|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 19:47:40   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila?
renault scenic

tko sedaj sem za danes   vse uredila , jutri grem nesit k žegnju,potem pa greva z dragim in malčkom na izlet do Logarske doline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da jutri me ne bo veliko gor

No čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image  Super, res pravi družinski avto. Pol pa njega jutri tut požegnjat, da vam bo varno služil.

Pa leepo se mejte jutri v Logarski dolini.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.4.2009 19:54:46   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila?
renault scenic

tko sedaj sem za danes   vse uredila , jutri grem nesit k žegnju,potem pa greva z dragim in malčkom na izlet do Logarske doline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da jutri me ne bo veliko gor

u fajn za izlet in super vreme user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.4.2009 19:55:22   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

janja*:kdaj bom šla pa jaz v Rim to zanima tudi mene user posted image

no da vam še povem ,da sem vsa nahodna in smrkava ,grlo se mi čisti tko da user posted image user posted image   hmmm boga,... upam, da boš čimprej boljš in da prehlad mine user posted image
No sedaj grem pa na zajtrk in potem v generalko user posted image danes je petek,dragi je pa že šel po najin avtoček user posted image user posted image user posted image user posted image   super user posted image user posted image

Ja jaz naj bi na rok,bomo videli kako je janja napovedalauser posted image

saj bo sonček more sijati in bom tkoj zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

jutri ko greste na izlet bo prehlad minil user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.4.2009 20:55:14   
malapikica
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Še moje javljane s pregleda.
Zjutraj sem ga imela pri moji g. Me je vag. pregledala in je vse bp. Ker pa sem malo začela zatekati me je za vsak slučaj poslala še na CTG v P. Tam so mi potem opravili CTG, UZ in še enkrat vag. pregled. Zaenkrat je vse bp. in nič še ne kaže, da bi se našemu pobu kam mudilo. CK je sicer prehoden za slab prst, ampak je še vse gor (se še ni spustil). Ocenjena teža pa je 3160 g, tako da ni kaj pretirano velik. Moram pa še naprej spremljati gibe.
Kontrolo imam spet 14.4. v porodnišnici.

Moram pa povedat, da mi je CTG delala ena ful prijazna babica, pa sem jo potem izkoristila in malo povprašala glede poroda v vodi. In ker je bila soba prazna me je kar peljala pogledat porodno sobo z banjo, pa vse mi je ful lepo razložila.
Me je kar navdušila, tako da se bom verjetno odločila za porod v vodi.

user posted image   user posted image user posted image za pregled! Porod v vodi je baje prekrasen, samo pozanimaj se, če ti bodo pustili, da imaš tudi iztis v vodi. Pa prehitro ne smeš v vodo. Moj naslednji porod bo gotovo v vodi, tokrat bomo pa rojevali na suhem user posted image user posted image user posted image .

Sem se vse pozanimala. V vodi te pustijo vsega skupaj cca. 2 uri. Glede iztisa se pa lahko odločiš sama. Ni nobene ovire, da ne bi v vodi. Razen v tretji fazi (posteljica) pa moraš na suhem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.4.2009 21:01:38   
cofk

IZVIRNO SPOROČILO: cofk

ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html
moj glas je oddan

ful, ful, ful hvala :)
lahko vsak dan oddate en gles - do 20.4.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.4.2009 21:22:26   
Miška2006
Dober večer....babuške, čvekice, mamiceuser posted image ....kje pa ste?

Tako sem zmučena, da je kaj. Sem pokoncu že od 4.30, ko sem nahranla tamalo. Dopoldan mela skoz ene opravke, zgodaj popoldan sem šla pancat, a ni blo 10 minut me je anketarka zbudila. Da bi jo user posted image pobral in moj spanes je zbogom šeluser posted image user posted image user posted image user posted image . Popoldan dobili obiske, zdaj pa sem končno sedla za računalnik. Najraj bi šla spat, pa bom raj počakala še urco, da dam tamali jest. Pol pa upam, da hitro zaspim in mam mir do 2.30user posted image user posted image user posted image . Tamala pa je pravi cukrček in mi resnično ne dela težavic.

