|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
10.4.2009 9:55:45   
birdy
Oj Ajvy, kako si? Zdravi?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.4.2009 9:57:33   
Čebel@
dan!
še ena se javlja ki jo čaka čistilni danuser posted image user posted image user posted image stanovanje je tako da je joj,pa še okna moram pomiti.......sploh ne bom prej nehala dokler ne bo vse fertik-če verjameteuser posted image ven bova šle ob 13.00-verjetno samo na dvoriščeuser posted image
no še spanje:od 22.30-4.30,5.00-9.00user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:02:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.4.2009 10:04:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Birdy te pokličem, ko prečkam Savouser posted image

Okejuser posted image
Ampak upam da po cestiuser posted image , da ne boš plavala čezuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.4.2009 10:46:51   
sunny24
Dan! Kako kaj?
Vidim, da ste vse v pospravljanju...Meni se pa ne da...Nej bo bomba še danes-moj je vikend fraj pa bomo malo pospravla.

Gaja je učeri zaspala ob 1h in spala do 9h, zdej pa spet ninčka.

Pol grem verjetno v solarij, da dobim malo farbe, k sem full bleda...Drugi teden pa si bom prvoščla masažo pr tajcih in nego obraza + šoping v pondelk..Jeee, komi čakam!

Evo, pa še ena slikica naše madam...

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.4.2009 11:13:00   
Čebel@
sunny.....full je cortekuser posted image user posted image user posted image gaji pa ušesek ven gledauser posted image jaz sem tok picajzasta glede ušeskov,sem sama sebi sitna ampak se res bojim da bi jo ušeska bolelauser posted image moja sestra je pa tak flegmatik-zadnjič je full pihalo,tamal je imel trak na glavici in mu je skos gor lezu in sem mu popravlala da ga nebi napihal,pa je tamala rekkla da full preveč pretiravam.....ja sory k me skrbi za nečaka,pač nečem da bi ga ušeska bolelauser posted image user posted image user posted image
sem nečakiju kupila eno majčko,kinder jajčka in full sadja za pirhe,ker sem mu botra,pa me je moja mami napadla da je to full premalouser posted image ....samo moja sestra nič ne ceni kar dam tamalmu in se mi neumno zdi full zapravljatuser posted image konec koncev je pa star 1 leto in mu bom rajši ko bo vedel zakaj se gre dala večje darilo oz. kakšen evro .....pač se mi ne kopamo v denarju ampak nekateri tega pač ne zastopijouser posted image user posted image user posted image sem kar slabe volje ratala-ah jauser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.4.2009 11:14:24 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.4.2009 11:44:58   
Katjusa
majchy men se zdi da je dobil super pisanko.....user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da ne tvoje mame poslušat in se obremenjevat, čist fino je, če bi naš florjan to dobil bi  bbil navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on je za vsako malenkost navdušen pa četud gre za en bombonček..... otroci niso tako zahtevni, čeprav radi pa kej dobijo sam to ne pomeni da moreš miljon zapravituser posted image user posted image user posted image user posted image
za ušeske je pa tako bolj k paziš prej pride do vnetja... jst sem florjano skos gledala da bo mel pokrite ušeske pa je mel kr naprej vnetja pol sem pa nehala pazit zdej je pa OKuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.4.2009 11:48:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Kako kaj?
Vidim, da ste vse v pospravljanju...Meni se pa ne da...Nej bo bomba še danes-moj je vikend fraj pa bomo malo pospravla.

Pol grem verjetno v solarij, da dobim malo farbe, k sem full bleda...Drugi teden pa si bom prvoščla masažo pr tajcih in nego obraza + šoping v pondelk..Jeee, komi čakam!

user posted image

lepotička malauser posted image user posted image user posted image
jst pa raje dons pospravim, da bomo potem užival, bi rada mojga mal presenetla... me je dons že 2krat klical kako sem kej in kaj kej počnem pa se mu tako odzovem, da pomoje misli da na sedežni ležim.... to bo debelo pogledal... popoldne gremo pa v trgovino po jajčke in barvo da bomo ju3 malo barvali pa eno kračo, da se v nedeljo najemo žegnauser posted image user posted image user posted image

