|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
8.4.2009 21:41:16   
dolči
Evo mene. Nekako ne uspem do vas. Vidim,da ste dopolnile moj seznamček. Jutri gremo v razvojno ambulanto,drugače pa pospravljanje,kuhanje,likanje (cunj je na toneuser posted image user posted image user posted image ) in od nedelje se tudi že martinčakmo na sončku.
Drugače pa nič novega.
Ve pa tudi vidim,da ste pridne.
Infinity se tudi že veselo potepa, Rea,Tia in ostale pa se nam tudi kmalu pridužijo.
Se vam še kaj javim.

lp

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.4.2009 23:00:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Princeska, kaj če zberemo podpise za poskusno uvajanje tv v porodno?user posted image

Seveda, takoj. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.4.2009 23:19:14   
Mala_princeska
Po MŠ sva bila danes s user posted image na CDS-ju, kjer sem oddala papirje za paket oz. denar in porodniško , pa očka je podpisal priznanje očetovstva (za še ne rojenega ), tko da nama takoj po rojstvu ni treba nikamor, menda rojstni list z vpisanim očetom pošljejo z upravne enote kar na dom - jupi . Potrebovala sva samo vsak svoj osebni dokument in sva podpisala. Tega do danes sploh nisem vedela, da lahko sedaj pred rojstvom vse urejaš user posted image . No, poročenim je ta pot prihranjena.

Če se katera sprašuje: glede papirjev o očetovskem dopustu, pa jih na CSD-JU oddava, ko se dete rodi in ko začne koristit očka očetovski dopust, pa še kopijo zapisnika o očetovstvu dava zdraven (to kar sva podpisala danes) in stvar je zaključena. No, midva nisva poročena, sva koruznika , ki živiva na istem naslovu.

Spet sem pogledala en film, zdaj se grem pa stiskat k mojima user posted image , še tamaučica spi zdraven - je vsa utrujena po zabavi s prijateljicami iz vrtca hitr zaspala user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
9.4.2009 8:28:02   
rea27
dobro jutro!

Kakšno lepo jutro!!! Kako fino je ko te takole sonček prebudi :) heheh, no ja..pa dragi tudi...se nekako ne morem odločiti kaj mi je ljubše..
Evo, pa sem tudi jaz pristala med tistimi, ki morajo skoraj 3x na noč na stranišče..Do sedaj se niti nisem pritoževala, res nisem hodila ne vem kaj pogosto..Zdaj se je pa očitno začelo. In to grem kar konkretno..Teče od mene, kot da spijem 10 litrov na dan!!!! :) :)

Kaj se danes dela? Kaj boste počele? Boste kaj pridne?

Meni je takoooo lažje, ko sem včeraj zjutraj preden sem šla na pregled končno oddala diplomske naloge...ej..SAMO DA JIH NIMAM VEČ DOMA!!!!!!!!! ehehehe..pa je rekla referentka v referatu..Ja, zagovor bo pa nekje v začetku maja..My ass bo, sem si mislila!!!! Ne pa ne bo! Bo kar prej...Tko, da zdejle še mentorici napišem en mejl, če bo tolk prijazna in mi res tist zagovor pritisnila že aprila :)

OK, grem se očediti :) (zobki, obraz, pa oblečt tudi, potem grem pa v trgovino po sadje.. - ga pojem abnormalno veliko..)

aha, vprašanje: kaj veste o tem kvazi malinovemu čaju, ki naj bi pospeševal porod oz mehčanje mv ali karkoli že...Pozna katera?

Ajdi moje sotrpinke in pa mamice..lepo bodite, hitr kaj sočnega napišite in se tipkamo :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1754
9.4.2009 9:05:48   
Anonimen
Jutro!

Hehe, Princeska, midva sva tud šla podpisat zadevo z očetovstvom. Precej simpl. Samo sva šla na upravno enoto, ker so na CSD ravno takrat meli nek primankljaj žensk, ki bi se s tem ukvarjale. Je pa res fajn, da ni potem treba okrog skakat.
Včerajšnje bolečine sem hvalabogu prespala in sem danes spet normalna.user posted image user posted image user posted image

Rea, bravo za diplomsko...sej po moje, če jim trebušček pokažeš, se te bodo usmilili. Je res malo grozno, da ti dajo datum maja, al pa še kasnej, ko res ne boš mela časa.

Malinov čaj pa baje pomaga. Po 36 tdnu ga menda lahko piješ. Ene trdijo, da so otročki kar popadal iz njih. Upam, da vsaj delno drži. Bi jaz tudi.user posted image

Gre katera na kofe? Ko je tako lep sonček zunaj!

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
9.4.2009 9:29:47   
tia12
Ojla....

Evo mene iz pregleda, še vedno v enem kosu...v soboto imam spet ctg v P, in pa potem v ponedeljek.

Se tipkamo mal kasnej...

