Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:08:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila? renault scenic tko sedaj sem za danes vse uredila , jutri grem nesit k žegnju,potem pa greva z dragim in malčkom na izlet do Logarske doline tko da jutri me ne bo veliko gor No čestitke za avto Super, res pravi družinski avto. Pol pa njega jutri tut požegnjat, da vam bo varno služil. Pa leepo se mejte jutri v Logarski dolini. Ja danes avtoček glih ne bo žegnan ,ker greva s taščo peš bomo šli pa z vbebijem enkrat skupaj do brezja Hvala bomo uživali
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:08:57
|
|
|
|
sonček85
|
kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečt frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da anca.tudi super avto da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena - Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ? ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala. nena.hvala ,srce si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dv a sončka GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od : Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega Gašperja. Čestitkeeeeeeeeeeee detelja.si se javila,hvala za zajtrk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:08:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja bambocha Se podpišem čestitke za rojstni dan in veselo praznovanje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:09:51
|
|
|
|
sonček85
|
katera že ima sineka gregorja,ne morem se spomnat in pika ,pa ves čas tuhtam pa na koncu jezika imam. Help
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dobro jutro. Punce js ne vem, kaj je to, ampak že drugo noč zapored ne morem spat...ampak ko bi bilo samo to... izgleda, da sem včeraj res prehitro spila malinov čaj, ker se me je po pitju kar naenkrat lotila full slabost, bolečina v trebuhu, šraufanje...zdej že celo noč neki driskam. Slabo se počuti, rit me peče...pardon, ker tak direktno pišem, ampak tako dejansko je. Uboga . Objem zate in tvojo rito . Mogoče bolje, da malinov čaj spiješ čez dan, pa zelo počasi, ne na šus. Glede spanja pa sem tudi jaz vedno bolj pogosto že pred 5h kot sova. Danes sem se zbudila ob 4h in do 6h nisem več zaspala, potem pa sva se kar oba vstala. Dragi je že pred sedmo šel s kolesom po sveži kruhek v pekarno, tako da sva že imela zajtrk. Očitno že vadimo za nočno dojenje. Bo pa zato treba uvesti obvezen dnevni spanček . Sem se pa najmanj 4 krat ponoči zbudila od popadka, ki me od četrtka naprej spremljajo vsak dan - tako da že pridno vadim.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:23:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečt frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da anca.tudi super avto da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena - Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ? ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala. nena.hvala ,srce si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dv a sončka GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od : Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega Gašperja. Čestitkeeeeeeeeeeee detelja.si se javila,hvala za zajtrk to pa ziher ni od detelje...ker detelja doma še veselo tipka in se odpravlja k staršem...da ne bova z bebijem glih cel dan sama doma čestitke za gašperja
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Detelja madonca kakšen zajtrk! Vsak dan je okusnejši in boljši. Še par dni, pa te ne bomo nikoli spustile v P .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:26:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja Detelja madonca kakšen zajtrk! Vsak dan je okusnejši in boljši. Še par dni, pa te ne bomo nikoli spustile v P . sam veš mojega sončka pa moram spravit na svet, tako, da pač nekaj časa skrbela britika za zajtrk
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja ovo detelja je še tu neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wc zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne? zajtrk je danes bolj tak postu primeren če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na post kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..??? Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj? še vedno klub 1cm Hitro na tvojega sedet. ja, so mi rekli, da morava redno delat domačo nalogo pa hodit po stopnicah...pol pa sem rekla, glede seksa vi povejte mojemu...pol pa je med.sestra rekla, upam, da ni kak tip da bi zameril...sem rekla vi mu samo povejte...in pol res gre za mano ven in mu pove, pa rekla mu je še, da otroku ne more nič naredit...pa še rekla mu je, da če on noče naj grem k sosedu pol pa je moj izjavil, da zato so pa dobri prijatelji smotko... Detelja tvoj pa je faca , se je dobro znašel. Konec koncev če dobro pomislim, pa je neka logika tukaj: Svojo drago pa že raje zaupa dobremu prijatelju, ki ga pozna in spoštuje, kot pa nekemu čudnemu sosedu . ti si faca ja, da bi pa sam se k stvari spravil to pa ne mislim, da se potem njegovi prijatlji še bolj ne bi Ti to ne razumeš. Seveda bi se najprej sam spravil, ampak če pa te že mora zaupati drugemu, pa to že ne bo sosed . Pol pa še tista slovenska sosedska zavist, ma ni šans .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:27:07
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro vsem Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrk ....HVALA TI . Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je priden . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolca ...kako hecen filin, najprej on potem še jst . No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerju ...potem pa je to vse. Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rim ...in da je prebava boljša
