo boli ... se mi zdi, da je blo pri nekaterih tko, da niso jedli zarad bolečin v grlu. Če so zobki, probaj namazat s Calgel-om po dlesnih, za bolečine v grlu pa ne vem ... poskusi z mlačnim čajem / mlekom / vodo .... pa ne se preveč sekirat, ker bo tvoja pupa to začutila, pa bo sam še slabše ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
10.4.2009 22:07:15   
veveričica
ja res kr neki  tole  da glasujemouser posted image  
matejchiej res  vse sem že probala pa ne gre .nevem kva ji je .zdj  se je ful jokala  in zaspala.upam  da  res nebo kakšna viroza in da so zobki.ampak mi je res hudo

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
10.4.2009 22:10:08   
veveričica
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Veveričica, al so zobki, al jo pa grlo boli ... se mi zdi, da je blo pri nekaterih tko, da niso jedli zarad bolečin v grlu. Če so zobki, probaj namazat s Calgel-om po dlesnih, za bolečine v grlu pa ne vem ... poskusi z mlačnim čajem / mlekom / vodo .... pa ne se preveč sekirat, ker bo tvoja pupa to začutila, pa bo sam še slabše ...

sam kako pa naj vem  da jo grlo boli.kdaj pa mine  če je to  .calgela nimam  moram kupt.hvala vam za nasveteuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
10.4.2009 22:14:10   
karmar

jaz sem imela z Uršo ful problemov ker ni hotela pit in sem poskusila vse možne načine. Flaška, na kljunček, kozarec....čaj, sok, voda,...nič. Pol pa mi kapne da mogoče bi ji dala po steklenički (tista ki smo jo dobili v porodnišnici- Jana) in ji je blo zanimivo. Sicer samo en dan, pol pa ne več. Poskusila sem še slamico ampak ker ne zna vlečt sem slamico dala v čaj, na vrhu pa zaprla s prstom da je ostala tekočina notri in tako je pila in pila.....hehe, ji je blo všeč.
Pol pa kar naenkrat kozarec in zdaj sploh noče več drugega. Poskusi, mogoče pa ti uspe kaj od naštetega...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4669
10.4.2009 22:33:06   
Vsem želim vesele velikonočne praznike obilo pisanih pirhov dobre potice pa ne preveč hudega hrena...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
10.4.2009 22:49:44   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

jaz sem imela z Uršo ful problemov ker ni hotela pit in sem poskusila vse možne načine. Flaška, na kljunček, kozarec....čaj, sok, voda,...nič. Pol pa mi kapne da mogoče bi ji dala po steklenički (tista ki smo jo dobili v porodnišnici- Jana) in ji je blo zanimivo. Sicer samo en dan, pol pa ne več. Poskusila sem še slamico ampak ker ne zna vlečt sem slamico dala v čaj, na vrhu pa zaprla s prstom da je ostala tekočina notri in tako je pila in pila.....hehe, ji je blo všeč.
Pol pa kar naenkrat kozarec in zdaj sploh noče več drugega. Poskusi, mogoče pa ti uspe kaj od naštetega...user posted image

tole s slamico smo tudi mi se igrali... karmar ti si pa ful pametna, to maš sigurno po možu user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
10.4.2009 22:52:08   
karmar
matejchi nisem vedla da dobiš gene s poroko....user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.4.2009 22:57:06   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

matejchi nisem vedla da dobiš gene s poroko....user posted image

pa ja, itak je že vse zmešano.. totalno... smoothie user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.4.2009 8:44:44   
buhtlčk
jutroooo

evo kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jo pijem že več kot eno uro skupej...spet odlična noč...pa potica za zajtrk user posted image (ja zvečer se je morala še shladit, glede potice se vidi, da nimam pojma user posted image )

samo pozdrav pa

vse najboljše

LOVRO & ZARA (sayuri)
NEŽA (Neža7)
za 9ko

in

KAJA LINA (Zoja Miša)
HANA (Carol11)
OTMAR (Pablo)
za 8ko

grem kavo dokončat :)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.4.2009 8:57:38   
Vilika
Jutro!

Prebrala sem zelo na hitro, da vidim kaj se dogaja...
Mi se po cele dneve potepamo, joj, kako paše po tem sončku. Samo jesti gremo notri.

Mi smo končno malo bolj zdravi, le občasno še zakašlja...
Pa luna nas je trkala (zeloooo slabo spali in nonstop sitkali) v sredo in četrtek 100 na uro, meni se je kar kegljalo user posted image . Ko že tako divje dete dobi sršene v rit user posted image , za ponoret. Trenutno ima 2 buški, 2 sta že izginili... bogo moje dete, čisto razbito user posted image . Tako je neobvladljiv, da se to ne da povedat. On bi šel ven z vozička, pa na rokah tudi ne biti, se zvija kot presta, ok, bodi na tleh - je minuta miru, pa spet... on bi se dvigal.. in se prijema za VSE kar vidi in se postavlja na noge... in ko se malo obrnem stran je že na drugem koncu - valda v bližini kakšnega vogalaq in se bunkne in potem - weeeeee, čez nekaj ur pa ponovi vajo....

V glavnem zdaj sam vstaja in stoji poljubno dolgo ob opori, pa dokazal je, da zna tudi plazit ampak samo, ko vidi eno zanimivo stvar, za katero se je vredno potrudit...

Sayuri - seveda lahko prpopaš našga fanta s telovadbe.

Čestitke slavljenčkom obmesečnic user posted image user posted image user posted image user posted image !
Moje očke so se napasle ob pogledu na lepe slikice malčkov avgustovskih mamic user posted image !

Vsem želim lepe praznike, polne razumevanja in ljubezni user posted image user posted image user posted image

.. pa ne preveč papat, da ne bojo šli KG v višave, razen anita pa še katera ki ima minus... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?