Moram priznat, da vas nisem šla brat za nazaj, razen prav tiste vaše poste zgodaj zjutraj. Sm pršla do Deteljevega inserta in mi je kuj polepšal danuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa tudi nimam kakšne volje, da bi šla čekirat vse vaše poste, čeprav verjamem, da so zanimivi in polni zanimivostiuser posted image

Detelja, hva za mojega ekskluzivnega pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fullllllll je dober....ritica, ritica, ritica,....

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.4.2009 21:40:12   
*Junona*
Dober večer.user posted image

Js sem tudi čist utrujena danes. Skoraj neprespana noč je za mano, cel dan sem nekaj pekla...ampak potem sem pa še zbrala toliko energije, da sva šla z dragim na sprehod in je prav pasalo.user posted image

Zdaj sem že skopana, mal vas pokomentiram in seveda slikico od novega krof(e)ka prilepim.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.4.2009 21:41:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Čer pupe.

sploh vas ne utegnem za nazaj brat. Ste res pridne.

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.

za nakupe! To pa bo Junonca lepa . Edino pravilno!

Junonca preveč zapravlja...baje. Dragi rekel.

Mislim, da ga ni tipa, ki bi rekel, da njegova dovolj ali pa celo premalo zapravlja za cote .

to pa res...sam zdaj v nosečnosti res ne kupujem kaj dosti, ker ne vem kaj mi bo prav in kaj ne...

midva sva danes po pregledu šla v mercator kao, da greva samo po solato in na koncu sva pustila 20 eur tam...pol pa še, da greva v hofer po sladoled (včeraj smo dobili prospekt pa so se mi oni trikotniki tako zaluštal) pa res gremo...in pustimo 26 eur tam...glih sva se menila, da zdaj ko bo otrok bo treba mal šparat...sam greš po eno stvar kupiš pa 10...a se vam tudi tako zdi...ko so bili sit...če si imel 5000 sit v žepu si lahko rekel, da imaš že kar dosti denarja v žepu, zdaj pa tile euri pa če imaš 20 je kot da nimaš nič...  če bi imeli doma stroj za tiskat dnarja pa ne vem če bi folgal sproti tiskat dnarja

Ja, se čist strinjam...tile evri imajo noge...

Podobno se mi zdi, da kune na morju...ko da bi noge dobile...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.4.2009 21:42:10   
*Junona*

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra. Mislim prešvicana.

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.

Je pa tako lepo vreme zunaj.

Joj, js bi pa rada šla v Rim. Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Joj lušte z roštiljem,.. pa vreme je idealno

Rim - danes greš še k Ocvirkovi, te napika pol od nje pa direkt v P. in nam sporočiš novičko,... a velja?

Joj, iz tvojih ust v Božja ušesa.

sej veš nikoli ne veš,.... lahko da sploh ne prideš do Ocvirkove  res ti želim, da bi če si želiš, čimprej,.. jst sem se pa kr mal pomirila ( mogoče samo za danes  )

Najedla bi se še rada roštilja.

Danes roštilj, jutri potica, potem jajčja in šunka ...

Potem bom pa 2 dni na klistirju preden me spraznejo.

Mene pa bolj kot to, da bi se med porodom pokakala (ker bom zavrnila klistir), skrbi, da bom kakšne "spuščala" Upam, da ne bom prejšnji dan ravno jedla motovilca z jajčko, ker pol pa se mi uboga babica kar malo smili . Kaj češ, takrat pa res ne bomo imele časa mislit na oliko, saj bo treba bebico na svet spravit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.4.2009 21:43:51   
*Junona*
Kje je pa brigitka danes?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.4.2009 21:59:23   
brigita23
alo punce...evo mene

Najprej junonca sorry ker te nisem nazaj poklicala, mi je zmanjkal baterije...tako da sem šele mal prej usposobla telefonuser posted image ...hotela sem te sam vprašat ko si včeraj rekla da si si majčke nakupla, kje si jih kupila? Jst si moram it jutri kupit nekaj s kratkimi rokavi, ker tole je pa too much vročina za meneuser posted image .

