|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
10.4.2009 8:03:49   
Onasiss
Dobro jutro...

Katjusa hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image , kok je lepa.  Si mi polepšala dan. Sem jo že stiskala. Naša ma še vedno zamašen nosek. Danes se greve pa k nam v službo pokazat, že vidm kako bo uživala ker jo bojo vsi po rokah mečkal.user posted image user posted image user posted image

Tkole pa naša gleda "televizijo"
user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.4.2009 8:22:11   
Urša08
Jutro!

A imamo danes vse dan za pospravljanje.user posted image Jaz malce pospravljam po stanovanju, postelje sem že preoblekla, še zibko moram. Cunje se perejo, da ne govorim o tem kok strojev se nam je nabralo user posted image , čaka me pa tud cel kup cunj za zlikat. Še eno urco pospravljam potem pa šibam s tamalima vn, likala bom pa medtem, ko bosta sončka spala opoldansko spanje.

Kakšna ideja za postno kosilo?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.4.2009 8:28:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kakšna ideja za postno kosilo?

A danes tuduser posted image user posted image  A ni bilo to včerajuser posted image user posted image  Sicer pa moram jaz tako in tako imeti nadaljnih 30 dni post, ker moram drzgače celo garderobo zamenjat. Mi odvečne kile non-stop sledijo...user posted image user posted image  

No jaz  sem včeraj skuhala ohrovtovo juho in zraveb imela še skledo motovilca.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.4.2009 8:28:50   
rebeka84
Dobro jutro!

mi smo dobro spali, Uroš bo spet zaspal, jaz si grem skuhat kompot.
In prazniki so tu... kak hitro gre čes. jutri pa bomo jajčka barvaliuser posted image , komaj čakam!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.4.2009 8:36:45   
Katjusa
evo jst sem moj2 ven poslala (kak fino, da imam babiko) zdej se pa lotim kopalnice, ker se komaj prepozna, da je kopalnica zgleda kot kakšen svinjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem prej dajala premale bodiye na stran pa moj vidi pe reče kaj boš s tem sme rekla premalo mu je in je mel nek priblikd da bi dal nekomu k je njegova žena noseča.... sem rekla ne šparala bom za še enga..... mislim je kr pozabu, da bo treba še enga narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mislim dase izogibauser posted image user posted image ker se boji, da bi dobli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah no sej bodo prišli lepši dnevi sej po florjanu je blo tud nekaj časa tako.... sicer pa sama tud nisem odločena sam temuuser posted image se nebi zaradi tega odpovedala, tak al tak mormo še mal počakat k morem še do G, da dam bris....

ne vem zgleda, da ima moj mal čudne dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.4.2009 8:37:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro...

Katjusa hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image , kok je lepa.  Si mi polepšala dan. Sem jo že stiskala.

to pa nebi smela, od tega se mi živimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.4.2009 8:50:15   
brkn83
Dobro jutro.

Kako ste kaj? No mi smo danes imeli res hudo noč, namreč Niku sploh ni bilo kaj preveč za spati. Namreč zaspal je šele okoli polnoči, potem se ob pol štirih zbudil, eno jedel in nato še potem ene pol ure beden, ko je končno zaspal, in je potem spal do pol osmih, sedaj se je sicer najedel vendar je zopet buden. mislim, da bo treba kmalu iti na sprehod, mogoče bo pa potem le malo zaspal.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.4.2009 8:52:03   
Urša08
Katjusa user posted image Kaj pa če je tvoj malce preobremenjen v službi, pa ga to matra? Boš vidla sej zdej so prazniki pa se bo vse porihtalouser posted image .