punce tak mam rada svojga moža in sem tok žalostna, ker se je tako spremeniluser posted image user posted image user posted image user posted image grem raje delat, da ne bom na to mislauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:57:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2710
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 12:02:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.4.2009 12:06:49   
Anonimen
Pozdravljene februarčice in vaši februarski sončki... vas tako kot na "čvekanje v pričakovanju" malo preberem, za aktivno vključevat se v vaše debate pa mi resnično zmanjkuje časa. Vsem želim prijetne praznike in veliko sončka. Še jaz pripenjam par slikc naših punc:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.4.2009 12:18:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy men se zdi da je dobil super pisanko.....user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da ne tvoje mame poslušat in se obremenjevat, čist fino je, če bi naš florjan to dobil bi  bbil navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on je za vsako malenkost navdušen pa četud gre za en bombonček..... otroci niso tako zahtevni, čeprav radi pa kej dobijo sam to ne pomeni da moreš miljon zapravituser posted image user posted image user posted image user posted image
za ušeske je pa tako bolj k paziš prej pride do vnetja... jst sem florjano skos gledala da bo mel pokrite ušeske pa je mel kr naprej vnetja pol sem pa nehala pazit zdej je pa OKuser posted image

hvala da si me potolažila zaradi pisankeuser posted image vem da sem picajzasta in se zavedam tega ampak pri enem mesecu valda še pazim da ima všeska pokrita......sej pri tadrugem upam da bom  bolj sproščenauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.4.2009 12:19:18   
Čebel@

MAJCY UŠESA SE NE PREHLADIJO ZARADI MRAZA AMPAK ZARADI SMRKLOU IN PREHLAJENGA NOSAuser posted image user posted image user posted image ...SI TAKA K MOJA TAŠČA K MI SKOS SIKA GLEDE KAPE IN TRAKA...PUST OTROKA DA SKAČE PA NORIuser posted image user posted image user posted image user posted image
to pa nisem vedlauser posted image user posted image se res ne bom več vtikala

Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.4.2009 12:21:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Pozdravljene februarčice in vaši februarski sončki... vas tako kot na "čvekanje v pričakovanju" malo preberem, za aktivno vključevat se v vaše debate pa mi resnično zmanjkuje časa. Vsem želim prijetne praznike in veliko sončka. Še jaz pripenjam par slikc naših punc:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kak so dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepe praznike tudi vam

Kolumbo ja res je zdej se decu umaknejouser posted image user posted image user posted image k tok trpijo pri porodu in po njem sploh če so ženkice šivane jih to 3 mesece boli... bogi so naši deci.... upam, da se bo vsaj 19. spomnu da me kej preseneti, ko imama obletnico 7 let od kar sma skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tak zdej še pa sam perilo zložim in v dnevni mal poličke obrišem k so tok prašne pa seveda klubsko mizico (je steklena in to je treba kr naprej brisat pa sem mojmu rekla ko jo je hotu met če jo bo brisal ... ja no tu pa tam jo pa res)user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa sem konec za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.4.2009 12:21:38   
birdy
Kolumbo, ok, velja, ni panikeuser posted image  Js sem pa za zdej zaključla, čeprov še ni pospravljen. Ne da se mi več.
Katjuša, ti se pa le pogovor s tvojim... Bo še najbolj. Povej mu kaj te muči pa bo. Pa ne rečt, če pa skoz tv gleda/igrce špila/neki druzga dela... Ti prid pa mu reč da se morta mal pogovort. Ker če boš sam gledala ga pa žalostna bla ne bo nč bolj.
Majchy, ušesa se res ne prehladijo zarad vetra ampak zarad noska. Pa zarad virusov, eden teh je glih un virus k se zdej da proti njemu cept. Pa glede darila se tud ne sekirat. Taki otroc majo dost igrač in je čist brezveze preveč zapravljat. Predlagi pa sestri da ko bosta kupovala večji avtozic da daš neki zraven. Tko sva midva že zdej prosila da bi Neli za rojstni dan skupi kupl zic. Pa so se kr strinjal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.4.2009 12:22:19   
Katjusa
Cita si dobila velikonočno voščilnico? kak ti je všeč material bo za vabila za krst? ko boš rabla ti kr povej..... če imaš kake posebne želje tu tud lahko mogoče ugodimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.4.2009 12:23:39   
Čebel@

EJ MAJČI ne sekeri se zarad seke....SEJ.jst se tut zarad brata in njegove tamaleuser posted image user posted image user posted image ...zdej k bom botrca pa sploh....se pa tolažm, da če ma tamala f.kjene tastare MA VSAJ KULSKO TETOuser posted image user posted image user posted image