No u glavnem da vam sam mal na kratko povem potek dneva...naj se prvo pohvalim, da pa sem bila danes res pridnauser posted image user posted image ...tako da tudi če grem ponoči kr rodit, ko je vse pošlihtano. Jajčke pobarvane, vse zlikano, tepihi oprani, praha ni, omare tipi-topi, šunka kuhana, potica pečena (no za to je poskrbela naša babiuser posted image ), pisanka pripravljena, še na pokopališče sva šla z mojim nesit en tak lepi aranžma k dediju, da ma tudi on malo pisankeuser posted image user posted image user posted image . Bebi je bil celi dan zelo živahen, tako da smo se vsi trije imeli res dobro. Jutri še grem po pečene zajčke v klasje, pa pomaranče še kupim in to je touser posted image ...oz. k frizerju se še grem oprat in zlikat, pa po majčke...potem pa se začnejo praznikiuser posted image user posted image user posted image . Popoldan bova pa z dragim v žegn skupaj nesa.

To je to...no se kr ni dalo na kratko napisatuser posted image user posted image user posted image , zdej vas grem pa mal prebrat čvekiceuser posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.4.2009 22:02:36   
*Junona*
Slikica od Frutolininega črnolasega aprilskega krof(e)ka:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 10.4.2009 22:03:02 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.4.2009 22:03:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dober večer....babuške, čvekice, mamiceuser posted image ....kje pa ste?

Tako sem zmučena, da je kaj. Sem pokoncu že od 4.30, ko sem nahranla tamalo. Dopoldan mela skoz ene opravke, zgodaj popoldan sem šla pancat, a ni blo 10 minut me je anketarka zbudila. Da bi jo user posted image pobral in moj spanes je zbogom šeluser posted image user posted image user posted image user posted image . Popoldan dobili obiske, zdaj pa sem končno sedla za računalnik. Najraj bi šla spat, pa bom raj počakala še urco, da dam tamali jest. Pol pa upam, da hitro zaspim in mam mir do 2.30user posted image user posted image user posted image . Tamala pa je pravi cukrček in mi resnično ne dela težavic.

Moram priznat, da vas nisem šla brat za nazaj, razen prav tiste vaše poste zgodaj zjutraj. Sm pršla do Deteljevega inserta in mi je kuj polepšal danuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa tudi nimam kakšne volje, da bi šla čekirat vse vaše poste, čeprav verjamem, da so zanimivi in polni zanimivostiuser posted image

Detelja, hva za mojega ekskluzivnega pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fullllllll je dober....ritica, ritica, ritica,....

user posted image user posted image user posted image Miška si bila tudi ti danes bolj slabo aktivna na rruser posted image ...jah kaj čemo, prazniki pa obiski, pa lep sonček pa ti imaš še user posted image ...si tak dobra. Zdej pa se lepo odpočij pa morda jutri kako več rečemouser posted image . Jst sem tudi ko cota...pete me tak bolijo, da ne vem če bom lahko zaspala. To je pa težauser posted image ...kje ste pomočniki...gremo masiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.4.2009 22:04:16   
brigita23

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kak srček...kok lasekov mauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , frutolina ful je cuker

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.4.2009 22:07:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce...evo mene

Najprej junonca sorry ker te nisem nazaj poklicala, mi je zmanjkal baterije...tako da sem šele mal prej usposobla telefonuser posted image ...hotela sem te sam vprašat ko si včeraj rekla da si si majčke nakupla, kje si jih kupila? Jst si moram it jutri kupit nekaj s kratkimi rokavi, ker tole je pa too much vročina za meneuser posted image .