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
9.4.2009 9:33:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Ja, zagovor bo pa nekje v začetku maja..My ass bo, sem si mislila!!!! Ne pa ne bo! Bo kar prej...Tko, da zdejle še mentorici napišem en mejl, če bo tolk prijazna in mi res tist zagovor pritisnila že aprila :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da še pred porodom uspešno diplomiraš. user posted image
O malinovem čaju žal ne vem nič konkretnega, bom pa malo pobrskala in če res tako pomaga - bo treba enkrat na tržnico user posted image oz. v kakšno čajarno (aha ena je v Nm) po te malinove liste. Al pa v lekarno user posted image user posted image . Mam še čas predno ga lahko začnem uživat.user posted image
Sadje - pa saj to je full dobro, men tud pašejo vitaminčki. Samo pazi, da ga ne boš predozirala.

Danes zjutraj sem bila že aktivna - psa ven, tamalo v vrtec, avto tankat, kofe sem si prvoščla. Njam je pasalo.Zdaj pa pozen zajtrk. user posted image
Nič, danes pa moram biti produktivna vezano na študij user posted image , popoldne grem po tamalo, ki ima telovadbo po vrtcu; potem pa še v knjižnjico (po knjige o imenih), pa na lutkovni abondma - danes je Sneguljčica in mislim da bodo neke lutke.
Tko da bo tale sonček še kar zanimiv.

user posted image user posted image user posted image Se beremo.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.4.2009 11:57:09   
rea27
juuuupiiii...
[b]zagovor imam 20.4.2009 ob 13 h!!!!

Zdej pa vse močno stiskajte pesti, da mi do takrat še ne uspe roditi!!!!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.4.2009 12:00:48   
Anonimen
O, bravo! Zdaj pa noge skupaj tiščat do 20!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.4.2009 12:18:28   
rea27

O, bravo! Zdaj pa noge skupaj tiščat do 20!user posted image user posted image user posted image

hihihiihihi..ta je dobra!!! user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.4.2009 12:42:07   
Mala_princeska

hihihiihihi..ta je dobra!!! user posted image user posted image user posted image

Že stiskamo user posted image user posted image user posted image da bo to tvoj najlepši ponedeljek pred rojstvom user posted image , samo pazi da ti kdo od prisotnih ocenjevalcev diplomske ne povzroči popadkov, če te bo lepo pogledal user posted image user posted image user posted image . Skratka srečno iz user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
9.4.2009 14:25:36   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Že stiskamo user posted image user posted image user posted image da bo to tvoj najlepši ponedeljek pred rojstvom user posted image , samo pazi da ti kdo od prisotnih ocenjevalcev diplomske ne povzroči popadkov, če te bo lepo pogledal user posted image user posted image user posted image . Skratka srečno iz user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1762
9.4.2009 16:22:55   
čebelica01
En lep sončni dober dan, vsem skupaj.Sem mogla , kar iz terase pobegnit je tok nabijal tole sonce.
REA27 - držim pesti 20.4.

Moj dragi zdajle kuha , mnjami tako lepo diši!

TALE SONČEK MI PA TKO DOBRO DENE. JE BIL ŽE ČAS, DA SE JE SEGRELO.

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
9.4.2009 16:55:14   
Lenck
Živjo, punce user posted image

Mene pa le zanima, kdaj se pričenjajo materinske šole v NM. Za ZD vem, da prvi torek v mesecu ob 16h, kaj pa v porodnišnici? In pa, koliko časa (ur/predavanj - kolikokrat greš tja) traja?

Hvala vam...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
9.4.2009 21:17:56   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Jutri gremo v razvojno ambulanto,drugače pa pospravljanje,kuhanje,likanje (cunj je na toneuser posted image user posted image user posted image ) in od nedelje se tudi že martinčakmo na sončku.

lp

Zakaj pa morate v razvojno ambulanto dolči? A zaradi prezgodnjega poroda? Mi tud mormo it, smo naročeni v torek 14.4., je rekla dohtarca da je "zategnjen v nogah", ampak men se zdi da je ona zategnjena nekje drugje user posted image user posted image . No men se ne zdi "zategnjen".

Jaz dodam podpis za poskusno uvajanje TV v porodno sobo... bi pa gledala kakšen vestern, pa zravn hi hi hi, ho ho ho user posted image user posted image user posted image

Rea: res je hudo takole pogosto hodit lulat, pa še ko ne veš ali bi še malo poležal ker ne moreš vstat iz postelje in trpel z polnim mehurjem, al bi šel odtočit tiste pol decilitra user posted image user posted image user posted image . Moj me v devetem mesecu tud ni več dohajal z WC papirjem, bolj kot ga je nosil iz trgovine, bolj sem ga nucala user posted image . Uspešno ti želim 20.4., pa 27.4. tud user posted image user posted image .