TI PA KR DAJAJ GOR KAPCO TVOJI PUPKI...veš kako, jst pravm, d nej se vsak za svoje otroke briga pa bo najbolj pravuser posted image user posted image user posted image
jaz sem tok neumna ker se obremenjujem z njo,ona me pa jeb.e v glavo......tamalga imam full rada in sem mu full stvari kupla,tamala pa nič ne ceni pa govori :a samo to si dobiv ,pa takeuser posted image user posted image ......odkar  imam pa hano pa rajši moji pupi kupim enbodi več,kot pa njemu pa samo zaradi nje je revež prikrajšan.......se pa strinjam kar si napisala,da važno da imajo otroci kull teto(no hana jo nimauser posted image )user posted image user posted image user posted image se pa res ne mislim več utikat,ker me itak ne upošteva če ji karkoli svetujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.4.2009 12:25:16   
Čebel@
katjuša.....nehi no......dober veš da te ima rad,samo pač ti ta trenutek ne pokaže......za vsakim dežjem posije sonce in tudi vidva bosta spet se mela luštno in na polno slončkalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.4.2009 12:27:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Majchy, ušesa se res ne prehladijo zarad vetra ampak zarad noska. Pa zarad virusov, eden teh je glih un virus k se zdej da proti njemu cept. Pa glede darila se tud ne sekirat. Taki otroc majo dost igrač in je čist brezveze preveč zapravljat. Predlagi pa sestri da ko bosta kupovala večji avtozic da daš neki zraven. Tko sva midva že zdej prosila da bi Neli za rojstni dan skupi kupl zic. Pa so se kr strinjal.
dobra idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.4.2009 12:28:47   
Čebel@
zdej pa šibam hano zbudit.....pupa bi kar spala-po moje luna vpliva nanjouser posted image pol greva pa na sončka......se še kaj oglasim......fajn čvekejte in uživejte če greste na sončka

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.4.2009 12:39:56   
birdy
Majchy, a taka je tvoja sestra? Da mu govori a sam to si dubu? Sem brez besed, jst vedno pravm da folk čist preveč kupuje naši tamali. Najbolj sem vesela mal večjih cunj. Kako cifro večjih, da mi ni treba kasnej tok kupovat.
Sam tale tvoja sestra je pa poglavje zase. Če ne zna cenit, joj, sej bi rekla da pol pa sploh nč ne kup, pa vem da to pa ne moreš. Sej tamal revež ni nč kriv. Ne sekiri se, kar daš je fajn. Tvoji mami pa tud par krepkih povejuser posted image  Kaj ma pa ona za govort a si dost kupla al ne? Pa za velko noč? Mislm, pr nas si damo sam pirhe pa kako čokolado, to je pa touser posted image  Kake majce al pa kej. Pa noben ni užaljen.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.4.2009 12:40:33   
Balonchy
Katjuša imaš ZS!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
10.4.2009 12:47:23   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Kako kaj?

user posted image

Gaja je pa prava princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ti pa le uživaj ob razvajanju...aja pa imate res pridno punco da takole spančka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
10.4.2009 12:47:26   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.....full je cortekuser posted image user posted image user posted image gaji pa ušesek ven gledauser posted image jaz sem tok picajzasta glede ušeskov,sem sama sebi sitna ampak se res bojim da bi jo ušeska bolelauser posted image moja sestra je pa tak flegmatik-zadnjič je full pihalo,tamal je imel trak na glavici in mu je skos gor lezu in sem mu popravlala da ga nebi napihal,pa je tamala rekkla da full preveč pretiravam.....ja sory k me skrbi za nečaka,pač nečem da bi ga ušeska bolelauser posted image user posted image user posted image
sem nečakiju kupila eno majčko,kinder jajčka in full sadja za pirhe,ker sem mu botra,pa me je moja mami napadla da je to full premalouser posted image ....samo moja sestra nič ne ceni kar dam tamalmu in se mi neumno zdi full zapravljatuser posted image konec koncev je pa star 1 leto in mu bom rajši ko bo vedel zakaj se gre dala večje darilo oz. kakšen evro .....pač se mi ne kopamo v denarju ampak nekateri tega pač ne zastopijouser posted image user posted image user posted image sem kar slabe volje ratala-ah jauser posted image

Jaz sem popolnoma ista sem ji daja dve kapi gor in sem v ponedeljek povedala pr dohterju pa je rekla da niso ušeska bolana zarad vetra ampak zarad noska pa mi ej blo kr mal nerodno drugič mama pa tak trotluser posted image ...Ne sekiraj se zarad sesre nima pomena...veš kaj pravijo bolj važen je namen kot pa količina vsega...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?