Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 12:30:20
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN VSEM Se mal javim, smo kr nekako, jokamo, spimo, se dojimo, krčki nas mučjo, verjetno je privas isto. v album sem dala nekaj slikc od kopanja in sprehoda, pa voščilnico. pozdravčke kaka lepa slikca in voščilnica ... lepe praznike tudi vam Hala. Take voščilnice pa za oba velika praznika dobi vsa naša žlahta, ki je po vse Sloveniji in še okrog in prijatelji, da vidjo kaj se prinas dogaja. Prej smo smo Mihca lovil za sliko zdej pa še Maksa.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 12:50:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN VSEM Se mal javim, smo kr nekako, jokamo, spimo, se dojimo, krčki nas mučjo, verjetno je privas isto. v album sem dala nekaj slikc od kopanja in sprehoda, pa voščilnico. pozdravčke lepa lepa voščilnica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 12:50:09
|
|
|
|
Nina00
|
Čebeica maja fletna pobčka Midva z Brinom sva bila pa na sprehodu Je tako pasalo, da sem ga kar malo raztegnila. Včeraj smo bili prvič pa ga je svež zrak kar zmatral. Veliki bratec se je pa prav ponosno peljal na bugy bordu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 12:50:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika dandan Očitno bo spet lep dan mi smo pa dans rekord podrli, smo namreč spali od 21 do 6 zjutraj se najedli pa spali še do osmih, zdaj pa spet drema... sicer ajtiju na rokah, ampak dobro... mora ati izkoristit ta svoj dopust
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:14:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! A že barvate jajčka?Mi smo zdajle imel kosilo, zdaj pa čakam da se mala zbudi, da se previjeva, potem pa greva do babice oz. do tašče, sicer kar na dolgo turo z vozičkom, sam nama ni težko, sva raje zunaj. Naša mala je pravi smeško, pa čist nora je na ležalnik, tak da nam hb se ni treba po rokah nosit, kar sem jaz tudi drugim prepovedala, pa čeprav je včasih malo težko, kai babici dopovedat, da se je ne sme ven jemat ko spi, ali pa če se že igra, ampak gre... No se še kaj slišimo... zelo lepe slike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:30:42
|
|
|
|
Steffi
|
Ojla, Po dolgem času se tudi jaz malo RR. Naš pikec mi eneostavno ne dovoli, da bi sedela za računalnikom. Zgodi se, da odprem laptop in že zaslišim cviljenje naše sirene, tako da računalnik ostane samo odprt. Taj Gabriel je imel prešnji teden hude krčke, cel je bil napet in krilil je z rokamo, da ga je bilo groza gledat. Ma je res grozno, ko enostavno ne veš kako mu ublažit to bolečinco. A ima katera težavo s tem, da otroček ko joka in krili z rokami le-te potiska v usta? Mene je kar strah da si bo usta raztrgal. Jaz sem v nedeljo dobila vročino-mastitis in sem preležala cel dan. Vzela sem lekadol in malega dojila konstantno ter masirala joško. Vročina in rdečica na joški sta izginili, ampak moram sedaj pazit da vedno izpraznim to dojko do konca saj imam večkrat zamašen vod. A se to kaj izboljša samo ali bom morala ves čas dojenja biti pazljiva?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:34:21
|
|
|
|
Steffi
|
Mama M oprosti, ker ti nisem odgovorila na SMS, včasih nimam časa še za dihat. Glede tega, da se dobiva enkart ko boš šla po Žigca v vrtec pa velja. Se slišiva enkrat naslednji teden in se lahko dobimo. Kdaj se pa marčevske Primorke dobite in kje?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:40:49
|
|
|
|
felix7
|
Naš Jure je star dobra dva tedna pa poje okoli 100 ml vsake 3 - 3,5 ure. Priden jedec je, ampak ker dojiva z nastavkom, se ful zmatra in potem izprazni dojko le napol, tako da drugo polovico obroka izčrpam in poje po flaški. Je pa danes prišla patronažna in tehtanje je pokazalo, da je končno presegel porodno težo. V porodnišnici je namreč samo izgubljal, predvsem zaradi zlatenice, odkar pa sva doma, pridno je. Ima pa vnete oči in ker fiziološka tega ni pozdravila, smo danes dobili neke kapljice, pa upam, da bodo kaj pomagale. Zdajle pa gremo na sprehod Aja, jajčka bomo barvali jutri
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:52:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Ojla! Danes pa se javljam z bolj slabimi novicami - se mi je danes zjutraj vnela druga dojka, ker sem vneto praznila samo ono prvo. In sem še poleg vsega dobila vročino čez 38 pa sem raje kar takoj šla. Ena mi je zadnjič napisala, da je bolje it čim prej. Čeprav mi je vročina potem sama obstala - ni šla več gor. So mi vseeno dali antibiotik pri zdravniku. Upam, da bo šlo zdaj na boljše. Steffi - sem videla, da si napisala, da si ti tudi imela podobne težave v nedeljo. Jaz bi ti svetovala, da pazi tudi drugo dojko. Ker pri meni se je najprej pojavila zatrdlina in rdečina v eni, ampak brez vročine. Sem jo pa zelo pazljivo masirala in praznila in je šlo ven. Medtem se pa malo zapostavila drugo in mam zdaj tam probleme.... Držite pestke, da se hitro pozdravimo. Se tipkamo več kdaj drugič, ko se bom boljše počutila.