No u glavnem da vam sam mal na kratko povem potek dneva...naj se prvo pohvalim, da pa sem bila danes res pridnauser posted image user posted image ...tako da tudi če grem ponoči kr rodit, ko je vse pošlihtano. Jajčke pobarvane, vse zlikano, tepihi oprani, praha ni, omare tipi-topi, šunka kuhana, potica pečena (no za to je poskrbela naša babiuser posted image ), pisanka pripravljena, še na pokopališče sva šla z mojim nesit en tak lepi aranžma k dediju, da ma tudi on malo pisankeuser posted image user posted image user posted image . Bebi je bil celi dan zelo živahen, tako da smo se vsi trije imeli res dobro. Jutri še grem po pečene zajčke v klasje, pa pomaranče še kupim in to je touser posted image ...oz. k frizerju se še grem oprat in zlikat, pa po majčke...potem pa se začnejo praznikiuser posted image user posted image user posted image . Popoldan bova pa z dragim v žegn skupaj nesa.

To je to...no se kr ni dalo na kratko napisatuser posted image user posted image user posted image , zdej vas grem pa mal prebrat čvekiceuser posted image user posted image user posted image .

Ni panike, js se pa nisem mogla javit, ker sem mesila.user posted image user posted image user posted image Testo sevedauser posted image user posted image user posted image

Majčke sem kupila v H&M-u, eno pa v Zari in sem razočarana, jo nesem jutri reklamirat.user posted image Tista iz H&M-a so pa fajne. Pa čist fajn bo dojit v njih, ker imajo velik okrogel izrez. PA še telirane so, tako da so tudi v bokih in pasu ok in fajn stojijo. Ker tiste za dojenje te pa nosečega naredijo tudi če nisi.user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.4.2009 22:07:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

joj kak srček...kok lasekov mauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , frutolina ful je cuker

Pa čist je Frutolinci podoben...nosek, ustnice.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
10.4.2009 22:08:18   
brigita23
sonček-čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uuuuu a bo padel že prvi izletuser posted image ....kak fajn super res, upam da vam bo služil kot je treba in da bo Aleksu všečuser posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte v Logarski družinica.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.4.2009 22:08:38   
štorkljica

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiii  kak je luškan...bravo frutolincauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.4.2009 22:09:16   
štorkljica
Lahko noč punci....lep trač še naprejuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.4.2009 22:09:41   
anca
JOOOOOJ kakšen lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo frutolina!!

Soncek - midva sva hotela tudi ta avto kupiti prejsnji mesec, pa niso hoteli vzeti stare Lancie, in sva potem slučajno naletela na 1 leto starega S-maxa, in sva super zadovoljnauser posted image user posted image

Ahh, nič, ne bom preveč filozofirala, vidim da imamo vse podobne težave in tegobe, tako da ne bom še enkrat ponavljala istih tem..

uživajte vse v praznikih in sončku!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
10.4.2009 22:10:15   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )          CE  

2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
 LE KATERA BO NASLEDNJA user posted image

10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ 
26.pikiica                         
(št. 1, št. 0)user posted image    LJ                         
11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ
28.aljab                            (št. 2, št. 1) user posted image           
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE  
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG
49.klavdyk                        (št.  2, št.1)        SG
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
71.duda1                     
      (št. 3, št. 2)user posted image   MB
72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

11.04.
duda1
angelito CTG v P
14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04.
klavdyk
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  91/117nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.4.2009 22:10:47   
*Junona*

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.4.2009 22:10:59   
*Junona*

APRILSKE user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKEuser posted image IN user posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (?-?)user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA ( ?-?) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3330g-51cm)user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.4.2009 22:11:01   
brigita23
junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesuuser posted image user posted image user posted image ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanimauser posted image ...sem firbec neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 849
10.4.2009 22:12:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anca

JOOOOOJ kakšen lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo frutolina!!

Soncek - midva sva hotela tudi ta avto kupiti prejsnji mesec, pa niso hoteli vzeti stare Lancie, in sva potem slučajno naletela na 1 leto starega S-maxa, in sva super zadovoljnauser posted image user posted image

Ahh, nič, ne bom preveč filozofirala, vidim da imamo vse podobne težave in tegobe, tako da ne bom še enkrat ponavljala istih tem..

uživajte vse v praznikih in sončku!

Enako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?