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, še nekaj... a ni full čudno, da ni Detelje? Kaj pa vem, mogoče je pa odpotovala...upam, da je. Detelja je gotovo odpotovala! Jaz sem imela zjutraj ful močan filing za njo! Ti povem, nekaj čarovnice pa je tudi v meni . odpotovala je v svet sanj No, zdaj pa imam ... pa so šle po gobe vse moje čarovniške sposobnosti .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:28:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja ovo detelja je še tu neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wc zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne? zajtrk je danes bolj tak postu primeren če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na post kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..??? Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj? še vedno klub 1cm Hitro na tvojega sedet. ja, so mi rekli, da morava redno delat domačo nalogo pa hodit po stopnicah...pol pa sem rekla, glede seksa vi povejte mojemu...pol pa je med.sestra rekla, upam, da ni kak tip da bi zameril...sem rekla vi mu samo povejte...in pol res gre za mano ven in mu pove, pa rekla mu je še, da otroku ne more nič naredit...pa še rekla mu je, da če on noče naj grem k sosedu pol pa je moj izjavil, da zato so pa dobri prijatelji smotko... Detelja tvoj pa je faca , se je dobro znašel. Konec koncev če dobro pomislim, pa je neka logika tukaj: Svojo drago pa že raje zaupa dobremu prijatelju, ki ga pozna in spoštuje, kot pa nekemu čudnemu sosedu . ti si faca ja, da bi pa sam se k stvari spravil to pa ne mislim, da se potem njegovi prijatlji še bolj ne bi Ti to ne razumeš. Seveda bi se najprej sam spravil, ampak če pa te že mora zaupati drugemu, pa to že ne bo sosed . Pol pa še tista slovenska sosedska zavist, ma ni šans .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:29:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, še nekaj... a ni full čudno, da ni Detelje? Kaj pa vem, mogoče je pa odpotovala...upam, da je. Detelja je gotovo odpotovala! Jaz sem imela zjutraj ful močan filing za njo! Ti povem, nekaj čarovnice pa je tudi v meni . odpotovala je v svet sanj No, zdaj pa imam ... pa so šle po gobe vse moje čarovniške sposobnosti . hitr napovej drug datum...mogoče pa bo takrat ratal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:29:59
|
|
|
|
sonček85
|
detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat Zdaj še pa objavit ne morem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja Detelja madonca kakšen zajtrk! Vsak dan je okusnejši in boljši. Še par dni, pa te ne bomo nikoli spustile v P . sam veš mojega sončka pa moram spravit na svet, tako, da pač nekaj časa skrbela britika za zajtrk Ok, naj ti bo, toliko da sončka spraviš na svet . Toda brigitka ima pa težko nalogo, ji nič ne zavidam .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:32:21
|
|
|
|
brigita23
|
naj vam vsem zaželim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE....pa da bi kateri zajček prinesel tale dva pa naj nam prineseta naše pikice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:34:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja bambocha Se podpišem čestitke za rojstni dan in veselo praznovanje tudi iz moje strani...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrk ....HVALA TI . Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je priden . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolca ...kako hecen filin, najprej on potem še jst . No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerju ...potem pa je to vse. Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rim ...in da je prebava boljša Dobro jutro Brigita, super za odlično noč! Očitno bomo danes vse pridne. Midva sva tudi že pozajtrkovala, samo počakava, da pralni stroj do konca opere in obesiva perilo, pa greva v BTC, da nabaviva adapter za košaro in lupinico. Pol pa obvezno nekam na sončka. Babuške zunaj je tako lepo vreme, da se meni kar meša od veselja . Fajn zrihtaj pri frizerju in dober nakup majčk!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, še nekaj... a ni full čudno, da ni Detelje? Kaj pa vem, mogoče je pa odpotovala...upam, da je. Detelja je gotovo odpotovala! Jaz sem imela zjutraj ful močan filing za njo! Ti povem, nekaj čarovnice pa je tudi v meni . odpotovala je v svet sanj No, zdaj pa imam ... pa so šle po gobe vse moje čarovniške sposobnosti . hitr napovej drug datum...mogoče pa bo takrat ratal Originalno sem ti napovedala nedeljo, toda sem imela včeraj zjutraj tako močan filing, da danes pa bo detelja rodila, da sem kar opustila nedeljo. Tako da: nedelja bo!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat Zdaj še pa objavit ne morem Sonček jaz ti žal ne morem pomagat. Glede na to, da si ti naš glavni računalnik, težko verjetno, da se bo katera druga spomnila. Saj se boš spomnila. In kako je minila tvoja noč?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 naj vam vsem zaželim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE....pa da bi kateri zajček prinesel tale dva pa naj nam prineseta naše pikice Hvala brigita! Jaz se pridružujem birigitinim željam! Se znam prištulit, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:42:38
|
|
|
|
brigita23
|
aha...še nekaj sem pozabila .... MIŠKA kaj praviš uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hoče ...men že na vse zgodi dogaja tako dost mate za danes babe ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 8:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje! Jaz se počasi odpravljam, se še moram zrihtat. Želim vam čudovito soboto, naj bo kje v naravi oziroma na letalu za Rim za tiste, ki bi rade že rodile. Se tipkamo zvečer, Objemček , NenaLena
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?