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 13:54:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Naš Jure je star dobra dva tedna pa poje okoli 100 ml vsake 3 - 3,5 ure. Priden jedec je, ampak ker dojiva z nastavkom, se ful zmatra in potem izprazni dojko le napol, tako da drugo polovico obroka izčrpam in poje po flaški. Je pa danes prišla patronažna in tehtanje je pokazalo, da je končno presegel porodno težo. V porodnišnici je namreč samo izgubljal, predvsem zaradi zlatenice, odkar pa sva doma, pridno je. Ima pa vnete oči in ker fiziološka tega ni pozdravila, smo danes dobili neke kapljice, pa upam, da bodo kaj pomagale. Zdajle pa gremo na sprehod Aja, jajčka bomo barvali jutri Priden Jurček. Naša je tudi bila bolj zaspanček zaradi zlatenice. Ampak nam je potem tudi ratalo jo nekak motivirat za dojenje in je šlo. Zdaj pa je taka zrejena baba, da je že patronažna mislila, da ima tehnico pokvarjeno.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 14:04:34
|
|
|
|
mediuhec
|
trinity: ti ga vsaj včasih uspeš podojit. moj joškice niti pogledat noče več, odkar ga hranimo po flaški (prej smo se matrali na brizgalko). sedaj mi ostane le črpanje in upanje, da bo mlekca za čim dlje, mislim da ne bo prehito usahnilo, ker črpalka ne potegne vsega ven. nasveta žal nimam, morda edino da se ne sekirat preveč in poslušat "pametnih" mamic, ki takih težav niso imele. količina hrane: naš je mal čez mesec dni in poje ponavadi 90 ml, zna pa tud več pojest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:36:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem tukaj. Še katera? Mala je imela zvečer spet ene izpade in bi jedla, jedla... moram jo začet vsak dan kopat, ker potem najlepše zaspi. Popoldan sva spali, pol pa v nabavo po plenice in ostalo. tasa, super, da je vse ok z glavico. Zakaj pa sta morali še enkrat na UZ? pojma nimam zakaj tak sem imela v MK napisano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:39:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trinity: ti ga vsaj včasih uspeš podojit. moj joškice niti pogledat noče več, odkar ga hranimo po flaški (prej smo se matrali na brizgalko). sedaj mi ostane le črpanje in upanje, da bo mlekca za čim dlje, mislim da ne bo prehito usahnilo, ker črpalka ne potegne vsega ven. nasveta žal nimam, morda edino da se ne sekirat preveč in poslušat "pametnih" mamic, ki takih težav niso imele. Mediuhec, a ko si črpaš mleko, si zraven dojko še kaj z roko stiskaš? Črpalka tudi meni sama od sebe slabo ven potegne, ampak pomagam še malo z roko in mislim, da je na koncu vse prazno.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:39:47
|
|
|
|
felix7
|
ooooo, taši
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:41:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ooooo, taši oi kako??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:53:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN VSEM Se mal javim, smo kr nekako, jokamo, spimo, se dojimo, krčki nas mučjo, verjetno je privas isto. v album sem dala nekaj slikc od kopanja in sprehoda, pa voščilnico. pozdravčke lepa lepa voščilnica se strinjam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 15:56:13
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj pa grem jaz tud pogledat kaj je tak zanimivega na tem FB a moram to koga kliknit??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 19:45:55
|
|
|
|
Pupa7
|
Ciao pupe, na hitro se javim, pri nas vse vredu, samo jaz si nikakor ne znam vzet časa stran od mojga sončka, ki tekom dneva nič ne spi in se bi cel čas pogovarjal, tako da imam roke polne dela na polno. pogrešam vas in se javim spet kmalu upam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 20:31:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa grem jaz tud pogledat kaj je tak zanimivega na tem FB a moram to koga kliknit?? tut jz sem zdej tam pa tk nč ne znam delat rabim inštrukcije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 20:32:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Ciao pupe, na hitro se javim, pri nas vse vredu, samo jaz si nikakor ne znam vzet časa stran od mojga sončka, ki tekom dneva nič ne spi in se bi cel čas pogovarjal, tako da imam roke polne dela na polno. pogrešam vas in se javim spet kmalu upam Ooooooooooo Pupa lepo da si se javila in seveda le uživaj ob svojem sončku sej si ga pa res dolgo čakala...ampak se le kaj javi nam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 22:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
-kako kaj?mi smo kar vredu smo danes kupili angelcare da bojo noči bolj mirne,in da bomo v miru zaspali...je pa draga ta stvar...kar 170evrov,ampak za se splača..pa še baby phon je polek...a vas dosti ima angelcare?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 22:53:24
|
|
|
|
|
Evo moji dve zajčici....
< Sporočilo je popravil cita -- 10.4.2009 22:55:14 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 22:54:47
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer, kako sm0?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 22:56:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer, kako sm0? Čer, pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za tri ...pa ti kako kaj??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?