Jaz sem pa kopalnico ravno pospravila, je bla tud taka da je nisi prepoznaluser posted image . Mam pa tole menstro ful močno. Še nikol tok. Včerej na sprehodu mi je čez prišlouser posted image še dobro da sem mela črno trenerko gor, da se ni vidlo.user posted image Ma komi čakam, da jo bo konec.

mlea ja tud jaz bi rada kile dol dobila. Saj od nosečnosti mam samo še kilo plusa, sam kaj ko jih mam od prej enih par preveč.user posted image Bi bilo fino enih 5 -7 kg zgubit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.4.2009 8:56:19   
Urša08
brkn83 upam, da bo današnja noč boljša. Popoldan, ko tvoj pride iz službe pejt pa mal nazaj spat, da si spočiješ.user posted image

rebeka 84 super za spanjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.4.2009 9:02:40   
brkn83
kolumbo - kje pa si naročala te copate.

katjuša, js bi tud mela takega zajčka, ti pošljem sliko.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.4.2009 9:13:40   
brkn83
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.4.2009 9:14:21   
brkn83
Katjuša - evo slika zate!!!! Sem ga zdele slikala.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.4.2009 9:17:35   
brkn83
user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.4.2009 9:17:43   
birdy
Pa se javi še ena k bo dons pospravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak mi mamo tak k da bi bomba not trešla. En stroj cunj se že pere (kljub temu da ni ta pocen tokuser posted image ), en se bo pa zvečer. Zdej se pa vržem na dnevno pa na kuhno. Ja, je res že treba.
Noč je bla pr nas po starem, velik smo se dojil, neki smo pa tud spaluser posted image
Ajde, morm pospravljat, da grem lohk mal kasnej venuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.4.2009 9:18:08   
brkn83
user posted image

No da še js kakšno sliko pokažem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:20:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:22:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.4.2009 9:22:59   
brkn83
kolumbo - hvala za info, bom zdele mal pogledala.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.4.2009 9:27:15   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Dobro jutro,
tamala2 gledata Rorijauser posted image user posted image user posted image user posted image jst pa prekuhavam vodo pa pospravljam, perem.... bi rabla kako pomoč se katera javiuser posted image user posted image user posted image user posted image ?
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dan,

mi smo se najedli sedaj že dremčka sej gre mami tud nazaj...Katjusa jz bi tud mela taka zajčka pa jajčke a je možno???bi ti pa poslala na mail obe dve moji punci???Prosim...sem kot papiga vse ponavljamuser posted image user posted image user posted image

pošlji in ko bom lahko ti zrihtamuser posted image user posted image user posted image

hvala hvala katjusa bom poslala...zlata si imaš totrico v dobremuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.4.2009 9:30:48   
simonakr
Jutro! Jest ne vem al je luna kriva al to da je včeri čez dan preveč spala ampak dons ponoč se je zbudila najmn 3x - 2x za jest pa še 1x za preoblečt pa še pol v postlci ni spala - tko da mam podočnjake do tal - to ti pa je lepotni spanec.

Ko smo že pri slončkanju midva sva po 7 tednih - madona se počutim kot da bi prvič user posted image user posted image user posted image user posted image , drugač pa tud men ni do tega pa sploh ne vem zakaj - najbrž hormoni!

Ja jest bi mogla tud shujšat ene 7 kil pol je pa moj prjavu da mi kupi nove joške!user posted image user posted image user posted image user posted image sm se mu tko režala!

Brkn pa Boma - a vama tiker ne dela al samo men tko kaže?

No se tipkamo jest morm mal pospravlat! Kao... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 10.4.2009 9:41:47 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:31:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.4.2009 9:51:29   
birdy
Kolumbo, jst bom šla okol dvanajste venuser posted image
Greš z mano? Lohk pa prideš vsaj na en kofe če boš tle... Pa nazadnje si o čikih sanjala, to tud mamouser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.4.2009 9:53:19   
Ajvy
oi....en lep dan vsem......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.4.2009 9:53:21   
Katjusa
evo kopalnica zribana in zgleda kot kopalnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa na kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image

BRKN EVO SAMO ZATE
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
10.4.2009 9:54:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi....en lep dan vsem......

ooooo tebe pa že dolgo ni bilo nič na okoli....

kako ste? ste zdej zdravi?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?