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
9.4.2009 21:29:22   
tia12
Čer....zgleda, da pri nas tud polna lunca nič ne pomaga...mali brca ko zmešan in ne duha ne sluha o tem, da nas pride spoznat...user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
9.4.2009 21:34:28   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Čer....zgleda, da pri nas tud polna lunca nič ne pomaga...mali brca ko zmešan in ne duha ne sluha o tem, da nas pride spoznat...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Sej bo, boš vidla user posted image user posted image . Jaz sem pa že mislna napisat, da si šla v rim k te ni blo nič na RRuser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
10.4.2009 9:47:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

user posted image user posted image  Sej bo, boš vidla user posted image user posted image . Jaz sem pa že mislna napisat, da si šla v rim k te ni blo nič na RRuser posted image

Tia le glej da vsaj eni Dolenjki po SMS-u sporočiš, ko dobite Velikonočnega zajčka, če te med prazniki kaj stisne user posted image user posted image .

Mi smo slabo spali, je naša punca kar jokala ponoči, pa lulat hodila,....prav pozna se vpliv polne lune.

Ne pozabite, da je danes strogi post, če se ga seveda držite in vsaj na ta dan ne uživate mesa in mesnih izdelkov. Mi bomo imeli za kosilo krompirjevo solatko in osliča - klasika ob postu pri nas .

Jaz sem včer po mailu dobila knjigo od Čepinove Urške in jo požiram, ne morem nehat brat - adijo pamet......če je vse to resssss......kar piše......ajej.....

Aja tašča že spekla potičko - njami, zdaj pa že kruh haja, jaz bom pa potem kosilo stenstala user posted image .

Sedaj pa čakam, če slučajno že danes dobim rezultate izpita izpred tedna dni. user posted image user posted image

Lepo se imejte drage moje!

Neposredna povezava do sporočila: 1768
10.4.2009 9:52:46   
cukr07
Kje pa ste dolenjke danes? A vse že potico pečete?
Jaz sem še v službi in komaj čakam da grem domov, ko sonček že tako lepo sije. Bom tudi potico pekla.

Vsem želim lepe praznike, veliko pirhov, potice, šunke...

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1769
10.4.2009 10:19:52   
Anonimen
Jutro

evo, tud jaz sem se sklotalila iz postle. Komajuser posted image . Zdaj se fiksam s čokolinom. Moj plan za danes je pospravljanje pa še ene škatle za shranjevanje moram pobarvat do konca. Popoldne pa na MŠ. Sonček tako lepo sije, da bi človek kar malo poležaval. Zunaj seveda. Knjiga pa na plažo.

He...a planirate kaj dopust za letos? Midva sva rekla, da se morva najprej navadit na novo vlogo. Kr ne znava še mislit v troje. Pa če nam bo dobro šlo, bomo pa res morda poskusili kak krajši dopustek.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.4.2009 12:34:34   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN VSEM

Se mal javim, smo kr nekako, jokamo, spimo, se dojimo, krčki nas mučjo.
v album sem dala nekaj slikc od kopanja in sprehoda, pa voščilnico.
pozdravčke
user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.4.2009 12:36:10   
matt
oj, mi smo še v enem kosu, čeprav me že pošteno matra... nismo sicer nič napredovali z odpiranjem od sobote 2 cm, vendar sem danes dobila dvojne informacije - ena G je rekla, da še ne bo, na UZ pa mi je drug G rekel, da je glavica zelo nizko in da misli, da se vidiva prej kot v ponedeljek, ko imam ponovni pregled... No, moj mali  lumpi pa se bo odločil, kdaj bo pravi čas...

Uživajte v lepih dnevih, tiste, ki si lahko privoščite, pa tudi v velikonočnih dobrotah... vesele praznike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.4.2009 18:24:57   
Anonimen
Čau, sam na hitr da se javim, ka je mali spet bolan( jutri dobim izvid, če je spet uriinfekt) in sm čist v k... s časom( pa še trebuh me boli, da kr švicam). Uglavnem želim vam lepe praznike, velik lepega vremena, pa kakega velikonočnega user posted image  nam priskrbite, seveda tiste, ki ste počasi nže na vrsti za ta podviguser posted image .

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
11.4.2009 8:13:09   
rea27
dobro jutro!!

Ja, ja..se pozna da je zunaj pravo mao poletje - vsaj glede temperatur...Bolj malo tudi kramljamo :) :)

Vam pa povem, da me je zjutraj tako en popadek stisnu, da sem kar okamenela...in v točno tistem trenutku sem pomislila, če je sedaj tako hudo, kaj bo šele tam..in kako bom take bolečine sploh prenašala..ja, bo kar treba kako protibolečinsko ubost!!!

NČ, jst vas vse lepo pozdravljam in se tipkamo...pa veliko pirhov danes!!!!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.4.2009 17:26:27   
Mala_princeska
user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.